Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως ήρθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σου ζησουν τα μωρακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α sakismaro????δικο σου το σκυλακι στη φοτο??????

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα είμαι η Μαρία μια μαμά κ εγώ τις μόλις 2μηνών Κωνσταντίνας!Άργησα να μπώ στην παρέα σας γιατί η μικρούλα μου ήθελε στενή παρακολούθηση κ από εμένα κ τους γιατρούς.Ελπίζω τώρα που είμαι στην παρέα σας να μπορώ να σας γνωρίσω κ να ενημερώνομαι καλύτερα για πολλά θέματα που μπορεί να χρειαστώ.... :P:P:P:P

mpoumpoukitsa2@

Διαφημίσεις

φλωρεντια καλως ηρθες να χαιρεσαι το ζουζουνακι που εχεις και αυτο που θα ρθει με το καλο

γραφεις κανονικα το θεμα σου αναλογα σε τι αναφερεσαι θα δεις στο φορουμ διαφορες ενοτητες και αν θες να δεις αν σου απαντησανε πας στο ανασκοπηση των δημοσιευσεων σας η στο δημοσιευσεις που εγιναν μετα την τελευταια σας επισκεψη η στο ιδιο το θεμα στο φορουμ

αν θες να μιλησεις αμεσα πας επανω και πατας το τσατ

αν θες να μιλησεις προσωπικα με καποιον να του στειλεις προσωπικο μηνυμα πας πανω στο ονομα του και πατας και μετα πατας πμ και του γραφεις το μηνυμα οταν σου απαντηση δεξια γραφει μηνυματα σου λεει τον αριθμο των μηνυματων που εχεις καθημερινα πατας και βλεπεις

αυτα για αρχη

φιλια

:P

Καλημέρα σε όλους σας! Δεν είμαι μανούλα αλλά λατρεύω τα μωρά κ τα παιδάκια γενικότερα... Ασχολούμαι με τα παιδαγωγικά κ με ενδιαφέρει κάθετι σχετικό με παιδιά. Τελείωσα τον ιούνιο ιεκ στην ειδικότητα προσχολικής αγωγής ημερήσιας φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες , το επάγγελμα μου δηλαδή είναι φροντίστρια-συνοδός παιδιών αμεα αλλα κ παιδιών που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είμαι απο την όμορφη Θεσσαλονίκη, είμαι 22 χρόνων κ ανυπομονώ να ασχοληθώ με το αντικείμενο στο οποίο καταρτίστηκα στο ιεκ γιατί το επέλεξα με πολλή αγάπη :!::!::!: [/b]

Καλως ήρθες να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το δεύτερο :wink::D

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 22!ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ!! :lol: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 31 ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

:D ELKARAK κ ΚΩΝΚΩΝ σας ευχαριστω πολύ... :D

ΕΛΚΑΡΑΚ έχεις ασχολήθει με το χώρο κ έχεις διαπιστώσει ότι δεν είναι κ πολύ καλα τα πράγματα ; φαίνεται σαν να ξέρεις.... ; :?:?:?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...