Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ.ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 16 ΜΗΝΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ. :):)

Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου Νεκταρία και καλως ήρθες με λένε χαρα έχω έναν γιο τον κωνσταντινο ραφαηλ είναι 20 μηνων χαιρομαι που εισαι στην παρέα μας θα τα λέμε συχνα φιλια να χαιρεσαι τα παιδάκια σου

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ ολες σας! :D

αυτες τις ομορφες φατσουλες τις ξερω!!!Αθηναααααα!!!!τι κανεις;;;που χαθηκες;;;;

Πολλα φιλια!!!

Βικουλα μου εισαι και εσυ εδω;;;τι κανετε;; :D Σας σκεφτομαι αρκετες φορες.φιλια πολλα!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ :D ! ΕΙΜΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ :D ... ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ...

712d879b14.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι απο μένα !

Με λένε Τούλα, γενήθικα στην Γερμανία, κατάγομαι απο κάποιο χωριό της Κομοτηνής αλλά - λόγο του συζύγου - πρόσφατα μετακομήσαμε οικογενειακώς στα Γιαννιτσά, όπου θα περάσουμε τα επόμενα 3 - 4 χρόνια.

Είχα βρεί το φόρουμ πρίν απο πολλούς μήνες - δεν θυμάμαι πώς - αλλά μετά έπιασα δουλειά, δεν είχα χρόνο να μπαίνω στο διαδύκτιο κι έτσι δεν πρόλαβα να κάνω εγγραφή απο τότε.

Τώρα που δεν εργάζομαι κι έχω πιο πολύ χρόνο, έτυχε να οργανώνω τα Links που έχω στο φάκελο "Τ΄αγαπημένα μου" κι έτσι σας ξαναθυμήθηκα.

Είπα λοιπόν να κάνω μια βόλτα στο φόρουμ, με μια πρώτη ματιά μου άρεσαν τα θέματα που έχετε κι έτσι γράφτηκα.

Είμαι παντρεμένη εδώ και δέκα χρόνια κι έχω δυο κόρες, 9 και 5 1/2 χρονών.

Αυτά εν ολίγης !

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ ολες σας! :D

αυτες τις ομορφες φατσουλες τις ξερω!!!Αθηναααααα!!!!τι κανεις;;;που χαθηκες;;;;

Πολλα φιλια!!!

Βικουλα μου εισαι και εσυ εδω;;;τι κανετε;; :D Σας σκεφτομαι αρκετες φορες.φιλια πολλα!

εδω ειμαι και γω!Οχι ιδιαιτερα δραστηρια(εχω τοσα νεα να σου πω ...δε φανταζεσαι)λογω πιεσμενου χρονου αλλα ειμαι εδω...καλα...και οπως βλεπεις και απο τα τικερακια με τα ζουζουνια μου να μεγαλωνουν!!!

Περισσοτερα με πμ!!!

Πολυ μου ελειψες!!!!

Φιλακια!!!

.png.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...