Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

Τι θα γινει με σενα??? Αφησες και κανεναν γαμο που δεν πηγες??? Ολο ταξιδακια εισαστε!!!

ΥΓ: Για αυτο ειχα πει αρχικα να το καναμε μεσοβδομαδα! O Σεπτεμβριος ειναι ο μηνας των γαμων.

Όσο για την δευτερη συναντηση, δεν φταιω εγω, ανωτερα βια!!!!!!

Χε χε!!! "Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη!!!" :lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

Ενας παιδοτοπος που ξερω εγω και πληρει ολες τις προυποθεσεις της daffy ειναι στην ευκαρπια "τα παιδια παιζει" και σχετικα πολυ ευκολο να το βρειτε και εσεις που δεν γνωριζετε απο δυτικες συνοικιες.Και φυσικα δεν μπλεκεστε σε στενα και τετοια.

Δεν τον ξέρω. αλλά αν απαγορεύεται το κάπνισμα είμαι μέσα :D:D

dmit αν σε πιασω θα σε ξεμαλλιασω (χαχαχα)!!!!

Ασε με σημερα δεν ειμαι και στα καλα μου :(:(:(:(:(

ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΦΩΣ ΜΟΥ!!!??????? ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!!!???

ΕΓΩ! ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!! ΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΡΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΜΟΥ!!???? ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!! ΟΠΟΙΟΣ Ή ΟΠΟΙΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 2 1/2 ΤΟΝΟΥΣ ΛΙΠΟΣ (εμένα δηλαδή)!!

ΤΙ? ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΡΚΑΛΙΑ??????

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Dalia για να μην παρεξηγηθω, δεν ειναι δικες μου προυποθεσεις, αλλα και απο τις προηγουμενες συναντησεις μας αυτο ηταν το κλιμα.

Δεν εχω προβλημα για ευκαρπια.

Γλυκο μου παπακι,εχεις δικιο λαθος τροπος εκφρασης.Απλα εσυ τα συγκεντρωσες να τα γραψεις.

Δεν τον ξέρω. αλλά αν απαγορεύεται το κάπνισμα είμαι μέσα :D:D

Ναι απαγορευεται το καπνισμα μεσα,αλλα υπαρχει μπαλκονακι που καπνιζουν και παρακολουθεις ανετοτατα τα παιδια.Εχουν απαγορεψει το καπνισμα εδω και ενα χρονο περιπου.

rQGhp3.png

Dalia μου ακούγεται καλός αυτός ο παιδότοπος!!!

αν είναι και όπως λες και εύκολος στη πρόσβαση τότε νομίζω μπορούμε να κλείσουμε εκεί...

τι λέτε κούκλες;;;

άντε να οργανωθούμε...:wink:

dimt τι γινεται;;;

την ώρα θα μας την πεις ή θα μας πιάσεις στα πράσα στα κομμωτήρια και στα μασάζ .... :lol::lol::lol:

age.png

Διαφημίσεις

Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση της Dalias οπότε ψηφίζω <<τα παιδία παίζει>>

Dimt το ότι δεν έδωσα συμμετοχή για την συνάντηση της Αριστοτέλους δεν σημαίνει ότι θα την γλυτώσεις και δεν θα έρθω :lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση της Dalias οπότε ψηφίζω <<τα παιδία παίζει>>

Dimt το ότι δεν έδωσα συμμετοχή για την συνάντηση της Αριστοτέλους δεν σημαίνει ότι θα την γλυτώσεις και δεν θα έρθω :lol::lol:

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

TO ΞΕΡΩ.......!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Dalia μου ακούγεται καλός αυτός ο παιδότοπος!!!

αν είναι και όπως λες και εύκολος στη πρόσβαση τότε νομίζω μπορούμε να κλείσουμε εκεί...

τι λέτε κούκλες;;;

άντε να οργανωθούμε...:wink:

dimt τι γινεται;;;

την ώρα θα μας την πεις ή θα μας πιάσεις στα πράσα στα κομμωτήρια και στα μασάζ .... :lol::lol::lol:

ΘΕΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11:30 ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ!!!!!

ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! ΞΕΧΩΡΙΖΩ.....!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

(θα έχω και την κάμερα να καταγράψω σε πόσες θα μιλήσετε και τι θα τις ρωτάτε) χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΘΕΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11:30 ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Λοιπόν, εκείνη την ώρα ίσως τα καταφέρω κι εγώ αν ο καλός συμφωνήσει να ξεκινήσουμε κατά τις 2 για την Καβάλα.

Είμαι αισιόδοξη! Άντε να δουμε!

ΤΣΑ..........σας έπιασα!!!!!!!!!

τι κάνετε κούκλες μου? καλό φθινόπωρο σε όλες και όλους και φυσικά καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας. Λοιπόν ναι άργησα να επικοινωνήσω μαζί σας γιατί μια οι διακοπές μια το βάψιμο του σπιτιού ..... καταλαβαίνετε. Λοιπόν εγώ είμαι μέσα σε ότι και άν αποφασίσετε (φυσικά), και άν καταλάβα καλά γιατί δεν τα διάβασα όλα, μία συνάντηση είναι ένα ραντεβού στα τυφλά στις 13 του Σεπτέμβρη στην Αριστοτέλους και μία άλλη συνάντηση σε παιδότοπο Δυτικά, στις 21- 9 με τα παιδιά μας... σωστά???? Αυτό για τις 13 του μηνός δεν κατάλαβα καλά .... για δώστε μου περισσότερες πληροφορίες please please....σας πεθύμησα και σας σκεφτόμουνα .... και δεν το περίμενα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου βρε Αστερακι, και αναρωτιωμουνα που εισαι και δεν φανηκες τοσο καιρο! Καλο φθινοπωρο και σε σενα!

Λοιπόν για να τα ξεκαθαρισουμε τα πραγματα εχουμε 2 συναντησεις, μια στι; 21/9 στις 600μμ σε παιδοτοπο. (Συμφωνω και εγω με τον παιδοτοπο στην Ευκαρπια)

Και μια στις 13/9 στην Αριστοτελους για να γνωρισουμε μερικες "νοτιες" (μην νομιζεις dmit οτι θα εισαι η μονη νοτια). Αααα στην Αριστοτελους ειναι στις 1130πμ. Και επειδη ειναι τετοια η ωρα δυστυχως δεν μπορω να αφησω στον αντρα μου και τα 2 παιδια οποτε μαλλον τον μεγαλο θα τον φερω και θα τον ξαμολυσω να κυνηγαει τα περιστερια (ελπιζω dmit να εχεις το κουραγιο να τον κυνηγας, χαχα, οχι που θα σε αφηνα να απολαυσεις το καφεδακι σου στην Θεσσαλονικη, χαχαχα)

Και επειδη εχουμα χασει λιγο το μετρημα με την μεγαλη συναντηση στον παιδοτοπο, μπορει καποια να ξανακανει την λιστα συμπληρωμενη?

Καλησπέρα κορίτσια.Ειμαι καινούργιο μέλος στο σαιτ αλλά θα ήθελα να΄πθω στη συνάντηση στην Αριστοτέλους. Επειδη είναι κυριακή και ισως δουλευει ο άντρας μου θα πρέπει να φέρω και τα μικρά μου 22 και 4 μηνών. Πειράζει :(

Δεν 'εχουμε γιαγια για να κρατήσει... :oops:

Η Κατερίνα και τα δυο ζουζουνάκια της

Μεσαιωνικοί σημαιοφόροι θα παρελάσουν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αριστοτέλους στις 12:30 και 20:00. Πρόκειται για την παρουσίαση των μεσαιωνικών σημαιοφόρων Sbandieratori του Arezzo, οι οποίοι θα παρελάσουν με τα εντυπωσιακά τους σύμβολα και χρώματα. Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα γεμίσει από βενετσιάνικες γόνδολες στις 13 Σεπτεμβρίου.

Πανηγυρική υποδοχή ετοιμάζεται για τη συνάντηση στην Αριστοτέλους !!!!!

Δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω το Σάββατο, ίσως στην επομενη άνοδο των νοτίων...

Γεια σου βρε Αστερακι, και αναρωτιωμουνα που εισαι και δεν φανηκες τοσο καιρο! Καλο φθινοπωρο και σε σενα!

Λοιπόν για να τα ξεκαθαρισουμε τα πραγματα εχουμε 2 συναντησεις, μια στι; 21/9 στις 600μμ σε παιδοτοπο. (Συμφωνω και εγω με τον παιδοτοπο στην Ευκαρπια)

Και μια στις 13/9 στην Αριστοτελους για να γνωρισουμε μερικες "νοτιες" (μην νομιζεις dmit οτι θα εισαι η μονη νοτια). Αααα στην Αριστοτελους ειναι στις 1130πμ. Και επειδη ειναι τετοια η ωρα δυστυχως δεν μπορω να αφησω στον αντρα μου και τα 2 παιδια οποτε μαλλον τον μεγαλο θα τον φερω και θα τον ξαμολυσω να κυνηγαει τα περιστερια (ελπιζω dmit να εχεις το κουραγιο να τον κυνηγας, χαχα, οχι που θα σε αφηνα να απολαυσεις το καφεδακι σου στην Θεσσαλονικη, χαχαχα)

Και επειδη εχουμα χασει λιγο το μετρημα με την μεγαλη συναντηση στον παιδοτοπο, μπορει καποια να ξανακανει την λιστα συμπληρωμενη?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Εχω προνοήσει και θα φοράω ίσια παπούτσια!!! χαχαχαχαχαχα!!! Το ήξερα ότι θα κάνεις κάτι τέτοιο!! Εξάλλου γιατί νομίζεις φέρνω και τον άντρα μου μαζί!!?? χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Ποια άλλη θα έρθει να μου χαλάσει την "είσοδο" μου στη Θεσσαλονίκη!!!!??? ε? ε? ε? ε? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΟΤΙΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ, ΟΜΟΡΦΗ, ΘΑΡΡΑΛΕΑ, ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΠΟ ΜΕΝΑ? ΟΧΙ ΠΕΣ!! ΠΕΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (τρομάρα μου)!!

evi_mik δεν πειράζει!! next time!!!!!

Λοιπόν επειδή κι εγω έχω χάσει το μέτρημα! τελικά ποιες θα είμαστε για να ξέρω να κλείσω το μαγαζί για πάρτη μας!!! χαχαχαχαχαχα

ξεκινάω μέτρημα:

1) dimt

2)daffy (μαζί με τον μεγάλο γιό)

3)marak1 (?)

4)DALIA (?)

5)maria_23 (?)

6) sam ( (?)

7) ΚατερίναΦ (Να τα φέρεις!!!! εγω θα σου κρατάω το μωρό) :D:D:D:D

Καλημέρα κούκλες!!!

λοιπόν για την συνάντηση στις 21/9/2008 στις 6:00 στον παιδότοπο "τα παιδία παίζει" στην Ευκαρπία (Dalia περιμένουμε οδηγίες!!!)

1. nano + Κάτια + μπαμπάς (εαν και εφόσον έρθουν κι άλλοι μπαμπάδες...)

...daffy θα σκάσω ποια άλλη νότια θα μας έρθει πεεεεεεεεεεεεεεεεες μας !!!

:shock:

age.png

Διαφημίσεις

Μεσαιωνικοί σημαιοφόροι θα παρελάσουν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αριστοτέλους στις 12:30 και 20:00. Πρόκειται για την παρουσίαση των μεσαιωνικών σημαιοφόρων Sbandieratori του Arezzo, οι οποίοι θα παρελάσουν με τα εντυπωσιακά τους σύμβολα και χρώματα. Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα γεμίσει από βενετσιάνικες γόνδολες στις 13 Σεπτεμβρίου.

Πανηγυρική υποδοχή ετοιμάζεται για τη συνάντηση στην Αριστοτέλους !!!!!

Δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω το Σάββατο, ίσως στην επομενη άνοδο των νοτίων...

Το fan club μου προφανώς ενημέρωσε για την άνοδό μου γι'αυτό το όλο event!! Και τους είπα!! Δεν θέλω κάμερες!! Θέλω ένα σκ να ηρεμήσω αλλά δεν ακούνε βρε παιδί μου!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αχ κλαίω απο τα γέλια!! να σαι καλά!!!

Ε ειμαι και εγω και για Αριστοτελους εννοειται............................. Ζωγια ευχαριστουμε για την ενημερωση.........Θα ειναι τελεια

1) dimt

3)marak1 (?)

4)DALIA (?)

5)maria_23 (?)

6) sam ( (?)

7) ΚατερίναΦ (Να τα φέρεις!!!! εγω θα σου κρατάω το μωρό)

:cool: Νantia (μαζι με την μικρη)

Συνάντηση στις 21/9/2008 στις 6:00 στον παιδότοπο "τα παιδία παίζει" στην Ευκαρπία

2. daffy + Στρατος + Κωνσταντινος

Συνάντηση στις 21/9/2008 στις 6:00 στον παιδότοπο "τα παιδία παίζει" στην Ευκαρπία

3. elena + ερωτουλης + μπαμπας (αν δεν προκυψει κανας γαμος κτλ..)

Λοιπόν, 2η συνάντηση στην Αριστοτελους στις 11:30

να υποδεχτούμε την φιλτάτη dimt

ένδυμα επίσημο

μαλλί κουνουπίδι

παπούτσι ... ίσιο ... να κυνηγάμε τα μικρά :lol::lol::lol:

1) dimt

3)marak1 (?)

4)DALIA (?)

5)maria_23 (?)

6) sam ( (?)

7) ΚατερίναΦ (Να τα φέρεις!!!! εγω θα σου κρατάω το μωρό)

:cool: Νantia (μαζι με την μικρη)

9) nano (για την Κάτια δε ξέρω...)

age.png

4. pegi

5. MARY T.

6. manina

7. Sakismaro

8 . Sofia Dav

9. anthoula

10 . Ζωγια

11. maria_23

12. Alexis K Stella

13. Serba

14. Dalia

15. Nantia

16. gerakina

17. κατερινα Ν+Χ

18. maraki 1

19. tedy

20. renata

21. asteraki

22. Sam

Εκανα μια προχειρη λιστα με οσες δηλωσαν επιθυμια να ερθουν στην συναντηση. Για να προσθεσετε ή να αφαιρεσετε το ονομα σας παρτε την λιστα με αντιγραφη και επικολληση στην απαντηση.

Ειμαι κι εγω νότια... Τώρα θυμ'ηθηκα οτι Παρασκευη ¨Εχει εμβόλια η μικρή . Αν δεν ανεβάσει πυρετό Θα'ρθουμε σίγουρα... Οσο για τον παιδότοπο μπορεί να'ρθει κι ο μπαμπάς μας΄? Αν δε δουλεύει...Στείλτε και περισσότερες πληροφορίες για το μέρος γιατι απο Ευκαρπία ξέρω μόνο την πινακίδα στον περιφεριακό :lol::lol:

Ειμαι κι εγω νότια... Τώρα θυμ'ηθηκα οτι Παρασκευη ¨Εχει εμβόλια η μικρή . Αν δεν ανεβάσει πυρετό Θα'ρθουμε σίγουρα... Οσο για τον παιδότοπο μπορεί να'ρθει κι ο μπαμπάς μας΄? Αν δε δουλεύει...Στείλτε και περισσότερες πληροφορίες για το μέρος γιατι απο Ευκαρπία ξέρω μόνο την πινακίδα στον περιφεριακό :lol::lol:

4. pegi

5. MARY T.

6. manina

7. Sakismaro

8 . Sofia Dav

9. anthoula

10 . Ζωγια

11. maria_23

12. Alexis K Stella

13. Serba

14. Dalia

15. Nantia

16. gerakina

17. κατερινα Ν+Χ

18. maraki 1

19. tedy

20. renata

21. asteraki

22. Sam

23. Κατερινα Φ.

Εκανα μια προχειρη λιστα με οσες δηλωσαν επιθυμια να ερθουν στην συναντηση. Για να προσθεσετε ή να αφαιρεσετε το ονομα σας παρτε την λιστα με αντιγραφη και επικολληση στην απαντηση, ετσι θα εχουμε μια ολοκληρωμενη λιστα για να κλεισουμε τραπεζι.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...