Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

Δυτικά στην Νέα Πολιτεία Ευόσμου είναι και ο παιδότοπος cartoon ακόμη και φουλ γεμάτος παρατήρησα οτι είχε πολύ καλό εξαερισμό.Μετα είναι και ο kinder park όπως λέει και η manina.Αυτός στη Νέα Πολιτεία είναι στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, στο φινάλε αν δεν μας αρέσει πάμε και στο πάρκο που είναι τέλειο... :D

manina-renata ρωτήστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να δείτε αν είναι ελεύθεροι θα ψάξουμε κι εμείς κι όπου βρούμε έτσι όπως έγιναν τα πράγματα.

renata το πάρκο αποκλείεται γιατί δεν θα μπορέσουμε να μιλήσουμε καθόλου μόνο θα κυνηγάμε πιτσιρίκια :D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Καλημερα!

Και εγω ηρθα το σαββατο μετα αντρα και τεκνου και δεν καταφερα να σας βρω...ρωτησα και σερβιτορους πηγα και στην τελευταια δεξια μηπως και τα μπερδεψα...αλλα τιποτα!Χαιρομαι που εσεις περασατε καλα αλλα την επομενη φορα να οργανωθουμε καλυτερα!

Να με κι εγωωωωωωωωωω!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γύρισα στο σπιτάκι μου σώα και αβλαβής!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη απο τα κορίτσια που ήρθαν αλλά δεν μπορέσαμε να συναντηθούμε!! Πάντως αν ρωτούσατε στο μπαρ (όπως είπε και το παπακι μου το γλυκό) θα μας βρίσκατε!! Δεν ήταν δύσκολο!! μια ερώτηση θα κάνατε "που είναι η τρελή" και όλα τα δάχτυλα εμένα θα εδειχναν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Τραπέζι δεν μπόρεσα να κλείσω απο Αθήνα γιατί κορίτσιααααααααααααα............απο Αθήνα είμαι!! Δεν ξέρω τα ονόματα των καφέ σας!! Γι'αυτό είπα τελευταίο καφέ αριστερά!! (δεν μου δώσατε και όλες τα τηλ σας να σας πάρω)!! NEXT TIME!!!! θα φέρω και το αριακί μου μαζί και την Πηνελόπη!!!!!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ..............

Βρε κορίτσια τόσα καλά λόγια 34 χρόνια δεν έχω ξανακούσει!!!!!!!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: (μα τι κάνω τέλος πάντων.......;;;;;;) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.... ΓΙΑ ΟΛΑ!! ΠΕΡΑΣΑΜΕ (κι εγω αλλά κι ο Γιάννης μου) ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! Του είχα πει κάποια πράγματα για το φορουμ μας και τον κόσμο του αλλα δεν περίμενε να είναι ΟΛΕΣ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΕΣ (αυτα ήταν τα λόγια του)!! (αφήστε που την είχε καταβρει με τους άντρες της NANO και της Σαμ)!!! :):):):):):):):)

Το φόρουμ μας τελικά είναι σε πολύ "υψηλό επίπεδο".......ακριβώς έτσι όπως του αρμόζει!!!!!!!!!!!!

Αριάκι μου πραγματικά είναι φοβερά άτομα! Με έκαναν να νιώσω οτι τις γνωρίζω χρόνια και ότι ήμασταν κι εχθές για καφέ μαζί!! (αυτό το συναίσθημα δεν το νιώθω εύκολα για τους ανθρώπους)!!!

1) Η ποπη μπερκ, αυτή η γλυκιά μανούλα (όπου θα γίνει και μανούλα για 2η φορά σε λίγους μήνες) ήταν λίγο ντροπαλούλα αλλά πολύ πολύ γλυκιά! Κοριτσάρα μου με το καλό και ελπίζω να έφθασες καλά στο σπιτάκι σου!!

2) Η Sam, φοβερή και τρομερή (το ίδιο και οι αντρες της). Σαμ οταν ξανασυναντηθούμε ξέρω τι θα φέρω δώρο για τον Ανδρέα. Ζάχαρες...!! χαχαχαχαχαχαχαχα!! Φιλιά και στον άντρα σου και τον ευχαριστούμε πολύ για την παρέα.

3) Η νανό, τι να πω για την νανό!! Είναι ένα χαμόγελο ολόκληρη!!! Η κόρη της όλα τα λεφτά (μπουτάκια φοβερά)!!! Αχνα δεν εβγαλε το παιδί!! ο αντρας της..............ΦΟΒΕΡΟΣ.......Ο δικός μου τρελάθηκε!! Αφου στο τέλος μου είπε.... "βρε μήπως να γίνω κι εγω μέλος στο φορουμ σας?".Νανό μου, γλυκιά μου μανούλα, να τους χαίρεσαι αλλά.....και να σε χαίρονται!!! ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!

4)Η Εφη............σαν να έβλεπα την αρια αλλά πιό ανοιχτόχρωμη!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Δεν μιλήσαμε και πολύ αλλά χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα και έκανες τόσο κόπο για να έρθεις να με δεις!! Ελπίζω ο κουκλος ο γιός σου να μην κουράστηκε και πολύ.....απο τις δημόσιες σχέσεις του.... :wink::wink::wink::wink::wink: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Να τον χαιρεσαι να σου ζήσει καλή μου!!!!

5) η Τhessalonikia, κοριτσάρα μου εσύ, αρρωστούλα μου ελπίζω να είσαι καλύτερα!! Πάντως ενα έχω να πω.........ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΑΡΑ Η ΠΑΤΡΙΝΙΑ..............!!! ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟ!!!!! Το γεγονός που ήρθες έτσι χάλια άρρωστη μόνο και μόνο για να με δεις με συγκίνησε ιδιαίτερα! θα τα πουμε και σε πμ!!!

6)marak1, Τι να πω, ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!! Οτι είσαι μοντέλο? Οτι είσαι μια γλύκα? Οτι ο αντρας σου πρέπει να προσέχει μη σε χάσει? Οτι είμαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα?(οχι αυτο θα το πω) Είμαι ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ!!! ΕΙΣΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ..............Μ'ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ? Σ΄αγαπώ πολύ και σ'ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για μένα.......... :wink::wink::wink: Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!

7)H DALIA!!! H ΘΕΑ ΜΟΥ, Η DALIA!!!! AYTH H ΕΞΩΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ!!! ΤΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΓΛΥΚΟ!!! Με τον γιό τον κούκλο!!! Θεόοοοοοοοςςςςςςςς!!!! Οτι και να πω και για σένα θα είναι λίγο!!! Δεν περιγράφετε το συναίσθημα που μου εβγαλες......!!! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!! :D:D:D !!Σε περιμένω....όπως είπαμε!!!! :wink::wink::wink::wink:

:cool:Νantia, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ!!! ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΜΕΝΑ....ΕΕΕ....ΣΤΟ ΠΙΟ ΞΑΝΘΟ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΑΛΟΠΑΡΜΕΝΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΑΓΕΜΕΝΗ!!!!!! Το μπαρ ήταν φοβερό αλλά δεν σχολίασα εκεί καταλαβαίνεις!χαχαχαχαχαα!!! Να σε χαίρετε η κοράκλα σου η όμορφη, η αδελφή σου....το σοι σου ΟΛΟ!!! ενα έχω να πω για σενα............."ΑΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΙΣΤΕ ΓΚΑΒΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ"

και επίτηδες άφησα το τρελό μου το παπί τελευταίο.....

9) ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ, τόσα χρόνια σε ψάχνω και τελικά σε βρήκα στη Θεσσαλονίκη.....!! ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ!!! ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!! Το γεγονός ότι ήρθες........μετά από την περιπέτεια σου με το παιδί να με βρεις......με εκανε και έβαλα τα κλάματα!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΕΩ!! ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ!! Το ήξερα ότι είσαι φίλη, όμως τώρα σε νιώθω κάτι παραπάνω........!! ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ, ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΠΑΠΑΚΙ!!! Οποιος ανθρωπος πάνω στη γη δεν σε εχει γνωρίσει....χάνει πολλά!!! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ........

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ............

αν και ο λόγος που ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη ήταν ό γάμος της κουμπάρας μου (να ζήσουν τα παιδιά)......αυτό που μου έμεινε ήταν η αγάπη που έλαβα και κυρίως οι φίλες που απέκτησα........!!!!

ΦΟΡΟΥΜ...............Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...................

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Και εγω ηρθα το σαββατο μετα αντρα και τεκνου και δεν καταφερα να σας βρω...ρωτησα και σερβιτορους πηγα και στην τελευταια δεξια μηπως και τα μπερδεψα...αλλα τιποτα!Χαιρομαι που εσεις περασατε καλα αλλα την επομενη φορα να οργανωθουμε καλυτερα!

ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Πάντως εκεί ήμασταν.....!! Αν ρωτούσες στο μπαρ θα σου έλεγαν!! Δυστυχώς δεν είχα τα τηλ παρα μόνο απο ορισμένες και ηλπιζα ότι θα είχατε ανταλλάξει εσείς μεταξύ σας τηλ οπότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα!!

Δυστυχώς Πέμπτη και Παρασκευή ήμουν άρρωστη και δεν μπήκα στο φόρουμ για να σας δώσω το δικό μου!!

Πάντως την επόμενη φορά που θα έρθω (κι ελπίζω μαζί μου να είναι και η αρια και η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ)

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ, τόσα χρόνια σε ψάχνω και τελικά σε βρήκα στη Θεσσαλονίκη.....!! ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ!!! ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!! Το γεγονός ότι ήρθες........μετά από την περιπέτεια σου με το παιδί να με βρεις......με εκανε και έβαλα τα κλάματα!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΕΩ!! ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ!! Το ήξερα ότι είσαι φίλη, όμως τώρα σε νιώθω κάτι παραπάνω........!! ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ, ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΠΑΠΑΚΙ!!! Οποιος ανθρωπος πάνω στη γη δεν σε εχει γνωρίσει....χάνει πολλά!!! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ........

Δημητρουλα μου ηδη το ξερεις πως νιωθω για σενα και βλαμμενο μην με κανεις και κλαιω ειχα δυσκολη μερα σημερα.

Σ΄αγαπω πολυ.

ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ, τόσα χρόνια σε ψάχνω και τελικά σε βρήκα στη Θεσσαλονίκη.....!! ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ!!! ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!! Το γεγονός ότι ήρθες........μετά από την περιπέτεια σου με το παιδί να με βρεις......με εκανε και έβαλα τα κλάματα!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΕΩ!! ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ!! Το ήξερα ότι είσαι φίλη, όμως τώρα σε νιώθω κάτι παραπάνω........!! ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ, ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΠΑΠΑΚΙ!!! Οποιος ανθρωπος πάνω στη γη δεν σε εχει γνωρίσει....χάνει πολλά!!! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ........

Δημητρουλα μου ηδη το ξερεις πως νιωθω για σενα και βλαμμενο μην με κανεις και κλαιω ειχα δυσκολη μερα σημερα.

Σ΄αγαπω πολυ.

Ειχα πει στον Γιάννη όταν φθάσουμε με το καλό θα πάρω τηλ να δω πως είναι και θα πάμε απο εκεί (το νοσοκομείο) να τους δούμε!!! Χάρηκα όταν μου είπες οτι βγαίνετε!!

Κοριτσια τα νεα απο μενα δεν ειναι και τοσο καλα. Απο το πρωι περνω τηλεφωνα σε παιδοτοπους και ολοι εχουν παρτυ. Εχω να τσεκαρω αλλους 4 το απογευμα.

Εχω παρεις στους Χακουνα Ματατα, Κοκολιμπο, Πετερ Παν, Φαντασια.

Θα παρω το απογευμα Πυργο των θαυματων, 0-6, Γιουπι, Το Ροδι.

Ολοι ειναι ανατολικα εκτος απο το Ροδι που ειναι στην Τσιμισκη.

Καντε κατι γιατι χανομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..............................

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω ευχάριστα..........

Πρίν ένα λεπτό μίλησα με την υπεύθυνη απο τον παιδότοπο cartoon μάλλον θα μας βολέψει παρόλο που έχει πάρτι θα με πάρει κατα τις 9 για επιβεβαίωση απλά δεν ήξερα πόσα άτομα να της πώ πείτε μου εσείς πόσα άτομα θα ήταν καλυτερα να πώ οτι ειμαστε

Συνάντηση στις 21/9/2008 στις 6:00

1. nano + Κάτια + μπαμπάς (εαν και εφόσον έρθουν κι άλλοι μπαμπάδες...)

2. daffy + Στρατος + Κωνσταντινος

3. elena + ερωτουλης + μπαμπας (αν δεν προκυψει κανας γαμος κτλ..)

4. pegi

5. MARY T.

6. manina

7. Sakismaro

8 . Sofia Dav

9. anthoula

10. Ζωγια +Δημητρης+ Όλγα +μπαμπάς (nano μαζί οι μπαμπαδες !!- αν και ο δικος μας μάλλον έξω θα μείνει αν δεν επιτρέπεται το καπνισμα!!!)

11. maria_23

12. Alexis K Stella

13. Serba

14. Dalia

15. Nantia

16. gerakina

17. κατερινα Ν+Χ

18. maraki 1

19. tedy

20. renata

21. asteraki

22. Sam +Aντρέας+μπαμπάς

23. Κατερινα Φ.

24. asteraki+ Εβελίνα+Μάριος+Μπαμπάς μας

25. Sefi + Θωμάς

renata μέχρι στιγμής αυτή είναι η λίστα συμμετοχής....

δεν φαντάζομαι να γίνεται ο κακός χαμός μέσα και να

μην βρίσκει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα :lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Μπορούμε τελικά να πάμε και αύριο θα πάρω να της πώ αριθμό ατόμων αλλά θα παρακαλούσα για ενα τελικο refresh της λίστας που να αναφέρει ξεκάθαρα ενήλικες και παιδιά π.χ.

renata+παιδί

Επίσης όσες ξέρετε τον παιδότοπο γράψτε τη γνώμη σας μην πάρω μόνη μου την ευθύνη πάντως προσωπικά μου αρέσει γιατι είναι αρκετά μεγάλος χωρίς να είναι όμως χάος και είναι όλοι πολύ πρόσχαροι και οι κοπέλες στη φύλαξη.Τώρα βρε κορίτσια τι να σας πω εαν έχετε και κάτι άλλο να προτείνετε κάντε το εγώ έχω περιθώριο πάντως να κλεισω μέχρι αύριο βράδυ.Α μη ξεχάσω να ξαναενημερώσω οτι επιτρέπεται το κάπνισμα αλλά είναι ανεκτή η ατμόσφαιρα λόγω καλού εξαερισμού.Δε θυμάμαι εαν έχει ζώνες καπνιστών αν θέλετε παίρνω τηλ και ρωτάω

Έχω και εγω καποια θετικα νεα. Ο παιδοτοπος το Ροδι στην Τσιμισκη μπορει να εχει ενα παρτυ αλλα μπορει και οχι. Ο παιδοτοπος Γιουπι στην Α.Τουμπα, εχει παρτυ στις 6, αλλα εχουμε 2 επιλογες σε αυτον, ή να συναντηθουμε νωρις πχ 4 με 6-630 που αρχιζει το παρτυ (τοτε ο χωρος θα ειναι μονο για μας) και αν το παρτυ ειναι μικρο δλδ με λιγα ατομα μπορει να εξυπηρετησει και εμας. Σε καθε περιπτωση και απο τους 2 παιδοτοπους θα εχω απαντησεις αυριο. Αλλα θα ηθελα να ξερω μεχρι τοτε προς τα που κλινουμε για να κλεισω ή για να μην κλεισω.

Διαφημίσεις

dimt, ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ!!!!!!!!Πραγματικά ζηλεύω που δεν μπόρεσα να έρθω στην συνάντηση του Σαββάτου και να σας δω όλες και την επίσημη καλεσμένη..... ελπίζω την επόμενη φορά να γνωριστούμε ακόμη περισσότερες.

Ζητώ συγνώμη που δεν μπορώ να ασχοληθώ καθόλου με το θέμα του παιδότοπου αλλά είμαι πάρα πολύ αγχωμένη και ζορισμένη αυτή την περίοδο που πραγματικά σας το αφήνω πάνω σας... επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά. Πάντως είμαι μέσα σε όποια σας επιλογή. Σας φιλώ όλες

εγώ είμαι μέσα για τον παιδότοπο που λεει η renata,οπότε

manina +υιός

λυπάμαι αλλα κεντρο και πιο μακρυα δεν θα μπορεσω να ερθω,κανονιστε οτι βολευει τις περισσοτερες,για cartoon ειμαι μεσα :)

dimt, ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ!!!!!!!!Πραγματικά ζηλεύω που δεν μπόρεσα να έρθω στην συνάντηση του Σαββάτου και να σας δω όλες και την επίσημη καλεσμένη..... ελπίζω την επόμενη φορά να γνωριστούμε ακόμη περισσότερες.

Ζητώ συγνώμη που δεν μπορώ να ασχοληθώ καθόλου με το θέμα του παιδότοπου αλλά είμαι πάρα πολύ αγχωμένη και ζορισμένη αυτή την περίοδο που πραγματικά σας το αφήνω πάνω σας... επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά. Πάντως είμαι μέσα σε όποια σας επιλογή. Σας φιλώ όλες

"asteraki μου γλυκό μόνο σένα θα το πω......" (το αγαπημένο τραγούδι της κόρης μου)!!!! Αστεράκι μου είπα την αλήθεια όπως την έζησα!! Ολα τα κορίτσια είναι εξαιρετικά, γλυκιτατα, εξω καρδιά και με έκαναν να νιώσω, πραγματικά χωρίς πλάκα, λες και τις ξέρω χροοοοοοοοοοοοόνια πολλα!!! Την επόμενη φορά θα δώσω και το τηλ μου ώστε να μην χαθεί καμία και θα βάλω τα "μέσα μου" (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) να κλείσω ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ (γιατί μέχρι τότε θα έχω "μεγαλώσει" (ως όρκα μιλάω) και δεν θα με χωράει ούτε το μισό, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)!!! ΟΚ?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΠΑΝΤΩΣ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!

Αν και είμαι χαμηλών "ΤΟΝΩΝ" ως ον

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

την ξαναδημοσιευω!

Συνάντηση στις 21/9/2008 στις 6:00

1. nano + Κάτια + μπαμπάς (εαν και εφόσον έρθουν κι άλλοι μπαμπάδες...)

2. daffy + Στρατος + Κωνσταντινος

3. elena + ερωτουλης + μπαμπας (αν δεν προκυψει κανας γαμος κτλ..)

4. pegi

5. MARY T.

6. manina

7. Sakismaro

8 . Sofia Dav

9. anthoula

10. Ζωγια +Δημητρης+ Όλγα +μπαμπάς (nano μαζί οι μπαμπαδες !!- αν και ο δικος μας μάλλον έξω θα μείνει αν δεν επιτρέπεται το καπνισμα!!!)

11. maria_23

12. Alexis K Stella

13. Serba

14. Dalia

15. Nantia

16. gerakina

17. κατερινα Ν+Χ

18. maraki 1

19. tedy

20. renata

21. asteraki

22. Sam +Aντρέας+μπαμπάς

23. Κατερινα Φ.

24. asteraki+ Εβελίνα+Μάριος+Μπαμπάς μας

25. Sefi + Θωμάς

κορίτσια, το Cartoon πού είναι;

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...