Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 
Αναφορά δημοσίευσης στους Συντονιστές
28/02/2012

 Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να αναφέρετε δημοσιεύσεις οι οποίες είτε άμεσα είτε έμμεσα δυσκολεύουν την ομαλή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών, ή είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ γενικότερα. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

 

 

Όταν πατήσετε το τριγωνάκι θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα πεδίο. Συμπληρώστε εκεί τις σκέψεις σας. Δεν χρειάζεται να παραθέσετε κάποιον σύνδεσμο -  αυτός μεταφέρεται αυτόματα (εξαιρεση η αναφορά πμ δείτε στο τέλος του κειμένου!).

 Σημείωση:η ίδια δυνατότητα υπάρχει και ως αναφορά πμ (προσωπικού μηνύματος). Την στιγμή που διαβάζετε κάποιο μήνυμα και αυτό είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ, υπάρχει επίσης ένα κόκκινο τριγωνάκι το οποίο μπορείτε να πατήσετε, και θα σας εμφανίσει την ίδια εικόνα όπως εδώ: 

 

 

Πατώντας αποστολή αναφοράς, αυτόματα στέλνεται στους συντονιστές/διαχειριστές μύνημα το οποίο είναι ακριβώς όπως φαίνεται στο παρακάτω κείμενο, (συμπεριλαμβάνει σύνδεσμο και θέμα όπου βρίσκεται η δημοσίευση που θέλετε να αναφέρετε, χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε κάποια άλλη κίνηση - εξαιρεση η αναφορά πμ δείτε στο τέλος του κειμένου! ):

 

" Username (το όνομα χρήστη εδώ) has reported this post:


http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=00000

 

This is part of this thread:
Προς Administrator:
http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=00000

 

This is the reason that the user gave:

(Το κείμενο που θα γράψετε στο πεδίο, μπαίνει αυτόματα εδώ.πχ.  "αυτό το κείμενο είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ και με προσβάλει ..." κτλ )

 

 Η αναφορά κοινοποιείται μόνο σε administrators και supermoderators  οι οποίοι προωθούν το αίτημα στον αντίστοιχο συνεργάτη κάθε φορά ή τακτοποιούν οι ίδιοι το αίτημα/παράκληση/αναφορά. 

Τις αναφορές δεν έχουν δυνατότητα να δουν όλοι οι συντονιστές. Οι αναφορές προωθούνται σε αυτούς μόνο όταν το αίτημα σχετίζεται με τις αρμοδιότητές τους. 

 Προσοχή: η αναφορά σας μπορεί να εξαιτίας φόρτου εργασιών να μην επεξεργαστεί απο τους διαχειριστές ακριβώς την ίδια ημέρα. 

Επίσης, το ότι κάνετε αναφορά μηνύματος ή δημοσίευσης, δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα δοθεί κάποια κάρτα ειδοποίησης. Κάρτα ειδοποίησης δίνεται απο τους συντονιστές μόνο εάν έχει πραγματοποιηθεί κάποια παράβαση κανόνα, ασχέτως με το πόσες αναφορές έχουν γίνει ή δεν έχουν γίνει. 

 

* ΠΜ: Θυμηθείτε ότι οι διαχειριστές δεν έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας μηνύματα και δεν μπορούν να γνωρίζουν τι μηνύματα λάβατε. Παρακαλούμε στην παραμικρή υποψία ότι έχετε λάβει διαφημιστικά ή δυσφημιστικά προσωπικά μηνύματα τα οποία δεν φαίνεται να ακολουθούν τους κανονισμούς του φόρουμ (εδω θα διαβασετε τους κανόνες), πατήστε την αναφορά, κοπιάροντας μέσα σε αυτήν το μήνυμα που λάβατε και το μέλος που σας το έστειλε. Μόνο έτσι θα μπορέσουν οι διαχειριστές να έχουν μια εικόνα του μηνύματος που λάβατε. 

 

πρώτη δημοσίευση 20/4/2009

 

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008