Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

Κορίτσια θυμηθείτε πως ο,τι και να γίνει ρωτώντας που είναι το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στον Εύοσμο θα σας πούν οι περισσότεροι το ξέρουν αν όχι αυτό ξέρουν ΟΛΟΙ το ΔΑΚ το κλειστο γυμναστήριο του Αια το οποίο είναι ουσιαστικά δυο δρόμους κάτω απο το κυκλοφοριακής αγωγής

Επίσης το κλειδι της επιτυχίας για να μην χαθείτε είναι να βρεθειτε στη σωστή έξοδο για Ευοσμο ακολουθείστε τις οδηγίες της Τεντυ

Πάντως αν κινείστε στο εσωτερικό της περιφεριακής και κατευθείνεστε δυτικα για εύοσμο και ρωτήσετε για το πάρκο θα σας πουν ελπίζω να βοήθησα λίγο και να μην σας μπέρδεψα χειρότερα.Επίσης όταν βρείτε το πάρκο μην πελαγώσετε και δεν βρίσκετε τον παιδότοπο είναι απο την πάνω μεριά του πάρκου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

Νομίζω πως δεν πρέπει να στρίψετε στην έξοδο για Εύοσμο αλλά για Ηλιούπολη της οποίας το όνομα είναι Μακρυγιάννη. Η έξοδος του Ευόσμου είναι η επόμενη. Ένα φανάρι κάτω ακριβώς από την αερογέφυρα, ένα το επόμενο που είναι το βενζινάδικο ΒΡ και στο επόμενο στρίβετε αριστερά.

angy, εγώ θα ξεκινήσω από Περαία, αν θέλεις απάντησε για να ξεκινήσουμε μαζί

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Ανθούλα, τέλειος ο χάρτης σου!

Αν κάποιος έρθει μέσα από την πόλη από την οδό Λαγκαδά , στρίβει στην Καραολή Δημητρίου αριστερά από το φανάρι του Δημαρχείου Σταυρούπολης (το κόκκινο κτήριο απέναντι στου Παύλου Μελά), μετράει 5 φανάρια μαζί με του Δημαρχείου και μετά στρίβει δεξια στο 5ο. Είναι η Παπάγου, στο τέρμα του δρόμου είναι το πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής. Στο βορειοδυτικό άκρο του πάρκου βρίσκεται το cartoon.

Από Καραολή Δημητρίου:

1ο φανάρι :Δημαρχείο Σταυρούπολης

2ο φανάρι : στροφή για Αμπελόκηπους (είναι μονόδρομος για δεξιά)

(υπάρχει φανάρι για όσους θέλεουν να στρίψουν δεξιά αμέσως μετά,)

3ο φανάρι : στροφή για ΚΤΕΛ, δεξιά το plaisir

4ο φανάρι : αναβοσβήνει, συνήθως δε λειτουργεί

5ο φανάρι : στη γωνια έχει κατάστημα expert με ηλεκτρικές συσκευές, δεξια τέρμα πάνω είναι το πάρκο

Διαφημίσεις

Έχω εκτυπώσει όλες τις πληροφορίες οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τα πούμε από κοντά!!!

:D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Πω πω τόσο χάλια περάσατε στη συνάντηση που δεν γράψατε τίποτα!!! :lol::lol:

Χάρηκα που είδα τόσο μεγάλη συμμετοχή αλλά στεναχωρέθηκα γιατί δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε σχεδόν καθόλου....

Ευελπιστώ την επόμενη φορά να μιλήσω με όλες :D:D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Κορίτσια, πώς περάσατε;

Sam, πιστεύω η μη επικοινωνία μας οφείλεται στον τρόπο που καθόμασταν--πολύ μακριά η μία από την άλλη--κατά τα άλλα χάρηκα που γνώρισα όσες γνώρισα,αλλά και μόνο που ειδωθήκαμε είναι ένα πρώτο βήμα, την επόμενη φορά καλύτερα, έτσι δεν είναι;

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Ευελπιστώ την επόμενη φορά να μιλήσω με όλες :D:D

χαχα καθε φορα Sam αυτο λες! χαχα.

Περασαμε ωραια και ειδικα ο γιος μου, ο οποιος αν και δυσκολος σε νεα μερη, ετρεξε κατευθειαν μεσα στον παιδοτοπο και το καταχαρηκε!

Η συναναντηση νομιζω οτι ηταν η μεγαλυτερη απο ολες αλλα πολυ χαμος βρε παιδια!! Δεν μιλησα σχεδον με καμια!!! Κατι πρεπει να σκεφτουμε για τις συναντησεις μας για να μπορουμε να μιλαμε. Ευχαριστο που μαζευτηκαμε και παλι τοσες μανουλες.

Όσο για τον παιδοτοπο τον βρηκαμε πολυ ευκολα αλλα ειχαμε ωραιο οδηγο....χαχα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, πώς περάσατε;

Sam, πιστεύω η μη επικοινωνία μας οφείλεται στον τρόπο που καθόμασταν--πολύ μακριά η μία από την άλλη--κατά τα άλλα χάρηκα που γνώρισα όσες γνώρισα,αλλά και μόνο που ειδωθήκαμε είναι ένα πρώτο βήμα, την επόμενη φορά καλύτερα, έτσι δεν είναι;

ναι μωλέ πιστεύω οτι σε κάθε συνάντηση προσπαθούμε να έρθουμε και λίγο ακόμη πιο κοντά

η αλήθεια είναι πως όσες γνωρίζονται ήδη έχουν την ανάγκη να μάθουν νέα η μια της άλλης ... και είναι πολύ λογικό ... και ο χρόνος τελικά είναι λίγος ... πρέπει να έχουμε και το νου μας στα μικρά και έτσι δεν καταφέρνουμε να μιλήσουμε με όλες :?

η συνάντηση πάντως είχε μεγάλη επιτυχία και ευτυχώς τελικά τα καταφέραμε να την κάνουμε ...

χαρηκα πολύ για όλα τα κορίτσια που γνώρισα και για αυτά που ξαναείδα μετά από καιρό

Ζώγια δε μου είπες το άλλο κοινό ... :shock: το χρωστάς :wink:

Manina, gerakina θα ήθελα να τα λέγαμε λιγάκι παραπάνω

ευχαριστώ πολύ και την Sam και τον καλό της γιατί χωρίς αυτούς εμείς δε θα ήμασταν εκεί και έτσι δε θα σας γνώριζα ... όσες δε γνώριζα ήδη ... φυσικά και το Μαρακ1 που με γύρισε σπίτι μου σώα κι αβλαβή :wink:

age.png

Γεια σας κορίτσια.

Η συνάντηση χθες πολύ ωραία αλλά με την μικρή δεν μπόρεσα να μιλήσω με όλες σας. Δεν πειράζει την άλλη φορά... Χάρηκα που μπόρεσα να έθρω και σας γνώρισα και από κοντά.

Γέμισε ο παιδότοπος με μανούλες και με χαμογελαστές φατσούλες.

Γεια σας κοριτσια και απο μενα....

Εγω και η κορη μου περασαμε πολυ ωραια.

Χαρηκα που γνωρισα καποιες μανουλες που δεν ετυχε να ξαναβρεθουμε και που ξανασυναντησα τις ιντερνετικες φιλες μου.

Ο παιδοτοπος αν και με την πρωτη ματια μου φανηκε πολυ εντυπωσιακος τελικα ο καπνος και η τσιγαριλα επισκιασε τις καλες μου εντυπωσεις για αυτον..

Ενα εχω να πω απαραδεκτοοοοοοοοοοοοοοοοοο

και εμεις ρε κοριτσια σαν γονεις τι κανουμε ??

τιποτα επιπλεον καπνιζουμε και μεσα στο χωρο που ειναι κοινος με το χωρο που παιζουν τα πιτσιρικια μας..... Αχ αυτην η ελληνικη νοοτροπια........

Τελος παντων σταματαω εδω ελπιζω να μην σας στεναχωρησα,

θελω επισης να επισημανω οτι καθε φορα οι συναντησεις μας ειναι και πιο πετυχημενες.............. :D:D:D

Πέρασα υπέροχα!

Χάρηκα που είδα τις γνωστές και γνώρισα πολλές καινούριες!

Μίλησα σχεδόν με όλες διότι....δεν είχα τη μπέμπα μαζί μου!! :D:D

Για τον καπνό συμφωνώ,απαράδεκτο!

Αφού ο άντρας μου μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο μου είπε

"μυρίζεις τσιγάρο σαν να βγήκες από μπαράκι"

Τα ρούχα μου,τα μαλλιά μου..

Κρίμα γιατί κατά τα άλλα ήταν ωραίος παιδότοπος.

Κορίτσια ανυπομονώ να σας ξαναδώ

είμαστε τελικά μια πολύ ωραία παρέα!Αμ πως? :lol:

Καλημέρα κι από μένα, χαίρομαι που περάσατε καλά.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να έρθουμε λόγω ταξιδιού, αν και είχα μια ελπίδα πως αν φτάναμε Θεσσαλονίκη μέχρι τις 7 το απόγευμα να ερχόμασταν κατευθείαν από εκεί πριν πάμε στο σπίτι.

Εύχομαι την επόμενη φορά και σύντομα μάλιστα, παρά τις υποχρεώσεις όλων μας.

Σημ.: Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτό το τσιγάρο στους παιδότοπους? Ας κάνουμε κάτι, κυρίως για τα αγγελούδια μας και μετά για τους εαυτούς μας.

Φιλιά πολλά σε όλες τις e-μαμάδες.

line_m123_beg_41_time_1154491200_text_cf20eaeffdeaebeff220eceff520e5dfede1e9.gif line_m121_beg_39_time_1200114000_text_2e2eeae1e920e720eaeff5eaebdff4f3e120eceff5.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας.εμείς εχτές τρέχαμε στον ορθοπεδικό διότι ο μικρός έπαθε διάστρεμα στο πόδι .χτύπησε στον παιδότοπο.δεν μπορούσε να πητήσει το πόδι του.τελοσπάντων σήμερα είναι λίγο καλύτερα.κατά τα άλλα χαρήκα πολυ.είσαστε όλες υπέροχες καθώς και τα ζουζουνάκια σας.

SAM ο γιος σου είναι γλύκας!!!!!!!!!!!!!

angy, περαστικά!

στον παιδότοπο το έπαθε;

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ....ΧΑΧΑΧΑ... :P

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! :lol:

ΤΙ ΚΑΝΕΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΠΝΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ?

:o

ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

:mad:

ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΣΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ (ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ).ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ,ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥς ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ..ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑ ΠΟΥ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΗΡΘΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΗΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΑΓΧΩΘΗΚΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΘΟΡΥΒΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑΣ ΧΩΡΟΥ.

ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΓΑΜΟ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ....

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑ

ΓΕΙΑΑ

:wink:

69Dzp3.png

06pBp2.png

ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΓΑΜΟ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ....

:wink:

ΑΥΞΗΘΗΚΑΜΕ ................... :D:D

ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜΜΜ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΜΜ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΧΑΧΑ...........

Κορίτσια γεια σας.εμείς εχτές τρέχαμε στον ορθοπεδικό διότι ο μικρός έπαθε διάστρεμα στο πόδι .χτύπησε στον παιδότοπο.δεν μπορούσε να πητήσει το πόδι του.τελοσπάντων σήμερα είναι λίγο καλύτερα

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ...................

Εμείς περάσαμε καλά, αν και ο καπνός από τα τσιγάρα ήταν πολύ έντονος. Νομίζω ότι η επόμενη συνάντηση δεν θα πρέπει να είναι Κυριακή. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποφύγεις πάρτυ την Κυριάκη.

Χάρηκα που κατάφερα να γνωρίσω αρκετές, άλλα θα ήθελα να έχω λίγο λίγο περισσότερο χρόνο για κουβεντούλα και με τις υπόλοιπες. Ειδικά με όσες ήξερα μόνο ένα γεια καταφεραμε να πούμε! Ίσως τώρα που χειμωνιάζει να κανονίζαμε κάποια συνάντηση χωρίς παιδάκια κάπου ήσυχα για να μπορούμε να μιλήσουμε!

Ναno ναι, σου χρωστάω......( :D:D:D ), την επόμενη φορά...

Nantia και σε σένα χρωστάω κάτι, δεν πρόλαβα ακόμη!

Εγώ νιώθω ότι οφείλω να ευχαριστήσω και όσες έτρεξαν και κατάφεραν να βρουν παιδότοπο την τελευταία στιγμή και ετσι δεν τινάχτηκε στον αέρα η συνάντησή μας..

Χάρηκα πάρα πολύ που καταφέραμε να έρθουμε όλοι στην συνάντηση...Είδα τις παλιές μου φίλες και γνώρισα και μερικές από τις καινούργιες.Προσπάθησα να μιλήσω με όσες περισσότερες μπορούσα αλλά παρακολουθούσα και τον Μανώλη γιατί ήταν πολλά τα παιδάκια μέσα και γινόταν ΧΑΜΟΣ!

Όπως έχει επισημανθεί ήδη ήταν φοβερό το πόσοι από τους γονείς κάπνιζαν μέσα...κι ο εξαερισμός ...ανύπαρκτος!!!Φοβερό!!!

Ο Αλέξης μου είχε πει ότι αν ήταν ο μόνος άντρας θα έφευγε...Ευτυχώς είχε καλή παρέα...και μάλιστα θα σας αποκαλύψω και κάποιο μυστκό...Ελάτε πιο κοντά...Έτσι!!!

Δύο από τα αγόρια της παρέας είχαν συναντηθεί πριν...20 χρόνια σε ένα ...πάρτυ!!!Όνοματα δεν λέμε κι οικογένειες δεν θίγουμε...

Ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου όλα τα κορίτσια που σπατάλησαν πολύτιμο ελευθερο χρόνο για να κανονίσουν για την συνάντηση!Τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!

Angy,περαστικούλια στο αγοράκι σου!!!

Φιλάκια πολλά!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...