Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Περίοδος και εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Έχω ακούσει ότι υπάρχει η περίπτωση μια γυναίκα να έχει περίοδο αλλά τελικά να είναι έγκυος? Γίνεται αυτό? Εξηγείται από επιστημονική άποψη? Δεν έχει τύχει σε κάποια γνωστή μου και μου φαίνεται περίεργο. Ρωτάω εσάς γιατί δεν τολμώ να ρωτήσω το οικείο περιβάλλον μου, θα με περάσουν για τρελή! :D

Διαφημίσεις

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εχω μια φιλη που καταλαβε οτι ηταν εγκυος στον 7 μηνα

ειχε κανονικοτατα περιοδο κ ελαχιστη κοιλια νομιζε οτι ειχε παχυνει

ο γυναικολογος ειπε οτι λεγεται ψευτο περιοδος

ουτε εξετασεις ειχε κανει ουτε τιποτα μονο τις αναγκαιες εκανε τελευταια στιγμη

γεννηθηκε μια χαρα το αγορακι 3300 κ 54 ποντους :!:

κουφο αλλα αληθινο

κι εγώ το είχα συναντήσει σαν φαινόμενο!

μια φίλη της μαμάς μου πριν χρόνια, ήταν 3 μηνών με κανονικότατη περίοδο... (την εγκυμοσύνη την πρόδωσε η κοιλιά...) όμως τελικά έκανε έκτρωση για προσωπικούς της λόγους...

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Έχω αρχίσει να τρελαίνομαι. Από την πολλή επιθυμία σκέφτομαι τα πιο απίθανα. Νομίζω ότι έχω συμπτώματα! Πόνους χαμηλά εδώ και 20 μέρες. Πρήξιμο γενικά αλλά και στην κοιλιά. Υπνηλία. Τρώω σα γουρούνα. Δεν τολμώ να ζυγιστώ αλλά το νιώθω ότι έχω παχύνει. Και που να τα πω όλα αυτά, θα με περάσουν για τρελή. :D Ευτυχώς αύριο θα πάω στο γιατρό για το ετήσιο τσεκαπ και θα μου λύσει την απορία μου. Προσπαθώ να είμαι προσγειωμένη και η λογική μου λέει ότι δεν είμαι έγκυος. Σκέφτομαι μήπως τρέχει κάτι άλλο, κάποια ορμονική διαταραχή και έχω όλες αυτές τις ενοχλήσεις...

Fragola εδω πασχουμε ολες απ την ιδια τρελα!Οποτε εκφρασου ελευθερα!Παντως ευχομαι να γυρισεις απ το γιατρο και να μας πεις ευχαριστα!!Αλλα και αν οχι εδω θα μαστε να λεμε τις τρελες μας και τον αλλο μηνα!Ε και καποια στιγμη θα βγουν οι τρελες αληθινες!!Καλη επιτυχια!

Διαφημίσεις

Προσπάθησε να χαλαρώσεις. Και γω επειδή είμαι στις προσπάθειες και όλο και 'ψάχνομαι" για συμπτώματα παρόλο που η εμπειρία μου από το πρώτο μου λέει πως από τόσο νωρίς δεν υπάρχουν συμπτώματα.

Το μυαλό παίζει διάφορα παιχνίδια όταν θέλουμε πολύ κάτι. Αλλά μην αφήνεις να σε τρελαίνει. Κρίμα είναι.

Σου εύχομαι ολόψυχα παρόλα αυτά να έχεις πετύχει το στόχο σου..... :):)

sL7ap2.png

εχω μια φιλη που καταλαβε οτι ηταν εγκυος στον 7 μηνα

ειχε κανονικοτατα περιοδο κ ελαχιστη κοιλια νομιζε οτι ειχε παχυνει

απιστευτο!!! :shock::shock::shock:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

"Σου εύχομαι ολόψυχα παρόλα αυτά να έχεις πετύχει το στόχο σου..... "

Ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά αντικειμενικά τώρα στην περίπτωση αυτή μάλλον δεν προβλέπεται :(

Η μαμα μου οταν ηταν εγκυος στην αδελφη μου ειχε περιοδο για 3 μηνες!!! Ειχε βεβαια λιγοτερη ροη απ΄ο,τι κανονικα,αλλα ειχε!!!

Σήμερα ξύπνησα διαφορετικά! Μου έφυγε το πρήξιμο και δε νιώθω κάτι το ιδιαίτερο. Μάλλον υπάρχει κάποια ορμονική αναστάτωση, ή ίσως είναι και συμπτώματα ωορρηξίας, ή και τίποτα από αυτά. Πάντως το μυαλό μου παίζει περίεργα παιχνίδια και δεν ξέρω πως να το ελέγξω. Σήμερα θα πάω στο γιατρό μου και ελπίζω να μου λύσει τις απορίες μου. Και χθες το απόγευμα είχα ένα νέο και χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ! Μια φίλη μου, έπειτα από προσπάθεια 2 ετών είναι έγκυος!!! Της εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Είχε αγχωθεί τόσο πολύ! Τελικά τα κατάφερε! Ελπίζω το ίδιο και για μας σύντομα!

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Η μητέρα μου στο πρώτο παιδί(ο αδερφός μου)είχε περίοδο κανονικά, με πόνους-πολύ αίμα, όπως πάντα... και στο δεύτερο(σ'εμένα!!!)είχε και πάλι κανονικά μέχρι 5-6 μηνών... Συμβαίνει κι αυτό!!!

.png.png.png

Koritsia kalispera.

Fragola , min anisuxeis toso . Tha erthei auti i mageutiki stigmi kai gia sena arkei na min anxonese giati mporei na sampotareis ton idio sou ton eauto.

Auto ekana kai egw gia arketo diastima alla otan pia to afusa na fugei apo to mialo mou tote emeina egkuos kai twra exw ena koritsaki 8 minwn.

Na fantasteis eixa paei kai stin gunaikologo mou kai tis klegomouna oti eimai anikani na kanw paidia ( vevaia den upirxe kanena problima). Kai meta apo 1 mina imoun egkuos.

Giauto pote min to vazete katw kai ola tha pane kala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

OUR LITTLE GIRLS ARE OUR HEAVEN IN EARTH

XN6Sp2.pngTrmmp2.png

Διαφημίσεις

ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ,ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ................

θα γίνω μανούλα

Ειναι υπεροχο!!!

Κοιταξτε,αν κανετε μια βολτα προς το Μοναστηρι της Αγιας Ειρηνης της Χρυσοβαλαντου,που ειναι προστατιδα των γυναικων που θελουν να κανουν παιδι και των εγκυων,και δειτε ποσα ταματα εχουν κανει εκει ή διαβασετε για τα θαυματα της,δεν μπορειτε παρα να πιστεψετε!!!

Προσωπικα εχω βιωσει ενα θαυμα κι εχω ξαναγραψει γι΄αυτο:το μωρο μου ερχοταν με τα ποδια (ισχιακο) απο την 34η εβδομαδα κι επειδη ηταν ηδη μεγαλο το βαρος του,πανω απο 3 κιλα,υπηρχαν ελαχιστες πιθανοτητες να γυρισει.Ο γιατρος μου που ειναι πολυ υπερ του φυσιολογικου τοκετου μου εδινε συνεχεια παραταση μπας και γυρισει και γλυτωσουμε την καισαρικη,αλλα οταν πια στην 38η εβδομαδα διαπιστωσαμε οτι παρεμενε ισχιακο και το βαρος του ηταν ηδη 3750 Kgr,πηραμε αποφαση οτι αποκλειοταν ο φυσιολογικος τοκετος.Δε γινοταν να γυρισει ενα τοσο μεγαλο μωρο σε τοσο προχωρημενη εβδομαδα κυησης.Η μαια μου μου ειχε εξηγησει οτι λογικα ηταν κοντος ο λωρος και δεν το αφηνε να γυρισει ή κατα πασα πιθανοτητα ειχε βολευτει αναμεσα στα κοκκαλα της λεκανης μου και δεν υπηρχε πια ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση να κανει τουμπα 360 μοιρψν.Θυμαμαι σαν τωρα,το βραδυ πριν την καισαρικη,τον αντρα μου και τη μανα μου να κλαινε αγκαλιασμενοι επειδη θα εμπαινα χειρουργειο κι εγω να τους παρηγορω και να τους λεω "σιγα,δεν ειναι και τιποτα φοβερο η καισαρικη ρε παιδια,πώς κανετε ετσι".

Στις 2 Ιανουαριου εκανα εισαγωγη για προγραμματισμενη καισαρικη,με ετοιμασανε,μου βαλανε τον ορο,και σε λιγο μια νοσοκομα με ειδοποιησε οτι ο γιατρος μου με περιμενε στο τμημα υπερηχων για ενα τελευταιο υπερηχογραφημα,για να δουμε μηπως,μια στο εκατομμυριο,εχει γυρισει το μωρο.Εγω ομως επιανα το κεφαλακι του ψηλα στην κοιλια μου και απεκλεια καθε ενδεχομενο να εχει γυρισει,μαλιστα ειπα στη νοσοκομα "πειτε στο γιατρο να μην κανουμε υπερηχο,παμε χειρουργειο να τελειωνουμε μια ωρα αρχυτερα". Ο γιατρος μου ηταν ανενδοτος. Με πηγανε στους υπερηχους με το καροτσακι (

:mad: ) ξαπλωνω στο εξεταστικο κρεβατι,ερχεται ο γιατρουλης μου,και λιγα δευτερολεπτα μετα τον ακουω εκπληκτο να αναφωνει "το κεφαλακι ειναι κατω!!! Το μωρο σου γυρισε!!! Το χειρουργειο αναβαλλεται!!!"

Κοριτσια,σας το περιγραφω και μου σηκωνεται η τριχα. Πηρα αμεσως εξιτηριο και τελικα γεννησα με φυσιολογικο τοκετο σχεδον 2 εβδομαδες αργοτερα. Η μαια μου,οταν εμαθε οτι γυρισε το μωρο,μου ειπε οτι για να εγινε κατι τετοιο σιγουρα καποιο λαθος κανει ο υπερηχος σχετικα με το βαρος του κι οτι αποκλειεται να εκανε ολοκληρη τουμπα μεσα στην κοιλια ενα μωρο με ωαρος 3750."Να δεις που θα ειναι κοντα στα 3 κιλα,μη σου πω και λιγοτερο" μου ελεγε.

Νομιζω οτι ακουω ακομη τη φωνη της,οταν γεννηθηκε η μικρη μου με βαρος 4150 Kgr,να λεει "Δεν το πιστευω.Δεν το πιστευω.Μεχρι πριν 2 εβδομαδες ηταν ισχιακο.Πώς εκανε ολοκληρη στροφη μεσ΄την κοιλια ενα ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΡΙΟ;;;"

Ηταν θαυμα!!!

Ειναι υπεροχο!!!

Κοιταξτε,αν κανετε μια βολτα προς το Μοναστηρι της Αγιας Ειρηνης της Χρυσοβαλαντου,που ειναι προστατιδα των γυναικων που θελουν να κανουν παιδι και των εγκυων,και δειτε ποσα ταματα εχουν κανει εκει ή διαβασετε για τα θαυματα της,δεν μπορειτε παρα να πιστεψετε!!!

Προσωπικα εχω βιωσει ενα θαυμα κι εχω ξαναγραψει γι΄αυτο:το μωρο μου ερχοταν με τα ποδια (ισχιακο) απο την 34η εβδομαδα κι επειδη ηταν ηδη μεγαλο το βαρος του,πανω απο 3 κιλα,υπηρχαν ελαχιστες πιθανοτητες να γυρισει.Ο γιατρος μου που ειναι πολυ υπερ του φυσιολογικου τοκετου μου εδινε συνεχεια παραταση μπας και γυρισει και γλυτωσουμε την καισαρικη,αλλα οταν πια στην 38η εβδομαδα διαπιστωσαμε οτι παρεμενε ισχιακο και το βαρος του ηταν ηδη 3750 Kgr,πηραμε αποφαση οτι αποκλειοταν ο φυσιολογικος τοκετος.Δε γινοταν να γυρισει ενα τοσο μεγαλο μωρο σε τοσο προχωρημενη εβδομαδα κυησης.Η μαια μου μου ειχε εξηγησει οτι λογικα ηταν κοντος ο λωρος και δεν το αφηνε να γυρισει ή κατα πασα πιθανοτητα ειχε βολευτει αναμεσα στα κοκκαλα της λεκανης μου και δεν υπηρχε πια ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση να κανει τουμπα 360 μοιρψν.Θυμαμαι σαν τωρα,το βραδυ πριν την καισαρικη,τον αντρα μου και τη μανα μου να κλαινε αγκαλιασμενοι επειδη θα εμπαινα χειρουργειο κι εγω να τους παρηγορω και να τους λεω "σιγα,δεν ειναι και τιποτα φοβερο η καισαρικη ρε παιδια,πώς κανετε ετσι".

Στις 2 Ιανουαριου εκανα εισαγωγη για προγραμματισμενη καισαρικη,με ετοιμασανε,μου βαλανε τον ορο,και σε λιγο μια νοσοκομα με ειδοποιησε οτι ο γιατρος μου με περιμενε στο τμημα υπερηχων για ενα τελευταιο υπερηχογραφημα,για να δουμε μηπως,μια στο εκατομμυριο,εχει γυρισει το μωρο.Εγω ομως επιανα το κεφαλακι του ψηλα στην κοιλια μου και απεκλεια καθε ενδεχομενο να εχει γυρισει,μαλιστα ειπα στη νοσοκομα "πειτε στο γιατρο να μην κανουμε υπερηχο,παμε χειρουργειο να τελειωνουμε μια ωρα αρχυτερα". Ο γιατρος μου ηταν ανενδοτος. Με πηγανε στους υπερηχους με το καροτσακι (

:mad: ) ξαπλωνω στο εξεταστικο κρεβατι,ερχεται ο γιατρουλης μου,και λιγα δευτερολεπτα μετα τον ακουω εκπληκτο να αναφωνει "το κεφαλακι ειναι κατω!!! Το μωρο σου γυρισε!!! Το χειρουργειο αναβαλλεται!!!"

Κοριτσια,σας το περιγραφω και μου σηκωνεται η τριχα. Πηρα αμεσως εξιτηριο και τελικα γεννησα με φυσιολογικο τοκετο σχεδον 2 εβδομαδες αργοτερα. Η μαια μου,οταν εμαθε οτι γυρισε το μωρο,μου ειπε οτι για να εγινε κατι τετοιο σιγουρα καποιο λαθος κανει ο υπερηχος σχετικα με το βαρος του κι οτι αποκλειεται να εκανε ολοκληρη τουμπα μεσα στην κοιλια ενα μωρο με ωαρος 3750."Να δεις που θα ειναι κοντα στα 3 κιλα,μη σου πω και λιγοτερο" μου ελεγε.

Νομιζω οτι ακουω ακομη τη φωνη της,οταν γεννηθηκε η μικρη μου με βαρος 4150 Kgr,να λεει "Δεν το πιστευω.Δεν το πιστευω.Μεχρι πριν 2 εβδομαδες ηταν ισχιακο.Πώς εκανε ολοκληρη στροφη μεσ΄την κοιλια ενα ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΡΙΟ;;;"

Ηταν θαυμα!!!

ανατριχιασα μολις ακουσα την ιστορια σου...ειναι απιστευτο!!! να σου ζησει το μωρακι σου και καθολη την πορεια της ζωης του να σε εκπλισει τοσο ευχαριστα!!!!! :D

Για το μοναστηρι της Αγ. Ειρηνης εχω ακουσει και εγω και εχω παει και αρκετες φορες. Ειναι απιστευτες οι ιστοριες που εχουν συμβει...και πολυ πολυ πολυ συγκινητικες!!!!

γιοτα20 ανατριχιασα.πιστευω αλλα δυστυχως σε εμενα ακομα τιποτε. μπραβο η παναγιτσα αποφασισε να της δωσει ενα παιδακι . πρεπει να ειναι πολυ ευτυχισμενη!!

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 6 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΑΠΟΚΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΤΩΤΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟΝ 5οΜΗΝΑ.ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ,ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.........

θα γίνω μανούλα

παντως ΓΙΩΤΑ 20 θαυΜΑΖΩ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΑς ΣΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝ ΚΑΛΑ Κ Ο ΘΕΟς ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ Κ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ!! ΦΙΛΑΚΙΑ :lol:

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

• 2 months later...

παιζει θεμα εγκυμοσυνης ενω εχω περιοδο;κανουμε προσπαθειες..εχει 15 μερες που πονουσα στην κοιλια..τωρα εχω περιοδο..τριτη μερα και τελειωνει..συνεχιζω να ποναω.. :roll: