Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

BO FROST

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κι εγω παίρνω !

προτιμώ τα παγωτοδακτυλακια για τις πιτσιρίκες , τα ντονατς σοκολατας , τα λευκα ψωμακια και τις μπαγκέτες , καθως και τα μικρα πιτσάκια !!

Εχει καλά πραγματάκια !

Ομως ειναι σαφώς και θεμα γουστου !! :lol:

Α, ειχα παρει κι ενα πολύ ωραιο σορμπέ ροδακινο !!

093213ff39.png02e275ffa8.png

η κάθε μέρα είναι σαν τη γομολάστιχα σβήνει την προηγούμενη και πάει...

Κι εγω παίρνω !

προτιμώ τα παγωτοδακτυλακια για τις πιτσιρίκες , τα ντονατς σοκολατας , τα λευκα ψωμακια και τις μπαγκέτες , καθως και τα μικρα πιτσάκια !!

Εχει καλά πραγματάκια !

Ομως ειναι σαφώς και θεμα γουστου !! :lol:

Α, ειχα παρει κι ενα πολύ ωραιο σορμπέ ροδακινο !!

Να πάρεις το παγωτο Ανθος Ρυζιού! Φοβερο! Σήμερα μου το φέρανε.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Έπαιρνα αλλά είδα οτι τα ίδια σχεδόν

όλα τα προϊόντα υπάρχουν και στο Lidl...

και οικονομικότερα...και η ποιότητα ίδια...(μή σας πώ καλύτερη)

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

Α, ναι ??

Δεν το ηξερα ...

Λοιπόν θα πάω για εξερευνηση :) στο Lidl !!!!!

093213ff39.png02e275ffa8.png

η κάθε μέρα είναι σαν τη γομολάστιχα σβήνει την προηγούμενη και πάει...

Και εμείς αγοράζαμε για ένα διάστημα από τη Bo Frost. Είχε νόστιμα πράγματα. Παγωτά, κροκέτες, πεϊνιρλάκια, προτιγαμισμένες πατάτες, κοτομπουκιές και διάφορα άλλα.

Μας τηλεφωνούσαν κάθε Τρίτη γιατί ήταν να έρθουν Πέμπτη στο Κιλκίς. Απλά μερικές φορές που πήραν και δεν ήταν η γυναίκα μου εδώ για να του τη δώσω, όταν είπα "δεν είναι εδώ, ποιος τη ζητάει παρακαλώ" μου το κλείσαν. Αυτό έγινε 2-3 φορές και από τότε τους ζητήσαμε να μην ξαναπάρουν γιατί συνήθως τις Τρίτες έλλειπε η γυναίκα μου οπότε αν θέλουμε κάτι μπορουμε να τους βρούμε. Τις περισσότερες φορές ήταν πολύ ευγενικές στο τηλέφωνο (κυρίως όταν αγοράζαμε) αλλά για εμένα η ευγένεια και η καλή εξυπηρέτιση μετράει και όταν δεν θέλει κάποιο να αγοράσει, οπότε το έκοψα.

Άλλωστε η μητέρα μου αγοράζει κι εκείνη, αν θέλουμε παίρνουμε μέσω αυτής.

Αυτό σαν σημείωση. :D

Θοδωρής

Είναι δυνατόν να εργάζεσαι και να ζεις κάτω από την ίδια στέγη; Ιδού η απορία...

• 8 months later...

και εγώ ψωνίζω από τη συγκεκριμένη εταιρεία. πολύ ωραία είναι τα πιτσάκια με τυρί. τα παγωτά τους που τα κέρασα την κυριακή που είχα τραπέζι αρέσανε πολύ. είχα πάρει τα χωνάκια με τις διπλές γεύσεις.

Κι εγώ παίρνω από την bofrost κάποια πράγματα, συνήθως φρούτα του δάσους ή άλλα τέτοια και η ποιότητα είναι πραγματικά καλή. Γενικά πάντως έχω να πω ότι εκτός του ότι είναι ΠΑΡΑ πολύ ακριβή σε σχέση με το super υπάρχει πρόβλημα με τις ώρες που παίρνουν τηλέφωνο. Όπως λέει και ο TheoCoach, έχουν ένα θεματάκι συμπεριφοράς. Σ'εμένα πχ έπαιρναν τηλέφωνο 3-4 η ώρα το μεσημέρι κατ'εξακολούθηση ώσπου αφού τους έλεγα κάθε φορά ότι είναι ώρα κοινής ησυχίας και να καλέσουν αργότερα, αγανάκτησα και είπα ότι αν δεν σταματούσαν αυτήν την τακτική ή να με ξεγράφαν από το πελατολόγιο τους ή θα έκανα γράμμα στα κεντρικά της εταιρείας στη Γερμανία. Το είχαν παρατραβήξει πια... Μα να τους το λες κάθε εβδομάδα ότι ενοχλούν την ώρα που παίρνουν και την επομενή εβδομάδα πάλι τα ίδια;; Ούτε επίτηδες να το έκαναν...!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Γενικά η συγκεκριμένη εταιρια,διαφημίζει οτι φερνοντας τα τρόφιμα με ψυγείο στο σπίτι,εγγυάται οτι δεν σπάει η αλυσίδα ψύξης....γι' αυτο και οι υψηλοτερες τιμες.Ευχομαι μονο να κραταει και την ποιοτητα αντιστοιχα ψηλα...

• 2 months later...

Εγκυκλοπαιδικά... Την πρόπερασμένη εβδομάδα διαγράφηκα από πελάτισσα της εν λόγω εταιρείας... Η αιτία... Την είχα αναφέρει και σε προηγούμενο post μου. Οι εντελώς ακατάλληλες ώρες που τηλεφωνούσαν προκειμένου να κάνουν προώθηση/τηλεφωνική πώληση των προϊόντων τους. Την τελευταία φορά πήραν στις 16:00 το μεσημέρι. Ρώτησα επίμονα την κοπέλα το όνομα της και τη θέση της. Επίμονα δεν μου απαντούσε. Την ξαναρώτησα εξίσου επίμονα το όνομα της υπεύθυνης του τμήματος της. Εξακολουθούσε να μην μου απαντά. Κάποια στιγμή της έβαλα της φωνές... ΟΚ, δεν φταίει εκείνη, κάνει τη δουλειά της όπως της έχουν υποδείξει, αλλά εν πάσει περιπτώσει δεν μπορούσε να μου δώσει ένα όνομα κι ένα τηλέφωνο του υπευθύνου;; Τέλος μου τα έδωσε. Κάλεσα επί τόπου και μίλησα με την υπεύθυνη η οποία μου είπε κάτι ενεκδιήγητες δικαιολογίες για τις ακατάληλλες ώρες κλήσεις, όπως πχ ότι πολλοί πελάτες τους έχουν ζητήσει να τους καλούν τέτοιες ώρες γιατί δεν ευκαιρούν άλλες. Όταν βέβαια της είπα ότι ουδέποτε ερωτήθηκα εγώ προσωπικά για το ποιές ώρες θέλω να με καλούν αφενώς και ότι εφετέρου είχα ζητήσει επανελλειμένα να μην με καλούν σε ώρες κοινής ησυχίας, δεν είχε να μου πει κάτι... Εν πάσει περιπτώσει, ζήτησα να διαγραφώ από το πελατολόγιο τους και τους ενημέρωσα ότι σκοπεύω να ενημερώσω γραπτά και τη διεύθυνση της εταιρείας στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία για το λόγο για τον οποίο διαγράφτηκα οικιοθελώς από πελάτισσα τους. Λυπάμαι γιατί πραγματικά, δεν είχα κάτι με την ποιότητα των προϊόντων τους αλλά με την απαράδεκτη πολιτική τους στον τρόπο προώθησης τους. Τουλάχιστον όσο αφορά εμένα θα έπρεπε να σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας.

• 1 year later...

καποια προιοντα ποιοτικα ειναι παρα πολυ καλα και πολυ πολυ νοστιμα...

ειναι βεβαια ακριβα...

εμεις αγοραζουμε σπανια πια λογω τιμης...

παλια ειχε και κατι σκορδοψωμα...υπεροχα....!!!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

και εγω ψωνιζω σπανια πλεον ..εχει καλα πραγματα δεν λεω,αλλα πολυ ακριβα..αφηστε και τις ωρες που παιρνουν τηλεφωνο για παραγγελιες..επισης σου λενε οτι εχουν καποιες προσφορες καποιες εβδομαδες,που μερικες φορες εχω ξεγελαστει και εχω παρει και ειναι κοροιδια..ειχαν ας πουμε μεσα σε αλλα προσφορα μια τσαντα για να κραταει κρυα τα προιοντα που βαζεις μεσα..την ειχε 8,50 απο 18,00..αμα τη δειτε θα πειτε οτι δεν αξιζει ουτε 5,γιαυτο και εγω θα την επιστρεψω..σου δινει πιτσες ας πουμε πολυ φθηνα,οτι ειναι προσφορα,και την αγοραζεις κααι για να την κανεις πιτσα πρεπει να βαλεις αλλα πεντε δικα σου υλικα...αυτα

Διαφημίσεις