Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

επιδομα τοκετου ΟΓΑ


Recommended Posts

Γεννησα τον Αυγουστο του 2011. Εκανα τα χαρτια μου για το επιδομα τοκετου στον ΟΓΑ τελη Σεπτεμβριου, μου ειπαν οτι αργει, εξι με οχτω μηνες λεει μεχρι που να το παρω. Πηγα σημερα στα κεντρικα τους στην Θεσσαλονικη να δω που βρισκεται το θεμα. Δεν με βρισκουν λεει δεν τα κατεθεσα δεν υπαρχω πουθενα προφανως μου ειπαν εκει που κατεθεσα τα δικαιολογιτικα δεν τους τα εστειλαν. Τα χαρτια κατατεθηκαν Χαλκιδικη. Παιρνω τηλ. τον αρμοδιο στον δημο Κασσανδριας, δεν ξερουν τι τους γινετε......:confused: Εγω τωρα τι κανω????????????:mad:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


κι εγω τα κατεθεσατον σεπτεμβρη,αλλα δεν σκεφτηκα ποτε να παω να ρωτησω τι γινεται...πιο πολυ θα συγχιστω παρα θα βγαλω ακρη.............

η μητερα μου κατεθεσε χαρτια για συνταξη πριν απο 2 χρονια...και ακομη περιμενει.....

Link to comment
Share on other sites

Και γω γέννησα τον Σεπτέμβρη του 11 και τον ιδιο μήνα κατέθεσε ο αντρας μου τα χαρτιά.Του ειπαν οτι θα κανουν 6-8 μήνες να παρουμε το επιδομα απο τον ΟΓΑ.Προς το παρον τιποτα ακομα αλλα απο βδομαδα θα παρω και γω τηλεφωνο να δω που βρισκόμαστε.Στο πρωτο μου παιδάκι που γεννησα το 2009 τα χα παρει μετα απο 6,5 μήνες περίπου.Τωρα το βλεπω να καθυστερει πολυ το πράγμα.Και σιγα και το ποσό αλλα απτο τίποτα.....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ουτε εγω τα εχω παρει ακομα, γεννησα 20 ιουλιου κι εκανα τα χαρτια 17 αυγουστου - θα τα εκανα νωριτερα αλλα ηταν σε αδεια ο αρμοδιος του δημου μου. στο πρωτο παλι ειχα κανει τα χαρτια μετα τον 15αυγουστο και τα πηρα αρχες δεκεμβριου.

Link to comment
Share on other sites

Απο οτι μου ειπαν απο τα κεντρικα θα το παρετε τον Απριλιο και ειναι 450 ευρω συν 225 εαν γεννησες σε ιδιωτικο μαιευτηριο.

 

 

δηλαδη να αρχισω να ψαχνω τις καταθεσεις μου???ειναι και πανω απο 300ευρω:lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Κορίτσια γειά σας!Οσες περιμένατε το επίδομα τοκετου απτον ΟΓΑ τα πήρατε τα λεφτά?Εγω απτον Σεπτεμβρη που κατέθεσα τα χαρτιά,ακόμα περιμένω.... βεβαια μου χαν πει οτι θα κανει το λιγότερο 6 μήνες να τα παρω και ίσωσ και στο 8μηνο.Ξέρετε καποιο τηλεφωνο στα κεντρικά για να ρωτησω.Παιρνει ο αντρας μου σε εναν ανταποκριτή του ΟΓΑ που εχουμε εδω αλλα δεν τον βρίσκει.Οχι τιποτε άλλο πλησιαζει και η βαπτιση τωρα της μπέμπας και όσο να ναι ένα μικρο οικονομικο βοήθημα χρειάζεται.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 χρόνο μετά...
  • 3 months later...

καλημέρα κορίτσια

τελοι φεβρουαριου γεννάω στο γέννεσης και θα εχω ογα.

απλά δεν θα μπω με ογα αλλά με την κάρτα ανεργιας του συζυγου..

η αποδειξη θα εχει και το δικο μου ονομα

απο την στιγμη που δεν θα χρησιμοποιησω το επιδομα τοκετου δικαιουμε μετά να το πάρω απο τον ογα αφου δεν θα το πάρει η κλινικη??? γνωριζεται..??

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...