Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jour καλώς ήρθες και να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!!

Δεν γνωρίζω κάτι για να σε βοηθήσω, αλλά ευχομαι να ηρεμήσει ο μεγάλος και να ηρεμήσετε και εσείς! Καλό κουράγιο!!!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Διαφημίσεις

Μαράκι καλωσήρθες!!!

Έλα αν θέλεις και μια βόλτα απο εδώ για να δεις που είμαστε πολλές και να πάρεις τα πάνω σου ..... :lol::lol::lol:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=9493&postdays=0&postorder=asc&start=0

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας,

Είμαι σχετικά καινούρια στο Parents. Με λένε Νικολέττα και έχω μια υπέροχη κόρη 7 μιση μηνών. Είμαι Ελληνίδα του εξωτερικού και ζω στη Αθήνα τα τελευταία 24 χρόνια. Εμαθα για το Parents απο μια φιλη μου όταν της ανέφερα ότι ψάχνω ξένα site για ιδεες για βάπτιση. Έγινα μέλος στις 06/10/08 και έχω κολλήσει από τότε. Με έχετε βοηθήσει πάρα μα μάρα πολύ όχι μόνο με ιδεες για την βάπτιση της κόρης μου που θα γίνει το Γενάρη αλλά και με τόσα άλλα θέματα που διαβάζω κάθε βράδυ όταν κοιμάται το μωρό.

Σας συγχαίρω όλες (και όλους) για το υπέροχο χαρακτήρα σας (δεν χρειάζεται να σας γνωρίσει κάποιος προσωπικά να το καταλάβει αλλα αρκεί από αυτά που γράφετε), για την ευγένειά σας να μοιράζετε απόψεις, ιδεες, κλπ, για το χιούμορ σας και γενικά μου έχετε κάνει πολύ καλή εντύπωση και χαίρομαι που τελικά δεν είμαστε όλοι στο καζάνη "Χάλασε ο κόσμος" και που υπάρχουν κάλες οικογένεις και γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους που μελλοντικά θα κάνουν παρέα με το δικό μου παιδί. Βαρέθηκα και απογοητεύτηκα να βλέπω και να ακούω μόνο τα δυσάρεστα που γίνονται γύρω μας π.χ από τα ΜΜΕ, κλπ που σου κάνουν τέτοια πλήση εγκεφάλου και γίνεσαι καχύποπτος με το κάθε τι. Τέρμα λοιπόν η TV (εκτός από τα παιδικά προγράμματα....αντε και εκπομπές μαγειρικής) και All For Parents.gr.

By the way, επειδή ψάχνω μέρες τώρα για ένα θέμα πριν το ανοίξω εγώ, μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει πουθενά ενότητα "Μητέρες (πρώτη φορά)άνω των 38"?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα χαρώ αν μπορώ να ειμαι και εγω ενα χρήσιμο μέλος στο forum.

καλως ηρθες Νικολετα να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου και καλη διαμονη στην Ελλαδα εμενα με λενε χαρα και εχω εναν γιο 23 μηνων τον ραφαηλ

ελπιζω να τα λεμε συχνα

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Χαρά. Να χαιρεσαι και εσυ τον Ραφαήλ σου (την κόρη μου θα την ονομάσουμε Ραφαέλλα, απ' τον 'Αγιο Ραφαήλ της Μυτηλήνης). Θα χαρώ πολύ να τα λέμε συχνά.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...