Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ SITE ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ FORUM ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ????

Recommended Posts

http://www.travelgirls.com/ad/fg49je91?gclid=CM35l43bjK4CFYsntAodRC29hQ

αυτο ειναι ενα σαιτ που διαφημιζεται απο το φορουμ το οποιο επισκεπτομαι σαν γονιος.....

χωρις να θελω να προκαλεσω σαλο ....εμενα δε μου αρεσει...

εκτος αν δεν εχω καταλαβει καλα περι τινος προκειται.....

Διαφημίσεις

οι διαφημίσεις που εμφανίζονται είναι από το γκουγκλ... το πάρεντς έχει πουλήσει το χώρο αυτό στο γκουγκλ και αυτό βάζει εκεί διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις αυτές είναι διαφορετικές για κάθε χρήστη, ανάλογα με τις σελίδες που επισκέπτεται γενικότερα ;) εμένα π.χ. αυτή τη στιγμή μου βγάζει μια διαφήμιση για μια σελίδα που κλείνεις ραντεβού με γιατρούς online που την είχα χρησιμοποιήσει για να βρω παιδίατρο της μικρής...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

οι διαφημίσεις που εμφανίζονται είναι από το γκουγκλ... το πάρεντς έχει πουλήσει το χώρο αυτό στο γκουγκλ και αυτό βάζει εκεί διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις αυτές είναι διαφορετικές για κάθε χρήστη, ανάλογα με τις σελίδες που επισκέπτεται γενικότερα ;) εμένα π.χ. αυτή τη στιγμή μου βγάζει μια διαφήμιση για μια σελίδα που κλείνεις ραντεβού με γιατρούς online που την είχα χρησιμοποιήσει για να βρω παιδίατρο της μικρής...

το καταλαβα οτι ειναι του γκουγκλ..νομιζω ομως πως η διαχειρηση θα επρεπε να προφυλαξει το φορουμ απο τετοιες διαφημισεις....

εχμχμχμμμμμμμμμμμμμμμμμ;);););)

κι εμενα παντα μου βγαζει σελιδες που αφορουν αγορες,γιατρους κτλ...δεν εχω μπει ποτε σε τετοια σελιδα γιατι δε με ενδιαφερει....για να το λες κατι θα ξερεις παραπανω...νομιζω πως τα γελακια και τα σχολιακια ομως ειναι περιττα....

Μόνο εσύ χρησιμοποιείς το pc σου;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Γειά σας,

η διαφήμιση αυτή εμφανίστηκε απο το αυτόματο σύστημα της google

και προφανώς δεν είχε εγκριθεί ή τοποθετηθεί απο την διαχείριση της ΕΕΕΓ Θα Αφαιρέθεί απο το σύστημα με την μέθοδο του αποκλεισμού ακατάλληλων διαφημισεων την ίδια μέρα που πρωτοεμφανίστηκε. και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μην ξαναεμφανιστεί αυτη η διαφήμιση, και θα αποσταλεί και κείμενο διαμαρτυρίας τους διαχειριστές του συστήματος της google

όταν αντιλαμβάνεστε κάτι το οποίο θεωρείτε ότι είναι ενάντια στην ατμόσφαιρα της ιστοσελίδας παρακαλούμε στέλνετέ το στο [email protected] έτσι ώστε να γίνονται άμεσα οι κατάλληλες ρυθμίσεις για να αποκλείεται μια τέτοια διαφήμιση μέσω του συστήματος.

Επίσης: ειδικά στην περίπτωση εμφάνισης συγκεκριμένων διαφημίσεων υπολογίστε τον εξής παράγοντα: οι μηχανές αναζήτησης συχνά αποθηκεύουν τις συνήθεις αναζητήσεις των χρηστών του εκάστοτε υπολογιστή.

Στην περίπτωση που παλαιότερα απο την διεύθυνση ip που χρησιμοποιείτε ή απο τον συγκεκριμένο ΗΥ έχει κάποιος άλλος αναζητήσει στο google ιστοσελίδες σχετικές με το θέμα αυτό ( πχ αισθησιακές ταινίες) τότε το σύστημα google θεωρεί ότι τον χρήστη ενδιαφέρει αυτή η θεματολογία και έτσι δείχνει πιο συχνά αυτής της θεματολογίας διαφημίσεις.

Δηλαδή - αυτές οι διαφημίσεις που βλέπετε εσείς δεν είναι απαραίτητο ότι τις βλέπουν και οι άλλοι χρήστες - η επιλογή τους γίνεται αυτόματα απο το σύστημα του περιηγητή σας.

Συνιστούμε την επικοινωνία με κάποιον τεχνικό υπολογιστών που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε αυτά τα εργαλεία ή τα προηγούμενα στοιχεία που επηρεάζουν κατ αυτό το τρόπο το σύστημα της google.

Παρακαλούμε εάν έχετε κάποιο σχόλιο που αφορά την διαχείριση, παρακαλώ στείλτε μας το με πμ. Η δημοσίευση αντίθεσης με ενέργειες της διαχείριση δημιουργεί εντυπώσεις, και δεν δίνει ευκαιρία στην διαχείριση να απαντήσει σε όποια απορία.

Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης δείτε εδώ πως λειτουργεί http://parents.org.gr/news/a354

Κανόνες του φόρουμ της ΕΕΕΓ : http://parents.org.gr/forum/misc.php?do=showrules

Infractions : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=55586

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...