Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πάλι ευχαρηστώ πολύ για το καλωσόρισμα !

Χαίρομαι που βρήκα επιτέλους το χρόνο να κάνω εγγραφή γιατί κάνοντας τις βόλτες μου μέσα στο φόρουμ, ανακαλύπτω πολλά, πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Διαφημίσεις

Γεια σε όλη την παρέα του parents. Χαίρομαι πολύ που υπάρχει ένα σύγχρονο site στα ελληνικά με τόσο πολλούς και ενεργούς χρήστες. Από τότε που σας βρήκα σας επισκέπτομαι σχεδόν καθημερινά. Είμαι η Κατερίνα, παντρεμένη με το Νίκο και μετά από 10 χρόνια στην προσπάθεια μπορώ επιτέλους να πω ότι ολοκληρώσαμε την οικογένειά μας. Ελπίζω μέρα με τη μέρα να γνωριστώ καλύτερα με όλους.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.(ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ?ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ.)

ΦΙΛΙΑ!!!!

ΜΠΕΤΤΥ

Διαφημίσεις

Είμαι η Γιώτα,25ετών και έχω έναν μπεμπάκο που σε λίγες μέρες θα γίνει 8 μηνών.Με μερικές ίσως γνωριζόμαστε :D οπότε χαίρομαι που τα λέμε κι από εδώ!Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια!!!!Να χαίρεστε τις οικογένειές σας :lol:

Καλησπέρα...είμαι η Theodora,41 χρόνον,μαμά δυο διδυμων αγοριών...ελπίζω να σας κάνω παρέα πολύ συχνά...τώρα το καλοκαίρι είμαστε πολύ έξω......θα πάμε σχολειό το σεπτέμβρη...και είμαι λίγο αγχωμένοι...είμαι ξένη...από τι Ρουμανια...μιλάω τι γλώσσα πολύ καλά,γράφω...διαβάζω...αλλα έχω ένα μικρό φόβο...ο άνδρας μου είναι έλληνας...ελπίζουμε να πάνε όλα καλά...

Είστε πολύ καλή όλοι...ευχαριστώ για το forum...σας παρακολουθώ καιρό τώρα...

Φιλια σε όλους και ελπίζω να τα πούμε σύντομα

Και τα δίδυμα

IMG_1515.jpg

και εγώ

IMG_0636-1.jpg

Theodora2glittersig.gif

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...