Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρωτη εξωσωμ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαι στην 11 ημερα ενεσεων και επεσε η οιστραδιολη . σας εχει συμβει κατι αναλογο?

σε εμενα. μεσα σε ενα μηνα ποτε ηταν στα υψη κ ποτε χαμηλα. το μαξιμουμ ηταν 46. τωρα μου πε ο γιατρος να ηρεμησω κανα μηνα κ μετα ξανα προς την δοξα τραβα!!! τι παιρνεις? menopur εγω. παντως μη σκας. εκει που δεν το περιμενεις θα χει αναλαμπες η ε2 σου. ετσι ξερω κ απο αλλα κοριτσια. υπομονη κ οχι αγχος. εγω αγχωνομουνα πολυ κ γι αυτο φαινεται απετυχα!!

ευτυχως ξαναανεβηκε 2000 κατι...παρασκευη παω για ωοληψια. φοβαμαι/ειναι η πρωτη μου φορα.

χρειαζομαι συμπαρασταση.εχω πολυ λιγα ωαρια

ευτυχως ξαναανεβηκε 2000 κατι...παρασκευη παω για ωοληψια. φοβαμαι/ειναι η πρωτη μου φορα.

χρειαζομαι συμπαρασταση.εχω πολυ λιγα ωαρια

μπραβο σου!! ολα καλα θα πανε. πολυ καλη οιστραδιολη. με τι ενεσεις ανεβηκε τοσοσ?

xenaki μη φοβασαι τίποτα όλα θα πάνε καλα η ωοληψια δεν είναι τίποτα πολύ απλή διαδικασία. Εγω να φανταστείς δεν έκανα νάρκωση αλλα τοπικη αναισθησία και τις δυο φορές που έκανα εξωσωματική και δεν κατάλαβα τίποτα και μετά πηγα στη δουλεια μου. Αισιοδοξια πανω απ όλα. Περιμενουμε να μας τα πεις αυριο. Καλη επιτυχια

eNortjK1UjKzMLM0V7IGXDAS-gKw47.png

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχια κ απο μενα xenaki !

Εγω τη Τριτη ξεκιναω ενεσεις για καταστολη κ ο Θεος βοηθος ...

Μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας !!!

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

κοριτσια ειμαι στην 11 ημερα ενεσεων και επεσε η οιστραδιολη . σας εχει συμβει κατι αναλογο?

καλησπερα xenaki.ειμαι καινουρια στην παρεα σας.πως πηγε η ωοληψια σου την παρασκευη?εκανα κ εγω την παρασκευη ωοληψια κ πηγαν ολα καλα.θα παω για εμβρυομεταφορα τον αλλο μηνα γιατι ανεβηκε η προγεστερονη μου.εσας ο γιατρος σας λεει τις τιμες ορμονων εμενα μονο αν ειναι καλες η οχι αλλα κ εγω πολυ την εμπιστευομαι κ δεν ρωταω.

Διαφημίσεις

kalispera koritsia eimai kainourgia kai ego sto foroum kai tha ithela tin boitheia sas se kapoies apories mou exo kanei tin proti mou eksosomatikh i opoia opos edikse simera i xoriakh einai arnitikh ara apotuximenh eksosomatikh alla exo apories sxetika me to endomhtrio esas koritsia sas kanane taktiko elenxo me uperixo prin kanete eksosomatikh?kai kserate ti diastaseis eixe to endomitrio sas otan kanate embruometafora?giati ego den iksera alla den rotisa kiolas i xazh.

kalispera koritsia eimai kainourgia kai ego sto foroum kai tha ithela tin boitheia sas se kapoies apories mou exo kanei tin proti mou eksosomatikh i opoia opos edikse simera i xoriakh einai arnitikh ara apotuximenh eksosomatikh alla exo apories sxetika me to endomhtrio esas koritsia sas kanane taktiko elenxo me uperixo prin kanete eksosomatikh?kai kserate ti diastaseis eixe to endomitrio sas otan kanate embruometafora?giati ego den iksera alla den rotisa kiolas i xazh.

καλησπερα κοριτσι εγω εκανα τρεις υπερηχους πριν την εμβρυομεταφορα, σε βραχυ πρωτοκολλο,στο τελευταιο ειχα ενδομητριο 9

τι να σου πω βρε λιζακι μαλλον αυτη τη στιγμη οπως εισαι φανταζομαι θελεις μονο τον αντρουλη σου.εκανα ωοληψια κ τον αλλο μηνα μεταφορα.καθε 2-3 εκανα υπερηχο κ ορμονες.το ενδομητριο ανεβενε συνεχως.τελευταια μερα ηταν 11.ελπιζω ετσι καλο να μου ειναι κ τον αλλο μηνα ια την μεταφορα.εσυ δεν ξερεις καθολου ποσο ειχες?νομιζωπως οταν παχαινει το ενδομητριο εχουμε κ καποια ασπρα υγρα αλλα δεν ξερω μηπως μπερδευομαι!παντως σου ευχομαι η καινουρια χρονια να ειναι η τυχερη σου(που ειναι κ δυσεκτη)!!!!!!!!!!χιχιχιχι!ποσα εμβρυα σου βαλανε?

καλημερα κοριτσια...λιζακι εγω τον τελευταιο υπερηχο που εκανα δηλαδη δυο μερες πριν την εμβρυομεταφορα ηταν για το ενδομητριο δεν μου ειπε ποσο ειναι αλλα ειπε ειμαστε ετοιμοι για εμβρυομεταφορα..οσο για την οισταδιολη κοριτσια εμενα ηταν τοσο ανεβασμενη που δεν ηξεραν πως θα μου την κατεβασουν..ρε κοριτσια εμενα γιατι δυο μερες μετα πρηστεικε πολυ το στηθος μου και ποναει?ειναι φυσιολογικο απο τοσο νωρις?

koritsia euxaristo polu gia tis apantiseis san kai tin empsixosi 3 itane ta embrua apla auto pou mou kanei entuposi einai pos prin apo kapoio xroniko diastima eixa meinei eguos me spermatenxisi se diduma me tin proti alla dustuxos apebala meta ksanaprospathisa me spermatenxish alla tipota kai sumfona me auto o giatros mou itane sigouros pos tha meino eguos kateutheian me eksosomatikh alla dustuxos den egine tora mou eipe na proxorisoume me katepsigmena embrua pou exo se fusiko kuklo xoris farmaka alla to thema einai pos exo polu astati periodo kai nomizo pos pali den tha kanoume tipota.....

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!θα ηθελα τη βοηθεια σας.ημουν στην πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης με μακρυ πρωτοκολλο και ολα πηγαιναν μια χαρα.δυο μερες ομως πριν την ωοληψια ο γιατρος μου μου ειπε οτι σταματαμε τον κυκλο λογω αυξημενης οιστραδιολης(13.000μον)και κινδυνου υπερδιεργεσης.Συνεχιζω λοιπον τις ενεσεισ καταστολης και σημερα η Ε2 ηταν περιπου 7.000.μου ειπε οτι θα κανουμε νεα προσπαθεια με βραχυ πρωτοκολλο και μικροτερες δοσεις,επειδη ειμαι επιρρεπης λογω πολυκυστικων.Ηερωτηση μου ειναι η εξης:ποσο αμεσα μπορω να ξαναξεκινησω;αμεσωσ μολισ αδιαθετησω;δεν ειναι επικινδυνο τοσο συντομα;και επισης ειναι αποτελεσματικο το βραχυ πρωτοκολλο οσο το μακρυ;ειμαι 31 με πολυκυστικεσ και συμφησεις στη μια σαλπιγγα και αρκετα καλο σπερμα ο συζηγοσ.

κοριτσια καλησπερα!θα ηθελα τη βοηθεια σας.ημουν στην πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης με μακρυ πρωτοκολλο και ολα πηγαιναν μια χαρα.δυο μερες ομως πριν την ωοληψια ο γιατρος μου μου ειπε οτι σταματαμε τον κυκλο λογω αυξημενης οιστραδιολης(13.000μον)και κινδυνου υπερδιεργεσης.Συνεχιζω λοιπον τις ενεσεισ καταστολης και σημερα η Ε2 ηταν περιπου 7.000.μου ειπε οτι θα κανουμε νεα προσπαθεια με βραχυ πρωτοκολλο και μικροτερες δοσεις,επειδη ειμαι επιρρεπης λογω πολυκυστικων.Ηερωτηση μου ειναι η εξης:ποσο αμεσα μπορω να ξαναξεκινησω;αμεσωσ μολισ αδιαθετησω;δεν ειναι επικινδυνο τοσο συντομα;και επισης ειναι αποτελεσματικο το βραχυ πρωτοκολλο οσο το μακρυ;ειμαι 31 με πολυκυστικεσ και συμφησεις στη μια σαλπιγγα και αρκετα καλο σπερμα ο συζηγοσ.

καλησπερα κοριτσι.απο οσο ξερω ξεκινας απο τον επομενο μηνα μολις ερθει περιοδος.εκτος κ αν στον υπερηχο που θα σου κανει ο γιατρος τις πρωτες μερες βρει καποια μεγαλη κυστη κ περιμενεις αλλον εναν κυκλο για να καθαριεις εντελως.το βραχυ πρωτοκολλο δεν παιζει ρολο αν ειναι να πανε ολα καλα θα πανε!καλη επιτυχια!

γεια σας κοριτσια ειμαι καινουργια κ εχω ξεκινησει ενεσεις καταστολης εδω κ 5 μερες.

Με ανησυχει που ο γιατρος μου μου ειπε να συνεχισω ετσι , για αλλες 13 μερεσ , χωρις να κανω καμμια μετριση Ε2 ουτε να αρχισω την menopur. ξερει καμμια να μου πει , αν ειναι σωστο αυτο΄΄???

γεια σας κοριτσια ειμαι καινουργια κ εχω ξεκινησει ενεσεις καταστολης εδω κ 5 μερες.

Με ανησυχει που ο γιατρος μου μου ειπε να συνεχισω ετσι , για αλλες 13 μερεσ , χωρις να κανω καμμια μετριση Ε2 ουτε να αρχισω την menopur. ξερει καμμια να μου πει , αν ειναι σωστο αυτο΄΄???

Καλησπερα σου και πολυ καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!Το φεβρουαριο θα κανω κι εγω τη προσπαθεια μου με το μακρυ πρωτοκολλο ,ετσι γινεται μη σε ανησυχει τωρα κοιμιζει τις ωοθηκες και σε αυτη τη φαση δε μετραμε τιποτα

• 3 εβδομάδες μετά...

καλη χρονια κοριτσια!!!με υγεια κ πολλα γερα μωρακια!!!θελω να με εμψυχωσετε λιγακι!!!εχω ξεκινησει ενεσουλες ειμαι στην 8η ..κανω puregon 100 μοναδες κ urgalutran k το σαββατο (4η μερα ενεσεων) εκανα εξεταση αιματος κ η οιστραδιολη???ετσι την λενε???ηταν 533 απο 78 που ξεκινησα...πως σας φαινεται ?ειναι καλη???ελπιζω να πανε ολα καλα ,με εχει πιασει ενα τρομερο αγχος κ πρεπει να το αποβαλω !σημερα εκανα παλι εξεταση αιματος κ περιμενω τα αποτελεσματα...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!

καλη χρονια κοριτσια!!!με υγεια κ πολλα γερα μωρακια!!!θελω να με εμψυχωσετε λιγακι!!!εχω ξεκινησει ενεσουλες ειμαι στην 8η ..κανω puregon 100 μοναδες κ urgalutran k το σαββατο (4η μερα ενεσεων) εκανα εξεταση αιματος κ η οιστραδιολη???ετσι την λενε???ηταν 533 απο 78 που ξεκινησα...πως σας φαινεται ?ειναι καλη???ελπιζω να πανε ολα καλα ,με εχει πιασει ενα τρομερο αγχος κ πρεπει να το αποβαλω !σημερα εκανα παλι εξεταση αιματος κ περιμενω τα αποτελεσματα...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!

σου ευχομαι μια πραγματικα καλη χρονια........

αυτο το αγχος το καταραμενο ποια μπορεσε να το αποβαλει τελειως?????

εγω παντως τη διαδικασια την εβλεπα εντελως διασκεδαστικα κ χαιρομουν για ολη τη διαδικασια.τις ορμονες η γιατρος ποτε δεν μου τις ειπε απλα μου ελεγε πω να συνεχησω αναλογα με αυτες.κ εγω της ειχα απολυτη εμπιτοσυνη.θα δειξει.....

καλη επιτυχια κ ακομα ειναι νωρις απο τωρα αγχοθηκες μετα τι θα γινει?......χαλαρωσε εισαι σε διαδικασια αποκτησης παιδιου........

κοριτσια καλημερα,οπως εχω πει κ παραπανω ειμαι σε διαδικασια εξωσωματικης κ κανω ενεσεις.σημερα με εχει πιασει μια απιστευτη δυσφορια σιγουρα ο φοβος μου με κανει χειροτερα αλλα νιωθω οτι δε χονευω τπτ οτι ειμαι πρησμενη κ θα εκραγω ενω η κοιλια μου δεν εχει φουσκωσει.ξερει καμια αν ειναι απο τα φαρμακα??

κοριτσια καλημερα,οπως εχω πει κ παραπανω ειμαι σε διαδικασια εξωσωματικης κ κανω ενεσεις.σημερα με εχει πιασει μια απιστευτη δυσφορια σιγουρα ο φοβος μου με κανει χειροτερα αλλα νιωθω οτι δε χονευω τπτ οτι ειμαι πρησμενη κ θα εκραγω ενω η κοιλια μου δεν εχει φουσκωσει.ξερει καμια αν ειναι απο τα φαρμακα??

καλημερα κατερινακι να σου πω δεν ξερω αλλ αν ειναι το αγχος σου μαλλον εχεις πολυ κ θα ελεγα να κανεις κατι γιαυτο αλλα η γνωμη μου ειναι να τηλ στο γιατρο σου.

καλη χρονια κοριτσια και καλη επιτυχια....εγω τι να κανω που δεν μπορω να προμηθευτω τις ενεσεις για να ξεκινησω?

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Καλησπερα σου και πολυ καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!Το φεβρουαριο θα κανω κι εγω τη προσπαθεια μου με το μακρυ πρωτοκολλο ,ετσι γινεται μη σε ανησυχει τωρα κοιμιζει τις ωοθηκες και σε αυτη τη φαση δε μετραμε τιποτα

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια κ τις ευχες σου!!

ευχομε κ σε σενα καλη επιτυχια!!!

μηπως ξερεις ποσο περιπου πρεπει να ανεβει η οιστροδιολη για να εισαι ετοιμη για ωοληψια???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...