Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλους σας είμαι νέο μέλος το όνομα μου είναι Αλίκη είμαι παιδαγωγός εδώ και 6 χρόνια, το site είναι φανταστικό για αυτό και γράφτηκα μέλος ,θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Φιλιά σε όλους

Καλησπέρα είμαι η Δήμητρα, μητέρα της Πέπης και της Μικαέλας ηλικίας 7 χρονών, είναι δiδυμούλες.Μόλις εχθές είδα το site και ενθουσιάστηκα.Πραγματικά είναι πολλά αυτά που με προβληματίζουν με τις κόρες μου, από τη μέρα που γεννήθηκαν μέχρι σήμέρα. Σίγουρα θα ήθελα να συζητήσω και με άλλους γονείς και να ακούσω την άποψή τους, αλλά και τις εμπειρίες τους. :)

Την καλησπερα μου σε ολες τις μαμαδες... Ειμαι κι εγω μια ευτυχης μαμα 2 διδυμων, του Ανδρέα και της Έλλης. Τα ζουζουνια μου ήρθαν στον κόσμο στις 16/10/2006! Σημερα ανακαλυψα κατα τυχη το parents.gr μέσα από μια αναζητηση στο Google... Καλως σας βρηκα και να ειστε παντα καλα :D

Διαφημίσεις

καλως όρισες στη μεγάλη παρέα του parents !!!! κάπως έτσι το ανακαλύψαμε οι περισσοτερες-περισσότεροι και τώρα τρέχουμε μεταξυ φαγητού -δουλειάς-τάισμα μωρού κ.τ.λ να πούμε καμια κουβέντα σαν άνθρωποι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

2GxD.jpg2GxDp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...