Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ

bon-bon

Recommended Posts

Μια φορά και ένα καιρό, ένα παιδί ήταν η σειρά του να γεννηθεί και να έρθει στη γη. Μια μέρα το παιδί ρώτησε το Θεό

-Μου λένε οτι θα με στείλεις στη γη αύριο, αλλά πως θα ζήσω εκεί τόσο μικρό και αβοήθητο;;

Ο Θεός απάντησε

-Μέσα στους τόσους αγγέλους ,έχω διαλέξει έναν και για σένα. Θα σε περιμένει και θα σε φροντίζει στη γη.

Αλλά είπε το παιδί

-Εδώ στο παράδεισο δεν κάνω τίποτα άλλο από το να γελώ και να τραγουδώ. Μόνο αυτά χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένο.

Ο Θεός είπε

-ο αγγελος θα σου τραγουδά κάθε μέρα. Θα νιώθεις την αγάπη του αγγέλου σου και θα είσαι ευτυχισμένο.

Ομως είπε το παιδί

-πως θα μπορώ να καταλάβω όταν οι άνθρωποι μιλούν αφού δεν ξέρω τη γλώσσα τους;;;

-Αυτό είναι εύκολο, είπε ο Θεός, ο αγγελος σου θα σου λέει τις πιο όμορφες λέξεις που άκουσες ποτέ, και έτσι με πολλή υπομονή και φροντίδα ο άγγελος σου θα σου διδάξει πως να μιλάς .

Το παιδί κοίταξε ψηλά στο Θεό και είπε

- Και τι θα κάνω όταν θα θέλω να μιλήσω σε σένα;;

Ο Θεός χαμογέλασε στο παιδί και του είπε

- Ο άγγελος σου , θα σου βάλει τα χέρια μαζί και θα σου δείξει πως να κάνεις την προσευχή σου

Το παιδί τότε είπε

-Εχω ακούσει οτι στη γη υπάρχουν κακοί. Ποιος θα με προστατεύει;;

Ο Θεός έβαλε το παιδί στην αγκαλιά του λέγοντας

-ο αγγελος σου θα σε προστατεύει ακόμα και αν σημαίνει το δικό του κακό!

Το παιδί ήταν λυπημένο και είπε στο Θεό

-αλλά θα είμαι πάντα λυπημένο , επεδή δεν θα μπορώ να σε δω πλεον.

Ο Θεός αγκάλιασε το παιδί

-Ο αγγελος σου , θα σου μιλά πάντα για μένα και θα σου δείξει τον δρόμο να έρθεις πίσω σε μένα, παρόλο που εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου.

Εκείνη τη στιγμή ήταν απόλυτη γαλήνη στο παράδεισο, αλλά οι φωνές τη γη μπορούσαν ήδη να ακουστούν. Το παιδί ρώτησε απαλά

-Ω, Θεε μου , αν είναι να φύγω τώρα, πες μου σε παρακαλώ το όνομα του αγγέλου μου.

Ο Θεός απάντησε

-Το όνομα του αγγέλου σου δεν είναι σημαντικό .Εσύ απλά θα τη φωνάζεις

..... Μ Α Μ Α ...... :lol::lol::lol:

Το τέλος της ιστορίας .... Η αρχή της Δημιουργίας :D:D

glitterfy150650129D31.gif

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bon bon υπέροχο.. κι εμενα μου ηρθε ενα δακρυ.. πραγματικα η μητρότητα ειναι θειο δώρο.. θα ευχηθω κι εγω με την σειρά μου ότι η μανουλα.. "ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολες οι γυναικες του κοσμου να γινουν μανουλες"

Διαφημίσεις

Συγκινητικό, μια καλή υπενθύμηση για το πόσα έιμαστε για τα παιδιά μας ...

628610cbt2l8g6no.gif

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

θελω να κλαψω :cry: . συγκινηθηκα. ευχαριστω θεε μου που με αξιωσες να γινω μανα-αγγελος. ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολες οι γυναικες του κοσμου να γινουν μανουλες.

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Πωπω τι κλαμα ειναι αυτο!!!!

Πολυ συγκινηθηκα να ειμαστε ολες οι μανουλες γερες να φροντιζουμε τα παιδακια μας!!!

Χαιρομαι που με αξιωσε ο θεος να γινω μανα!!!!!!!

B8xkp2.png 4MTZp2.png

σνιφ, σνιφ. Δεν έχω λόγια.

Τυχεροί οι άνθρωποι που ξέρουν να εκφράζουν αυτά που νιώθουν με λόγια και που κάνουν εμάς να κλαίμε διαβάζοντάς τα.

Απίστευτη ιστορία.

θελω να κλαψω :cry: . συγκινηθηκα. ευχαριστω θεε μου που με αξιωσες να γινω μανα-αγγελος. ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολες οι γυναικες του κοσμου να γινουν μανουλες.

:cry::cry::cry::cry::cry::D

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

:cry::cry::cry::cry:

Όταν ο καλός Θεός δημιουργούσε τις μητέρες, βρισκόταν στην έκτη μέρα συνεχούς δουλειάς, όταν ο άγγελος εμφανίστηκε και είπε: "Παιδεύεστε πολύ με αυτό το δημιούργημα."

Και είπε ο Θεός: " Έχεις διαβάσει τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει αυτό εδώ; Πρέπει να είναι εντελώς αδιάβροχο αλλά όχι πλαστικό, να έχει 180 μετακινούμενα μέρη που να μπορούν να αντικαθίστανται, να κινείται πάνω σε χυμένο καφέ και σε άλλα τροφικά κατάλοιπα, να έχει ποδιά που εξαφανίζεται όταν σηκώνεται, ένα φιλί που να θεραπεύει οτιδήποτε από ένα σπασμένο πόδι μέχρι μια ερωτική απογοήτευση, και να έχει έξι ζευγάρια χέρια."

Ο άγγελος κούνησε το κεφάλι του αργά και είπε: "Έξι ζευγάρια χέρια...με κανέναν τρόπο."

"Δεν είναι τα χέρια που μου δημιουργούν προβλήματα," είπε ο Θεός. "Είναι τα τρία ζευγάρια μάτια που πρέπει να έχουν οι μητέρες."

"Αυτά θα υπάρχουν στο στάνταρ μοντέλο;" ρώτησε ο άγγελος.

Ο Θεός έγνεψε καταφατικά. "Το ένα ζευγάρι για να βλέπει μέσα από κλειστές πόρτες όταν αυτή ρωτάει, "Τι κάνουν τα παιδιά εκεί;" όταν ήδη αυτή ξέρει. Το άλλο ζευγάρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού της για να βλέπει όσα δεν μπορούσε αλλά πρέπει να ξέρει, και φυσικά ένα τρίτο ζευγάρι εδώ μπροστά για να μπορεί να βλέπει πότε ένα παιδί κάνει γκάφες και να λέει, "Καταλαβαίνω και σ' αγαπώ," χωρίς να χρειάζεται να βγάλει λέξη.

"Κύριε," είπε ο άγγελος αγγίζοντας ευγενικά το μανίκι του, "Ξεκουραστείτε τώρα. Αύριο είναι άλλη μέρα.".

"Δεν μπορώ," είπε ο Θεός. "Είμαι πολύ κοντά στο να δημιουργήσω κάτι που μοιάζει τόσο πολύ με μένα. Ήδη έχω κάνει μία πού θεραπεύει μόνη της τον εαυτό της όταν είναι άρρωστη, που μπορεί να ταΐσει μια οικογένεια έξη ατόμων με μια μπουκιά ψωμί και που μπορεί να βάλει ένα εννιάχρονο παιδί να σταθεί κάτω από το ντους."

Ο άγγελος περιτριγύρισε το μοντέλο της μητέρας πολύ αργά. "Είναι πολύ απαλή," αναστέναξε."

"Αλλά και πολύ σκληρή!" είπε ο Θεός με έμφαση. "Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει ή τι μπορεί να αντέξει μια μητέρα."

"Μπορεί να σκέφτεται;"

"Όχι μόνο σκέφτεται, αλλά μπορεί να λογικεύει και να συμβιβάζει," είπε ο Δημιουργός.

Τελικά ο άγγελος έσκυψε πάνω της άγγιξε με το δάχτυλο του το μάγουλό της. "Εδώ υπάρχει μια διαρροή," είπε. "Σας το είπα, προσπαθήσατε να τοποθετήσετε πάρα πολλά σ' αυτό το μοντέλο."

"Δεν είναι διαρροή," είπε ο Θεός. "Είναι ένα δάκρυ."

"Και σε τι χρησιμεύει;"

"Είναι για χαρά, λύπη, απογοήτευση, πόνο, μοναξιά και υπερηφάνεια."

"Είστε μεγαλοφυΐα," είπε ο άγγελος.

Ο Θεός κοίταξε μελαγχολικά, "Δεν το έβαλα εγώ εκεί."

277956mjao6yynct.gif

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Προς το παρόν δε μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα έκανα για το παιδί μου και θα μπορούσα να το αποκαλέσω θυσία :lol:

gavrias πάρα πολύ ωραίο :D:D:D:)

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

• 3 months later...

Το βρήκα σε ένα αμερικάνικο φορουμ

You think nothing of hefting your boobs in your hands in public to check which one is next up.

You evaluate all clothing by the criterion, "can I breastfeed in that?"

If you sleep topless, you lay a towel down on the bed first.

You have to weigh your desire for a cup of coffee against the knowledge that it will keep your baby up all night, leaving you sleep-deprived all over again.

You can type one-handed and in the dark.

Someone else's kid cries and you are just about ready to offer a boob when you remember that that's not your baby.

You yell at the TV every time you see a mother in a "primitive" setting leave her baby for more than three hours (Claire from "Lost," I'm talking about you).

You bought a six month supply of fenugreek capsules online.

You walk around the house with your shirt up and nursing bras down to let the nips breathe.

You constantly look lopsided because you left your nursing bra unhooked on one side

Although you're back to your prepreg weight, you can't wear any of your old shirts because they are now belly shirts.

when nursing clothes are more valuable to you than any designer posh namebrand clothes

when your baby gets super excited to see your chest and then looks at yor face.

when your heart melts at seeing the love and rapture in you baby's eyes while they curl their fingers around your finger as they nurse, and you feel the world go away.

WLn5p2.png

You yell at the TV every time you see a mother in a "primitive" setting leave her baby for more than three hours (Claire from "Lost," I'm talking about you).

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αν και δηλώνω Lost-a-holic , σε κάθε επεισόδιο που εμφανίζεται ο Άαρων και κλαίει και τον κουβαλάνε όλοι τους κάνοντας "shhhhhh..." , μου ανεβαίνει στο αίμα στο κεφάλι, και μου έρχεται να χωθώ μέσα στην TV να το θηλάσω εγώ.....!!!!! :shock: (...όσο είχα γάλα βέβαια.... :cry: )....για να μην πω κι άλλα και προδώσω το story σε όλους όσους το βλέπουν αλλά είναι πιο πίσω στα επεισόδια... :wink:

Felinidoc, γενικά πολύ καλό!....Πολύ πλάκα! :D

Kαλέ, εγώ απορώ με αυτό το παιδί, πως μεγάλωσε έτσι, ανάμεσα στους πυροβολημένους.... :lol::lol::lol:

Άσε που υποτείθεται ότι είναι 2-3 μηνών και αυτό το μωράκι που χρησιμοποιούν σε λίγο θα μπορεί να δώσει για δίπλωμα οδήγησης!......

Αλλά πραγματικά βρε παιδια, με το που τον ακούω να κλαίει.....κάτι με τ΄ρωει μέσα μου και εκνευρίζομαι με όλους τους.....που το κρατάνε με αυτό το μπλε πανι και το κουνάνε....

....με μυγες μεγαλώνει μέσα στη ζούγκλα..... :?: .... :?: ... :?:

:lol::lol::lol: