Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

καλημέρα!!!

νομίζω πως το δίκαιο θα είναι αυτή τη φορά να πάμε δυτικά ...

άλλωστε φαίνεται και από την μέχρι τώρα καταγραφή ότι προς τα εκεί βολεύει τους περισσότερους...

αρκεί οι μανούλες από εκεί να μας προτείνουν έναν καλό και βολικό παιδότοπο για ... τις 21/9;;; στις 5:30 το απόγευμα;;;

και έχουμε κλείσει το ραντεβουδάκι μας :D

α, και popolina ουουυυυυυ

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

Ειμαι κ γω εδω!!

Θα ηθελα να ερθω να γνωριστουμε απο κοντα,

με βολευει πιο πολυ ανατολικα γιατι μενω καλαμαρια

αλλα θα ερθω κ δυτικα αρκει να βρω το μερος γιατι ειμαι λιγο ασχετη!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

ΔΥΤΙΚΑ

• Daffy

• ΜΑΡΥ.Τ

• anthula

• Ζωγια

• Sam

• maria_23

• manina

• elena.

• manina

• elena.

• gerakina

• dalia

• maraki 1

• nantia

ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

• Daffy

• Kiknaki

• Serba

• Sam

• ALEXIS K STELLA

• maraki 1

• nantia

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ........ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΩΡΑ (θα σας πω την αλλη εβδομάδα να δω τα εισιτήρια)!!!!!!!!!! ΕΤΣΙ...ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ!!!

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ...... ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ!!! "ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ" ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Τρελη και αλλοπαρμενη για να σε βαλω σε ταξη......

Λοιπον την αλλη τετάρτη και ωρα που θα μας πεις στην Πλατεια Αριστοτελους, μονες χωρις παιδια. (Συναντηση ασχετη με την κανονικη μας στο τελος του μηνα)

Και κανω και την λιστα της Αριστοτελους:

1) daffy

2) τρελη και αλλοπαρμενη (dmit)

το πολυ πολυ να παμε οι δυο μας, χαχαχαχα.

Διαφημίσεις

Τρελη και αλλοπαρμενη για να σε βαλω σε ταξη......

Λοιπον την αλλη τετάρτη και ωρα που θα μας πεις στην Πλατεια Αριστοτελους, μονες χωρις παιδια. (Συναντηση ασχετη με την κανονικη μας στο τελος του μηνα)

Και κανω και την λιστα της Αριστοτελους:

1) daffy

το πολυ πολυ να παμε οι δυο μας, χαχαχαχα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Είπα κι εγω, μήπως επειδή θα ανέβω θα κινητοποιηθεί όλη η Βόρεια Ελλάδα!! φτουυυυυυυυυυυυυ!!! (πάλι λάθος εκτίμηση έκανα για τα μούτρα μου τρομάρα μου) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κανονίστε να μου πείτε τελευταία στιγμή "εχω κομμωτήριο" ή "έχω μανικιούρ"..........θα σας...............!!!! χαχαχαχαχαχαχα (απειλώ) χαχαχαχαχα

Χωρίς ή με παιδιά δεν έχω πρόβλημα! Οπως σας βολεύει!! Ειμαι εύκολος "άνθρωπος" εγώ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)!!!!!!!!!!!!!

1482897vknzcspe51.gif

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

ρε Μιτσο δε με βαζεις στις βαλιτσες μαζι με το παιδι να ερθουμε κι εμεις?

ε?

ε?

ε?

ε?

(αδυνατησα λιγακι τωρα το καλοκαιρακι χωραω, χωραω)

Μωρό μου ατελείωτο να γίνω χαλί να με πατήσεις

να γίνω ο αέρας να σε ταξιδέψω μακριά

να γίνω η γλάστρα κι εσύ ο βασιλικός μου

να γίνω κομμάτια να με κάνεις........παζλ :wink: (ξέρεις εσύ)

να γίνω ότι θέλεις........................

όμως χρόνος δεν μπορώ να γίνω! Να γυρίσω πίσω να σου βάλω μυαλό τότε που έκλεινα τα εισιτήρια για να έρθεις κι εσύ μαζι βλαμμένο!! ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑ........ ΕΣΥ......... ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ? Ε? Ε? Ε?

Χαμένοοοοοοοοοο.........................αντεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

danae 13 Σεπτέμβρη είναι ΣΑΒΒΑΤΟ απλά η daffy έχει χάσει τα αυγα και τα πασχάλια γιατί είναι εποχή "κυνηγιού" για πάπιες και τα έχει παίξει λίγο!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΗ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

(Χαίρομαι που η τρέλα μου είναι ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Λιστα της Αριστοτελους:

1) daffy

3) nano ;;;

όχι καλέ που δε θα δείξουμε πόσο φιλόξενες είμαστε εμείς οι Θεσσαλονικές!!!

το ερωτηματικό το έβαλα γιατί δε ξέρω την ώρα και ...μπορεί να έχω κομμωτήριο...πετικιούρ...μανικιούρ ή απλά να μην έχω που να αφήσω την Κάτια :lol::lol::lol:

age.png

Σαν πολλές τρελές δεν μαζευτήκατε εδώ?

Είπα κι εγώ πότε μεταφέρθηκε 13 Σεπτέμβρη από Σάββατο Τετάρτη.

Dimt (Νο 1 χαζή) εγώ όπως ξέρεις άρχισα ήδη τα Spa και τα κομμωτήρια μανικιούρ πετικιούρ για να σε υποδεχθώ. Μου έμεινε μόνο να πάω να ψωνίσω το λαμέ μου φόρεμα και θα είμαι πανέτοιμη.

Aria 146 εντάξει σε πιστεύω οτι αδυνάτισες αλλά κόντυνες κιόλας? Που να σε βάλει η τρελή με τέτοιο ύψος?

daffy για φαντάσου να πηγαίναμε Τετάρτη και να περιμέναμε να φανεί η τρελοdimt και να ρωτάμε τον κόσμο μήπως είσαι η τρελή? Θα σε έσφαζα και θα μαγείρευα πάπια Πεκίνου!!!!!

αρκεί οι μανούλες από εκεί να μας προτείνουν έναν καλό και βολικό παιδότοπο για ... τις 21/9;;; στις 5:30 το απόγευμα;;;

και έχουμε κλείσει το ραντεβουδάκι μας :D

Είμαι κι εγώ νέο μέλος στο φόρουμ (κάποιες ίσως με ξέρουν από άλλο :wink: ) και ελπίζω να χωράω στην παρέα σας.

Μένω δυτικά και με βολεύει καλύτερα προς τα κει.

Φοβαμαι πως είναι λίγο νωρίς το 5:30 αλλά θα κάνω ότι μπορώ.

Τολμώ να προτείνω υπαίθριο παιδότοπο στη Νεοχωρούδα (PONY park, λίγο πριν το χωριό). Είναι λίγο μακρυά αλλά πολύ καλά στην αυλή του.

Αν βρέξει έχει και μέσα αλλά και σκεπασμένο μπαλκόνι που χωρά άνετα 20 άτομα.

Αν όχι, γλιτώνουμε την τσιγαρίλα. :P

Διαφημίσεις

Η Νεοχωρουδα ειναι πολυ μακρια για μενα και πιστευω και για αλλες κοπελες που μενουν ανατολικα ακομα και δυτικα.

Επειδη οπως φαινεται και απο την λιστα "κλεινουμε" προς τα δυτικα (και ειναι και δικαιο, αφου οι αλλες τρεις συναντησεις εγιναν ανατολικα (μεσανατολικο το καναμε :D:D:D:D )) οι μανουλες που μενουν δυτικα και ξερουν τους παιδοτοπους καλο ειναι να προτεινουν μερικους για να καταληγουμε σιγα σιγα. Συμφωνα με τις προηγουμενες συναντησεις μας η κοινη γνωμη ολων μας ειναι για εναν παιδοτοπο που να μην καπνιζουν μεσα (η ο χωρος των παιδιων καλα χωρισμενος) και να ειναι καπως ελεγχομενος ο χωρος των παιδιων, Και καθως πλησιαζει ο καιρος και ο καιρος μας το επιτρεπει μπορουμε να επιλεξουμε να κατσουμε και εξω.

Αντε σιγα σιγα να αποφασιζουμε!!!

και συμπληρωνω evi_mik , kasma31 ουουουουουου

Χε χε! και ότι σκεφτόμουν πότε θα συνατηθούμε.

Χαίρομαι που αρχίσαμε να κινούμαστε.

Δυστυχώς, εγώ στις 21/9 δεν θα μπορέσω γιατί στις 20/9 παντρεύεται ένας πολύ καλός μου φίλος και θα βρίσκομαι στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ........ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΩΡΑ (θα σας πω την αλλη εβδομάδα να δω τα εισιτήρια)!!!!!!!!!! ΕΤΣΙ...ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ!!!

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ...... ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ!!! "ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ" ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μα καλά μια ημερομηνία να με βολεύει κι εμένα??? :(:(:(

Πάλι σε γάμο θα είμαι, αυτή τη φορά στην Καβάλα!

Τι θα γινει με σενα??? Αφησες και κανεναν γαμο που δεν πηγες??? Ολο ταξιδακια εισαστε!!!

ΥΓ: Για αυτο ειχα πει αρχικα να το καναμε μεσοβδομαδα! O Σεπτεμβριος ειναι ο μηνας των γαμων.

Όσο για την δευτερη συναντηση, δεν φταιω εγω, ανωτερα βια!!!!!!

Κορίτσια θέλω πολύ να έρθω και εγώ να γνωριστούμε , με βολευει δυτικά(βάλτε με σε λίστα) με βολεύουν όλες οι ημερομηνίες, ώρες απογευματινές απο 5 έως 8 μιση , απλά δεν ξέρω τη συγκεκριμένη μέρα τι κέφια θα έχει η νεογέννητη κόρη μου . Για παιδότοπο δυτικά το Κinderpark αν κάτσουμε στον χώρο με το που μπαίνεις θα είναι πρόβλημα? για τον καπνό θέλω να πω..

Ενας παιδοτοπος που ξερω εγω και πληρει ολες τις προυποθεσεις της daffy ειναι στην ευκαρπια "τα παιδια παιζει" και σχετικα πολυ ευκολο να το βρειτε και εσεις που δεν γνωριζετε απο δυτικες συνοικιες.Και φυσικα δεν μπλεκεστε σε στενα και τετοια.

rQGhp3.png

Τι θα γινει με σενα??? Αφησες και κανεναν γαμο που δεν πηγες??? Ολο ταξιδακια εισαστε!!!

ΥΓ: Για αυτο ειχα πει αρχικα να το καναμε μεσοβδομαδα! O Σεπτεμβριος ειναι ο μηνας των γαμων.

Όσο για την δευτερη συναντηση, δεν φταιω εγω, ανωτερα βια!!!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ?

Ε?

Ε?

Ε?

Ε?

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ! ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! ΕΓΩ......ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!! :wink::wink::wink::wink::wink::wink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Dalia για να μην παρεξηγηθω, δεν ειναι δικες μου προυποθεσεις, αλλα και απο τις προηγουμενες συναντησεις μας αυτο ηταν το κλιμα.

Δεν εχω προβλημα για ευκαρπια.

Ενας παιδοτοπος που ξερω εγω και πληρει ολες τις προυποθεσεις της daffy ειναι στην ευκαρπια "τα παιδια παιζει" και σχετικα πολυ ευκολο να το βρειτε και εσεις που δεν γνωριζετε απο δυτικες συνοικιες.Και φυσικα δεν μπλεκεστε σε στενα και τετοια.

DALIA ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DAFFY ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ GPS ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΘΑΝΕΙ ΠΡΕΣΠΕΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ!!!

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...