Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

Κορίτσια, αυτό που είπε η Sofiadav για το άλλο forum και για τη συνεργασία που έχει μ΄αυτό, όπως επίσης ότι δεν έστειλε αυτή τα διαφημιστικά e - mail, θα το επιβεβαιώσω γιατί μου το είπε κι εμένα προσωπικά. Και δεν έχω λόγο να μη την πιστεύω. Η αθωότητα μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου ισχύει πιστεύω. Αν και δεν δικάζουμε κανέναν. δημιουργείται πάντως πολύ κακό κλίμα, ώς αποτέλεσμα της συνάντησης. Και επηρεάζονται αρνητικά τα νέα μέλη άλλα και όσες ήθελαν να΄ρθουν και δεν τα κατάφεραν και για την επόμενη φορά, θα το σκεφτούν και μια φορά παραπάνω. Να πάω, να μην πάω...

Και αυτό δεν το θέλει καμιά μας! Εγώ το κλείνω εδώ αυτό το θέμα, μιας και η Sofiadav ζήτησε συγνώμη και μιας και δεν ξέρω και πολλά από forum και από το internet.

Όπως μου είπαν η Sam και η Serba, είμαι πολύ αθώα και καθόλου καχύποπτη για όλους αυτούς τους ανώμαλους που σερφάρουν στο διαδίτυο και μπορεί να πάρουν τη φωτογραφία του παιδιού μου και να τη χρησιμοποιήσουν για πορνογραφικό υλικό. Αυτό με ταρακούνησε και με στενοχώρησε, είναι μια άλλη οπτική που δε με είχε απασχολήσει καθόλου. Γιατί δε το είχα φανταστει. Εδώ κολλάει και το ΑΘΩΑ! Κορίτσια σας ευχαριστώ για την υπόδειξη. Θα το σκεφτώ σοβαρά.

Όταν είχα εγγραφεί στο forum, είχα βάλει ένα ασχετο avatar από κάποια ιστοσελίδα. Γιατί σκέφτηκα, η φωτογραφία του παιδιού μου στο internet; Μετά είδα ότι τα μισά μέλη του forum έχουν πάρα πολλές και μεγάλες φωτογραφίες των παιδιών τους και είπα τι στο καλό, θα βάλω κι εγώ μια με την κουκλίτσα μου. Πείτε με αφελή, δεν ήξερα ούτε τους κινδύνους ούτε από internet και forum.

Σκέφτηκα κάπως έτσι:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=361523#361523

Sorry, για τα πολλά. Σας ζάλισα πάλι.

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Όπως βλέπω το θέμα συνεχίζεται θα συμφωνήσω μαζί σου mamakoulina ότι ο καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και γι΄αυτό προτίμησα την ευθεία οδό και ρώτησα την Σοφία η οποία μου απάντησε δεν έχω λόγο να

μην την πιστέψω από τη στιγμή που δεν έχω λάβει διαφημιστικό email....

To λινκ που τοποθέτησες βγάζει μία δική μου απάντησε σε ένα μέλος

για μία απορία του καλό είναι όμως να μην διαβάζουμε μόνο αυτά αλλά και αυτά όμως για αυτό δεν με ρώτησε κανένας

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2726

ο καθένας επιλέγει το τι ακριβώς θέλει να κάνει με τα δικά του προσωπικά δεδομένα...

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Sam, εγώ δεν ήθελα να δείξω τη δική σου απάντηση αλλά αυτή που έδωσε η tsebebou στον μπαμπά της Αθηνάς. Που ήθελε το ίδιο αθώα, όπως κι εγώ, να βάλει τη φωτογραφιά της κόρης του.

Δεν ξέρω ρε κορίτσια πάντως αν θα συνεχιστεί το θέμα... αλλά εμένα πραγματικά με στενοχωρεί η όλη κατάσταση. Εγώ είμαι βέβαια γενικά πολύ ευαίσθητη και στενοχωριέμαι εύκολα. Δε θα ήθελα με τίποτα να βρισκόμουνα στη θέση της Sofiadav. Εγώ μόνη και να κρίνομαι από όλους. Έκανε λάθος, ναι! Σοβαρό, ναι! Κατακριτέο, ναι! Ζήτησε χίλια συγγνώμη, ναι! Τι άλλο να κάνει; Για μένα τελειώνει εδώ. Μπορεί κάποιος να μην το προσπεράσει ποτέ και να μην της το συγχωρέσει. Για μένα ήταν μια αθώα χαζομάρα, και υπήρξαν και συνέπειες. Λέω ένα o.k. τα ξεχνάω όλα την ίδια στιγμή, και πάω παρακάτω. Για μένα σαν να μην έγινε τίποτα, αφού ζήτησε συγνώμη. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να θυμώνω ποτέ με κανέναν και να κρατάω κακία. Ετσι είμαι εγώ. Δε λέω πως κάποια κρατάει κακία, προς θεού! Δε θέλω να παρεξηγηθού όσα γράφω. Το μόνο που μου λείπει είναι μια παρεξήγηση!!! :roll:

Daffy, πρέπει να μπούνε κανόνες για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ΣΙΓΟΥΡΑ! Αλλά για το σε ποια άλλα forum συμμετέχει κάποιος και τα ενδιαφέροντα του, δεν ξέρω... Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση το άλλο forum τυχαίνει να είναι ίδιου περιεχομένου και παρόμοιο, άρα και "ανταγωνιστικό" να το πω; Δε μπορώ να πάρω συγκεκριμένη θέση ούτε και σ΄αυτό. Δε θέλω να είμαι απόλυτη σε κάτι, είναι τελείως προσωπικό το πως το βλέπει ο καθένας.

Αυτά, μόνο!!! :oops::P

Σοφάκι μου :(

Ηρεμια λε κοριτσια , σκεφτηκε καμια πως θα αισθανεται τωρα η κοπέλα ?

Την κατηγορειτε αδικα για καποια πραγματα για τα υπολοιπα ζητησε συγνωμη !

Οχι δεν ειμαι δικηγορος της αλλα χωρις να την ξερω , χωρις να εχουμε ανταλάξει ενα πμ την συμπαθω πολυ και στεναχωρηθηκα τωρα !!

Ασχετο ...σχεδον ...αλλα γιατι εχω την εντυπωση πως εχω δει φωτος απο τις Θεσσαλονικιες???

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

και αυτό θα είναι το τελευταίο μου post στο φορουμ!!

ειλικρινά στεναχωρήθηκα με τις φωτογραφίες...και ναι έπρεπε να κάνω αυτό που έκανε η γερακίνα όμως να σας θυμίσω ότι από προηγούμενες συναντήσεις έχουνε μπει φωτογραφίες... ναι από εσένα daffy και από άλλη κοπέλα και κάποιες υπάρχουν ακόμα. Σέβομαι daffy ότι πλέον έχεις πρόβλημα με τις φωτογραφίες άλλα και λίγη ευγένεια δεν βλάπτει...με γεια τα βιονικά αυτιά!

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3204&postdays=0&postorder=asc&start=285

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3204&postdays=0&postorder=asc&start=540

Daffy, πρέπει να μπούνε κανόνες για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ΣΙΓΟΥΡΑ! Αλλά για το σε ποια άλλα forum συμμετέχει κάποιος και τα ενδιαφέροντα του, δεν ξέρω... Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση το άλλο forum τυχαίνει να είναι ίδιου περιεχομένου και παρόμοιο, άρα και "ανταγωνιστικό" να το πω; Δε μπορώ να πάρω συγκεκριμένη θέση ούτε και σ΄αυτό. Δε θέλω να είμαι απόλυτη σε κάτι, είναι τελείως προσωπικό το πως το βλέπει ο καθένας.

Αυτά, μόνο!!! :oops::P

Μαλλον εχουν παρεξηγηθει ορισμενα θεματα, φυσικα δεν ξερεις τι ανθρωπος ειμαι και δεν μπορεις να καταλαβεις πως ενεργω. Οι χαζομαρες οπως λες δεν δικαιολογουνται οταν εμπλεκονται παιδια και ιδιως τα παιδια μου. Δεν κραταω κακια σε κανεναν φυσικα, δεν ειμαι σχολιαροπαιδο, ειμαι ομως πολυ θυμωμενη. Δυστυχως η ολη ιστορια μου δίνει την αισθηση οτι εχουν χρησιμοποιηθει τα παιδια μου.

Καθενας μπορει να ειναι σε οποια φορουμ θελει και επιθυμει και ουτε εναντιωνομαι σε αυτο, αυτο που με ενοχλει ειναι οτι αυτο το φορουμ το αγαπησα, ειναι η καθημερινοτητα μου, με στηριξε σε βασικα θεματα των παιδιων μου και τις συναντησεις που διοργανωνουμε τις κανουμε για να ξαναδουμε τις φιλες μας απο αυτο το φορουμ. Εχω και αλλα πολλα να πω αλλα δεν θελω να οξυνω τις καταστασεις.

Σοφια και παλι κανεις λαθος και βλεπεις μεμονωμενα τα πραγματα.

1. Τα λινκ των φωτογραφιων δεν υπαρχουν ανοιγουν μονο σε οσες τα ειχαν ανοιξει και την προηγουμενη φορα.

2. Οι φωτογραφιες ειναι ολες επεξεργασμενες στο photoshop και ειναι πολυ μικρες ως εκ τουτου δεν εχουν καμια χρηστικη ουσια.

3. Παρολα αυτα κατω απο την αρχικη παραθεση των φωτογραφιων διαβασε τι γραφω.

4. Οποια κοπελα ηθελε τις εστειλα με ε-μαιλ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτο και αν ειναι ... Daffy εσυ δημοσιευσες φωτος και τωρα ενοχλήθηκες ?

Πληγωνεται εναν ανθρωπο χωρις να σας εχει κανει τιποτα !! Ντροπη σας !!!!

Λαμπρινη να βλεπεις καλυτερα τα γεγονοτα και μετα να βαλλεις εναντιον μου.

Διαφημίσεις

Για να ληξει αυτο το θεμα θελω να πω μερικα πραγματα.

1) Κακως υπαρχουν φωτογραφιες απο την πρωτη μας συναντηση πρεπει να βγουν ας αναλαβει το αστερακι που τις εχει βαλει.

2) Τοτε ειμασταν συμφωνες ολες οι κοπελες για τις φωτογραφιες αυτες γιατι και εμεις τοτε ειμασταν αθωες οσον αφορα το ιντερνετ.

3) την Δευτερη φορα που επιχειρησε η νταφυ να τις βαλει τις εβγαλε αμεσως γιατι αρχισαμε να ψιλιαζομαστε πραγματα. Και παλι το ξεραμε για την φωτογραφιση.

4) Εγω πραγματικα την Κυριακη ουτε καταλαβα ποτε τραβηχτηκε η φωτο.

5) ΑΠο τοτε που ο αντμινιστρασιον εβαλε το ποστ που εβαλε η σαμ

καταλαβαμε οτι δεν ειναι τοσο αθωο το ιντερνετ

6) Η σοφια D απλα επρεπε να μας ρωτησει.

7) Η νταφυ ειδε τον γιο της και πειραχτηκε γιατι δεν ρωτηθηκε.

:cool: Οι φωτος αφαιρεθηκαν αρα δεν υπαρχει τωρα θεμα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτο και αν ειναι ... Daffy εσυ δημοσιευσες φωτος και τωρα ενοχλήθηκες ?

Πληγωνεται εναν ανθρωπο χωρις να σας εχει κανει τιποτα !! Ντροπη σας !!!!

Λαμπρινη να βλεπεις καλυτερα τα γεγονοτα και μετα να βαλλεις εναντιον μου.

1558236ajp6vnepir.gif

an1cEY00g410010MDAwMDkyZHwwMDAwNTU0ZGF8dG8gbG91a291bWFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Dafyy μου, δε θέλω να διαπληκτιστώ μαζί σου άλλα όπως και αν το βλέπεις, εκμετάλλευση των παιδιών σου ή οτιδήποτε άλλο... η κοπέλα ζήτησε χίλια συγνώμη, τι άλλο να κάνει; Να την κρεμάσουμε. Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο από το μεγαλείο μια συγνώμης και την αναγνώριση ενός λάθους. Μετά από μια συγνώμη, τι απομένει...

Πάντως δεν ήθελα να θίξω το τι άνθρωπος είσαι και το αν κρατ΄΄ησεις εσύ προσωπικά κακία. Μιλούσα γενικά.

Το μόνο που μπορεί να με κάνει να απορώ, είναι το πως μπορείς να κρίνεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά... όπως λέει κι ο λαός.

Όταν το asteraki δημοσίευσε φωτογραφίες από προηγούμενη συνάντηση, τον προηγούμενο Απρίλιο, δεν είδα την ανάλογη αντίδραση σου για τη δημόσια δημοσίευση στο ίντερνετ, τώρα τι άλλαξε. Και ρωτάω και όλες τις άλλες που τώρα κρίνουν, ενώ τότε...

Δεν είμαι εγώ αυτή που θα σας πει αν κάνατε καλά ή όχι, όμως είναι κρίμα που στενοχωρήσατε έτσι μια κοπέλα και της δείξατε την πόρτα της εξόδου, φέρνοντας την σε τόσο δύσκολη θέση. Λυπάμαι πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ. Ήρθα για να γνωρίσω τις καθημερινές μου φίλες, τις συμφορουμίτσες, όχι για να δω κάποιον να φεύγει από το "σπίτι του", "σπίτι μας", και αναφέρομαι φυσικά στο forum.

Δε θέλω να μαλώσω με καμία, ούτε με σένα daffy. Μην τα πάρεις όλα αυτά στραβά... αλλά μήπως ήμασταν υπέρ του δέοντος αυστηροί με τη Sofiadav.

Σοφία, εγώ σε γουστάρω ρε κοριτσάρα, γύρνα πίσω. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε τρέψει σε φυγή. Από χαρά το έκανες και αθώα, σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησες να εκμεταλλευτείς τα παιδιά κανενός. Έγραψα σε προηγούμενο ποστ πως έσφαλες και δέχτηκες τις συνέπειες, να όμως που έσφαλαν και άλλοι και δεν δέχτηκαν καμία συνέπεια. Σου ζητάω συγνώμη, γίατί δεν ήξερα τα παρελθόντα συμβάντα...

Εμένα προσωπικά δε με πείραξε και όταν είδα τις φωτογραφίες χάρηκα, τις έδειξα στον άντρα μου. Και το αντιμετωπίσαμε αθώα, ναι αθώα!!!

Τέλοσπάντων κλίνω με τα λεγόμενα του Χριστού από την Καινή Διαθήκη:

Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ!

και

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ!

(Καλά δεν ακούγομαι πολύ βαθιά θρησκευόμενη. Δεν είμαι και δεν είναι προς τιμήν μου. Αλλά στην περίπτωση ταιριάζουν γάντι!)

Dafyy μου, δε θέλω να διαπληκτιστώ μαζί σου άλλα όπως και αν το βλέπεις, εκμετάλλευση των παιδιών σου ή οτιδήποτε άλλο... η κοπέλα ζήτησε χίλια συγνώμη, τι άλλο να κάνει; Να την κρεμάσουμε. Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο από το μεγαλείο μια συγνώμης και την αναγνώριση ενός λάθους. Μετά από μια συγνώμη, τι απομένει...

Παλι δεν με καταλαβες.....

Όταν το asteraki δημοσίευσε φωτογραφίες από προηγούμενη συνάντηση, τον προηγούμενο Απρίλιο, δεν είδα την ανάλογη αντίδραση σου για τη δημόσια δημοσίευση στο ίντερνετ, τώρα τι άλλαξε. Και ρωτάω και όλες τις άλλες που τώρα κρίνουν, ενώ τότε...

Σου απαντησε η Νantia και συμπληρωνω εισαι πολυ καινουργια στο φορουμ και δεν εχεις προλαβει καποια "επεισοδια".

Δεν είμαι εγώ αυτή που θα σας πει αν κάνατε καλά ή όχι, όμως είναι κρίμα που στενοχωρήσατε έτσι μια κοπέλα και της δείξατε την πόρτα της εξόδου, φέρνοντας την σε τόσο δύσκολη θέση. Λυπάμαι πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ.

Εχω τις επιφυλλαξεις μου οτι εμεις την δειξαμε την πορτα εξοδου απο το φορουμ.

Νάντια μου, τώρα είδα το ποστ σου. Και συμφωνώ να κλείσουμε το θέμα εδώ. Υγεία και καλή καρδιά. Και σίγουρα συμφωνώ ότι οι άνθρωποι αλλάζουν γνώμη σύμφωνα με τα βιώματα τους και με όσα περισσότερα μαθαίνουν. Συνφωνώ άλλα αν είχα δει κι εγώ φωτογράφίες προηγουμενων συναντήσεων θα πίστευα ότι είναι εντάξει να βάλω και κάποιες καινούριες. Μου απάντησες και στα ερωτήματα που έθεσα στη daffy και τα λοιπά... Πιστεύω ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση. Αλλά είναι κρίμα να αποχωρήσει μια κοπέλα από το forum για μια παρεξήγηση. :cry:

Διαφημίσεις

Πράγματι, δεν έχω προλάβει πολλά "επεισόδια" αλλά κανένας καινούριος δε θα μπορούσε, όσο και να ήθελε, να διαβάσει όλα τα θέματα που υπάρχουν στο forum απ΄την αρχή της δημιουργίας του ως τώρα. Οπότε πιστεύω πως οι παλιοί θα πρέπει να ενημερώνουν τους νέους. Όπως έκανε η Νάντια! Έλα daffy, υγεία και καλη καρδιά, την άλλη φορά που θα βρεθούμε θα τα πούμε καλύτερα. Ίσως να είσαι κι εσύ στενοχωρημένη απ΄όλο αυτό, πάντως το έχεις χάσει "επεισόδια" ακούγεται κάπως απογοητευτικό και αποθαρρυντικό για τους καινούριους. Γιατί αυτά τα επεισόδια, δεν θα τα συμπληρώσουν ποτέ. Και ακούγεται λίγο, αφού δεν ξέρεις μη μιλάς, μάθε και μετά μίλα. Και πίστεψε με, είμαι από τα μεληπου διαβάζουν πολύ και γράφουν λίγο. Εκτός από σήμερα που ξέφυγε η κατάσταση! :lol::P

Πολλές μπορεί να το δείτε ότι επέλεξα να υπερασπιστώ τη Sofiadav άλλα δε βρήκα αυτό που έκανε τόσο τρομερό (χωρίς να ξέρω τα επεισόδια) και ζήτησε και χίλια συγνώμη η κοπέλα, ήρθε και στη δύσκολη και μειονεκτική θέση να απολογείται και να βρίσκεται μόνη απέναντι στις βολές όλων.

Τέλος ελπίζω να μην πρόσβαλα κανέναν παίρνοντας αντίθετη θέση από τη δική του και διαφωνόντας σε κάποια σημεία. Πιστεύω ότι απ΄την αρχή ήμουν και επιφυλακτική και ακόμη και σ΄εσένα daffy, μια απορία εξέφρασα στην οποία απάντησε πολύ σωστά η Νάντια.

Πιστεύω πως δεν ήμουν επιθετική, δεν το ήθελα κιόλας, γιατί δεν είναι και του χαρακτήρα μου. Κι επειδή είμαι καινούρια, ας διαβάζω περισσότερο και ας γράφω λιγότερο.

Υ.Γ. Sam θέλω να μου στείλεις το επίμαχο ποστ.

2) Τοτε ειμασταν συμφωνες ολες οι κοπελες για τις φωτογραφιες αυτες γιατι και εμεις τοτε ειμασταν αθωες οσον αφορα το ιντερνετ.

3) την Δευτερη φορα που επιχειρησε η νταφυ να τις βαλει τις εβγαλε αμεσως γιατι αρχισαμε να ψιλιαζομαστε πραγματα. Και παλι το ξεραμε για την φωτογραφιση.

Επειδη ημουν παρουσα στις προηγουμενες συναντησεις οφειλω να πω οτι ετσι ακριβως εγιναν τα πραγματα,οπως τα αναφερει η Nantia και επισης ΤΟΤΕ δεν ειχαν προηγηθει γεγονοτα διαφορα οπως π.χ ιατρος.

rQGhp3.png

Κορίτσια χάρηκα που περάσατε καλά στον παιδότοπο αλλά και λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να έρθουμε.

Επίσης λυπάμαι για το θέμα που δημιουργήθηκε και ενώ περίμενα να μάθω γαργαλιστικές λεπτομέρειες, συνάντησα αυτούς τους διαλόγους στο συγκεκριμένο τόπικ.

Αλήθεια αν έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν με κάποιες φώτο (γιατί αυτό κατάλαβα) αν κατάλαβα καλά, ας κάνει τον κόπο να μου πει κάποια με πμ αν δεν κάνει δημόσια για να ξέρω να προφυλάγομαι και εγώ.

Φιλάκια

mamakoulina έγραψε

Υ.Γ. Sam θέλω να μου στείλεις το επίμαχο ποστ.

Ποιό ποστ ακριβώς ζητάς?

Πάντως το θέμα δεν δημιουργήθηκε μόνο από τις φωτογραφίες όπως θα έχεις καταλάβει αλλά και από το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε το parents για να διαφημιστεί ένα άλλο φόρουμ που είναι πανομοιότυπο με αυτό που ανήκουμε..

Αν κάποιος αποχωρεί για μία παρεξήγηση που έχει λυθεί (μιλάω για τις φωτο)

προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω όπως δεν μπορώ να καταλάβω και το ντροπή μας γιατί θυμώσαμε η Σοφία είναι παλιό μέλος και γνωρίζει τα θέματα που έχουν προκύψει από την πρώτη δημοσίευση και μετά δεν παραξενεύτηκε\γιατί δεν ξαναμπήκαν φωτο?

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Hello hello εδώ ζεστό χαμόγελο καλεί ευγενική ψυχή!!!!!

Ως συνήθως εγώ καθυστερημένη και καταιδρωμένη τρέχω να προλάβω τα τεκτενόμενα!!!

Κορίτσια το δίκαιο είναι (όπως συμβαίνει πάντα εκτιμώ σε μία παρεξήγηση) και με τις δύο πλευρές...

Θα ήθελα να παρακαλέσω όλες τις πλευρές να τερματίσουμε εδώ... το θέμα με τις φωτογραφίες εννοώ.!!!! για το άλλο με το forum πραγματικά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τίποτα και ίσως κάποια στιγμή να εκφράσω την γνώμη μου αλλά προς το παρόν το σκοτάδι στην ενημέρωση μου με καθιστά σε θέση να πω Δεν γνωρίζω Δεν απαντώ....

1. Εγώ εκτιμώ ότι η sofiadav ενέργησε καλοπροαίρετα και δέχομαι την συγνώμη της.. δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο....

2. Daffy μου ... δεν ξέρω τι άλλο έγινε αλλά σίγουρα η κοπέλα ίσως δεν ήξερε ίσως το είδε αψήφιστα αλλά δεν νομίζω ότι είχε πρόθεση για κάτι κακό στα παιδιά μας. Και εγώ μαζί σου συμφωνών ότι πρέπει να μην βάζουμε φωτο με ανήλικα στο internet

3. Θα ήθελα επίσης να παρακαλέσω να με ενημερώσει κάποια/ος για την ιστορία με την δημοσίευση φωτο στο Διαδίκτυο εκτός και αν εννοείται αυτά που όλοι γνωρίζουμε ή υπήρχε κάτι ειδικό που ενημέρωσε ο αdmin γι' αυτό το θέμα...

Τέλος ενημέρωσα τον admin να σβήσει οποιαδήποτε φωτο είχε προβληθεί από δικό μου post !!! και σίγουρα δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αλλά η εποχή τρέχει και με την τεχνολογία πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί.... έτσι καλή μου????

Αλήθεια θα ήθελα να σας θυμίσω τα πρόσωπα μας την προηγούμενη Κυριακή και θα ήθελα να αφήσουμε πίσω αυτή την δυσάρεστη ιστορία ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!!

Το ντοπή δεν το έγραψα εγώ πάντως, ε;

Όσο για το τόπικ, αναφέρομαι σε αυτό:

5) Απο τοτε που ο αντμινιστρασιον εβαλε το ποστ που εβαλε η σαμ

καταλαβαμε οτι δεν ειναι τοσο αθωο το ιντερνετ

το έγραψε η Νάντια.

Δεν ξέρω τι γινόταν παλιά με τις φωτογραφίες. Τώρα πιστεύω έμαθα. Πως αντιμετωπίζετε τόσο έντονες διαφωνίες, ούτε αυτό το ξέρω. Εγω πάντως στενοχωριέμαι πολύ εύκολα και θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί εν ολίγεις (το΄χω γράψει λάθος, ε;). Δε θα μπορούσα να ανταπεξέλθω, και εννοώ συναισθηματικά, σε τόσο έντονο, μαζικό αντίλογο. Και αν είχα ζητήσει συγνώμη και είχα απολογηθεί και συνέχιζα να τ΄ακούω, δεν ξέρω τι θα έκανα...

Δεν ξαναμπήκαν, δεν σβήστηκαν και οι προηγούμενες ου είχαν μπει όμως...

Αγάπη μου, γλυκιά έχεις δίκιο. Κάτι θα΄πρεπε να το ξέρει.

Τέλοσπάντων, ότι έγινε - έγινε τώρα. Διορθώθηκε, ας πούμε.

Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε όλοι σε τούτη τη ζωή... (που λέει και το λαϊκό άσμα)!

Και προσωπικά για μένα, ο θυμός που αναφέρεις είναι πολύ επιφανειακό συναίσθημα. Η πικρία και η στενοχώρια είναι βαθιά συναισθήματα και πρέπει να μας απασχολούν. Εγώ γι΄αυτά μίλησα. Και δεν θα ήθελα ποτέ να πικράνω κάποιον, αν και αυτό είναι ανέφικτο.

Δε θα ήθελα να μας μείνει πικρία από τη συνάντηση, σε καμία περίπτωση. Εμένα, ήταν μάλιστα και η πρώτη μου. Κάνει τώρα παρθένα πράγμα, να΄χω τραυματική εμπειρία... :oops::P

Την επόμενη φορά, θέλω να είστε λίγο πιο... μαζί μου! Για να το ξεπεράσω!!! :shock:

(χιούμορ κάνω)

Το είχα βάλει το ποστ παραπάνω αλλά δεν μου κάνει κόπο να το βάλω ακόμη μία φορά

Ασφάλεια στο διαδίκτυο - οδηγίες

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2726

Δεν είναι μόνο ο θυμός όταν ένα άτομο θεωρείς ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη σου....

απλώς δεν θέλω να επεκταθώ.....

Στην επόμενη συνάντηση θα φροντίσω απλώς να σιγουρευτώ ότι κανένας

δεν θα τραβήξει φωτο δική μου ή του παιδιού μου....

Μπαίνω κι εγώ, μέσα στην καλή χαρά, να διαβάσω τί ακριβώς έγινε στην συνάντηση, και βλέπω λογομαχίες. Δε θα πάρω μέρος όμως, διότι δεν μου πέφτει λόγος, δεν ήμουνα στην συνάντηση κ δεν έχω ιδέα τί έγινε παλαιότερα με φωτογραφίες.

Κατά τα άλλα, χαίρομαι πάρα πολύ που περάσατε καλά και συνάμα λυπάμαι που δεν μπόρεσα να είμαι παρούσα, αν και ο παιδότοπος είναι στον ίδιο δρόμο με το σπίτι μου.Δυστυχώς, μου ήρθανε επισκέψεις, απροειδοποίητα, στις 5 το απόγευμα και θα ήτανε αγένεια να τους διώξω. Στην επόμενη όμως συνάντηση που θα οργανωθεί στον ίδιο παιδότοπο, θα είμαι παρούσα, το υπόσχομαι κ το υπογράφω κιόλας αν θέλετε. :lol::lol::lol:

Φέρτε μου χαρτιά να υπογράψω λέμεεεεε.....

Mamakoulina για να τελειωσει εδω το θεμα απο μενα ειπα οτι δεν εχεις προλαβει επεισοδια και οχι οτι εχεις χασει επεισοδια και το εννοουσα κυριολεκτικα, Για τα επεισοδια αυτα με καλυψαν οι απαντησεις των κοριτσιων, Και να σου πω και κατι αλλο οχι δεν αντιμετωπιζουμε τοσο μεγαλες διαφωνιες οπως ειπες αλλα ειμαστε μια πολυ ωραια παρεα, ετσι τουλαχιστον θεωρω εγω.

Κοριτσια και φιλες μου θελω να σας ζητησω συγνωμη για ολη αυτην την αναστατωση.

Μαρια_23 πολυ στεναχωρεθηκα που δεν ηρθες, ηθελα επιτελους να σε γνωρισω. Φιλακια στην μπουμπουκα σου.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...