Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ώρες Ύπνου

sunsun

Recommended Posts

Ανησυχώ γιατί η μπεμπούλα μου κοιμάται 4.5 με 5 ώρες συνεχώς και μόλις φάει ξανακοιμάται συνήθως γρήγορα. Τώρα θα με πείτε τρελλή, αλλά μήπως πρέπει να το ψάξω; Ώρες ώρες λέω να την αφήσω να ακούσω κλάμα αλλά σπάνια μου κάνει την τιμή ! Όταν είναι ξύπνια ειναι ήρεμη, παρακολουθεί και πιπιλάει και διαμαρτύρεται μόνο όταν της πέφτει η πιπίλα. Δεν είναι νωθρή νομίζω.

Είναι 2 μηνών και μίας εβδομάδας και θηλάζω αποκλειστικά... Φαίνεται ευχαριστημένη πάντως

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Διαφημίσεις

Τί ακριβώς σε ανησυχεί, ότι κοιμάται συνεχόμενα;

Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ο δικός μου κοιμόταν το βράδυ (από την πρώτη μέρα που γυρίσαμε από το μαιευτήριο στο σπίτι) ακόμα και 8 ώρες συνεχόμενα. Μετά, από δύο- δυόμισι μηνών μερικές φορές κοιμόται και παραπάνω.

Αν εννοείς ότι κοιμάται πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι υπναρού, δεν είναι κακό.

Να σου ζήσει!

Εφόσον αυτό το κάνει συνέχεια γιατί ανησυχεις? Αφου την βλέπεις ευχαριστημένη τι να ψάξεις? Έχεις απλά ένα ήρεμο παιδάκι. Και εμένα η δικιά μου κοιμάται αρκετά, τρώει κάθε 4 ώρες παίζει κάνα 10λεπτο και ξανακοιμάται.

Αν είχε κάτι πάντως μπορεί να κοιμόταν συνέχεια αλλά σίγουρα θα είχε και γκρίνια. Πάντως αυτή την αγωνία την είχα και εγώ! Εφόσον όμως όταν ξυπνάει είναι ζωηρή και σκάει και τα χαμογελά της,δεν ανησυχώ.. :D

DoUwp3.png

Ανησυχώ γιατί η μπεμπούλα μου κοιμάται 4.5 με 5 ώρες συνεχώς και μόλις φάει ξανακοιμάται συνήθως γρήγορα. Τώρα θα με πείτε τρελλή, αλλά μήπως πρέπει να το ψάξω; Ώρες ώρες λέω να την αφήσω να ακούσω κλάμα αλλά σπάνια μου κάνει την τιμή ! Όταν είναι ξύπνια ειναι ήρεμη, παρακολουθεί και πιπιλάει και διαμαρτύρεται μόνο όταν της πέφτει η πιπίλα. Δεν είναι νωθρή νομίζω.

Είναι 2 μηνών και μίας εβδομάδας και θηλάζω αποκλειστικά... Φαίνεται ευχαριστημένη πάντως

Μια χαρα ειναι η κουκλιτσα σου. Να σου ζησει!

Διαφημίσεις

Δεν σου ...λείπει ? :lol: Εγω επειδή ειχα συνηθίσει να ειναι πολλες ωρες ξυπνια η μικρή μου , την πρώτη φορα που κοιμηθηκε συνεχόμενα 2 ώρες (το περισσοτερο της) αρχισε να μου λειπει ! :lol:

Ειναι απλα υπναρου η μπουμπου σου :) Η φιλη μου έχει διδυμα κοριτσάκια 4 μηνων και η μια ειναι σαν την μπουμπουκένια σου και η αλλη σαν την δικη μου ολη μερα αυπνη :) Στο παιδάκι ειναι :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Κι εμενα η μπουμπου μου κοιμαται παρα πολλες ωρες...Εχει τυχει αρκετες φορες να κοιμηθει 7-8:30 ωρες συνεχομενα και ανησυχισα. Και τα γευματα της ειναι 5-6 την ημερα οχι παραπανω. Αλλα αφου περνει βαρος με το παραπανω και λερωνει την πανα της 3-4 φορες την ημερα αποφασισα να παρω το θεμα ποιο χαλαρα. :D:D:D

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Διαφημίσεις

Ναι θηλαζω. Το ξερω οτι τα γευματα ειναι λιγα.... :(:( Αλλα οταν προσπαθησα να της τα αυξισω απο μονη μου.Δηλ να την ξυπναω για να φαει δεν καταφερα και τιποτα :?:? Δεν ανοιγε το στοματακι της με τιποτα και οταν την πιεσα λιγο παραπανω για να φαει εσπρωχνε το στηθος και εβαλε τα κλαματα :shock::shock:

Η αληθεια ειναι οτι εχτες το βραδυ πινουσε ανα 10 λεπτα περιπου απο τις 12 το βραδυ μεχρι της 4 το πρωι. Την εβαζα στο στηθος, προσπαθουσε να φαει για 5 λεπτα και μετα την επερνε ο υπνος, μολις την εβαζα στην κουνια της ξυπνουσε και ζητουσε φαγητο. Αυτο συνεχιστικε μεχρι τις 4 το πρωι οπου η καιμενη πλανταζε στο κλαμα :(:( Δεν αντεξα αλλο και της εφτιαξα συμπληρωμα απο το οποιο πηρε 100ml :shock::shock::?

Τοσο πινει απο εμενα περιπου!!!Αυτο σημενει οτι δεν ειχε γαλα καθολου το στηθος μου????Μηπως εχει αρχισει να μου κοβεται??

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Βαλτο θεμα καλυτερα στην ενότητα θηλασμος για να βοηθηθεις :)

Στα γρηγορα να σου πω μην ξανακανεις συμπληρωμα αν θελεις να θηλασεις . Η μικρή σου ξερει τι κανει ! Αχ γιατι εμεις οι μεγαλοι δεν ακουμε τα μωρα?

Με τοσους λιγους θηλασμους η παραγωγή σου θα μειωνοταν οποτε μαζι με το αλμα αναπτυξης που κανει σε αυτην την εβδομάδα , η μικρή σου επρεπε να μεινει κολημένη στο στηθος σου . Ειναι πολυ μικρουλα μωλε κουράζεται να θηλαζει πολυ ωρα γιαυτο αποκοιμιέται . Μολις εδραιωθει η γαλουχία σε 10 λεπτά θα μπορει να κανει ολοκληρο γευμα :)

(καλα που θα ημουν συντομη ! Συγνώμη sunsun! :oops: )

VgL7.jpgIgLdp2.png

τυχερή βρε που κοιμάται τόσο η μπουμπού σου...μακάρι να κοιμόταν και το δικό μου το ζιζάνιο λίγο παραπάνω να μην κυκλοφορεί η μαμά σαν ζόμπυ :lol::lol::lol::lol::lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

sunsun να χαίρεσαι την μπεμπούλα σου!! είσαι πολύ τυχερή που είναι τόσο ήσυχη, κοίταξε να το χαρείς τώρα γιατί μεγαλώνοντας ούτε θα κοιμάται τόσο πολύ μέσα στη μέρα και θα σε αναζητάει όλο και περισσότερο για παιχνιδάκια

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

ΟΚ αφού δεν υπάρχει κανένα αρνητικό μήνυμα το ξεχνάω το θέμα. Χαμογελάκια βέβαια δεν μου σκάει πολλά :? Το πρωί όταν έχει να με δει ώρες μου χαμογελάει και τις άλλες φορές με κοιτάει στα μάτια για πολλή ώρα και μου σουφρώνει τα χειλάκια.

Αχ! δεν υπάρχει emoticon (αντίστοιχο του δεν υπάρχουν λέξεις) που να περιγράφει τα συναισθήματα που νιώθω εκείνη την ώρα!

g4BDp3.pngyCdLp3.png

sardelaki μου ευχομαι να ηρεμισει γρηγορα ο ανταρτης σου :D

κουραγιο!!!

αχ κουκλίτσα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ...

ειλικρινά ώρες ώρες δεν αντέχω και κάθομαι σε μιά γωνιά και κλαίω...έχουν εξαντληθεί όλες οι δυνάμεις μου απ΄το να μην κοιμάται αλλά να χασμουριέται και να κλαίει συνέχεια επειδή του λείπει ύπνος.

Τυχερές οι μανούλες που έχουν ήσυχα νινάκια :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

sunsun να χαίρεσαι την μπεμπούλα σου!! είσαι πολύ τυχερή που είναι τόσο ήσυχη, κοίταξε να το χαρείς τώρα γιατί μεγαλώνοντας ούτε θα κοιμάται τόσο πολύ μέσα στη μέρα και θα σε αναζητάει όλο και περισσότερο για παιχνιδάκια

πω πω δυστυχία ! :lol:

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Λαμπρινη, καλησπερα. διαβασα το προηγουμενο μνμ σου που ελεγες οτι μεσα σε 10 λεπτα μπορει να τελειωσει ενα γευμα το μωρο οταν ειναι εδραιωμενος ο θηλασμος. Εχω μια μπεμπουλα 2 μηνων και τις τελευταιες εβδομαδες τρωει μονο δεκα λεπτα απο το ενα στηθος και δε θελει αλλο.ειμαστε περιπου ανα διωρο.Ττο βραδυ ενα τριωρο και τα υπολοιπα διωρα. ο παιδιατρος λεει οτι ειναι ολιγοφαγη αλλα να μην το βαλω κατω. να συνεχισω.πριν μια εβδομαδα που την ζυγισαμε ηταν 4960. χορταινει αραγε με το 10λεπτο? αν εχεις καποια αποψη ευχαριστως να την ακουσω.

line_flow1_beg_39_time_1211860800_text_d4ef20ecf0e5ecf0df20ece1f220e5dfede1e9.gif

Εχω μια μπεμπουλα 2 μηνων και τις τελευταιες εβδομαδες τρωει μονο δεκα λεπτα απο το ενα στηθος και δε θελει αλλο.ειμαστε περιπου ανα διωρο.Ττο βραδυ ενα τριωρο και τα υπολοιπα διωρα. ο παιδιατρος λεει οτι ειναι ολιγοφαγη αλλα να μην το βαλω κατω. να συνεχισω.πριν μια εβδομαδα που την ζυγισαμε ηταν 4960. χορταινει αραγε με το 10λεπτο? αν εχεις καποια αποψη ευχαριστως να την ακουσω.

Να σου ζήσει η μπέμπα!

Με τι βάρος γεννήθηκε, πόσο βγήκε από το μαιευτήριο; Πώς ήταν οι ενδιάμεσες μετρήσεις; Πόσες πάνες βρέχει/λερώνει την ημέρα; Υποθέτω ότι δεν δίνεις καθόλου συμπλήρωμα.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Αν σε ανησυχεί βρε sunsun που κοιμάται 4,5 με 5 ώρες τι να πω κι εγώ που κοιμάται 10; Μια χαρά είναι, είμαστε από τις τυχερές, πίστεψε με.... :D:D

συμφωνώ απόλυτα με το κορίτσι...είστε από τις τυχερές! :D