Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πέρασα επιτροπή εχθές, με αναμονή απο 27/11/13. Πήγα απο εκεί για να κλείσω ραντεβού όπως έχω αναφέρει και πιο κάτω. Έδωσαν προτεραιότητα στις εγκύους, είχε μια λίστα γραμμένη στο χέρι στην οποία δεν υπήρχε σειρά, απλά φώναζαν απο μέσα με βάση την πάθηση. Αρκετά ανοργάνωτοι, πολύ αυστηροί και με πολλές απαιτήσεις. Το θέμα είναι οτι λειτουργεί επιτέλους το σύστημα. Υπομονή θα περάσετε όλες!!! ;)

Να σε ρωτήσω κάτι. Σε πληρώσανε αμέσως?

Διαφημίσεις

Λιλίκα! Δες τα εισερχόμενα σου.

Τα λέφτά απο τις παροχές είναι ο κατώτατος μισθός περίπου 500ε.

Σ'ευχαριστώ για το μήνυμα!(δεν μπορώ να σου στείλω για κάποιο λόγο,,:()...πάντως τέλος καλό...ξεμπέρδεψες!!άντε να δούμε και μεις...

καλησπερα!!ειμαι σε επαρχιακη πολη της βορειας ελλαδας και τις αδειες λογω εγκυμοσυνης μου τις γραφει ιδιωτης γιατρος ο οποιος δεν ειναι συμβεβλημενος με το ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ.μεχρι στιγμης τις παραλαμβανουν στις παροχες υγειας και τα στελνουν θεσσαλονικη για να περασω επιτροπη!ξερει καμια κοπελα μηπως θα εχω προβλημα να περασω απο την επιτροπη!απο 24/2/14 που ηταν η πρωτη αδεια δεν ηρθε απαντηση ακομα!ευχαριστω εκ των προτερων

Διαφημίσεις

καλησπερα!!ειμαι σε επαρχιακη πολη της βορειας ελλαδας και τις αδειες λογω εγκυμοσυνης μου τις γραφει ιδιωτης γιατρος ο οποιος δεν ειναι συμβεβλημενος με το ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ.μεχρι στιγμης τις παραλαμβανουν στις παροχες υγειας και τα στελνουν θεσσαλονικη για να περασω επιτροπη!ξερει καμια κοπελα μηπως θα εχω προβλημα να περασω απο την επιτροπη!απο 24/2/14 που ηταν η πρωτη αδεια δεν ηρθε απαντηση ακομα!ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπέρα! Εγω πριν κλείσει ο εοππυ τον οκτωβριο είχα αναρρωτικη αδεια απο ιδιωτη γυναικολογο κ μου την περασανε! Λογικά θα τις περάσουν!

Καλησπέρα!πηγα σήμερα Αχαρνών να δω τι γίνεται με την αναρρωτική μου και η μονη απάντηση που πήρα είναι ''Δεν ξέρουμε τπτ...δεν μας ενημερώνουν''....το μόνο που γνώριζαν είναι πως επιτροπές θα έχει μέχρι Μεγάλη Τετάρτη (τα ραντεβού είναι ήδη κλεισμένα) και πως δεν τους έχουν κάνει καμία ενημέρωση αν θα συνεχίσουν να κλείνουν ραντεβού και για αργότερα.....δεν ήξερε να μου πει ούτε ποιοι περνάνε επιτροπή τώρα (πόσο παλιά περιστατικα είναι)....και οταν της ειπα οτι εχω μπει ηδη στο μηνα μου και τι θα γινει μου λεει ''δεν μπορουμε να κανουμε κατι''....επισης μου ειπε να ξαναπαω απο εκει μετα του Θωμά για να δουμε!!!!!!τηλεφωνο δεν ειχαν να μου δωσουν γιατι εχουν μόνο μια γραμμη και απο αυτή καλούν για να κλείσουν τα ραντεβού....αυτά τα όμορφα απο μένα!!(το μόνο που ξέχασα να ρωτήσω είναι αν οι εγκυες έχουν καμια προτεραιότητα γιατι οταν τα κατεθεσε ο αντρας μου τα χαρτια ειχαν γραψει πανω με μεγαλα γραμματα οτι ειναι εγκυμοσυνη....)

kalispera koritsia, tha ithela na mou peite sas parakalo aan gnorizei kamia poso einai to epidoma kioforias?

Το επίδομα κυοφοριας ειναι διαφορετικο για την καθεμια!! Παει αναλογα με το μισθο σου!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα και καλη ανασταση να εχουμε,ξερει καμια αν δωρο παΣχα δικαιουμε απο το ικα εφ΄οσον ειμαι σε αναρρωτικη?

Καλημέρα!!! Ναι δικαιουσαι δωρο!!! Πηγαινε στις παροχες με το βιβλιάριο σου. Καλή Ανασταση!!

Καλημέρα!!! Ναι δικαιουσαι δωρο!!! Πηγαινε στις παροχες με το βιβλιάριο σου. Καλή Ανασταση!!

Αρκεί να έχεις περάσει επιτροπή για την αναρρωτική...

Irthate epitelous !!!!!!iEMZp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Εϊμαι 6 μηνών και περίπου στα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσει η άδειά μου.

Ξέρει κάποια τί γίνεται με τον ΟΑΕΔ, μετά την άδεια απο το ΙΚΑ?

Λένε θα καταργηθούν οι παροχές. Με αυτό εννοούν το 6μηνο που έπαιρνες απο τον ΟΑΕΔ? Έχω μπερδευτεί...

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Εϊμαι 6 μηνών και περίπου στα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσει η άδειά μου.

Ξέρει κάποια τί γίνεται με τον ΟΑΕΔ, μετά την άδεια απο το ΙΚΑ?

Λένε θα καταργηθούν οι παροχές. Με αυτό εννοούν το 6μηνο που έπαιρνες απο τον ΟΑΕΔ? Έχω μπερδευτεί...

Καλησπέρα!!! Με το καλο το μωρακι σου!! Εγω ακουσα οτι θα κοπει το εξαμηνο του οαεδ απο τον Ιανουάριο του 2015. Δεν ξερω τι αλλο θα ισχυσει!!

Καλησπέρα!!! Με το καλο το μωρακι σου!! Εγω ακουσα οτι θα κοπει το εξαμηνο του οαεδ απο τον Ιανουάριο του 2015. Δεν ξερω τι αλλο θα ισχυσει!!

sofia που το ακουσες? προσπαθω κι εγω να βγαλω ακρη.. μπαινω στον εξαμηνο 10 Μαιου, ελπιζω να το παρω..

Nj54p3.png

UMtGp2.png

sofia που το ακουσες? προσπαθω κι εγω να βγαλω ακρη.. μπαινω στον εξαμηνο 10 Μαιου, ελπιζω να το παρω..

Επειδη μια απο αυτες τις μέρες γενναω, με πηρε τηλέφωνο η υπευθυνη απο την δουλειά μου που ασχολείται με τις άδειες κ με ρώτησε αν θελω να παρω το εξαμηνο μετα την άδεια λοχειας. Μου επιβεβαίωσε οτι δεν θα το καταργήσουν ακόμη κ ετσι ρωτησε κ ο αντρας μου υπσλληλο του Οαεδ κ το επαληθευσε. Αν τελικά αλλαξουν γνωμη κ πουνε άλλα πάλι τι να πω!!! Εσυ παντως οτι κ να γινει σίγουρα το παιρνεις!!!!

Επειδη μια απο αυτες τις μέρες γενναω, με πηρε τηλέφωνο η υπευθυνη απο την δουλειά μου που ασχολείται με τις άδειες κ με ρώτησε αν θελω να παρω το εξαμηνο μετα την άδεια λοχειας. Μου επιβεβαίωσε οτι δεν θα το καταργήσουν ακόμη κ ετσι ρωτησε κ ο αντρας μου υπσλληλο του Οαεδ κ το επαληθευσε. Αν τελικά αλλαξουν γνωμη κ πουνε άλλα πάλι τι να πω!!! Εσυ παντως οτι κ να γινει σίγουρα το παιρνεις!!!!

μακαρι παναγια μου.. αν και στεναχωριεμαι για τις κοπελες που δε θα το παρούν, αν το κοψουν.. ολα τα κοψανε πια.. Ευχαριστω και με το καλο το μωρακι σου!

Nj54p3.png

UMtGp2.png

μακαρι παναγια μου.. αν και στεναχωριεμαι για τις κοπελες που δε θα το παρούν, αν το κοψουν.. ολα τα κοψανε πια.. Ευχαριστω και με το καλο το μωρακι σου!

Σε ευχαριστώ πολυ κοπέλα μου!!!! Πάντως τα εχουν κάνει ολα μπάχαλο!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Βρε κορίτσια είχε καμιά νεώτερα απο τις επιτροπές?με πήραν απο την δουλεια μου σήμερα να δουν τι εχω κάνει με το θέμα των αναρρωτικών (και αγχώθηκα) γιατί λεει εχουν μείνει λογιστικά ξεκρέμαστοι επειδή δεν φαίνομαι πουθενά.....δεν μου φτάνουν τα ξενύχτια μου και οι ορμόνες μου τώρα στην λοχεία έχω να σκέφτομαι και τις επιτροπές...ελεος

Βρε κορίτσια είχε καμιά νεώτερα απο τις επιτροπές?με πήραν απο την δουλεια μου σήμερα να δουν τι εχω κάνει με το θέμα των αναρρωτικών (και αγχώθηκα) γιατί λεει εχουν μείνει λογιστικά ξεκρέμαστοι επειδή δεν φαίνομαι πουθενά.....δεν μου φτάνουν τα ξενύχτια μου και οι ορμόνες μου τώρα στην λοχεία έχω να σκέφτομαι και τις επιτροπές...ελεος

εμενα με πηραν σημερα τηλ.μετα απο δυομιση μηνες που εκανα την αιτηση!!επιτελους μετα απο 7 μηνες θα πληρωθω!!στον εοππυ αιγαλεω ανηκω και θα περασω επιτροπη στις 26/5.υπομονη!

εμενα με πηραν σημερα τηλ.μετα απο δυομιση μηνες που εκανα την αιτηση!!επιτελους μετα απο 7 μηνες θα πληρωθω!!στον εοππυ αιγαλεω ανηκω και θα περασω επιτροπη στις 26/5.υπομονη!

αχ κατι ειναι και αυτό!!!παρηγοριά!τι ημερομηνία τα είχες καταθέσει?εγω απο 4/3 στην Αχαρνων....γεννήσαμε κιολας...αντε να δουμε!

αχ κατι ειναι και αυτό!!!παρηγοριά!τι ημερομηνία τα είχες καταθέσει?εγω απο 4/3 στην Αχαρνων....γεννήσαμε κιολας...αντε να δουμε!

να σας ζησει!!6/3 τα ειχαμε καταθεσει αλλα ειχα κλεισει κ ραντεβου για επιτροπη τον δεκεμβριο αλλα λογω απεργιων ειχε ακυρωθει.δε ξερω αν επαιξε ρολο και αυτο.θα σας ενημερωσω οταν περασω και ποτε τελικα θα παρω τα χρηματα τα οποια ειναι καο πολλα!!:-P

να σας ζησει!!6/3 τα ειχαμε καταθεσει αλλα ειχα κλεισει κ ραντεβου για επιτροπη τον δεκεμβριο αλλα λογω απεργιων ειχε ακυρωθει.δε ξερω αν επαιξε ρολο και αυτο.θα σας ενημερωσω οταν περασω και ποτε τελικα θα παρω τα χρηματα τα οποια ειναι καο πολλα!!:-P

σίγουρα μέτρησε και το ραντεβού πιστεύω!αχ άντε να δούμε!όταν περάσεις με το καλό πες μας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...