Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω βρηκες τη σωστη παρεα για τον καιρο που θα μεινεις στο κρεβατακι σου!!!!!!doctora θα παρεις απ'τις γνωσεις!!!!!!!!!!!!!με το καλο το μπεμπακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:wink::wink:

οτι και να"ναι στεναχωρησου λιγοτερο!!!!!!!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλως το κοριτσι.καλοστεριωτη...!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ειχα αρχίσει να αγχώνομαι γιατι δεν ήξερα αν πήρε κανείς το μήνυμα μου ...πρωτη φορά σε φορουμ

Ειμαι και εγώ νέα μανούλα ,εχω ενα αγοράκι 16 μηνών.

σας παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα ... πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον site για γονείς πραγματικά. Εχω σπουδάσει βοηθός βρεφονηπιαγωγού και έχω καποια εμπειρία από παιδικό σταθμό παλαιότερα βεβαια ... δυστηχώς τώρα ασχολούμαι με τελείως διαφορετικό αντικειμενο....

Θα ήθελα την γνώμη σας αν ήξερε καποιος/α από εσας για τους παιδικούς σταθμούς στο Μοσχάτο ή στο Ρέντη αφού από την επόμενη χρονία θα γραφτούμε...

Σας ευχαριστώ

Διαφημίσεις

bourbour καλως ήρθες στο parents και καλή διαμονή :D:wink:

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου.

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

bourbour καλως ήρθες στο parents και καλή διαμονή :D:wink:

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου.

΅

Ευχαριστώ

και σένα το μικρό σου.

Αν εσύ είσαι όντως βαζελάκι, το μικρό σου είναι τριφυλλάκι????

Καλώς ήρθες!

Να κάνεις υπομονή και όλα θα πάνε καλά!

Κι εγώ στην αρχή (6η-7η εβδομάδα) είχα αιματάκι και έμεινα σπίτι για 1 μήνα και τελικά τον γέννησα τον παίδαρο!

Με το καλό σου εύχομαι....

καλησπερα σε καταλαβαινω απολυτα γιατι λογω συσπασεων εμεινα και γω κατω 3 περιπου μηνες εφαγα και νοσηλεια χτυπησα και δυο μεταγγισεις αλλα ευτυχως ολα καλα, εχω τωρα μια κορακλα 4,5 μηνων περιπου. Ολα θα πανε καλα θα δεις υπομονη και αισιοδοξη σκεψη χρειαζεται. Κουραγιο

15/6/08 η ομορφοτερη μου μερα!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...