Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοηθεια!! ποιες μαχες ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ να χανω?

Recommended Posts

ξαφνικα...

μετα τις διακοπες μας φετος το καλοκαιρι... αλλαξε εντελως..

λιγες εβδομαδες πριν κλεισει τα 3,αλλα και τωρα, ενα μηνα μετα τα 3 της γενεθλια και η κατασταση χειροτερευει καθημερινα..

ενα αγριμι... κυριως με μενα (αλλα και στους αλλους δεν χαριζεται)

οχι σε ολα, πριν τελειωσεις την προταση σου, εχει πει ΟΧΙ..

ορια πουθενα, δεν ακουει τιποτα, μονιμος τσαμπουκας..

-δε θα κανω τσισα, δε θα παω σχολειο, δε θα κοιμηθω, δε θα βαλω παντοφλακια, δε θα φαω ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ

συζητηση και απειρες κουβεντες, και για το παραμικρο πλεον... μιαμιση ωρα μπουρου μπουρου το πρωι, για να παει να κανει τσισα (δεν εχει κανει απο χτες στις 10, τελευταια φορα) αφου, οταν εκανε τελικα, κατουρουσε 2 λεπτα!!!

για να πιει το γαλα της, αλλη μια ωρα

τελικα, για να πετυχουμε να κανει εστω και τα βασικα, καταφευγουμε σε μεθοδους τυπου 'παω ΕΓΩ να κατουρησω στη λεκανη ΣΟΥ, ΠΡΩΤΗ!! ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΑ!!!!!' οπου ακολουθει κριση και ουρλιαχτα 'ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΡΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ'

για να πιει ΤΕΛΙΚΑ το γαλα της, το πηρα για να το χυσω, ουτως η αλλως ειχε κρυωσει, ειχε κανει και πετσα απο πανω..

αυτη τη στιγμη ΔΕΝ κατεβαινει απο τον καναπε, προκειμενου να βαλει τα παντοφλακια της για να παει οπουδηποτε, και να μην περπαταει ξυπολυτη.. τις προηγουμενες 2 μερες, δεν την παλευα να πλακωνομαστε για τα παντοφλακια και την αφηνα να περπαταει ξυπολυτη στο μαρμαρο, και ασφαλως τωρα, της τρεχουν οι μυξες ποταμι...

ειμαι πολυ ανυσηχη, δεν ξερω πως θα εξελιχθει αυτο και πως να το χειριστω.. ειναι φαση? ειναι ο χαρακτηρας της ετσι και να το συνηθισω? φταιει που αρχισαμε σχολειο? -μα, ειχε αρχισει ο πολεμος πριν ακομα

ξεκινησουμε-

ειναι υπερβολικα εξυπνη, -τολμω να πω ενοχλητικα εξυπνη- :lol: αυτο το πραγμα, να επιχειρηματολογει ΓΙΑΤΙ δεν θελει να κανει κατι, μου τη βαραει στα νευρα.... 'δε θελω να κανω τσισα γιατι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να ποναει η κοιλιτσα μου' 'δε θα κανω αυτο που μου λες, γιατι το εκανα χτες, και σημερα ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩΝΩ (αυτολεξει)

εν κατακλειδει, μη σας πρηζω και σας..

1) πως το παλευω ολο αυτο?

2) πειτε μου οτι ειναι κακη φαση και θα περασει

3) ΠΟΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΝΩ, ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ?

σημειωση: χτες, ειδα στον υπνο μου οτι το πλακωσα στο ξυλο:twisted::twisted: ξυπνησα με ενα χαμογελο στη μουρη μου!!!! -δεν κρατησε πολυ, μετα ξυπνησε κι αυτη και με κυνηγουσε με εναν αναπτηρα, ηθελε να μου αναψει τη μυτη.... 'ΑΦΟΥ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!'

Διαφημίσεις

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Φυστικάκι, θα σου αντιστρέψω την ερώτηση: Ποιες μάχες θεωρείς ασήμαντες ώστε να τις χάνεις?

Εγώ αυτό έχω κάνει. Τις έχω χωρίσει. Αυτές που θεωρώ σημαντικές κι ότι μελλοντικά θα υπάρχει πρόβλημα αν δεν κερδηθεί από εμάς, τις κερδίζω, αυτές που θεωρώ ασήμαντες τις αφήνω...

Βέβαια κι εγώ ακόμη δεν έχω βρει τον τρόπο να τις κερδίζω που θα με ικανοποιεί απόλυτα...

Σου προτείνω να ψαχτείς στο δήμο σου για σχολή γονέων. Εμείς ξεκινάμε 12/10 τη συνάντηση στην οποία θα συναποφασιστούν οι ώρες κτλ.

Επίσης, πέρσι με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ νομίζω για τους παιδικούς γινόντουσαν και σχολές γονέων. Ρώτα δλδ και στον παιδικό σας.

Όσους γονείς ξέρω που να έχουν παρακολουθήσει τέτοιες, τις βρίσκουν εξαιρετικό μπούσουλα.

Djccp2.png

67KIp2.png

Αυτο το ενοχλητικα εξυπνο και εγω το παλευω τι να σου πω. Ας ελπισουμε οτι ειναι φαση της πεσαν και μαζεμενα μετα το αραγμα των διακοπων προγραμμα και αλλαγες. Υπομονη πολυ υπομονη μπας και φαση ειναι και περασει. Και πολυ κουβεντα εγω μονο με 100 επιχειρηματα και αφου του αποδειξω με 100 τροπους οτι δεν γινεται αλλιως κατι καταφερνω καποιες φορες.

Οταν τιθεται θεμα σωματικης ακεραιοτητας ομως δουλευει και εκβιασμος του αφαιρω ενα παιχνιδι που αγαπα για να σταματησει να κανει επικινδυνα πραγματα η του αφαιρω ενα προνομιο αλλα και αυτο δεν πιανει παντα. Η αν με χτυπησει απο θυμο απομακρυνομαι και του λεω δεν παιζω μαζι σου στοπ δεν μου αρεσει αυτο που κανεις και κανω οτι φευγω καποιες φορες και αυτο πιανει οχι παντα.

Γενικα το παλευω αν βρεις φως στο τουνελ πες μου και εμενα.

Ρε συ φιστικι λες να το εχει το ονομα ? λες και μιλας για το δικο μου το καμαρι . Η μαΡΙΑ μας εκει που ηταν ενα αγγελουδι , ενα γλυκο κοριτσακι , υπακουο και καλο εχει μεταμορφωθει ο τρομος των παιδοτοπων και του σχολειου της , γιατι δερνει παιδακια , σπρωχνει παιδακια , τσακωνεται . Εννοειτε οτι στο ακουσμα της λε3ης "οχι" εχει αρχησει να τσιριζει σαν υστερικο και να φωναζει αναλογα ποιος θα την μαλωσει "θελω τη μαμα ή θελω το μπαμπα " , οταν της μιλας νομιζεις οτι μιλας στην καρεκλα γιατι δεν σε ακουει , απλα κανει τα δικα της . Πειραζει συνεχεια το μεγαλο της αδελφο οταν καταφερει ο καιμενος να παι3ει με τα παιχνιδια του , παει του τα χαλαει , του τραβαει τις μπλουζες , τα μαλλια του περνει τα παιχνιδια απο τα χερια . Οταν της χαλασουμε το χατηρι κλωτσαει αντικειμενα και οτι βρει μπροστα της και σηκωνει χερι να μας χτυπησει . Τωρα τελευταια αρχησε να κατουριετε εκει που βρισκεται επιτιδες αφου πρωτα σιγουρεψει οτι θα μου το πει για να μου κανει σπασιμο :shock: . Ελεος πια , μου λεγανε οτι θα κανεις τωρα το κοριτσι και θα δεις τι υσηχα ειναι , καλε αυτο ειναι ταλιμπαν μεταμορφωμενο σε κοριτσακι . Κανει τα παντα και συμφερει , σκαρφαλωνει χωρις να προσεχει τιποτα , την προηγουμενη βδομαδα κονομισε ενα ωραιοτατο χτυπημα στο ματι και τρεχαμε στα νοσοκομεια γιατι τολμησα να της πω οτι πρεπει να φυγουμε απο τη γιαγια τωρα και αρχησε να τρεχει σαν υστερικο και γλυστρησε επεσε και προσγειωθηκε στο τραπεζι καφε της μανας μου με το ματι . Ευτυχως δεν πειραχτηκε το ματακι , αλλα κατα αλλα πριστηκε ολο το δεξι ματι , δεν ανοιγε το πρωι και μετα ητανε πανω κατω μπλε λες και ειχε φαει μπουνια . Σε αντθυεση με το γιοκα μου οπου ειναι ενα αγγελουδι μπροστα της , καθετε ο καιμενος παιζει με τα παιχνιδια του , βλεπει τις ταινιες του , τρωει οτι ζητησει και γενικα ακουει τι θα του πουμε . Ειναι ομως ρουφιανιτσα η πιτσιρικα , κανει οτι κανει μετα ερχεται σου ριχνει ενα αφοπλιστικο χαμογελο κατευθειαν στα ματια και εκει σου κοβει καθε διαθεση για μαλωμα . Εμεις εφαρμοζουμε τη μεθοδο της τιμωριας 3 λεπτων και να ζητησει συγνωμη μετα καποιες φορες πιανει αλλα θελει πολυυυυυυυυυυυυ υπομονη . Η δασκαλα στο σχολειο με λιγα λογια μου ειπε οτι ειναι τσαουσα και οτι ετσι θα ειναι για παντα (καλα δεν χρησιμοποιησε και τη λε3η τσαουσα :-D ) , θελει παντα να επιβαλεται στους αλλους και πρεπει να βρουμε τροπους να της επιβαλομαστε εμεις , εκεινη λεει βρηκε στο σχολειο τροπο και της επιβαλεται . Σε μας συμβουλεψε επιμονη σε αυτα που λεμε , και να δειχνουμε οτι ειμαστε αδιαλακτοι σε αυτο που θα πουμε , να μην δεινουμε περιθωρια γενικως , και αστηνα να κλαιει και να χτυπιετε . Εχει πιασει , πριν λιγο καιρο διαλεγε εκεινη τα ρουχα της και μερικα δεν τα ηθελε καθολου και τσιριζε , δεν παιζει αυτο πια , διαλεγω εγω τι θα βαλει , της τα φοραει αμα δεν τα θελει την αφηνω να τσιρι3ει , ε της περναει καποια στιγμη και της λεω παντα οτι "η μαμα 3ερει τι πρεπει να φορεσεις και οτι δεν εισαι ακομα σε θεση να διαλεξεις τι ρουχα θα φορεσεις " .Καλα κουραγια φιλεναδα , θελει πολυ δουλεια για να τις επιβληθουμε .

QRyOp2.png

Φυστικάκι, θα σου αντιστρέψω την ερώτηση: Ποιες μάχες θεωρείς ασήμαντες ώστε να τις χάνεις?

.

ουυυυυυυυυυυ, χανω κατ εξοχην ΟΛΕΣ τις ασημαντες, και πλεον χανω εδαφος και απο τις σημαντικες :(

απλα, δεν θελω αλλο να τσακωνομαι

Διαφημίσεις

Τουλαχιστον ο δικος μου δεν μου κανει εκπληξεις ποτε δεν ηταν αγγελουδι παντα ζωηρος ηταν και πεισματαρης στα θελω του απο κουνια δεν αλλαξε τωρα απλα παλευει και αυτος και εγω για το ποιος θα επιβληθει.

Παντως στο δικο μου παιδι βλεπω οτι αν του πεις οχι για κατι το εχεις χασει το παιχνιδι μονο αν του εξηγησεις γιατι με ολοκληρο κειμενο ιδεων μπορεις να κερδισεις κατι το οχι απλα δεν το ακουει.

Οσο για χτυπηματα η μουρη του ειναι μπλε μαρεν απο πεσιματα και σκαρφαλωματα. Εκει που εγω δεν χανω την μαχη ειναι τα επικινδυνα οσο για τις μικρες μαχες χανω πολλες μπας και κερδιζω τις πιο σημαντικες. Οταν κινδυνευει ομως γινομαι Χιτλερ.

ουυυυυυυυυυυ, χανω κατ εξοχην ΟΛΕΣ τις ασημαντες, και πλεον χανω εδαφος και απο τις σημαντικες :(

απλα, δεν θελω αλλο να τσακωνομαι

Λογικό βρε φυστικάκι μου!!Ξέρεις πόσες φορές σκέφτηκα:να σου δώσω τώρα ένα βρωμόξυλο να δεις εσύ!!!!

Κουλ, και ψάξε για σχολή γονέων κατά τη γνώμη μου. Δεν είμαστε Θεοί, ούτε παντογνώστες. Η βοήθεια μόνο καλοδεχούμενη μπορεί να είναι.

Djccp2.png

67KIp2.png

Καλό μου fistikaki δεν είσαι μόνη σου, στο ίδιο καζάνι βράζουμε πολλές (για να μην πω όλες). Καθώς το παιδί μεγαλώνει, τα όρια αλλάζουν. Δεν τα θέτεις μια φορά και τέλος. Δουλειά του παιδιού είναι να τα αμφισβητεί και να τα ξεπερνάει (αλλιώς πως θα μεγαλώσει; ).

...

1) πως το παλευω ολο αυτο?

Υπομονή, ψυχραιμία και ειλικρίνια, για να έχεις την εμπιστοσύνη του παιδιού και μακροπρόθεσμα να μειώνονται οι κόντρες. Δεν πιστεύω στα τρυκ και στα κολπάκια.

2) πειτε μου οτι ειναι κακη φαση και θα περασει

Είναι φάση που θα περάσει, αλλά θα ξαναπεράσει μια βόλτα κι αργότερα ;)

3) ΠΟΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΝΩ, ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ?

Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω :? Το κρίνεις ανά περίπτωση.

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

οκ, δειτε το προβλημα μου ΑΥΤΗ τη στιγμη..

θελει να βγει εξω να παιξει, στη βεραντα.. οκ..

εδω, αυτη τη στιγμη φυσαει και εχει λιγη ψυχρουλα..

καταφερα και κερδισα τη μαχη της παντοφλας.. εβαλε παντοφλακια ΤΕΛΙΚΑ... αλλα εχασα τη μαχη της ζακετας.. ειναι εξω, μονο με το αμανικο φανελακι..

να μπει μεσα στο σπιτι αυτη τη στιγμη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ... ουρλιαζει

να βαλει ζακετα, επισης δεν παιζει.. παθαινει κριση και μονο που με βλεπει να πλησιαζω με το ζακετακι...

τι κανω?

Κοιτα η επωδυνη μαχη ειναι να την παρεις σηκωτη και να την βαλεις μεσα λεγοντας οτι αν δεν βαλει ζακετα θα μεινει μεσα κλεινοντας την πορτα.

Η αλλη λυση ειναι να σκυψεις στο υψος της και πολυ σοβαρα και αυστηρα να της πεις οτι αν δεν βαλει ζακετα θα μπει μεσα αναγκαστικα. Γιατι διαφορετικα θα κρυωσει και θα πρεπει να βαζετε ορους που φανταζομαι δεν της αρεσει και να πατε στον γιατρο. Εξηγηση στην εξηγηση με λεπτομερειες δηλαδη. Συνεπειες αναλυτικα.

Διαφημίσεις

οκ, δειτε το προβλημα μου ΑΥΤΗ τη στιγμη..

θελει να βγει εξω να παιξει, στη βεραντα.. οκ..

εδω, αυτη τη στιγμη φυσαει και εχει λιγη ψυχρουλα..

καταφερα και κερδισα τη μαχη της παντοφλας.. εβαλε παντοφλακια ΤΕΛΙΚΑ... αλλα εχασα τη μαχη της ζακετας.. ειναι εξω, μονο με το αμανικο φανελακι..

να μπει μεσα στο σπιτι αυτη τη στιγμη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ... ουρλιαζει

να βαλει ζακετα, επισης δεν παιζει.. παθαινει κριση και μονο που με βλεπει να πλησιαζω με το ζακετακι...

τι κανω?

Θα έλεγα (ήρεμα) "ή φοράς ζακέτα ή έρχεσαι μέσα. έχεις 2 λεπτά να το σκεφτείς και να αποφασίσεις"

etCDp3.png hk8kp3.png

Φυστικι , την πιανεις και της βαζεις τη ζακετα και αστηνα να τσιριζει , και της εξηγεις οτι εχει κρυο και οτι πρεπει να φορεσει ζακετα γιατι θα κρυωσει και επειδη το λεει η μαμα , αμα τη βγαλει μην την αφησεις να βγει ε3ω .

QRyOp2.png

Αααααααααααχ, αυτή η ηλικία του ΟΧΙ !!!!!!!!

Υποτίθεται ότι είναι στα 2-4 έτη. Φιστικάκι, εμείς ξεκινήσαμε στα 1,5, όχι έτσι αλλιώς, όχι αλλιώς έτσι, όχι άσπρο μαύρο .......

Θες γάλα ? ΟΧΙ, ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΝΑΙ .....

Στο καπάκι, Θες παγωτό ? ΟΧΙ, ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΝΑΙ

Είναι 4 και κάτι η δικιά μου. Της λέω εχθές το μεσημέρι, άντε πάμε για ύπνο (λόγος για επίδοση τελεσίγραφου παγκοσμίου πολέμου για την μικρή μου). Πρώτη φορά από γεννήσεως που δεν έφερε αντίρρηση !!!!!!! Απάντηση 'Νόμιζες ότι θα πω όχι ε ? Πλάκα κάνω, εντάξει πάμε' !!!!!!!!!

Σεκος.:shock::shock::shock::shock:

Δοκιμάζουν την δύναμή τους. Είναι και έξυπνα και ξέρουν πως να σε φέρουν στο αμήν.

Στην δικιά μου πάντως αν είναι σε παροξυσμό, δεν πιάνει τίποτα. Κάνω την κουφή και δεν της δίνω σημασία καμιά. Την ενοχλεί πάρα πολυ αυτό.

Ότι της πω, το λέω όταν είναι ήρεμη, π.χ. λίγο πριν κοιμηθεί, στα χάδια.

Στα σοβάρα δεν της χαρίζομαι. Με τίποτα. Σε κανένα ψιλό, κάνω τον βλακα, μπας και γλυτώσουμε τα υπογλώσσια.......

Γενικά, θέλει χρόνο. Για να συνειδητοποιήσουν μέχρι που πιάνει η δύναμή τους. Κάποια στιγμή το καταλαβαίνουν αν είσαι σταθερή στις απόψεις σου. Παίρνει χρόνο αλλά κάποια στιγμή γίνεται. Τώρα πότε ακριβώς θα σε γελάσω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Εμενα η αναλυση δουλευει καπως εχει τετραγωνη λογικη και θελει παντα εξηγησεις διαφορετικα το πρεπει δεν το καταλαβαινει. Πρεπει γιαυτο και γιαυτο τον λογο και ετσι καποιες φορες πειθεται.

Διαφημίσεις

............ και, ξαναρχιζει η μαχη του παντοφλακίου..................

θελω αυτη τη στιγμη, να κανω τα εξης..

-να το παρατησω να κανει οτι θελει (ξυπολυτο, γυμνο, νηστικο, ακατουρητο... οτι 'ΓΟΥΣΤΑΡΩΝΕΙ'!!!!!

-να το βουτηξω απο το σβερκο, να του βαλω με το ζορι παντοφλες, ζακετα, να το ταισω με το ζορι, και να το παω σερνοντας μεχρι τη λεκανη για να κατουρησει)

-να σηκωθω να φυγω απο το σπιτι, κι ας ερθει η προνοια να το αναλαβει....

δηλαδη ελεος:-(

Φιστικάκι, να σου ρωτήσω κάτι ?

Εσύ πως ήσουν σε αυτή την ηλικία ?

Σου έχουν πεί ή θυμάται κάποιος να σου πεί ?

Μήπως τα αντιστασιακά γονίδια είναι κληρονομικά δηλαδή :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

............ και, ξαναρχιζει η μαχη του παντοφλακίου..................

θελω αυτη τη στιγμη, να κανω τα εξης..

-να το παρατησω να κανει οτι θελει (ξυπολυτο, γυμνο, νηστικο, ακατουρητο... οτι 'ΓΟΥΣΤΑΡΩΝΕΙ'!!!!!

-να το βουτηξω απο το σβερκο, να του βαλω με το ζορι παντοφλες, ζακετα, να το ταισω με το ζορι, και να το παω σερνοντας μεχρι τη λεκανη για να κατουρησει)

-να σηκωθω να φυγω απο το σπιτι, κι ας ερθει η προνοια να το αναλαβει....

δηλαδη ελεος:-(

Να την πάρεις να πάτε μαζί μια βόλτα έξω;

Εγώ όποτε φρικάρω τα φορτώνω και τα δύο στο αυτοκίνητο και τον προορισμό τον αποφασίζω στην πορεία :cool:

etCDp3.png hk8kp3.png

Κοιτα μεσα στο σπιτι εχει κρυο?? Πρεπει οπωσδηποτε να βαλει παντοφλες?? Βαλε καλτσες?? για τουαλετα και υπολοιπα συμφωνω αλλα αν δεν κανει κρυο αστην χωρις παντοφλες και εστιασε στα αλλα.

ημουν -και ειμαι-

η απολυτη ΚΟΤΑ.. το παιδι μπιμπελο.. εδω το βαζεις, εδω καθεται... αμιλητο ακουνητο..

και ο αντρας μου, εξισου ησυχο παιδι..

και η μικρη, οκ, σε γενικες γραμμες ηταν μια χαρα παιδακι... ΤΩΡΑ δεν παλευεται

Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω! Το μόνο που πιάνει στη δική μου είναι επιμονή και αδιαφορία... Δηλαδή έχω καταλάβει ότι οι περισσότερες 'αντιδράσεις' έρχονται για να ασχολείσαι μαζί της... όταν καταλάβει ότι με τον τρόπο που το επιδιώκει δεν πετυχαίνει αλλάζει πλευση 180μοίρες... Και σίγουρα δεν την αφήνω να κερδίσει μάχες που έχουν να κάνουν με τη ρουτίνα της (φαί, ύπνος, άλλαγμα). Αυτές είναι αδιαπραγμάτευτες!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Να την πάρεις να πάτε μαζί μια βόλτα έξω;

Εγώ όποτε φρικάρω τα φορτώνω και τα δύο στο αυτοκίνητο και τον προορισμό τον αποφασίζω στην πορεία :cool:

κοιτα, ΔΕΝ ειναι ωρα βολτας.... δεν μπορω να αφησω φαγητο στη μεση, να τρεχω εξω για να μην παθαινει κρισεις η μαρια...

Κοιτα μεσα στο σπιτι εχει κρυο?? Πρεπει οπωσδηποτε να βαλει παντοφλες?? Βαλε καλτσες?? για τουαλετα και υπολοιπα συμφωνω αλλα αν δεν κανει κρυο αστην χωρις παντοφλες και εστιασε στα αλλα.

μεσα δεν κανει κρυο, αλλα δεν ειναι για να περπαταει ξυπολυτη πλεον, ειναι κρυο το πατωμα... και επειδη δεν εχω στρωσει ακομα, με καλτσες γλυστραει.. ασε που ουτε καλτσες δεχεται να φορεσει

Για τις παντόφλες δώσε δύο εναλλακτικές: Παντόφλες ή κάλτσες (παπούτσια) και δώς της να καταλάβει ότι ένα από τα δύο θα το φορέσει!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!