Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω όλους για τη θερμή υποδοχή και σεις να χαιρεστε τα αγγελούδια σας και τις οικογενίες σας .Πανω από όλα να έχουμε υγεια όλοι ώστε να αφιερωνουμε χρόνο στα μπουμπουκια μας και αυτα να μας χαριζουν το χαμογελό τους.πολλα φιλακια από την μαμα και τον μπεμπη. :lol:

as1cCuh0g411210Nzc3NjRkdnwwMDAwNDVkYnxNeSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες και τους μπαμπαδες!!!

Ειμαι η Ελενη, μητερα της Ιωαννας, της γλυκιας μου φατσουλας που ειναι

13 μηνων και 10 ημερων.

Αν και παραλολουθω αρκετο καιρο το forum σημερα αποφασισα να συμμετεχω και να γνωριστω μαζι σας!!

Οαση το site στη γλυκια σθμβιωση με τα μωρα μας που απαιτει ομως και αρκετες ωρες κλεισουρας αλλα και υπομονης.

Χαιρομαι παρα πολυ που συμμετεχω κι εγω πλεον στις συζητησεις σας και θα συμμετεχω πιο συχνα απο εδω και στο εξης.

Φιλια πολλα σε ολους σας!!!!

Υ.Γ. Παρακληση: Πες τε μου πως θα μεταφερω το ticker στο θεμα μου. Thank you!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΝΑ. ΜΠΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΥΓΕΙ.

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..

ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2χρ. ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 7.5Μ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΟΥΤΣΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ..ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΣΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!!

ΧΑΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΕΧΩ!!!

kISSES ΣΕ ΟΛΕΣ (ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ....)

KOMPIKO :D

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας!!! Βρήκα το site εντελώς τυχαία πριν λίγες μέρες και μπορώ να πω ότι με βοήθησε αρκετά λύνοντάς μου απορίες που είχα. Πρόσφατα έμαθα ότι θα γίνω μανούλα, διανύω τον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης και είναι η πρώτη μου φορά. Τα έχω λίγο χαμένα, βασικά δεν το πολυπιστεύω ότι είμαι κι εγώ έγκυος

(ξέρετε πάντα λέμε ότι θα τύχει στον άλλον αλλά για εμάς είναι δύσκολο να το φανταστούμε). Είμαι σίγουρη ότι όσο θα περνάει ο καιρός θα έχω πολλά άγχη και αγωνίες. Γι' αυτό όλες εσείς καλές μου μανούλες βοηθήστε με με τις συμβουλές σας και την εμπειρία σας. Σας ευχαριστώ πολύ!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...