Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαμηλή σωματομεδίνη c SOS

Recommended Posts

Εμεις με το που πηραμε τα αποτελέσματα της γλυκαγονης αμέσως καναμε και τη 2η /Σε διαστημα δηλαδη περιπου 2 μηνων . Μαγνητικη καναμε ναι .Ειναι μεσα στο πρωτοκολλο για να καταθεσεις την αίτηση η μαγνητικη . Η υποφυση φανηκε καλή στην μαγνητικη ευτυχως .. Ειμαστε εν αναμονη της αποφάσης τωρα.

Μην το βλεπεις σαν χασιμο χρονου γιατι ειναι μικρο το παιδι .Αν ηταν 10-11 ετων τοτε ναι καθε μηνας θα ηταν σημαντικός .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η nikodete ρώτησε:

"Πως υπολογίζεται σε ποια εκατοστιαία θέση είναι το παιδί ?"

Συγκρίνοντας την επίδοσή του με τα στατιστικά δεδομένα (για την κανονική κατανομή, μέση τιμή και τυπική απόκλιση).

Το Excel, αλλά και όλα τα γνωστά spreadsheets, έχουν τους σχετικούς τύπους ενσωματωμένους.

Πχ (Excel Function NORMINV)

Δίνεις την πιθανότητα (άλλως την εκατοστιαία θέση επί τοις %), την μέση τιμή και την τυπική απόκλιση και σου επιστρέφει την τιμή της καμπύλης κανονικής κατανομής στο συγκεκριμένο σημείο. Για 5% εκατοστιαία θέση βάζεις 0,05

Syntax:

NORMINV(probability,mean,standard_dev)

Probability = is a probability corresponding to the normal distribution.

Mean = is the arithmetic mean of the distribution.

Standard_dev = is the standard deviation of the distribution.

Διαφημίσεις

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΦΑΦΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΡΙΣΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. Η ΦΑΦΟΥΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ (ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΒΛΑΧΟΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ).ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ 1.08(5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 10 ΚΑΜΠΥΛΗ.ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΥΞΗΤΙΚΗ. ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΚΑΛΕς) . ΜΑς ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΣΤΙΚΗ...(ΕΓΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΒΓΗΚΕ 6 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ(ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΣΩ).

Η ΦΑΦΟΥΛΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΗ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ 8 ΕΤΩΝ!! ΧΘΕΣ ΜΑς ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ(ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ) ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑς ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΔΕΙ.

ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΨΗΛΟΥΣ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ...ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ!!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ. ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΜΙΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 10 ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΕ ΟΣΤΙΚΗ ΚΑΛΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΚΙ 10 ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ!! ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ..

ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ Η MPOUMPOULITSA ΠΗΓΕ ΜΠΑΛΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ)ΜΕ ΨΗΛΟΥς ΓΟΝΕΙΣ!!

ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?? ΕΓΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ??

Μπουμπουλίτσα μη στεναχωριέσαι. Κάτσε να δεις πρώτα τα αποτελέσματα ... μπορεί και να μην έχετε ανεπάρκεια. Μπορεί να ψηλώσετε πιο μετά ... υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ δεν έχω χάσει τις ελπίδες μου ... πιστεύω ακόμα ότι ίσως αργήσει να αδιαθετήσει.

Αυτή τι εναλλακτικές σου έδωσε? Δλδ σου είπε ότι και πρόβλημα να έχετε δε θα εγκριθεί ... οπότε τι σου πρότινε να κάνεις?

azHYp2.png

vwuep3.png

ειχα να μπω παρα πολυ καιρο και παρα πολλα γραφτηκαν

τι εκανες μαρη Βερα και εισαι ανενεργη?????

Πηγαμε Χαρμανδαρη προχτες , σε 2.5 μηνες ειμαστε 7 και ναι ειναι ......ταραταταμμμμμμμμμ ......

......

1.13

ΒΕΡΑ τα χαπια μουυυυυυυυυυυυυυ

θα κανουμε εξετασεις και τα ξαναλεμε

kKZUp2.png

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΦΑΦΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΡΙΣΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. Η ΦΑΦΟΥΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ (ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΒΛΑΧΟΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ).ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ 1.08(5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 10 ΚΑΜΠΥΛΗ.ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΥΞΗΤΙΚΗ. ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΚΑΛΕς) . ΜΑς ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΣΤΙΚΗ...(ΕΓΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΒΓΗΚΕ 6 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ(ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΣΩ).

Η ΦΑΦΟΥΛΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΗ ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ 8 ΕΤΩΝ!! ΧΘΕΣ ΜΑς ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ(ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ) ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑς ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΔΕΙ.

ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΨΗΛΟΥΣ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ...ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ!!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ. ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΜΙΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 10 ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΕ ΟΣΤΙΚΗ ΚΑΛΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΚΙ 10 ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ!! ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ..

ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ Η MPOUMPOULITSA ΠΗΓΕ ΜΠΑΛΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΑΙΔΙΑ(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ)ΜΕ ΨΗΛΟΥς ΓΟΝΕΙΣ!!

ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?? ΕΓΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ??

Κι εμείς που είμαστε σε θεραπεία δεν περνάμε καλύτερα εδώ και ένα μήνα περιμένουμε να φέρει το νοσοκομείο να φέρει την ορμόνη αλλά τίποτε. Από το φαρμακείο μου λένε οτι δεν τους δίνουν χρήματα για να κάνουν την παραγγελία. Αποτέλεσμα το παιδ΄πι είναι 1 μήνα τώρα χωρίς ορμόνη και βλέπουμε...

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

καλως μπηκατε στο κλαμπ της αυξητικης κονμαρ

πηραμε και εξετασεις, η Χ ειναι ευχαριστημενη

θυρεοειδη ζαχαρο φεριτινες ολα οκ

χοληστερινη πρωτη μας φορα εντος οριων στο 184 απο 206

και μαλλον παιζει σημαντικο ρολο η κολυμβηση απο περσυ

μονο που με χαλασε η σωματομεδινη που κατεβηκε στο 80 απο 120

την ρωτησα για ελεγχο αυξητικης αλλα δε θελει

οσο ακολουθει σταθερα τη πορεια της και παιρνει 5-6 εκ το ετος

δε θελει να την κανει

κατα τα αλλα θα κλεισουμε τα 7 και ζητημα να φτασει τα 115 ....τεσπα......

kKZUp2.png

Γατουλα ευχαριστουμε πολύ . Το καλυτερο και σε εσάς !

Απ οτι γνωρίζω το Αγλαια εχει θέμα με τις αυξητικες γιατι δεν πληρωνει το νοσοκομειο .

Εμεις ημαστε στο Αγ. Σοφία

jen εσείς τελικά τι εξέλιξη ειχατε με το θέμα της αυξητικής ?

Γατουλα εγω λεω να επιμεινεις για τον ελεγχο! Ενας ελεγχος ειναι δεν ειναι χορηγηση, δεν καταλαβαινω γιατι τετοια επιμονη; Εγω θα επιμεινω να κανω τον ελεγχο να δω τι γινεται! Μπορει να μην εχει ελλειψη κ να ησυχασω τελειως πλεον!

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

οταν πας ιδιωτικα και κανεις ολες τις εξετασεις και αποδειχτει οτι η αυξητικη ορμονη ειναι απαραιτητη για το παιδι, πως γινεται να στην χορηγησουν απο το παιδων?? πας απλα τις εξετασεις ή στις ξανακανουν εκει απο την αρχη?? και να το εχετε γραψει,δεν το θυμαμαι και ρωτω για μια φιλη...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Δεν χρειάζεται να τις κανεις απο την αρχή στο Παιδων , αρκει και ιδιωτικά .

Χρειάζεται να κανεις και μαγνητικη και να το παρακολουθεί και ενδοκρινολόγος . Με ολες τις εξετασεις και μια ολοσωμη φωτο του παιδιου ,καταθετεις τα χαρτια στο Παιδων. Η αίτηση περνάει απο επιτροπή και σου κοινοποιούν την απόφαση .

Δεν χρειάζεται να τις κανεις απο την αρχή στο Παιδων , αρκει και ιδιωτικά .

Χρειάζεται να κανεις και μαγνητικη και να το παρακολουθεί και ενδοκρινολόγος . Με ολες τις εξετασεις και μια ολοσωμη φωτο του παιδιου ,καταθετεις τα χαρτια στο Παιδων. Η αίτηση περνάει απο επιτροπή και σου κοινοποιούν την απόφαση .

ευχαριστω!

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Το θέμα προς το παρόν έχει τακτοποιηθεί. Αγόρασαν αυξητική και πήραμε κι εμείς τώρα πότε θα ξανάχουμε πρόβλημα κανείς δεν γνωρίζει. Από την άλλη βέβαια δεν κάθισα με σταυρωμένα χέρια. Εστειλα μηνύματα διαμαρτυρίας στον υπουργό την γραμματεία της κυβέρνησης και στον διευθυντή του νοσοκομείου. Επίσης κοινοποίησα το θέμα και στο μητροπολιτικό κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού, το επόμενο βήμα θα ήταν βέβαια τα κανάλια εαν δεν βρισκόταν λύση.

Γατα δεν την μετρησα προσφατα αλλα ειναι καπου στο 115-116 νομιζω...

Εγω νομιζω οτι περιμενουμε πααααρ πολυ στο παρακολουθουμε, για τον ΕΛΕΓΧΟ. Ας γνει ενας ελεγχος και μετα ας παρακολουθουμε αν ομως ο ελεγχος βγει με ελλειψη θα χτυπιομαστε που χανουμε χρονο...

Επισης με ενδιαφερει κ για τον μικρο που παει ακομη χειροτερα απο την μεγαλη...

eNeap2.pngNziDp2.png

Καλασπερα.εχω ενα κοριτσακι 4 7/12. Εχουμε κανει 2 δοκιμασιες αυξητικης.η πρωτη περυσι τον ιουλιο με οριακες παθολογικες τιμες και οστικη ηλικια=πραγματικη.πριν λιγες μερες καναμε διπλο τεστ με κλονιδινη την μια μερα και γλυκαγονη την δευτερη. Οστικη ηλικια=-2 με 2.5 χρονια.η κλονιδινικη ηταν φυσιολογικη ενω η δευτερη οριακα παθολογικη. Ειμαστε εκτος καμπυλων 94 και 12.5 κιλα.γενηθηκε 38+3 2350 και 47. Σαν βρεφος ειχε τους δικους της ρυθμους. Ολοι ειναι υπερ του να κανουμε αιτηση.εγω νιωθω οτι θα πρεπει να της δωσω λιγο χρονο.σημ υψος εγω 155 συζηγος176.δεν εχω μεγαλες προσδοκιες αλλα το ελαχιστο δυνατο. Εσεις τι προρεινεται?ευχαριστω εκ των προτερων

Καλασπερα.εχω ενα κοριτσακι 4 7/12. Εχουμε κανει 2 δοκιμασιες αυξητικης.η πρωτη περυσι τον ιουλιο με οριακες παθολογικες τιμες και οστικη ηλικια=πραγματικη.πριν λιγες μερες καναμε διπλο τεστ με κλονιδινη την μια μερα και γλυκαγονη την δευτερη. Οστικη ηλικια=-2 με 2.5 χρονια.η κλονιδινικη ηταν φυσιολογικη ενω η δευτερη οριακα παθολογικη. Ειμαστε εκτος καμπυλων 94 και 12.5 κιλα.γενηθηκε 38+3 2350 και 47. Σαν βρεφος ειχε τους δικους της ρυθμους. Ολοι ειναι υπερ του να κανουμε αιτηση.εγω νιωθω οτι θα πρεπει να της δωσω λιγο χρονο.σημ υψος εγω 155 συζηγος176.δεν εχω μεγαλες προσδοκιες αλλα το ελαχιστο δυνατο. Εσεις τι προρεινεται?ευχαριστω εκ των προτερων

ειμαστε πολυ κοντα σε οτι περιγραφεις...εμενα η κορη μο ειναι 5 χρονων κ το καλοκαιρι εγινε 1μετρο...εχουμε κανει το τεστ κλονιδινης κ μας βρηκαν μερικη ελειψη αυξητικης,δε προχωρησαμε σε δευτερο τεστ γιατι δεν ηθελα να δωσω ορμονη τοσο νωρις(2,5 ετων εκανε την εξεταση) και οστικη ηλικια 6 μηνες πισω...το κοριτσι σου ποσα εκατοστα βαζει το χρονο?αυτο θα κοιτας...αν ειναι 4 και πανω μπορεις να περιμενεις...αλλωστε θελει 2 παθολογικα τεστ για να σου εγκρινουν την ορμονη.εγω ειμαι 1,53 και ο αντρας μου 1,78...αν φτασει το 1,55-1,60 θα ειμαστε μια χαρα...εχετε κανει αλλες εξετασεις πχ για κοιλιοκακη,αλλεργιες,θυρεοειδη?εγω στη θεση σου αν επερνε 4-5 εκ το χρονο μαλλον θα περιμενα...θελεις να γραψεις τις τιμες της παθολογικης καμπυλης?που τη κανατε?

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

φιλεσ και φιλοι καλησπερα!!

πρωτα απο ολα ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ στην φιλη THEODOSI για τον τροπο που αντεδρασε στην ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ! ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΖΟΥΜΕ!!

κατα τα αλλα θε τηλ αυριο για τα αποτελεσματα του καρυοτυπου..

επειδη η mpoumpoulitsa μαλλον θα μεινει στος 4 ποντουσ για αυτην την χρονια σκεφτομαι να πω στην ΦΑΦΟΥΛΑ να μας κλεισει κανα ραντεβου και για την αυξητικη.. μου φαινεται καιροσ πια εινια να ξερουμε τουλαχιστον που βαδιζουμε!!! δεν ειναι κακο νομιζω!! σε ενα μημα κλεινει το παιδι τα 6!!! θα σας ενημερωσω..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...