Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

daffy, άσχετο εντελώς, αλλά ωραίο τίκερ με τα Xριστούγεννα, αλήθεια μόνο τόσο έμεινε;

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

sorry daffy :?

sefi αν η μικρή μου ήταν σε θέση να παίξει στον παιδότοπο θα το κοιτούσα πιο θετικά αλλά δεν περπατάμε ακόμα οπότε θα είναι ή καρφωμένη στο καρότσι (δύσκολο...) ή στην αγκαλιά μου (χάλια...) οπότε δεν ξέρω μωλέ τι να κάνω ...

age.png

sefi αν η μικρή μου ήταν σε θέση να παίξει στον παιδότοπο θα το κοιτούσα πιο θετικά αλλά δεν περπατάμε ακόμα οπότε θα είναι ή καρφωμένη στο καρότσι (δύσκολο...) ή στην αγκαλιά μου (χάλια...) οπότε δεν ξέρω μωλέ τι να κάνω ...

αυτό μη σε στεναχωρεί γιατί έχει ειδικό χώρο μόνο για μικρά μικρά ζουζουνάκια ακριβώς δίπλα από τα μεγάλα...θα την βάλουν στην κούνια κ στην "πισινούλα" με τα αμέτρητα πολύχρωμα μπαλάκια.Και εμένα μη φανταστείς οτι τρέχει,σαν εκρεμές πάει και εκεί τον είχα όταν πήγαμε ένα απογευματάκι.Φυσικά αυτό που έχει σημασία είναι να αισθάνεσαι εσύ καλά και να σε τρώει το άγχος με την μικρή,για να χαλαρώσεις θα έρθεις όχι για να σου βγεί η πίστη :lol:

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

αυτό μη σε στεναχωρεί γιατί έχει ειδικό χώρο μόνο για μικρά μικρά ζουζουνάκια ακριβώς δίπλα από τα μεγάλα...θα την βάλουν στην κούνια κ στην "πισινούλα" με τα αμέτρητα πολύχρωμα μπαλάκια.Και εμένα μη φανταστείς οτι τρέχει,σαν εκρεμές πάει και εκεί τον είχα όταν πήγαμε ένα απογευματάκι.Φυσικά αυτό που έχει σημασία είναι να αισθάνεσαι εσύ καλά και να σε τρώει το άγχος με την μικρή,για να χαλαρώσεις θα έρθεις όχι για να σου βγεί η πίστη :lol:

εννοούσα να μη σε τρώει το άγχος ..... :lol::lol::lol:

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ok κορίτσια.

Ευτυχώς που ρώτησα τις "παλιές" και ετσι δεν έκανα τη χαζομάρα να το πάρω μαζί μου.....

Λοιπόν, πρώτα ο Θεός, θα έρθω μόνη μου να σας δω από κοντά και να γνωρίσω και νέα πρόσωπα!

Εύχομαι ο άντρας μου να κρατήσει το παιδι έστω για λίγη ώρα και να πιούμε καφεδάκι παρέα!

μέχρι τότε......φιλάκια σε όλες σας!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :lol:

Τελικα αποφασισα να ερθουμε αυτη την φορα οικογενειακως.

Θα ερθουμε μαζι με τον μπαμπα μας, ελπιζω να ερθουν και αλλοι συζυγοι για να μην ειναι μονος.

Βαλτε και εμας στην λιστα.

KANGOO+ΓΙΩΡΓΟΣ +ΜΠΑΜΠΑΣ.

θα τα πουμε απο κοντα

φιλακια σε ολη την παρεα!!!

69Dzp3.png

06pBp2.png

Ξαναβάζω την λίστα με τα ονόματα και αν έχω ξεχάσει κάποια κοπέλα ας προσθέσει το όνομά της....

Κυριακή 02/11/08 στις 18.00μμ στον παιδότοπο FANTASIA

1. SEFI + ΘΩΜΑΣ

2. NANTIA+ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

3. daffy+ Στρατος

4. asteraki + Εβελίνα

5. Serba +Eρμίνα+Βαγγέλης

6. Sofia + Anastasia + Thomakos

7. evi_mik + Giorgos

8. mamakoulina + Ευγενία

9. Μαρία23

10. tery + Μιχαήλ-'Αγγελος

11. ALEXIS K STELLA (?)

12. KANGOO+ΓΙΩΡΓΟΣ +ΜΠΑΜΠΑΣ

Κορίτσια, θέλαμε κι εμείς πολύ να΄ρθούμε με το μπαμπά μας αλλά επειδή είναι φανατικός καπνιστής των 2,5 πακέτων τη μέρα και έχουμε γεμίσει το σπίτι μας με ιονιστές (2 παρακαλώ και μεγάλους), δε μπορεί να έρθει. Εδώ κινηματογράφο δεν πάμε γι΄αυτό το λόγο. Εγώ την ονομάζω "άρρωστη κατάσταση" ή "τρελή εξάρτηση"! Δεν πειράζει όμως, όλοι μας έχουμε κουσούρια, ας έχει κι αυτός ένα - και μόνο ένα!!! Χι - χι -χι!!! :P:lol::D

Κατά τα άλλα απ΄ότι βλέπετε κι εμείς ούτε εννιά μηνών δεν είμαστε και θα είμαστε στην αγκαλίτσα της μαμάς και στο καρότσι. Αλλά η χαρά μας θα είναι τρελή να δούμε άλλα μωράκια και παιδάκια!!! Γι΄αυτό μην το σκέφτεστε πολύ, υπάρχει χώρος και για τα μικρούλια και θα σας περιμένουμε! Και άλλες μανούλες έφεραν τα μωρά τους σε προηγούμενες συναντήσεις ακόμη μικρότερα από τη δική μας ηλικία και έτσι το πήρα απόφαση κι εγώ, μου έδωσαν το σωστό παράδειγμα! Όσο για τις ιώσεις, κι εμείς περάσαμε και ήταν πολύ χάλια, αλλά δε μπαίνουμε και σε καραντίνα! Θα μου πείς διακινδυνεύεις την υγεία του παιδιού σου για ένα παιχνίδι. Αυτή είναι μια πολύ προσωπική άπόφαση...

Sorry, για τα πολλά!!!

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Διαφημίσεις

Κυριακή 02/11/08 στις 18.00μμ στον παιδότοπο FANTASIA

1. SEFI + ΘΩΜΑΣ

2. NANTIA+ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

3. daffy+ Στρατος ???

4. asteraki + Εβελίνα

7. evi_mik + Giorgos

8. mamakoulina + Ευγενία

9. Μαρία23

11. ALEXIS K STELLA (?)

Καλημέρα κορίτσια.

Βάζω ερωτηματικο σε μας γιατι μας προέκυψε μια υποχρεώση και δεν ξέρω τελικά αν θα τα καταφέρουμε να έρθουμε.

Κορίτσια καλημέρα,

εχθές το απόγευμα μίλησα με την Ντέπυ (είναι η κοπέλα που έχει τον παιδότοπο) και μου διευκρύνησε οτι η προσφορά που έχει κάνει είναι κάτι σαν ευχαριστήριο δώρο επειδή προτιμήσαμε τον συγκεκριμένο παιδότοπο για την συνάντηση και φυσικά επειδλη μεσολάβησε ο άντρας της Σμαρώς(όπως είχε πεί είναι φίλοι με τον αδερφό της Ντέπυς).Δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόταση που έχουν κάνει από το forum για είσοδο δωρεάν μικρών και μεγάλων όπως γίνεται στην Αθήνα και δεν νομίζω οτι εμείς οι Θεσσαλονικιές έχουμε κάποια τέτοια πρόθεση ... :wink:

:lol:

Τα γράφω όλα αυτά για να ξεκαθαρίσω πως έχει η κατάσταση και επειδή αισθάνθηκα λίγο άσχημα που ήρθε η φίλη μας η Ντέπυ σε κάπως δύσκολη θέση. :wink:

Αυτά από εμένα...φιλάκια σε όλες και θα τα πούμε την Κυριακή από κοντά :D

1. SEFI + ΘΩΜΑΣ

2. NANTIA+ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

3. daffy+ Στρατος ???

4. asteraki + Εβελίνα

7. evi_mik + Giorgos

8. mamakoulina + Ευγενία

9. Μαρία23

11. ALEXIS K STELLA (?)

13. KASMA31 + Sofia? (ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε!!!)

ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.. ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

κορίτσια, τελευταία στιγμή το σκέφτηκα,

έχει χώρο να παρκάρουμε;

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

serba, έχει λιγο πιο πάνω από τον παιδότοπο έναν ανοιχτό χώρο που είναι πάρκινγκ...εκεί αν και χώμα μπορείς να παρκάρεις.

sefi τι εννοείς ότι εμείς οι Θεσσαλονικιές δεν έχουμε πρόθεση για δωρεάν είσοδο ... εκτιμώ ότι όποια καλή προσφορά έρθει από παιδότοπο της πόλης είναι ευπρόσδεκτη... έτσι δεν είναι?????

φιλιά

Διαφημίσεις

κορίτσια, τελευταία στιγμή το σκέφτηκα,

έχει χώρο να παρκάρουμε;

το μόνο που δεν πρέπει να σε σταναχωρεί είναι αυτό.... :lol:

αν δεν βρεις μέσα στο στενό ακριβώς δίπλα από το παιδότοπο , θα πας από την απέναντι πλευρά λίγο πιο πάνω (επόμενο στενό) στον δρόμο που γίνεται η λαική και θα βρεις σίγουρα!!!!!είναι φαρδύς δρόμος και υπάρχει κάτι σαν μικρή αλάνα εκεί.

Έχει πάντα μέρος στην Πλαστήρα για να παρκάρεις. Ειδικά προς το Παναγία, που είναι και το τέλος της Πλαστήρα και εκεί που είναι ο παιδότοπος. Αν εκεί δε βρεις, δύσκολο άλλα όχι και απίθανο, γιατί είναι δύσκολο να αποφάσισαν να πάνε όλοι για καφέ στην Κρήνη τώρα, που δεν είναι καλοκαίρι. Και οι καφετέριες είναι λίγο μακριά από τον παιδότοπο.

Πάντως και η Μιαούλη έχει σχεδόν πάντα parking, γιατί εμείς βρίσκουμε πανεύκολα κάθε φορά που πάμε στην pizza hut. Δες το χάρτη που έχει αναρτήσει ο sakissmaro και θα σε βοηθήσει. Πάντως μην ανησυχείς. Φιλιά!!!

σας ευχαριστώ για τις οδηγίες

asteraki έγραψε

sefi τι εννοείς ότι εμείς οι Θεσσαλονικιές δεν έχουμε πρόθεση για δωρεάν είσοδο ... εκτιμώ ότι όποια καλή προσφορά έρθει από παιδότοπο της πόλης είναι ευπρόσδεκτη... έτσι δεν είναι?????

από όσο κατάλαβα, οι παιδότοποι από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν προσφορές, χωρίς δηλαδή να έχουν κάνει συμφωνία με τους υπεύθυνους του parents, και εάν και εφόσον γίνει η συμφωνία δεν θα πρέπει να πληρώνουμε τίποτα, κατάλαβα καλά;

serba και εγώ αυτό κατάλαβα..... ΄

αυτό που θέλω να πω είναι ότι ευχαριστούμε την ΝΤέπυ για την σημερινή προσφορά της.... αλλά δεν νομίζω καμία mammy να έχει αντίρρηση να έχουμε δωρεάν έξοδο με τα μέλη του φόρουμ σε έναν παιδότοπο που μας ικανοποιεί εφόσον βέβαια κάνει μία αντίστοιχη συμφωνία με τον admin...

serba, έχει λιγο πιο πάνω από τον παιδότοπο έναν ανοιχτό χώρο που είναι πάρκινγκ...εκεί αν και χώμα μπορείς να παρκάρεις.

φιλιά

εννοώ οτι εμείς οι Θεσσαλονικιές είμαστε large τύποι :lol::lol:

πλακά κάνω φυσικά και για να ξεκαθαρίσω λίγο τα όσα έχουν υποθεί θέλω να πώ το εξής γιατί μάλλον εγώ δεν έγινα κατανοητή.

Μιλούσα για τον συγκεκριμένο παιδότοπο και την συγκεκριμένη προσφορά

"το ρόφημα του συνοδού δωρεάν" ...φυσικά και αν υπάρξει πρόταση/προσφορά από κάποιον παιδότοπο για δωρεάν είσοδο συνοδών κ παιδιών θα είναι ευπρόσδεκτη από το forum.-

απ' όσο γνωρίζω ο παιδότοπος που έχει κλείσει συμφωνία με το Parents στην Αθήνα διαφημίζεται εδώ μέσα (εννοώ στο site) και αυτή είναι η ανταλλαγή στην διαπραγμάτευση

δωρεάν παροχή του παιδότοπου στα μέλη για τις συναντήσεις τους για δωρεάν διαφήμιση του παιδότοπου στο site

και ναι asteraki συμφωνώ κι εγώ πως αν μπορεί το parents να μας προσφέρει κάτι τέτοιο θα μου άρεσε :wink:

όσο για την προσφορά της Ντέπυς είναι ευπρόσδεκτη (αν ισχύει ακόμη) και την ευχαριστούμε πολύ !!! :D

όσο για την απόφαση μου να μην έρθω (κάτι που κρίθηκε) έχω να πω (αν και δε θα έπρεπε να απολογηθώ) πως πέρα από το ότι θέλω να γλιτώσω την ταλαιπωρία του παιδιού μου, λόγω του θέματος της υγείας μου δεν με παίρνει να αρρωστήσει κανείς στην οικογένεια μου :?

τα κορίτσια που με έχουν ήδη γνωρίσει στις προηγούμενες συναντήσεις ξέρουν πόσο θα ήθελα να έρθω και να γνωρίσω κι εγώ τα νεότερα μέλη

να περάσετε πολύ πολύ καλά ... :D

age.png

καταρχήν, δεν είναι δυνατόν να πούμε όχι σε οποιαδήποτε προσφορά,

αλλά ας μας κατατοπίσει για το θέμα κάποιος admin., παρακαλούμε,

η συνάντηση είναι σε δύο ημέρες...

nano, περαστικά εύχομαι

nano μου, δεν ήθελα με τίποτα να σε στενοχωρήσω , να κρίνω την αποφασή σου που για λόγους υγείας δε μπορείτε να΄ρθείτε, αλλά ούτε και να υποθέσω ότι δεν είναι αρκετά σημαντική για σένα η συνάντηση. Καθώς επίσης και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε φέρω στη δύσκολη θέση του να απολογείσαι, που ακριφώς όπως το γράφεις δεν οφείλεις κιόλας. Ζητώ συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε το ποστ μου και δεν έγινα κατανοητή, και σε στενοχώρησα ή σε έφερα σε δύσκολη θέση. Πολλές φορές συμβαίνει αυτό με τα γραπτά. Εγώ ήθελα να πω για τη δική μας΄ίωση που μας ταλαιπώρησε αλλά κατά τη γνώμη μου τη βάζω σε δεύτερη μοίρα και προτιμώ να βγεί έξω το μωρό, να γνωρίσει άλλα μωράκια και να παίξει όσο μπορεί... :roll: Και πάλι λέω πως αυτή είναι η προσωπική και μόνο άποψη μου, για το δικό μου παιδί, σαφώς δεν αποτελεί γνώμονα για κανέναν, και δε θέλω να επηρεάσω κανέναν.

Υ.Γ. Και όλα αυτά τα γράφω σε περίπτωση που αναφέρεται το ποστ σου σε εμένα και όχι σε κάποιο άλλο ποστ που αναφέρει επίσης το θέμα το ιώσεων κ.τ.λ.

Αυτά από πλευράς μου και λυπάμαι για την πιθανή παρεξήγηση.

βρε κορίτσια γιατί το έχουμε κάνει ολόκληρο θέμα :?:

Θα πάμε κανονικά στην συνάντηση και εαν ισχύει ακόμη η προσφορά της Ντέπυς που το ξανατονίζω οτι ήταν κάτι τελείως αυθόρμητο έτσι για να μας καλοσωρίσει στον χώρο της θα το δούμε εκεί.....τι πιο απλό????

Οποιαδήποτε προσφορά μπορεί να γίνει από κάποιον παιδότοπο Θεσ/νικης σε συνεργασία με το forum,υποθέτω οτι θα μας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι όταν και όποτε το κρίνουν αυτοί.....μέχρι τότε οι συναντήσεις μας θα γίνονται με κοινή απόφαση δική μας για τον τόπο και την χρονική περίοδο.

καλά παιδί μου μην βαράς :lol:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...