Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, είμαι 6 μηνών έγκυος, εργάζονται ως ημιαπασχοληση σε μια εταιρία που θα κλείσει σε δύο μήνες κ θα ξανά ανοίξει με έναν από τους δυο μετόχους, ως ατομική στον ίδιο χώρο. Φοβαμαι μήπως χάσω τη δουλεια μου κ γενικά τα δικαιώματα που έχω απο το ικα. Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με αυτό.Ευχαριστω

Διαφημίσεις

περιεργα τα πραματα,. θεωρητικα εσυ οταν θα κλεισει θα σαι 8 μηνων οποτε θα χει ς ηδη παρει το επιδομα κυοφοριας. καλυτερα να μιλησεις με επιθεωρηση εργασιας.

επισης, ναι μεν η εταιρια θα κλεισει αλλα εσας τι θα σας κανει? θα σας απολυσει για να σας ξαναπρσλαβει? θεωρητικα δε μπορεις να απολυσεις εγκυο!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Καλησπέρα,

Μπορεί να με ενημερώσει κάποια τι δικαιούμαι από τον εργοδότη μου;Κατέθεσα τα χαρτιά μου στο ΙΚΑ για το επίδομα κύησης την Παρασκευή.Δυστυχώς, η λογίστρια της εταιρίας που εργάζομαι δεν έχει ιδέα τι πρέπει να μου δώσει.

εαν δεν εχεις παρει αδειες μεσα στη διαρκεια αυτων των μηνων αναρρωτικες δικαιουσαι ενα μισθο περιπου απο την εργασια σου. εγω τουλαχιστον τα πηρα, τωρα αν κανει τη παπια η λιγιστρια προς οφελος της εταιριας και αυτων που δε ξερουν, τοτε πες της "εμαθα ετσι κι ετσι, ψαξτο λιγο κι εσυ!"

εαν δεν εχεις παρει αδειες μεσα στη διαρκεια αυτων των μηνων αναρρωτικες δικαιουσαι ενα μισθο περιπου απο την εργασια σου. εγω τουλαχιστον τα πηρα, τωρα αν κανει τη παπια η λιγιστρια προς οφελος της εταιριας και αυτων που δε ξερουν, τοτε πες της "εμαθα ετσι κι ετσι, ψαξτο λιγο κι εσυ!"

V & A Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!Θα πρέπει να πάω στον εργοδότη κάποιο σχετικό χαρτί από το ΙΚΑ, γιατί όταν κατέθεσα τα χαρτιά μου δεν μου έδωσαν κάτι (εκτός από το χαρτί που αναφέρει ότι η κατάθεση θα γίνει στον τραπεζικό λογαριασμό).

Παρε στο ικα στις παροχες και πες τους "δεν εχω παρει αναρρωτικες, δε δικαιουμαι χρηματα απο την εταιρια μου? Γιατι δεν μου εχουν αναφερει τιποτα, πως θα τους ενημερωσω εγω? καποια εγκυκλιος κατι αλλο???"

εγω δε χρειαστηκε να τα ζητησω ουτε ηξερα πως τα δικαιουμε και οταν μου τα εδωσαν μου εξηγησαν τι ειναι..

Διαφημίσεις

Εγώ δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα με το ΙΚΑ και τον εργοδότη για τις 25 μέρες. Το ΙΚΑ σου πληρώνει κανονικά τις 56 ημέρες άδειας(μισό ημερομίσθιο). Για τις 25 ημέρες αναρρωτικής το χρόνο που δικαιούσαι σου πληρώνει ο εργοδότης από τις 56 τις 25(μισό ημερομίσθιο).

Για ρώτα τον εργοδότη σου..

• 2 months later...

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 14 ΜΗΝΩΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

1ον : ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ? ΕΙΝΑΙ 200 ΟΠΩΣ ΣΤΟ 1ο ΠΑΙΔΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ

2ον: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΕΝΣΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 14 ΜΗΝΩΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

1ον : ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ? ΕΙΝΑΙ 200 ΟΠΩΣ ΣΤΟ 1ο ΠΑΙΔΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ

2ον: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΣ ΕΝΣΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

παλι 200 ενσημα χρειαζονται για τα επιδοματα.στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν δουλευε?.ειχε παρει αναρρωτικη?τωρα που ειναι στον 5ο ειναι σε αναρρωτικη ξανα?τα 200 ενσημα ειναι περιπου 8 μηνες δουλεια.τα τελευταια 2 χρονια δεν μαζευονται 8 μηνες εργασιας???

οι μηνες που λειπεις απο την δουλεια λογω μητροτητας πιανονται μονο για την συνταξη οχι για επιδοματα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

στο 1 ο παιδι δουλευε και τα πηρε κανονικα οπως και τωρα δουλευει αλλα επειδη σε καφε τα κολλανε μισα θελει να ζητησει καρτελα απο το ικα να δει ποσα εχει απλα θελαμε να δουμε αν θελει τα ιδια μακαρι να βγαινουν για να μην τα χασει ειναι καλα λεφτα ,ευχαριστω για την απαντηση

Διαφημίσεις

ααααααα και κατι αλλοα μολισ γεννησε πηρε και 6 μηνεσ που δικαιουται απο τοιν οαεδ

εαν πηρε και το 6μηνο κσι εχει γενικα και μισα ενσημα ισως ειστε οριακα.μετρημα ενσημων λοιπον και ελπιζω να σας φτανουν!:wink:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι? Έχω ΠΗΤ 16/11 και από 21/9 είμαι σε άδεια κυήσεως. Τα Χριστούγεννα δικαιούμαι κανονικά το δώρο? Επίσης μόλις λήξει η άδεια λοχείας μου θα πάρω την 3,5 μηνών ισόχρονη με το μειωμένο ωράριο άδεια όπου από ότι ξέρω είναι μετ'αποδοχών. Το Πάσχα θα δικαιούμαι δώρο? Και το καλοκαίρι που θα είμαι στο 6μηνο? Είμαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ.Ευχαριστω πολύ!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

• 2 εβδομάδες μετά...

kalhspera tha hthela tn vohtheia sas se ena thema p me apasxolei amesa!eimai eguos stn evdomo mhna k eimai anergh edw k ena xrono dn eimai sto tameio anergeias!phga k rwthsa gia to epidoma loxeias k egumoshnhs k dn to dikaioume logo tou oti dn sumplhrwnw ta 200 ensuma ta teleutaia duo xronia k dn mporw na parw oute to ephdoma toketu logo t oti dn einai se isxei to vivliario ugeias m!se ena mhna pantrevomai k tha hthela na mathw an kserei kapoia na m pei pws an me parei o suzugos m ws prostatevomeno melos stn dikh t asfalish ika tote dikaioumaste na paroume kapoio apo ta epidomata?parakalw apanthste m amesa!euxaristw!

kalhspera tha hthela tn vohtheia sas se ena thema p me apasxolei amesa!eimai eguos stn evdomo mhna k eimai anergh edw k ena xrono dn eimai sto tameio anergeias!phga k rwthsa gia to epidoma loxeias k egumoshnhs k dn to dikaioume logo tou oti dn sumplhrwnw ta 200 ensuma ta teleutaia duo xronia k dn mporw na parw oute to ephdoma toketu logo t oti dn einai se isxei to vivliario ugeias m!se ena mhna pantrevomai k tha hthela na mathw an kserei kapoia na m pei pws an me parei o suzugos m ws prostatevomeno melos stn dikh t asfalish ika tote dikaioumaste na paroume kapoio apo ta epidomata?parakalw apanthste m amesa!euxaristw!

Γεια σου απο οσο ξερω δεν μπορεις να κανεις τιποτα,δεν μπορει να σε ασφαλισει ο αντρας σου για να παρεις τα επιδοματα αλλα για να εισαι 100% ρωτα το ικα ελπιζω να σε βοηθησα

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια καλησπέρα!Θέλω τη βοήθεια σας σχετικά με τα επιδόματα του ΙΚΑ.

Είμαι άνεργη (χωρίς επίδομα ανεργείας μόνο κάρτα)και είμαι στον έκτο μήνα.Το βιβλιάριο υγείας μου ισχύει μέχρι 28/2/2012 και έχω ΠΗΤ 27/2/2012.

Από το site του ΙΚΑ είδα ότι δεν δικαιούμαι επίδομα κυοφορείας-λοχείας γιατί χρειάζονται 200 ένσημα, παρ' όλα αυτά μια γνωστή μου επίσης άνεργη το πήρε με βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργη. Γνωρίζει καμιά σας τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα σε ολους....θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για την περιπτωση μου.....η συζηγος μου ειναι εγκυος 9 εβδομαδων και μαλιστα εχει διδυμα....καταλαβαινετε την χαρα μας μιας και θα γινουμε τριτεκνοι διοτι εχουμε ακομα ενα κοριτσακι 4 ετων...θα ηθελα λοιπον να ρωτησω το εξης......η γυναικα μου εργαζεται στην εταιρια 3,5 χρονια.....πητ ειναι τον ιουλιο του 2012 αλλα λογω της διδυμης κυησης θα σταματησει απο τωρα να εργαζεται.......ο μισθος της ειναι αυτη τη στιγμη στα 875ευρω....παιρνωντας την αναρρωτικη ουσιαστικα απο την 9η εβδομαδα και μετα ποιο θα ειναι το ποσο των χρημματων που θα παιρνει και απο ποιον θα τα παιρνει...απο ικα η εργοδοτη....θα εχει μεγαλες απωλειες στον μισθο;γιατι οπως καταλαβαινετε οι εποχες ειναι δυσκολες.....και στην συνεχεια ποια θα ειναι τα ποσα σε επιδοματα ικα και οαεδ(λοχειας,κυησης,οαεδ);ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας και συγχαρητηρια για το site......

Κορίτσια καλησπέρα!Θέλω τη βοήθεια σας σχετικά με τα επιδόματα του ΙΚΑ.

Είμαι άνεργη (χωρίς επίδομα ανεργείας μόνο κάρτα)και είμαι στον έκτο μήνα.Το βιβλιάριο υγείας μου ισχύει μέχρι 28/2/2012 και έχω ΠΗΤ 27/2/2012.

Από το site του ΙΚΑ είδα ότι δεν δικαιούμαι επίδομα κυοφορείας-λοχείας γιατί χρειάζονται 200 ένσημα, παρ' όλα αυτά μια γνωστή μου επίσης άνεργη το πήρε με βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργη. Γνωρίζει καμιά σας τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

το επιδομα το πηρε παροτι ανεργη γιατι ειχε τα απαραιτητα ενσημα (200)στα προηγουμενα 2 χρονια...εμενα η γυναικα μου στο πρωτο μας παιδι πηρε ολα τα επιδοματα σαν ανεργη αλλα ειχε 250 ενσημα τα προηγουμε 2 χρονια...απλως την περιοδο εγκυμοσυνης ηταν ανεργη

Καλησπερα σε ολους....θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για την περιπτωση μου.....η συζηγος μου ειναι εγκυος 9 εβδομαδων και μαλιστα εχει διδυμα....καταλαβαινετε την χαρα μας μιας και θα γινουμε τριτεκνοι διοτι εχουμε ακομα ενα κοριτσακι 4 ετων...θα ηθελα λοιπον να ρωτησω το εξης......η γυναικα μου εργαζεται στην εταιρια 3,5 χρονια.....πητ ειναι τον ιουλιο του 2012 αλλα λογω της διδυμης κυησης θα σταματησει απο τωρα να εργαζεται.......ο μισθος της ειναι αυτη τη στιγμη στα 875ευρω....παιρνωντας την αναρρωτικη ουσιαστικα απο την 9η εβδομαδα και μετα ποιο θα ειναι το ποσο των χρημματων που θα παιρνει και απο ποιον θα τα παιρνει...απο ικα η εργοδοτη....θα εχει μεγαλες απωλειες στον μισθο;γιατι οπως καταλαβαινετε οι εποχες ειναι δυσκολες.....και στην συνεχεια ποια θα ειναι τα ποσα σε επιδοματα ικα και οαεδ(λοχειας,κυησης,οαεδ);ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας και συγχαρητηρια για το site......

τις πρωτες 25 μερες της αναρρωτικης θα πληρωθει και απο τον εργοδοτη και απο το ικα.μετα τις 25 μερες μονο απο το ικα.τα χρηματα που θα παιρνει θα ειναι λιγοτερα απο τον μισθο της αλλα δεν ξερω ποσο ακριβως.τα αλλα επιδοματα,κυοφοριας-λοχειας δεν επηρεαζονται απο την αναρρωτικη,θα τα παρει κανονικα.τα ποσα δεν μπορω να σου τα πω,εξαρταται απο τα μικτα της.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

τις πρωτες 25 μερες της αναρρωτικης θα πληρωθει και απο τον εργοδοτη και απο το ικα.μετα τις 25 μερες μονο απο το ικα.τα χρηματα που θα παιρνει θα ειναι λιγοτερα απο τον μισθο της αλλα δεν ξερω ποσο ακριβως.τα αλλα επιδοματα,κυοφοριας-λοχειας δεν επηρεαζονται απο την αναρρωτικη,θα τα παρει κανονικα.τα ποσα δεν μπορω να σου τα πω,εξαρταται απο τα μικτα της.

σε ευχαριστω σοφακι.....οταν λες τις πρωτες 25 μερες και απο τους δυο εννοεις ακεραιο ενα μισθο που θα πληρωθει μισο απο ικα και μισο απο εργοδοτη;και κατι αλλο....μικτες αποδοχες 1120

σε ευχαριστω σοφακι.....οταν λες τις πρωτες 25 μερες και απο τους δυο εννοεις ακεραιο ενα μισθο που θα πληρωθει μισο απο ικα και μισο απο εργοδοτη;και κατι αλλο....μικτες αποδοχες 1120

οχι ο μισθος δεν ειναι ακεραιος,θα ειναι λιγοτερο αλλα δεν ξερω ποσο λιγοτερο.

για τα επιδοματα θα διαιρεσεις το 1120 με το 25 και το αποτελεσμα που θα βρεις θα το διαιρεσεις / 2 .αυτο θα ειναι και το ημερομισθιο με το οποιο θα πληρωνεται τις μερες της αναρρωτικης (οταν πλεον εργοδοτης θα ειναι μονο το ικα,γιατι τις πρωτες 25 μερες υπαρχει αναλογια εργοδοτη-ικα την οποια δεν ξερω ) και με αυτο το ημερομισθιο θα παρει και το επιδομα κυοφοριας για τις 56 μερες που θα ειναι σε αδεια.και εχε υποψην σου οτι μετα τις 25 μερες δεν θα εχει ενσημα απο κανεναν.

ελπιζω να τα γραφω κατανοητα γιατι ειχα μια πολυ δυσκολη μερα και δεν λειτουργω....:?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

για τα επιδοματα θα διαιρεσεις το 1120 με το 25 και το αποτελεσμα που θα βρεις θα το διαιρεσεις / 2 .αυτο θα ειναι και το ημερομισθιο με το οποιο θα πληρωνεται τις μερες της αναρρωτικης (οταν πλεον εργοδοτης θα ειναι μονο το ικα,γιατι τις πρωτες 25 μερες υπαρχει αναλογια εργοδοτη-ικα την οποια δεν ξερω ) και με αυτο το ημερομισθιο θα παρει και το επιδομα κυοφοριας για τις 56 μερες που θα ειναι σε αδεια.και εχε υποψην σου οτι μετα τις 25 μερες δεν θα εχει ενσημα απο κανεναν.

ελπιζω να τα γραφω κατανοητα γιατι ειχα μια πολυ δυσκολη μερα και δεν λειτουργω....:?

σε ευχαριστω παρα πολυ....εγιναν κατανοητα

να σε ρωτησω και κατι ακομα.....η γυναικα μου πηρε 15 μερες αναρρωτικη απο το ικα ...δηλαδη απο 5-19/12/2011 ....δεν εχει παρει αλλη αναρρωτικη...απο οτι καταλαβα τον μηνα δεκεμβριο θα πληρωθει απο εργοδοτη-ικα μαζι αλλα θα παρει κανονικα ενσημα...εαν τον υπολοιπο μηνα(δηλαδη τις υπολοιπες 10 μερες) παει κανονικα στην δουλεια και βγει το 2011,με το που θα μπει η επομενη χρονια μπορει να ξανα παρει αλλες 25 μερες αδεια χωρις να χασει ενσημα;εαν ειναι ετσι θα χασουμε εναν μηνα λιγοτερο ενσημα....περιμενω απαντηση

να σε ρωτησω και κατι ακομα.....η γυναικα μου πηρε 15 μερες αναρρωτικη απο το ικα ...δηλαδη απο 5-19/12/2011 ....δεν εχει παρει αλλη αναρρωτικη...απο οτι καταλαβα τον μηνα δεκεμβριο θα πληρωθει απο εργοδοτη-ικα μαζι αλλα θα παρει κανονικα ενσημα...εαν τον υπολοιπο μηνα(δηλαδη τις υπολοιπες 10 μερες) παει κανονικα στην δουλεια και βγει το 2011,με το που θα μπει η επομενη χρονια μπορει να ξανα παρει αλλες 25 μερες αδεια χωρις να χασει ενσημα;εαν ειναι ετσι θα χασουμε εναν μηνα λιγοτερο ενσημα....περιμενω απαντηση

οχι δεν ειναι ετσι.δεν αλλαζει κατι με την αλλαγη της χρονιας.μετρανε κατα το τελευταιο ετος ποση αναρρωτικη εχεις παρει,οχι κατ'ετος.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

οχι δεν ειναι ετσι.δεν αλλαζει κατι με την αλλαγη της χρονιας.μετρανε κατα το τελευταιο ετος ποση αναρρωτικη εχεις παρει,οχι κατ'ετος.

kai pali euxaristo...οποτε σκεφτομαστε να παει στην δουλεια τις τελευταιες 10 μερες και μολισ μπει το 2012 να παρει ολη της την αδεια.....και μετα αναρρωτικη....δεν βλεπω αλλη λυση να παρουμε εναν μηνα παραπανω ενσημα....α...και κατι αλλο...μολις παει 7 μηνων τα ενσημα θα αρχισουν να μπαινουν παλι κανονικα:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...