Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

DALIA έχω την εντύπωση ότι αυτό τον παιδότοπο εννοούν αλλά δεν είμαι σίγουρη....

ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΜΙΑΟΥΛΗ 18. 55132. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Τηλ.:2310433532

Αυτός ακριβώς είναι ο παιδότοπος....για να βλέπω συμμετοχές!!!!

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

Κορίτσια προς ενημέρωσή σας, έχω κλείσει για την Κυριακή 02/11 στις 18.00-18.30μμ για 15-20 μεγάλους και αντίστοιχα παιδάκια στον μέσα χώρο κάτω φυσικά για να έχουμε πρόσβαση και στα παιδάκια μας...(υπάρχει και έξω χώρος για τους καπνιστές αλλά δεν έκλεισα εκεί ή μήπως θέλατε εκεί???)

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

Κυριακή 02/11

1.SEFI + ΘΩΜΑΣ

2. NANTIA+ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

3. daffy+ Στρατος

4. asteraki + Εβελίνα

5.Serba +Eρμίνα+Βαγγέλης

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ναι Νάντια εκεί είναι

από τη Νικ. Πλαστήρα αριστερά στην πίτσα Hut (τελευταίο φανάρι πριν το νοσοκ. Παναγία)

96617972by4.th.jpg

πατήστε πάνω στον χάρτη να τον δείτε μεγάλο

εγώ έχω προβληματιστεί πολύ για το αν θα έρθουμε

η τελευταία συνάντηση μας άφησε μία γριπούλα που έκανε τον γύρο της οικογένειας και μας πήρε δύο εβδομάδες να ξεμπερδέψουμε :(

age.png

Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή ακόμη αλλά αν τα καταφέρουμε θα έρθει και ο σύζυγος!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Κυριακή 02/11

1.SEFI + ΘΩΜΑΣ

2. NANTIA+ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

3. daffy+ Στρατος

4. asteraki + Εβελίνα

5.Serba +Eρμίνα+Βαγγέλης

6. Sofia + Anastasia + Thomakos

7. evi_mik + Giorgos

Είμαστε κι εμείς μέσα!!

Ο μπαμπάς ξεκίνησε πάλι τα μαθήματα στο μεταπτυχιακό του και θα εκμεταλευτεί την απουσία μας για να κάτσει να διαβάσει... :oops:

Διαφημίσεις

Μπαμπάδες θα έχει ή θα είναι μόνο για μαμάδες και παιδιά; Σκεφτόμαστε να 'ρθούμε με τον άντρα μου.

c4a750929b.png

c766766ee0.png

και οι μπαμπάδες είναι καλοδεχούμενοι αρκεί να μην αρχίσουν να γκρινιάζουν στην ώρα πάνω...πχ μήπως να φεύγαμε σιγά σιγά κτλ :wink:

Περιμένω να δω αν θα μας περάσει ο βήχας και οι μυξούλες!!!!

Είμαι σίγουρη ότι δεν θα θέλατε να μας δείτε αν είναι να σας αρρωστήσουμε!!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Ναι βρε κορίτσια...τι πάθατε????Βαρεθήκατε να μας βλέπετε????? :lol:

κάθε άλλο :shock:

απλά μόλις που συνήλθαμε από την γριπούλα και φοβάμαι μήπως μας ξαναβρεί κάτι στον παιδότοπο :evil:

age.png

Η αληθεια ειναι πως αυτος ο παιδοτοπος σε περιοδο high season ιωσεων-κρυομάτων-γριππών ειναι ότι χειροτερο για πασης φυσεως ηλικια....

Θα μου πεις και δεν υπαρχει αλλος χωρος!Εγω εχω και ενα θεματακι με την αποσταση!!Δηλαδη αυτην την φορα εδωσα δειλη συμμετοχη γιατι ειναι ανατολικα γιατι απο δυτικα ηθελα μια μερα να ερθω να σας δω!!!Ευχομαι να τα καταφερω...Αααα επισης αν καμια κοπελα μενει πιο ανατολικα πλαγιαρι-τριλοφο-επανομη κλπ χωρια θα μπορουσαμε να συννενοηθουμε να παμε και παρεα και να ξεσηκωθω και πιο πολυ!!! :lol::lol:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...