Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπές με Μωρό - Εντυπώσεις και Συμβουλές


maria

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους,

 

Επειδή πολλοί από εσάς έχετε περάσει από το σπάδιο που βρίσκομαι εγώ, θα ήθελα αν είναι εύκολο την συμβουλές σας σχετικά με διακοπές.

 

Το ερώτημα είναι να πάμε κάπου μόνοι μας, ή να περάσουμε μαζί με τους παππούδες (όπως κανουμε από την γέννηση του μωρού).

 

Το ξέρω ότι από εδώ και πέρα οι διακοπές μας θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που είχαμε συνηθήσει και πως θα έχουμε πολλούς περιορισμούς, όμως σκέφτομαι να κάνουμε διακοπές και από τους παππούδες (που λόγω τις εργασίας μου, κρατάνε το μωρό κάθε μέρα) και να πάμε κάπου οι 3 μας για λίγες μέρες.

 

Σίγουρα θα προσπαθήσω να νοικιάσω δωμάτιο που να έχει κουζίνα και ψυγείο ώστε να μπορώ να ετοιμάζω το φαγητό του μωρού, αλλά λόγω απειρίας δεν ξέρω τι άλλο θα έπρεπε να προσέξω. Ίσως να μην πρέπει να το τολμήσω καν διότι ο μπέμπης θα είναι 9 μηνών τον Αύγουστο, όμως έχω ελπίδες ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε.

 

Εσείς τι εμπειρίες είχατε από διακοπές? Τι προτείνετε?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 174
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατ' αρχην ψυχραιμια :D:D:D:D:D:D:D:D

 

Η διαισθηση μου περισσότερο μου λεει να πατε οι τρεις σας, Μου μοιαζει καλο για ολους

Για το μωρο " να σας δει" να σας εχει κοντα του ολη μερα..

Για σας να βγαλετε "τα χρωστουμενα" των πρωινων που δουλευετε

Για τον παππου κα ιτην γιαγια να παρουν "μια ανασα" που λεει ο λογος...

 

Λιγο καλη οργανωση θελει και τιποτ' αλλο... και θαρρος :D:D:D:D:D

Ξερω πολλους που εχουν κανει και παει στα πιο απιθανα μερη με τα μωρα τους ακόμα και σε "περιεργες" καιρικες συνθηκες

Με κοινη λογικη και προετοιμασια δεν νομιζω οτι θα εχετε θεμα...

 

Σκεψου τι χρειαζεται το μωρο, εχε καποιο "πολιτισμο" γυρο-τρυγυρο super-market φαρμακειο ( αχρειαστο θα ειναι αλλα εσυ θα αισθανεσαι πιο σιγουρη) κ.λ.π. και ιδανικα??? βρες και εναν παιδιατρο εκει τοπικο, για το "μη τυχον" ρωτοντας στο φαρμακειο που λεγαμε.... Να καταλαβεις σε διακοπες περασαμε ωτιτιδα..... αλλα "no problem".

Επεισεις για ψυχολογικους λογους θα απευευγα το "νησι" εκτος βεβαια αν μιλαμε για νησι οπως η Κρητη Ροδος κ.λ.π. ( Η ωτιτιδα που λεγαμε σε νησι εκατσε κα μαλιστα οχι μεγαλο και με μποφορια :D:D:D:D:D:D:D ).

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω με τον Φωκιονα.Θυμαμαι και εγω οταν πηγαμε διακοπες 1η χρονια (Σεπτεμβρη εχει γεννηθει ) ηταν 9 μηνων.Αυτο που θελει ειναι

 

1ον

κοντα σε αστικο κεντρο(φαρμακειο,γιατροι και τα λοιπα-μακρυα απο εμας)

 

2ον

Καθαριοτητα και οργανωση εκει που θα πας(εγω προτιμησα ξενοδοχειο με αρκετα χρηματα την ημερα αλλα αυτα τα εχουν ολα που χρειαζοντε τα μωρακια απο παρκοκρεβατο , καρεκλακι για το φαι και ειδικο μενου για μωρα αμα θες)

 

Και τελος να πω οτι απλα ειναι αξεχαστες αυτες οι διακοπες ,αν και λιγο κουραστικες αλλα ειναι αυτο που λεει ο Φωκιονας περνας τοσες ωρες μαζι που αυτο απο μονο του ειναι οτι καλυτερο :!::!:

Τελος ο λογος που πηρα αμαξι με τεραστιους χωρους ειναι αυτος να παιρνω παντα τα παντα μαζι μου :wink::wink:

.png

ipqep3.png

Link to comment
Share on other sites

Άκου κοπέλα μου να σου πω εγώ που ξέρω , γιατί οι άλλοι απ' ότι βλέπω μόνο για απίθανα μέρη ξέρουν να μιλούν και για μεγάλα αυτοκίνητα . :roll::roll::roll:

 

Αν θές να κάνεις και κλάμπινγκ στις διακοπές σου τότε να πάρεις και τους παπούδες μαζί , αλλιώς να πάτε οι τρεις σας.

 

Αυτά που χρειάζεσαι είναι:

1) Κουνουπιέρα

2) Καροτσάκι για βόλτες.....(ξέρεις καμιά φορά τα πέρνει λίγο ο ύπνος και πίνεις έναν καφέ :wink: )

3) ένα μπουκαλάκι ντεπόν καινούργιο

4) << << πονστάντ <<

5) μία σύριγγα 5ml

6) αντιηλιακό

7) και καμιά κρέμα για ερεθισμούς και τσιμπήματα.

 

Τα υπόλοιπα φαγιά - ρούχα- παιχνίδια---------> κοινός νους και τίποτα άλλο.

 

ΥΓ. Νοσοκομεία και γιατρούς βρίσκεις εύκολα με μια κλήση στις πληροφορίες 11880 & 11888 και οι ντόπιοι πάντα κάτι ξέρουν παραπάνω :idea:

 

Καλές διακοπές σε όλους :):):):)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 3 months later...

Τις πιο όμορφες διακοπές της ζωής μου (είμαι 32 χρονών) της έκανα φέτος.. με τον γιό και τον άντρα μου. Οι τρεις μας.. αρχές Ιουλίου ο Δημήτρης 22 μηνών.. μια βδομάδα στο πανέμορφο 'ΧΟΡΤΟ' Πηλίου κοντά στη Μήλινα.. Νομίζω ότι εφ'όσον έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητες συνθήκες για το παιδί ειδικά σε ότι αφορά την υγεία (Ιατρικά Κέντρα ή Νοσοκομεία, Φαρμακεία κλπ) αλλά γενικότερα σε ότι αφορά την ευχαρίστηση του είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία. Δηλαδή, φέτος σταθήκαμε πολύ τυχεροί.. Η επιλογή μας άν και ήταν μέσω διαδυκτίου αποδείχτηκε εκπληκτική. Κρίμα που δεν είχα κάνει κράτηση για περισσότερες μέρες.. Φροντίσαμε να πάμε σε ξενοδοχείο πάνω στη θάλασσα, με απάνεμη παραλία, με παιδική χαρά και το πιο σημαντικό σε ένα πολύ καλό studio με χώρο μπροστά σαν αυλή.. έτσι εμεις πίναμε καφέ και ο Δημήτρης έκανε ποδήλατο.. και όλα αύτα σε πολύ καλή τιμή.. τόσο για τη διαμονή όσο και γενικά για τη διατροφή και τα έξοδα μας εκεί. Επειδή δουλεύω ήταν για μένα βάλσαμο να περάσω αποκλειστικά με τους δυο τους κάποιες μέρες... Ψυχολογικά με ξεκούρασε πάρα πολύ .. Αλλά και σωματικά ξεκουράστικα αφού κάναμε το πρόγραμμα του παιδιού.. δηλάδη μπάνιο, φαγητό το μεσημέρι ύπνο απόγευμα μπάνιο ή παιδική χαρά και βράδυ πάλι ταβέρνα.. Αχ! Νοσταλγώ!! του χρόνου πάντως πάλι ΧΟΡΤΟ θα πάω άν και είδα ότι με τις βροχές την περασμένη βδομάδα πλημμύρισαν!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Πρώτη φορά διακοπές με το μωρό πήγαμε όταν ήταν 5 μηνών. Ήταν πολύ ξεκούραστα γιατί θήλαζε κι έτσι δεν είχα θέμα με τα φαγητά του κλπ. Κοιμόταν μαζί μας οπότε μόνο τα ρούχα του είχα να κουβαλήσω (που σιγά το χώρο που πιάνουν). Μπάνιο κάναμε στη θάλασσα μόνο απόγευμα λόγω ηλίου.

Φέτος ήταν 17 μηνών. Πήγαμε Πήλιο. Κάναμε και εκδρομούλες κλπ. Καλά ήταν μόνο λίγο πιο δύσκολο το θέμα του φαγητού του γι' αυτό και πήραμε δωμάτιο με κουζινάκι. Ετοίμαζα κάτι για τον μικρό και το κουβαλούσαμε μαζί μας.

Φέτος που θα είναι περίπου 2,5 χρονών λέμε να πάμε camping όπως προ εγκυμοσύνης.

Φίλοι μας το κάνανε πέρισυ και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν το έχεις ξανακάνει δεν θα σου έλεγα ότι θα σε προβληματίσει το μωρό εκτός από το θέμα του ήλιου (για μας ήταν θέμα).

 

Απαραίτητο αξεσουάρ ήταν και για εμάς το καρότσι όπου μας επέτρεπε να κάτσουμε και για καφέ και σε ταβερνούλες το βράδυ.

 

Το ωραίο με τις διακοπές μας ήταν ότι αποτελούσαν σταθμό στο να φτιάχνει το μωρό το προγραμμά του με τον ύπνο... :)

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

 

Εμείς φέτος το καλοκαίρι πήγαμε διακοπές οι 3 μας στην Λευκάδα. Έκλεισα δωμάτιο με κουζινάκι ώστε να μπορώ να μαγειρεύω στο παιδί, βρήκα και δωμάτιο στο οποίο είχαν παρκοκρέβατο, οπότε το μόνο που κουβάλησα από τον εξοπλισμό ήταν το καρότσι, το μπλέντερ, σεντονάκια και πετσέτες και τα κλασσικά αξεσουάρ του μωρού.

 

Το μόνο πρόβλημα με το μέρος ήταν ότι είχε ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολύ κόσμο και έτσι δεν μπορούσαμε να κινηθούμε άνετα. Πήγαμε βέβαια και 15Αύγουστο, αλλά λόγω δουλειάς δεν είχαμε πολλά περιθώρια επιλογής.

 

Ο ήλιος είναι πράγματι πρόβλημα. Εμείς βγαίναμε πρωί σπίτι και απόγευμα. Το μεσημεράκι την βγάζαμε στο δωμάτιο. Επίσης, όπου και να πας με μωρό είναιλίγο δύσκολο να γυρίσεις το μέρος, λόγω ήλιου κυρίως, καθώς τις μεσημεριανές ώρες δεν πρέπει να κυκλοφορεί το μωρό έξω.

 

Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει το πόσο καλόβολο είναι το παίδι. Εμάς στις ταβέρνες δεν καθόταν στο καρότσι του, οπότε ή τρώγαμε άρων άρων, η εναλλάξ έτρωγε ο ένας και ο άλλος πήγαινε βόλτα το καρότσι.

 

Όταν κλαίει δυνατά το μωρό , δεν είναι και ότι καλυτερο να σε κοιτάνε όλοι.

 

Έπειτα, είναι δύσκολο και να βγεις το βράδυ έξω. Εμείς δεν βγήκαμε ούτε 1 φορα, εκτός από 2-3 βόλτες στην παραλία, χωρίς όμως να κάτσουμε κάπου. Αν και ο μικρός είναι ξενύχτης, το καλοκαίρι λόγω μπάνιου στις 9¨30 το αργότερο είχε κοιμηθεί.

 

Πάντως, επειδή έτυχε μια μέρα να την περάσουμε με τους κουμπάρους μας που έκαναν ελεύθερο camping , ομολογώ ότι το μετάνιωσα που πήγαμε σε δωμάτιο.

 

Σίγουρα πρέπει να λύσεις το πρόβλημα του φαγητού του παιδιού (μαγείρεμα και μπλέντερ). Κατά τα άλλα εαν είσαι οργανωμένος, νομίζω ότι ένα καλό camping με δροσιά είναι πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε δωμάτιο για όλους. Απλά, το αυτοκίνητο θα γεμίσει λίγο παραπάνω..Θες όπωσδήποτε ένα παγούρι για να έχεις ζεστό νερο ώστε να ξεπλένεις το παιδί από το θαλασσινό αλάτι (καθώς τα περισσότερα camping΄πολλες ώρες δεν έχουν ζεστό νερό).

Κατά τα άλλα δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα, Ειδικά εαν έχεις και παρέα στο camping είναι πιο εύκολο να συνιθίσουν όλοι τα ωράρια του παιδιού.

 

Η γνώμη μου είναι να το τολμήσεις εφόσον είναι κάτι που έχεις ξανακάνει.

Απλά, θέλει οργάνωση και φυσικά να προσπαθήσεις να πας περίοδο με λιγότερο κόσμο.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως, εαν θέλετε να κανονίσετε διακοπές σε κατάλυμα, πολύ ενδιαφέρον site είναι το http://www.gto.gr/indexgr.htm

 

Εγώ περσυ έκλεισα από εκεί το δωμάτιο. Δεν είναι τουριστικό γραφείο, απλά διαλέγεις μέρος και ή βρίσκεις πληροφορίες, ή συμπληρώνεις την φόρμα ώστε να επικοινωνήσουν αυτοί με το κατάλυμα και να σου πουν ότι πληροφορίες θέλεις. Εγώ είχα ρωτήσει για τιμές, σε τι όροφο είναι το δωμάτιο, εαν έχει κουζίνα, κούνια κλπ

 

Είναι πολύ εξυπηρετικοί, και έχουν καλή οργάνωση. Φέτος ίσως να έχουν και περισσότερα ξενοδοχεία, γιατί πέρσυ που είχαν πει ότι είναι καινούριοτο site.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους,

 

Χαίρομαι που ακούω από τώρα σχέδια για διακοπές. Πριν πω την εμπειρία μου από τις περσινες μας διακοπές με δύο λόγια σας λεώ "Μην φοβάστε... πάρτε την οικογένεια και πάτε διακοπές μόνοι έστω και για 5 μέρες".

Θα μιλήσω για τις περσινές διακοπές μας με την μπουμπού 3 μηνών και τον μεγάλο 21 μηνών. Μια εβδομάδα θα πηγαίναμε ΣΙΓΟΥΡΑ οι τεσσερείς μας ότι και να γινόταν... έλεγε ο άντρας μου να πάμε κάπου κοντά στην Αθήνα, Ξυλόκαστρο, Ευβοια... κάποια στιγμή ανέφερε Ερέτρια... επππ! του λέω ξεπέφτεις... Ερέτρια πάμε όποτε θέλουμε... άσε την μετριότητα... θα πάμε Χαλκιδική... :D (το σχεδιάζαμε από πρόπερσι αλλα ενδιάμεσα προέκυψε η μπέμπα). Οταν το ακουσε σοκαρίστικε. :shock: .. 8ώρες ταξίδι με το 3μηνο μωρακι και το 2χρονο τερατάκι... Εσύ του λέω μόνο θα οδηγήσεις προς τον προορισμό ασε τα άλλα πάνω μου... και φύγαμε!!!!!!!

Εννοειτε το αυτοκίνητο τιγκα.. αποστειρωτές, βραστήρες, μπλεντεράκι, 2 καρότσια, ομπρέλα, αντιηλιακά, καπέλα, σωσίβια, κουβαδάκια, ριλάξ, ενδοεπικοινωνία, αντιπυρετικά και καλή διάθεση!

Είχαμε κλείσει ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα (είχε κοντά φαρμακείο και στα 10 χιλιόμετρα νοσοκομείο) ώστε με την ενδοεπικοινωνία να ελέγχουμε τη μικρή που δεν γινόταν να βγει το πρωί στην παραλία και τις πιο πολλές ώρες κοιμόταν. Το πρωί για μπάνιο με τον μεγάλο το μεσημέρι στο δωμάτιο για φαγητό ο μικρός και εμείς delivery -όχι τα παιδία έξω στον μεσημεριανό ήλιο. Αν κοιμόταν και ο μεγάλος το μεσημέρι βάζαμε ενδοεπικοινωνία και πηγαίναμε ελεύθεροι και ωραίοι παραλία τα δυό μας!!

Το απόγευμα μπανάκι όλοι μαζι παραλία και το βράδυ... από ένα καροτσάκι ο καθένας βόλτα στην παραλία και λίγο πρίν γλαρώσουν στα καρότσια τους για ουζάκια σε ταβερνάκι δίπλα στο κύμα, αυτά κοιμόντουσαν και εμείς τα πίναμε!!!

Περάσαμε πολύ ωραία και το προτείνω σε όλους... ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ έστω και για λίγο να ξεκουραστούν και οι γιαγιάδες να δεθεί και η οικογένεια. Εντάξη το 8 ωρο ταξίδι ίσως ήταν υπερβολή αλλά υπάρχουν ωραία μέρη και πιο κοντα!

ΝΑ ΠΑΤΕ!!!! :wink:

.png

 

.png

Link to comment
Share on other sites

Φέτος θα είναι και οι δικές μας πρώτες διακοπές...τις οποίες περιμένουμε πως και πως μετά από το καλοκαίρι το περσινό που ήμουν έγκυος !!! Τον Αύγουστο θα είναι και η μικρή ενός έτους και ανυπομονώ όσο τίποτε άλλο!!! Ο πατέρας της ήδη κάνει σχέδια για το τί θα της πάρει από μπρατσάκια και σωσίβια και τι θα πάρουμε μαζί γενικά!!! Εμείς έχουμε ήδη πει να πάμε στο σπίτι του άντρα μου στη Σάμο όλες μας τις διακοπές που θα έχουμε και όλες τις ανέσεις μας, κουζίνα για μαγείρεμα,multi αν τρώει ακόμα λιωμένα κλπ κλπ. Από του χρόνου βλέπουμε...θέλω πάντως να γυρίσουμε πολλά νησιά οι 3 μας και να κάνουμε και camping που τόσο μας αρέσει (εμένα και του daddy)!!!Πιστεύω πάντως ότι με μία στοιχειώδη οργάνωση τα καταφέρνεις :D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

2888781970041690424gKiqql_th.jpg

Εμεις πήραμε τον αερα τον διακοπων το πασχα.

Αλλα βρε παιδια και πδοηλατο μαζι σας και κουνουπιερα??????

ασε που εμεις κουνουπιερα δνε εχουμε ουτε σπιτι μας. Ποσα αυτοκινητα χρειαζεστε για να κουβαληθητε???

Εγω σκεφτομαι να παρουμε μαζι μας το μεγαλο καροτσι για να το χρησιμοποιουμε για υπνο της οταν ειμαστε εξω μεχρι αργα και αποκοιμιεται και το σκεφτομαι. Οσο για το παρκοκρεββατο το επλυνα βεβαια, αλλα σκεφτομαι να μη το παρω. Μονο μουλινετα , παμπερς, κρεμες της (υποσημειωση υπαρχει ειδικο σπρευ για τα παιδια για τα κουνουπια), μαγιο και πετσετες θεωρω απαραιτητα.

Πειτε μου ομως μια ιδεα.

Ο πατερας της εχει λυσσαξει για καμπινγκ. ξερω ανθρωπους που έχουν παει με σκηνες με νιανιαρα αλλα τα λενε ολα τοσο ευκολα που ,, χμ χμ

>Εκλεισα σε ενα καταπληκτικο συγκροτημα, και φτηνο στην ζαχαρω, και μαλιστα περισυ πηγε μια φιλη μου εκει μ ετο 7 μηνων παιδακι της και εμεινε ευχαριστημενη. Αλλα κοντα εκει υπαρχει ενα καμπινγκ με φιλικους ανθρωπου ςκαι νοικιαζουν σκηνες. Μου ερχεται η επιθυμια μετα τις 10-12 νυχτες στο συγκροτημα να παμε να δοκιμασουμε να μεινουμε σε σκηνη για 1-2 νυχτες να δουμε πως θα κατσει (ο συζυγατος απειλει να παει να αγορασει σκηνη). Για πειτε το εχει κανει κανεις απο εσας, ποιες οι δυσκολιες του εγχειρηματος........

Link to comment
Share on other sites

Δεκα μικροι ινιδανοι κολυμπουνε για να μη πνιγουνε για να μη πνιγουνε, δεκα μικροι (κωλο)ινδιανοι κολυμπουνε ,,,και ας πανε στην ευχη!!!!!!!

Κατα το παντρεψου για να....

Καλώς. Το μονο που με χαλαει είναι ότι ως εμπειρια σε νοικιασμενη σκηνη και σε καμπινγκ ειναι εργαζτς εμπειρια....... Θα παρω σεντονια (γιατι δινουν μαζι και κρεββατια με την σκηνη) και θα το δοκιμασουμε. Λογικα δε θα πρεπει να δυσκολευτουμε, αλλα, παλι,,,,,

Μηπως να αγοραζα μια σκηνη να την στηναμε στο μπαλκονι? Ηδη στησαμε μια μιση τεντα για τον ηλιο και κατασκηνωσαν εκει οι κουκλες της κορης μου....ποσο πιο διαφορετικο λετε να ειναι???

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ναι οπωσδήποτε βοηθάει να το κάνετε αυτό !!!!

ανοίξτε τη σκηνή στο σπίτι κτλ.

να παίζει εκεί κτλ. και αν θέλει και έχει δροσιά να ξαπλώνει εκεί για μεσημεριανό ύπνο ή απλώς στα ψέμματα.

αυτό που ξέρω είναι ότι τα παιδιά κουράζονται πολύ πιό γρήγορα με όλα αυτά και έτσι κοιμούνται βαθιά πολύ.

 

αυτό που νομίζω δεν βοηθάει είναι όταν είναι τα παιδιά σε ηλικία μπουσουλήματος και που βάζουν τα πάντα στο στόμα, εκεί είναι η ηλικία που δεν βολεύει. μετά όμως ή πρίν, είναι βολικό.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Link to comment
Share on other sites

Η spin span η bonne maman, ειναι μαρμελαδες. Η χψζ είναι ενα πορτοκαλοροζουλι ζελε με γλυκια γευση και τεχνητο αρωμα. Ειναι εργατζ μαρμελαδα για την εργατικη ταξη, η οποια ποτε μα ποτε δε παει στον παραδεισο.......

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν πέρσι όταν ο μικρός ήταν 3 μηνών και ο μεγάλος 4 χρ. πήγαμε all together και αντάμα στο τροχόσπιτό μας το οποίο το είχαμε σε camping στην Κερατέα....

 

Το μωρό να γίνεται μούσκεμα στον ιδρώτα παρ΄όλο που το μισό τροχόσπιτο ήταν κάτω από δέντρο και είχαμε βάλει και τέντα απάνω μόνο που την έπαιρνε ο αέρας. Για να το πλύνω έπρεπε να το μπούμε τρείς κάτω από το ντούς γιατί δεν έπρεπε να ακουμπίσει το μωρό κάτω. Όταν έκανε κακά επίσης το πλέναμε δύο με νερό από μπουκάλι έτσι ώστε να είναι ζεστό γιατί ζεστό νερό στις εξωτερικές βρύσες δεν είχε. Άσε που οι νυπτήρες είχαν φιαχτεί για το Φασούλα και όλο τεντωμένη ήμουν...

Μετά από αυτές τις συγκλονιστικές διακοπές πουλήσαμε το τροχόσπιτο.... :)

Σκεφτείτε το ΔΥΟ φορές........

Link to comment
Share on other sites

Εμείς που πήγαμε το ΣΚ δεν ήταν τόσο χάλια, για τη ζέστη συμφωνώ αλλά θα βάλουμε air-condition φέτος οπότε αυτό λύθηκε, για το μπάνιο υπάρχει στα είδη camping μια ας πούμε σακούλα μαύρη που μαζεύεις νερό το βάζεις στον ήλιο και έχεις ζεστό νερό για το μπάνιο του μωρού το οποίο εμείς το κάνουμε στην μπανιερίτσα της που πήραμε μαζί μας και έτσι δεν χρειάζεται να πάμε το μωρό στα ντούς που εννοείται ότι δεν είναι για μωρά.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! :D

 

Φέτος η επιλογή του που θα πάμε διακοπές είναι πολύ πιο δύσκολη από ότι τα προηγούμενα χρόνια που είμασταν χωρίς παιδί. Για αυτό και χρειάζομαι την βοήθεια σας!!! :lol:

 

Που μπορούμε να πάμε που να έχει καθαρά νερά και σχετικά κοντά στην Αθήνα (για εύκολη πρόσβαση αν τυχόν συμβεί κάτι) ???

Link to comment
Share on other sites

Ψηφιζω Ευβοια!Ειναι οτι πρεπει για οικογενειακες διακοπες!!!!!Αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες ενημερωσε με !!!!!

Χριστινάκι για δώσε περισσότερες λεπτομέριες για Ευβοια. Και εμείς το σκεφτόμαστε για κει. Είχα πάει όταν ημουν πολυ μικρη και δεν θυμαμαι μερη. Για πες κανενά ωραιο μερος για οικογενειες με μικρα παιδακια.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...