Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

'Ηθελα πολύ να έρθω να γνωριστούμε, χαίρομαι που τα κατάφερα αν και δεν μπόρεσα να γνωρίσω πολλές. Φτάσαμε πρώτοι στο μαγαζί και στην αρχή νομίζαμε ότι δεν θα μαζευτούμε όμως η εξέλιξη με εξέπληξε :lol::lol:

Πέρασα πολύ καλά! Κρίμα όμως για το τσιγάρο το οποίο ήταν πολύ έντονο και αναγκάστηκε ο άντρας μου μετά από λίγο να πάρει την μπουμπού μας και να πάει να καθήσει στο αυτοκίνητο. 2 μηνών και να μυρίζει τσιγαρήλα :mad: Στο σπίτι κατευθείαν όλοι μπάνιο!!!

Πάντως μπράβο για την προσπάθεια :lol::lol: , την επόμενη φορά ακόμα καλύτερα και να γνωρίσω περισότερες!

13e2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάρες μου,

χάρηκα πάάάάάάρα πολύύύύύύ που περάσατε τόσο ΤΕΛΕΙΑ :D και φυσικά στεναχωρέθηκα ακόμη περισσότερο που δεν μπορέσαμε να έρθουμε τελικά :( αλλά είχαμε επισκέψεις -κάποιοι φίλοι που δεν μπόρεσαν να έρθουν στο party μας- οπότε....ανωτέρα βία!!!!

Και όχι τίποτα άλλο αλλά ήταν η μοναδική που χάσαμε και απ'οτι διαβάζω ήταν και η μεγαλύτερη σε αριθμό μελών :cry: να χάσουμε τέτοια ευκαιρία???Ο Θωμάς ακόμη μου κρατάει μουτράκια :lol:

Τεσπα,εύχομαι στην επόμενη συνάνττηση -ελπίζω να γίνει σύντομα- να είμαστε και εμείς γιατί μας λείψατε πολύύύύύύύ

Φιλάκια σε όλη την παρέα

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

κοριτσάρες μου χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά...εγώ δεν μπόρεσα να έρθω διότι δεν είχα κανέναν να κρατήσει το νινάκι μου μιάς κι ο μπαμπάς μας έπρεπε να δουλέψει! :(

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Φτάσαμε πρώτοι στο μαγαζί και στην αρχή νομίζαμε ότι δεν θα μαζευτούμε όμως η εξέλιξη με εξέπληξε :lol::lol:

Φτάσατε πρώτοι από τόσο μακρυά?

Πω πωωω ντροπη για μας που μέναμε παραδίπλα.. :oops:

Λοιπόν κι εγώ όταν μπήκα είδα μια μεγάλη παρέα με γυναίκες αλλά

συμπτωματικά δεν ήταν καμιά από αυτές που γνώριζα.

Πήγα ήρθα λίγο στον παιδότοπο..ε μετά ρώτησα τη σερβιτόρα και σας βρήκα!

Διαφημίσεις

α, και εμείς έχουμε τα χάλια μας ... σινάχι μας έπιασε

και μάλλον σε κάποιον από τους τρεις παιδότοπους που επισκευτήκαμε εκείνη τη μέρα :evil:

η καημενούλα έχει πολύ ζόρι γιατί θέλει να πιπιλίσει το δάχτυλο της και δε μπορεί γιατί είναι βουλωμένη η μύτη της :?

age.png

angy μου περαστικά............... Ελπίζω όλα να είναι καλύτερα...........

Κορίτσια τι γίνεται όλο και μεγαλώνει η παρέα μας και αυτό όχι μόνο είναι ευχάριστο αλλά τρομερά ενδιαφέρον γιατί ένα είναι σίγουρο... ότι δεν είμαστε μόνες μανούλες που ψάχνονται!!!!!!!

Λοιπόν άντε να βρεθούμε κάπου μόνες μας να τα πούμε λιγάκι ... ρίχτε ιδέες.... καμμιά Παρασκευή βράδυ τι γίνεται???? Εγώ πάντως αυτή την Παρασκευή θα είμαι Χατζηγιάννη-Γλυκερία... όποια πιστή ας προσέλθει, φυσικά με γυναικοπαρέα!!!!!!!!!!φιλιά

Εγώ πάντως αυτή την Παρασκευή θα είμαι Χατζηγιάννη-Γλυκερία... όποια πιστή ας προσέλθει, φυσικά με γυναικοπαρέα!!!!!!!!!!φιλιά

πήγα κι εγώ και πέρασα τέλειαααααααααααααααααααααα...με γυναικοπαρέα επίσης :D:D:D:wink::wink::wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Δύο από τα αγόρια της παρέας είχαν συναντηθεί πριν...20 χρόνια σε ένα ...πάρτυ!!!Όνοματα δεν λέμε κι οικογένειες δεν θίγουμε..

Χεχε το ένα αγόρι αν μπορούμε να το πούμε έτσι είναι το δικό μου

αν γνωρίζεις όλες τις αισχρές λεπτομέρειες να μου στείλεις πμ όχι

τίποτα άλλο να έχω ένα ακόμη μέσω διαπραγμάτευσης :lol::lol:

Άντζυ ευχαριστώ και περαστικά στον μικρούλη σου!!!

Νano μιας κι εμείς έχουμε μπούκωμα και μύξες θα τολμήσω να πω

ότι βρήκαμε τον παιδότοπο που κολλήσαμε .....

Εμάς όταν πάμε να του βάλουμε σταγόνες γύριζει και μας λέει

γιατί βασανίζεται το παιδί τι σας έκανε?και μετά μας στόλισε καταλλήλως :oops::oops:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Κορίτσια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. ο μικρός είναι καλά.Σήμερα τον ΄΄εστειλα στο σχολείο.Ευτυχώς ήταν μικρό το κακό.

SAM & NANO περαστικά και στα δικά σας ζουζουνάκια.

Διαφημίσεις

καμμιά Παρασκευή βράδυ τι γίνεται???? Εγώ πάντως αυτή την Παρασκευή θα είμαι Χατζηγιάννη-Γλυκερία... όποια πιστή ας προσέλθει, φυσικά με γυναικοπαρέα!!!!!!!!!!φιλιά

Ωραία ιδέα,εγώ είμαι μέσα εφόσον δε λείπει ο άντρας μου για να κρατήσει το μικρο.

<<όποια πιστή ας προσέλθει>>

Ελπίζω να πρόκειται για Χατζηγιάννη γιατί άν πρόκειται για εκκλησία θα πρέπει να εξομολογηθώ πριν έρθω.χαχαχαχα

Γεια σας κοριτσάρες!!!

Επανήλθα μετά από διήμερη απουσία λόγω προβλήματος με το ίντερνετ.

Συμφωνώ με όσα λέτε για τον καπνό. Το καημένο το μπεμπάκι μου το λυπήθηκα. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμείς δεν καπνίζουμε, για την ακρίβεια δεν καπνίσαμε ποτέ με αποτέλεσμα να μην καπνίζει κανείς μέσα στο σπίτι μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια γιατί και τα δύο μεγάλα παιδιά μας είχαν πρόβλημα με άσθμα. Τι να κάνω όμως που ήθελα να σας γνωρίσω;

Στην Αριστοτέλους ατύχησα δεν μπόρεσα να σας βρω. Ελπίζω την άλλη φορά να μπορέσω να την αφήσω ή να μην έχει καπνό.

Πολλά φιλιά στα ζουζούνια σας και περαστικούλια στα άρρωστα.

Και η δικια μου απο κυριακη με συναχι και μιξουλες...............

Περαστικα στα ζουζουνια μας...

Αστερακι οσο για την παρασκευη ειμαι και εγω μεσα

..................................

Κορίτσια σήμερα μου ήρθε το ιντερνετ :evil: πρόβλημα στο δίκτυο

Εγώ έφυγα πρώτη και δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω όλες μόνο κάποιες απο σας έπρεπε να ταίσω το Μελινάκι βλέπετε..Στεναχωρέθηκα για το τσιγάρο γιατι όντως ήταν έντονος ο καπνός δεν έβρισκα μη καπνιστών όσο κι άν έψαξα και βασικά είχε πολύ πολύ κόσμο και πολούς αναίσθητους........

Την επόμενη φορά πρεπει να κλείσουμε ολόκληρο μαγαζί μάλλον... :)

Χάρηκα πάντως πολύ με την προσέλευση δεν το περίμενα

Μπουμπου τι κάνει η μπέμπα?Μεγαλώνουμε?τάιζέ την όσο μπορείς....

Περαστικά στα μικρούλια που αρρώστησαν και στο γιο της angy

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας! Απ' ότι διαβάζω περάσατε πολύ ωραία στη συνάντησή σας και ζήλεψα. Είμαι καινούριο μέλος, μένω Χαριλάου κι έχω τον Δημήτρη 2,5 χρονών. Θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω κι εγώ, γιατί αν και έχω μερικές μέρες μόνο που είμαι μέλος, περνάω αρκετές ώρες διαβάζοντας τα μηνύματά σας και γράφοντας για δικές μου ανησυχίες.

Περαστικά στα αρρωστούλια σας, εμείς ευτυχώς είμαστε Α Κ Ο Μ Α καλά!!!!

c766766ee0.png

c4a750929b.png

Καλημέρα σας! Απ' ότι διαβάζω περάσατε πολύ ωραία στη συνάντησή σας και ζήλεψα. Είμαι καινούριο μέλος, μένω Χαριλάου κι έχω τον Δημήτρη 2,5 χρονών. Θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω κι εγώ, γιατί αν και έχω μερικές μέρες μόνο που είμαι μέλος, περνάω αρκετές ώρες διαβάζοντας τα μηνύματά σας και γράφοντας για δικές μου ανησυχίες.

Περαστικά στα αρρωστούλια σας, εμείς ευτυχώς είμαστε Α Κ Ο Μ Α καλά!!!!

c766766ee0.png

c4a750929b.png

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ sweetie !!! Με το καλό να σε δούμε-γνωρίσουμε από κοντά στην επόμενη μας συνάντηση που να'σαι σίγουρη οτι δεν θα αργήσει να γίνει......έτσι δεν είναι κοριτσάρες?????

line_m121_beg_micky_time_1190001600_text_d4ef20e1f3f4ddf1e920eceff520e5dfede1e9.gif

και βέβαια!!! :D

αν και την Κάτια δε ξέρω αν θα την ξαναφέρω...ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τη γριπούλα που τσίμπησε την τελευταία φορά :(

sweetie καλώς όρισες, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και με το καλό το νέο μέλος!!!

σ' ευχαριστώ και για τα περαστικά ... ήδη είμαστε καλύτερα :wink:

age.png

καλημέρα σε όλους και όλες... κορίτσια εγώ την Παρασκευή θα πάω σίγουρα και έχουμε κρατήσει και κάποιο τραπέζι αν είναι κάποια σίγουρα να έρθει ας μου πει μήπως πρέπει να κρατήσουμε τραπέζι για περισσότερα άτομα, αλλιώς ας έρθει και θα τα βρούμε....

πήγα κι εγώ τις προάλλες (φυσικά γυναικοπαρέα)

Ημασταν στο Μύλο για την Πρωτοψάλτη και φτιαχτήκαμε και μετά δυστυχώς πήγαμε στο FIX.

Κατ' εμέ, η Γλυκερία δεν βλέπεται (ούτε ακούγεται :? ) και ο Χατζηγιάννης τζάμπα πλερώνεται γιατί τραγουδούσαμε όλο εμείς.

Αυτός κρατούσε μόνο το τέμπο :lol::lol::lol::lol: .

Καλά να περάσετε πάντως!

Γεια σας συμπατριώτισες !

Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είμαστε Τόοοσο πολλές συμφορουμιτισσες από Θεσνίκη! Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή για την επόμενη συνάντηση ! Ένας πάρα πολύ ωραίος παιδότοπος δυτικά είναι ο Noυvelle στο Ωραιόκαστρο. Είναι -βέβαια- ιδανικός για το καλοκαίρι, με πάρα πολλά και ωραία παιχνίδια στον εξωτερικό χώρο, αλλά και για χειμώνα καλά είναι πάλι, με νόνο πρόβλημα, το κάπνισμα ... :cry:

Αν συμφωνείτε για το δυτικά, ΟΚ, διαφορετικά, μπορώ οπουδήποτε προτείνετε, αλλά κυρίως βολεύει κάτι που να΄εχει εύκολο πάρκινγκ, και καλή πρόσβαση μέσω περιφερειακού. Σημειωτέον ότι τι Νουβέλ έχει τεράστιο πάρκινγκ!

Χάρηκα πολύ με το εγκάρδιο καλωσόρισμά σας και ελπίζω όντως να τα πούμε σύντομα. Μόνο που η γυναικολόγος μου δεν με αφήνει να πηγαίνω σε παιδότοπους, για να μην κολλήσω καμιά εξανθηματική ασθένεια. Για οποιοδήποτε άλλο μέρος όμως, είμαι μέσα! Εκτός αν βρεθούμε μετά το νέο έτος με ακόμη ένα μέλος :D

c4a750929b.png

c766766ee0.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...