Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΑΠΟΒΟΛΕΣ, ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ... ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΛΩΝΙΣΤΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΨΥΧΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ". ΔΙΝΩ ΠΟΛΥ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ (ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΗΧΟ!!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ!!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ?

Διαφημίσεις

καλημερα,περσι εψαχνα κ εγω μετα απο ασχημη εγκυμοσυνη,τελικα αποφασισα να βρω γιατρο που να ειναι καλος στα δυσκολα...και ετσι κατελειξα στην δικια μου γιατρο...ειναι ηρεμη,σου λεει τα πραγματα ως εχουν,ψαχνει τα παντα κ τουλαχιστον απο εμπειρια φοβερη,μιας κ δουλευεις κ στις καθεξιν αποβολες στο Παπαγεωργιου οποτε φανταζεσαι τι θα εχουν δει τα ματια της.αν θελεις πληροφορ μπορω να σου στειλω πμ.καλη επιτυχια κ ευχομαι η επομενη φορα να ειναι κ η τυχερη!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΜ ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

φυσικα κ μπορω κ σου στελνω τωρα μηνυμα!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια..

ειχα και εγω τις ατυχιες μου προαπαθουμε ξανα μετα απο μια βιοχημικη...ειμαι λιγο περιεργη με τους γυναικολογους.πειτε μου και εμενα για ποια λετε,αν μπορειτε..εγω ηδη αλλαξα 4 σε 1 χρονο..

J69np3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια..

ειχα και εγω τις ατυχιες μου προαπαθουμε ξανα μετα απο μια βιοχημικη...ειμαι λιγο περιεργη με τους γυναικολογους.πειτε μου και εμενα για ποια λετε,αν μπορειτε..εγω ηδη αλλαξα 4 σε 1 χρονο..

σου εστειλα πμ,καλη επιτυχια κ απο εδω κ περα μονο χαρες!!!

Κι εγω ειμαι πολυ ευχαριστημένη απο τη δικιά μου, και πηγα συστημένη απο 5 φιλες διαφόρων ηλικιών, ειναι πολυ ευγενικη σε ακουει, ρωταω οτι θέλω και έχει μεγάλη πειρα, ειναι και διδάκτωρ του Πανεπιστημιου της Φρανκφουρτης..

Επίσης σε συγκριση με αλλους γιατρους μου ειπανε οτι ειναι η μονη που κανει συνεχώς υπερήχους στις τελ. εβδομαδες γαι να σε παρακολουθει καλυτερα.. αυτο δεν ακουσα να το κανουν ολοι παντως..

Συντομα θα το διαπιστωσω κι εγω αφου ειμαι εγκυουλα!!

Αν θες σου λεω κι εγω το ονομα της...

aW6Pp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κορίτσια και γω δεν το βρίσκω καθόλου κακό να αναφέρουμε στο τόπικ τα ονόματα των γιατρών!! η καθεμιά μας με την εμπειρία της από κάποιον καλό γιατρό μπορεί να σώσει κάποια άλλη κοπέλα που παιδεύεται!! Άλλωστε αυτό το φόρουμ έχει αποδείξει ότι άνει πολύ καλή δουλειά!!

ΖΕΠΕΙΡΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑς αγ.σοφιας το ιατρειο και στο παπαγεωργιου..τωρα τι να σου τον κανω θεο?δεν μου αρεσουν αυτα απλα εγω αλλαξα η ξινη πανω απο 11 γιατρους για διαφορετικους λογους και τωρα ειμαι σε αυτον.

καλημερα κοριτσια!θα ηθελα να ρωτησω αν καμια απο εσας γνωριζει το γυναικολογο φωτη βαρελα στη θεσσαλονικη.θα το εκτιμουσα εαν μου λεγατε την αποψη σας.ευχαριστω.

Ο,ΤΙ ΔΕ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ...:cool:

TlqIp3.png

καλημερα κοριτσια!θα ηθελα να ρωτησω αν καμια απο εσας γνωριζει το γυναικολογο φωτη βαρελα στη θεσσαλονικη.θα το εκτιμουσα εαν μου λεγατε την αποψη σας.ευχαριστω.

καλημερα!αλλαξα 5 γυναικολογους σε ενα ετος.στον τελευταιο εκανα και χειρουργιο που πηγε πολυ καλα παρ ολα αυτα τον αλλαξα γιατι ηταν λιγο βαρυς...ισως αδιαφορος.τελευταια πηγα στο βαρελα που ακουσα καλα λογια,μου φανηκε αξιοπιστος και μου μιλησε καλυτερα..εχει καλες σπουδες,ανετο στυλακι,συγχρονα μηχανηματα.δεν τον χρειαστηκα βεβαια για κατι περιπλοκο βεβαια,αλλα θα ξαναπαω...ελπιζω για εγκυμοσυνη.αν πας πεσμου κ εσυ τη γνωμη σου..

J69np3.png

εγω παω στο συγκεκριμενο γυναικολογο τα τελευταια χρονια.μεχρι τωρα πηγαινα μια φορα το χρονο για το καθιερωμενο τεστ-παπ.λιγο πριν βγει η περσυνη χρονια εμεινα εγκυος και ξαναπηγα σ'αυτον.η εγκυμοσυνη δεν προχωρησε,απεβαλλα στην 7η εβδομαδα και τωρα ξαναπροσπαθω.το εψαξα το θεμα με το συγκεκριμενο γιατρο ρωτησα αρκετο κοσμο ακομη και διαφορους γνωστους μου γιατρους εβαλα να ρωτησουν γι'αυτον και το μονο που ακουω ειναι τα καλυτερα λογια.χαιρομαι που τ'ακουω κι απο σενα.ευχαριστω για την απαντηση.

TlqIp3.png

evi1978 απ'οτι βλεπω στο τικερ σου ειμαστε στη ιδια μερα του κυκλου και εχουμε και ιδια διαρκεια κυκλου.ας ελπισουμε να ειναι και ο τυχερος....φιλια...

TlqIp3.png

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα σας,

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι έγκυος…. Για πρώτη φορά…

Ωστόσο μετά από την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό μου (ο γυναικολόγος της αδελφής μου)… αποφάσισα ότι θέλω να αλλάξω γιατρό…

Παρακαλώ προτείνεται μου γυναικολόγο στην Θεσσαλονίκη, ο όποιος να έχει χρόνο και να μην γίνεται της κακομοίρας στο ιατρείο του…

Παρακαλώ να μου συστήσετε κάποιον από τον οποίο έχετε ιδία εμπειρία…:wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...