Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

daffy

Recommended Posts

μια λιγο χαζη ερωτηση που ακριβως???

νομίζω πως θα πρέπει να κλείσουμε ένα συγκεκριμένο μέρος γιατί η πλατεία δεν είναι και μικρή;;;

dimt σαν φιλοξενούμενη μας ... που στο καλό θα σε βρούμε;;;:lol::lol::lol:

τι ξέρεις από την πλατεία

π.χ. στον τερκενλή (γωνία με Τσιμισκή);;;

στο σινεμά Ολύμπιον;;; (λίγο πιο κάτω προς τη θάλασσα)

που;;;;;;;; :shock:

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

nano ΠΡΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΡΙΑ!!! ΟΡΚΑΛΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΦΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!! ΟΚ? (κάτι ξέρουμε κι εμεις οι Νότιες)

12:30!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ!!!

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 614
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 71 δημοσιεύσεις

• nano

nano 42 δημοσιεύσεις

• SEFI

SEFI 41 δημοσιεύσεις

• Serba

Serba 35 δημοσιεύσεις

diiiiiiiiiimt καλέ έκλεισες και τραπέζι;;;;;;;;;;;;;;

σε τι όνομα;;;;;;;;;;;;

πως θα σε γνωρίσουμε;;;;;;;;;;;;;;;;

θα έχει αρκετό κόσμο εκείνη την ώρα εκεί :?

dalia έχεις κάνει κάτι για την συνάντηση την άλλη Κυριακή;;;

ή θα μείνουμε μπουκάλες :shock:

age.png

Προτείνω αναμεσα στην Μητροπολεως και την Λεωφορο Νικης, στην μεση της πλατειας (χαχα).

Κοριτσια για την συναντηση στον παιδοτοπο εκλεισε καμια τον παιδοτοπο?? Επικοινωνησε καμια να δουμε αν εχουν παρτυ και αν μπορουν να μας φιλοξενησουν? Κανονησαμε μεταξυ μας αλλα μην μεινουμε ξεκρεμαστες!!!

..απλά να το επαναλάβω :wink: το εχει αναλάβει μήπως κάποια απο τις κοπέλες που έχουν πάει στον παιδότοπο?

Διαφημίσεις

Συνάντηση στην Αριστοτέλους το Σάββατο 13/9 στις 12.30

1) dimt

2)daffy (μαζί με τον μεγάλο γιό)

3)marak1 (?)

4)DALIA + Θεοφιλος

5)maria_23 (?)

6) Sam+Αντρέας+μπαμπάς

7) ΚατερίναΦ (Να τα φέρεις!!!! εγω θα σου κρατάω το μωρό)

8 ) Νantia (μαζι με την μικρη)

9) nano (για την Κάτια δε ξέρω...)

10) gerakina(?)

11) evi_mik + Γιώργος

12) danae με την μικρή μου (?)

13 Sofiadav + anastasia

14) anthula + μπέμπα

Με ξεσήκωσε ο άντρας μου και έτσι λέω να έρθω την τελευταία στιγμή.

Αν δεν βρέξει μέχρι να ξεκινήσω γιατί πριν έριξε ψιχάλες.

Ξέρω όλες ετοιμάζεστε τώρα και καμιά δεν θα δει το μήνυμά μου (μαλλί, κολώνιες, ντύσιμο ξέρετε εσείς κούκλες θα μου γίνεται).

dalia έχεις κάνει κάτι για την συνάντηση την άλλη Κυριακή;;;

ή θα μείνουμε μπουκάλες :shock:

Μαλλον το δευτερο :lol::lol: .Εγώ μολις σημερ πληροφορηθηκα οτι τελικα καταληξαμε ευκαρπια διοτι εγω μονο προτεινα αλλα δεν καταλαβα τελικα αν το αποδεχεστε ή οχι :lol::lol::lol: Ειπαμε και ξανθιά και dalia.Θα παρω σημερα κιολας παιδια.Απλα ενημερωτικα το maraki 1 εχει αναλαβει να σας δοσει οδηγιες για την προσελευση :lol::lol:

rQGhp3.png

Βρε κορίτσια ήρθα με την μικρή αλλά που να σας βρω εκεί μέσα στο χαμό. Άσε που με το καρότσι όπως ήμουν και μόνη μπορούσα να κοιτάξω μόνο από γύρω γύρω γιατί ξέρετε πως δεν υπάρχουν διάδρομοι ανάμεσα στα καθίσματα και η συγκεκριμένη καφετέρια έχει πάρα πολλά τραπέζια και σε μεγάλη έκταση.

Το θέμα είναι πως ο σύζυγος με άφησε και έφυγε με τα αγόρια για την έκθεση οπότε και περπατούσα με το καρότσι στην αγορά μέχρι τις 3.45 για να μην τους χαλάσω τουλάχιστον και αυτούς την βόλτα τους. Την άλλη φορά θα πρέπει να δίνουμε κάπου συγκεκριμένα ραντεβού και να πηγαίνουμε όλες μαζί για καφέ ή κάτι άλλο τέλος πάντων γιατί έτσι είναι δύσκολο να βρεθούμε μες το χαμό. Τέλος πάντων ελπίζω εσείς να περάσατε ωραία άσχετα με εμάς που μας έμεινε μόνο η ταλαιπωρία. Τα λέμε στις 21 φιλάκια.

Βρε κορίτσια ήρθα με την μικρή αλλά που να σας βρω εκεί μέσα στο χαμό. Άσε που με το καρότσι όπως ήμουν και μόνη μπορούσα να κοιτάξω μόνο από γύρω γύρω γιατί ξέρετε πως δεν υπάρχουν διάδρομοι ανάμεσα στα καθίσματα και η συγκεκριμένη καφετέρια έχει πάρα πολλά τραπέζια και σε μεγάλη έκταση.

Άσε Ανθούλα κάτι παρόμοιο έπαθα και εγώ. Τι χαμός και αυτός στην Πλατεία Αριστοτέλους! Και που να ψάξεις μέσα στον κόσμο! Ήμουν με τον άντρα μου και είχαμε το παιδί στο καρότσι και κοίταξα στο τελευταίο καφέ στην πλευρά της θάλασσας αριστερά(σε αυτό δεν είχαμε πει;) δεν είδα καμμιά παρέα με πολλές γυναίκες και παιδάκια... Ελπίζω σε μια άλλη φορά - δυστυχώς όχι για τις 21/9. Χάσαμε και τις εκδηλώσεις με τους ιππότες, γιατί φύγαμε μετά τη μία καθώς η μικρή άρχισε να νυστάζει. Τουλάχιστον οι υπόλοιποι της παρέας μας έμειναν πιο ικανοποιημένοι από τη βόλτα μας .Η ανιψιά μου μπήκε σε γόνδολα με τον μπαμπά της και της έφυγε ο καημός!

Εμεις φτασαμε τελευταιοι και κατα ιδρωμενοι. Ηταν η τελευταια καφετερια αλλα τα κοριτσια καθοταν μεσα. Αν ρωτουσατε στο μπαρ θα τα βρησκατε, ετσι τις βρηκε και η ποπη μπερκ. Εμεις στο τσαφ προλαβαμε τους ιπποτες στην τσιμισκη με αριστοτελους αλλα δεν ειδαμε ουτε μια γονδολα, που ητανε??

Διαφημίσεις

αχ, anthula και danae κι εγώ παρα λίγο να την πατήσω έτσι (και ποιος τον άκουγε τον δικό μου μετά που τον κουβάλησα στο κέντρο Σαββατιάτικα)

αλλά τελευταια στιγμή ... με φώτισε ο Θεός ... και μπήκα να ρίξω και μία ματιά μέσα ... και τους βρήκα :D ... ευτυχώς !!! και δε πήγαν τζάμπα τα 10? στο parking :?

age.png

danae-anthula πραγματικά λυπάμαι που ταλαιπωρηθήκατε χωρίς να καταφέρουμε

να συναντηθούμε η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν κάναμε καλή συννενόηση

ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσουμε να γνωριστούμε :D

Dimt,thessalonikia,nano,πόπη μπερκ, Dalia,marak 1,evi_mik ,daffy ,Νantia,

η οικογένεια Sam σας ευχαριστεί για το όμορφο πρωινό που περάσαμε :D:D

Υ.Σ thessalonikia χρωστάς μια συνάντηση δεν πιστεύω να νομίζεις πως τα 5΄είναι αρκετά :lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

γνωρησατε τον Μιτσο μου??????

το αστερι μου??????????

την καλη μου φιλη??????????

κοριστια εμαθα τα καλυτερα...το μιτσακι περασε πολυ καλα ζηλευω τρελα.....

γιατι θα ηθελα να ειμαι αλλα ....την αλλη φορα..

κοριτσια γι αολες το μητσακι ειχε να πει μια καλη κουβεντα....

το ηξερα οτι ειστε σουπερ ...αλλα τόσο ποια?????

γνωρησατε εστω και για λιγο ενα πολυ καλο παιδι (ηλιθια ειναι αλλα ας μην το κανουμε θεμα χαχαχχαχαχαχαχαχ) και χαιρομαι και ζηλευω και και και .....

μακαρι ν ακαταφερω να σας γνωρησω κι εγω ζηλευωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Kοριτσακια δυστυχως στα παιζια παιζει θα εχει παρτυ,οποτε δεν μπορουμε να παμε.Εχω κατι αλλο υποψη μου,αλλα πρωτα να παρω ενα τηλ.να μαθω.

Για να μην χανουμε εν το μεταξυ χρονο γραψτε καμια ιδεα.

Εμεις φτασαμε τελευταιοι και κατα ιδρωμενοι.

Εσυ μαρη περιμενες να φυγω εγώ για να έρθεις?

quote="aria146"]

εμ γιατι να το κρυψουμε αλλωστε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

rQGhp3.png

εμ γιατι να το κρυψουμε αλλωστε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δε κρύβεται καλή μου κάνει ΜΠΑΜ !!!:lol::lol::lol:

gerakina άντε να δούμε πότε θα σε δούμε ... και σένα και όλες τις άλλες που δε τα καταφέρατε ...

Aria ο Μήτσος σου είναι καταπληκτικός !!!

ένιωθα λες και την ήξερα από πάντα και να σκεφτείς ότι δε μπορέσαμε να μιλήσουμε και πολύ ... next time και ελπίζω να τα καταφέρεις κι εσύ

αυτό διαστημόπλοιο δεν έχει στάση Θεσσαλονίκη;;;;;;;;;;;;;;;;

age.png

Η συναντηση εληξε με μεγαλη επιτυχια....... :D:D:D

Το καφε πολυ ωραιο τα παιδια στο μπαρ επισης (για οσες τους προσεξαν) :oops::oops:, πολύ ωραια η παρεα, αλλα το τιμωμενο προσωπο ηταν το καλυτερο με διαφορα και δεν εννοω αλλη παρα την τρελη αθηναια φιλη μας την dmt.........

Χαρηκα πολυ που σε γνωρισα κοριτσι μου η αλλη συναντηση στην αθηνα οπως ειπαμε :D:D

Φιλακια κοριτσια και να το κανουμε συχνοτερααα....................

γεια σας και απο μενα...πισω στη μυτιληνη χτες το βραδυ και πισω στον Κωστα μου και φυσικα τον μπαμπα που μου λειψανε πολυ τις 2 μερες που ημουν στην θεσσαλονικη...ομως χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα κοριτσια (αν και ειμαι πολυ ντροπαλη οταν πρωτογνωριζω καποιον) ησασταν φοβερες και ευχομαι να σας ξανασυναντησω την επομενη φορα που θα ερθω :D

Για να μη χαθεί η συνάντηση έψαξα ορισμένους παιδότοπους....

από Δυτική Θεσ/νίκη δεν γνωρίζω τίποτα ούτε ονομασίες ούτε διευθύνσεις

θα πρέπει να το αναλάβουν οι κοπέλες που γνωρίζουν την περιοχή και τους

παιδότοπους

Ανατολικά πάντως είναι διαθέσιμος ο παιδότοπος The Zoo Club και μάλιστα από ότι μου είπαν στο τηλέφωνο είναι πλήρης ανακαινισμένος και πρότεινε

αύριο που θα έχουν πάρτι να πάμε να τους ελέγξουμε....

Η απόφαση δική σας αλλά κάντε λίγο γρήγορα γιατί μας βλέπω να το αναβάλλουμε!!!!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Ποιο zoo club? Το καλοκαιρινο ή το χειμερινο?

Ειμαι μεσα για zoo club.

Μηπως να το εκλεινες τουλαχιστον να εχουμε κατι σιγουρο.

Η αληθεια ειναι απο τα κοριτσια που ειναι δυτικα δεν βλεπω και μεγαλη κινητικοτητα και εγω επισης δεν ξερω κανεναν παιδοτοπο δυτικα.

Κριμα θα ειναι να χαθει η συναντηση!!!

Αχ βρε κορίτσια στην προηγούμενη συνάντηση άλλαξε η ώρα και δεν μπόρεσα να έρθω.

Αν αλλάξει και σε αυτή το μέρος δυσκολεύουν για μενα τα πράγματα..

Δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον παιδότοπο,είναι μικρό το γερακινάκι μας ακόμα!:D

Για έναν στο Ωραιόκαστρο που αναφέρθηκε?Τον ξέρει κάποια?

Τώρα πάλι αν βολέψει τελικά ανατολικά,θα έρθω

δεν μπορώ να χάσω και αυτή τη συνάντηση..

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...