kasia Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Κάνε υπομονή! Σύντομα θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 με το καλο να ερθει το μωράκι σου!! Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοιράιδα Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 νομιζω βρηκες τη σωστη παρεα για τον καιρο που θα μεινεις στο κρεβατακι σου!!!!!!doctora θα παρεις απ'τις γνωσεις!!!!!!!!!!!!!με το καλο το μπεμπακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οτι και να"ναι στεναχωρησου λιγοτερο!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngeo23 Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 καλως ηρθες και με το καλο να ερθει το μωρακι σου! ξεκουρασου τωρα οσο μπορεις...........!!!!! Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
elema Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Γεια σε όλους σας , μόλις ήρθα στην παρέα σας και χαίρομαι πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggeloudia Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 καλως το κοριτσι.καλοστεριωτη...!!!!!!!!!!!! Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elema Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 καλως το κοριτσι.καλοστεριωτη...!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ειχα αρχίσει να αγχώνομαι γιατι δεν ήξερα αν πήρε κανείς το μήνυμα μου ...πρωτη φορά σε φορουμ Ειμαι και εγώ νέα μανούλα ,εχω ενα αγοράκι 16 μηνών. σας παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα ... πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον site για γονείς πραγματικά. Εχω σπουδάσει βοηθός βρεφονηπιαγωγού και έχω καποια εμπειρία από παιδικό σταθμό παλαιότερα βεβαια ... δυστηχώς τώρα ασχολούμαι με τελείως διαφορετικό αντικειμενο.... Θα ήθελα την γνώμη σας αν ήξερε καποιος/α από εσας για τους παιδικούς σταθμούς στο Μοσχάτο ή στο Ρέντη αφού από την επόμενη χρονία θα γραφτούμε... Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotinip Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nano Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 ... να χαίρεσαι το παλικαράκι σου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nano Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 καλως ηρθες και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!ξεκουρασου τωρα οσο μπορεις...........!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elema Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Γεια σας .. fotini kai nano καλως σας βρήκα.. να χαιρεστε και εσεις τις κουκλίτσες σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωτούλα Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Οκτωβρίου,2008 Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourbour Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ & ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΡΙΣΙΜΙΣΙ ΕΤΩΝ. [/b] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelaki Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 bourbour καλως ήρθες στο parents και καλή διαμονή Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου. Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotinip Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourbour Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 bourbour καλως ήρθες στο parents και καλή διαμονή Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου. ΅ Ευχαριστώ και σένα το μικρό σου. Αν εσύ είσαι όντως βαζελάκι, το μικρό σου είναι τριφυλλάκι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωτούλα Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 Καλώς ήρθες να χαίρεσαι το παιδάκι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRINARI Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 Καλώς ήρθες! Να κάνεις υπομονή και όλα θα πάνε καλά! Κι εγώ στην αρχή (6η-7η εβδομάδα) είχα αιματάκι και έμεινα σπίτι για 1 μήνα και τελικά τον γέννησα τον παίδαρο! Με το καλό σου εύχομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgpg Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Οκτωβρίου,2008 καλησπερα σε καταλαβαινω απολυτα γιατι λογω συσπασεων εμεινα και γω κατω 3 περιπου μηνες εφαγα και νοσηλεια χτυπησα και δυο μεταγγισεις αλλα ευτυχως ολα καλα, εχω τωρα μια κορακλα 4,5 μηνων περιπου. Ολα θα πανε καλα θα δεις υπομονη και αισιοδοξη σκεψη χρειαζεται. Κουραγιο 15/6/08 η ομορφοτερη μου μερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη Δημοσιεύτηκαν 25 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 25 Οκτωβρίου,2008 Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη Δημοσιεύτηκαν 25 Οκτωβρίου,2008 Share Δημοσιεύτηκαν 25 Οκτωβρίου,2008 Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts