Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κορες Vs Γιοι !!! ή Γιοι Vs Κορες

Κορες Vs Γιοι !!! ή Γιοι Vs Κορες  

887

1. 1. Κορες Vs Γιοι !!! ή Γιοι Vs Κορες

• Κορίτσι
      470
    • Αγόρι
      527

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 246
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ που ψήφισα αγόρι, δε μπορώ να ψηφίσω τώρα και την κοράκλα μου! Είναι λάθος στημένη η ψηφοφορία. Πάντως από τα μέχρις στιγμής αποτελεσματα πολλά τα αγόρια, και μετά λένε ότι οι γυναίκες είμαστε περισσότερες!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

TheoCoach είπε:
Εμείς έχουμε αγοράκι. Πάντως για ένα διάστημα άκουγα ότι όλοι κάνανε κορίτσια. Μετά (τα τελευταία 2 χρόνια) ότι κάνανε πολλά αγόρια.

Νομίζω ότι γενικά τα κορίτσια είναι περισσότερα από τα αγόρια. Οπότε χαρά στους γιους μας που θα έχουν περισσότερες επιλογές LOL

Θοδωρής

Η παρατήρηση του Θοδωρή μου θύμισε ένα αστείο περιστατικό: όταν είμαστε ακόμη στο μαιευτήριο έχοντας γεννήσει το αγοράκι μας ήρθε να μας δει ένας ξάδερφος του άντρα μου λίγο...... μυστήριος, τύπου Λιακόπουλος! Αφού ενημερώθηκε ότι στον όροφο που βρισκόμαστε οι περισσότερες γυναίκες είχαν γεννήσει αγοράκια ( συγκεκριμένα υπήρχαν μόνο δύο κοριτσάκια!) άρχισε να λέει ότι όλα είναι μεθοδευμένα κι ελεγχόμενα, ότι κάποιοι επεμβαίνουν στη διαμόρφωση του πληθυσμού της χώρας κι όταν τον ρωτήσαμε πως; απάντησε: "μα, μας ψεκάζουν φυσικά!" :roll:

Από τότε το πήραμε κι εμείς και το κάναμε σλόγκαν, αν μαθαίνουμε για κάποια γνωστή ότι γέννησε ή ότι περιμένει αγοράκι λέμε "α, την ψέκασαν κι αυτή!":-D

Απότι βλέπω από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, πιο πολλές είμαστε οι "ψεκασμένες"!:lol:

8hyMp2.pngyXkPp3.png

Διαφημίσεις

οταν ημουν εγκυος πριν μαθω το φυλλο του ηθελα να ναι κοριτσακι ομως αργοτερα που εμαθα το φυλο του ενα αγορακι εχω και δεν με χαλαει καθολου αν κανω δευτερο και ειναι αγορι μια χαρα ειναι ο θεος μου!!!! ειναι ενας κουκλος και εχει παρα πολλα χαρισματα ειναι γλυκιτατος ....

Κόρη για πάντα!!!!

Όταν έμεινα έγκυος δεν με ένοιαζε καθόλου απλά έλεγα στον άντρα μου ότι εάν κανουμε αγόρι δεν θα κάνουμε δεύτερο παιδί. Ένα αγόρι είναι σχετικά καλά αλλά 2 αγόρια με ΤΙΠΟΤΑ!!! Τώρα που κάναμε κοριτσάκι ό,τι και να είναι το δεύτερο- εάν κάνουμε- δε με νοιάζει καθόλου. Αρκεί που έχω ήδη το κοριτσάκι μου οπότε και γιος να έρθει δε με πειράζει τώρα. Τα κορίτσια δένουν την οικογένεια για πάντα και όταν θα γίνω γιαγιά με το καλό είναι διαφορετικό να είναι το εγγόνι από κόρη, πώς να το κάνουμε;;

Αχ κορίτσια, πόσο λίγη σημασία έχει το φύλο των παιδιών μας... Το σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι αυτά που τους εφοδιάζουμε για να γίνουν καλοί άνθρωποι, να έχουν ηθική και σεβασμό στις αξίες μία από τις οποίες είναι η οικογένεια! Ξέρω γιους που νοιάζονταν για τους ηλικιωμένους γονείς τους όπως κανείς άλλος και νύφες που προτιμούσαν να τους κρατάει το μωρό η πεθερά και όχι η μάνα. Αλλά, όλα είναι σχετικά. Ας νιώθουμε ο καθένας περήφανος για αυτά που έχει και είμαι πεπεισμένη ότι η Φύση σου δίνει αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει!

wjhKp3.png

c5dop3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

έχω ένα γιο και μία κόρη οι χαρές που μου δίνουν και τα δυο είναι πολλές και διαφορετικές...και συμφωνώ ότι τα κοριτσάκια είναι γλυκά, χαριτωμένα κ.τ.λ.(η δική μου είναι πραγματικά υπέροχη και ναζιάρα) αλλά ρε παιδιά και τα αγόρια να μη τα υποτιμούμε ..είναι τρυφερά αντράκια και πάντα προστάτες της μαμάς(τουλάχιστον έτσι είναι ο δικός μου που είναι 11 χρονών..)

βασικά βέβαια γερά να είναι και ό,τι να ναι,αυτό είναι το πιο σημαντικό

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

• 4 εβδομάδες μετά...

έχουμε δυο ομορφιές, δυο ξεχωριστές κουκλίτσες και.... χιχχι περιμένουμε και την τρίτη κοράκλα!!!! (καλά θα θελα και ένα γιο, αλλά απ' όταν έμαθα για την τρίτη την σκέφτομαι και χαίρομαι που θα ναι οι τρεις μου αγάπες ενωμένες και αγαπημένες, αχχχ!)

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...