Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Γειά σας και απο μενα,

Ειμαι η Τζένη και εχω ανα αγοράκι 3 μηνών. Μπαίνω στι parents απο οταν εμεινα εγκυος αλλα τωρα εκανα εγγραφη στην ομορφη παρεα σας.Σε ολη την εγκυμοσυνη και τωρα στον θηλασμό με εχετε βοηθησει ολες παρα μα παρα πολυ και ειδικά η Αγλαία και θα ηθελα να σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω. Θα χαρω πολυ να τα λεμε και να ανταλλασουμε αποψεις για οτι μας απασχολει σχετικα με τα μπεμπε μας και οχι μονο. Εγω εκανα ευτυχώς χρηση της εξάμηνης αδειας μητρότητας και εχω χαρεί παρα πολύ οπότε απο το σπίτι ειστε η παρέα μου μαζι με τον μπέμπη.

Πολλα φιλια σε ολους

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Gina τί υπέροχα παιδάκια έχεις! Να τα χαίρεσαι!

Εγώ πήρα χαμπάρι τον ερχομό σου μήνες μετά... :oops:

Σε γνωρίζω και εγώ διαδικτιακά από παλιά έστω κιαν ήταν σχετικά μικρό το χρονικό διάστημα... Ήταν πάντως την εποχή της εγκυμοσύνης και της γέννησης των διδύμων σου αλλά και των δικών μου!

Χαίρομαι πολύ που σε ξαναβρίσκω! :D

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!!!!!! :D

Για να μην στενοχωριέσαι λοιπόν σου λέω ότι όταν η κορούλα μου ήταν πέντε μηνών αναγκαστικά την πήγα σε σταθμό. Κάποια στιγμή λοιπόν μαθαίνω ότι την κοπέλα που την φρόντιζε, η μικρούλα μου την φώναζε "μαμά".

Εκεί να δεις κλάματα και ενοχές. Θα αισθανόμουν πολύ καλύτερα αν ήταν με τον μπαμπά της ή με μία από τις γιαγιάδες της!

Το ενοχικό σύνδρομο που πιάνει όλες τις μανούλες που δουλεύουν είναι φυσιολογικό και μάλλον δεν θα φύγει ποτέ δυστυχώς :cry:

as1cvdSNw3-0010ODc1NTMxfDAwMDY3NDRkfEggRGVzcG9pbm91bGEgbW91IGVpbmFp.gif

καλως ήρθατε λοιπον.. αα δεν θελω απαισιοδοξιες.. αν ψαχουλεψεις λιγο το φορουμ θα δεις διαφορες ιστοριες και τις περισσοτερες με αισιοδοξο τελος.. ακομα κι αυτες που δεν τα καταφεραν ακομα εχουν την ελπιδα μεσα τους ζωντανη..σας ευχομαι παντα τα καλυτερα και ευχομαι με την πρωτη να σας ερθει ο πελαργος με χαρμοσυνα νεα!!

:D:D:D

716668ezyf7bb20g.gif

Καλώς ήρθες στην όμορφη παρεούλα μας!!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και όλα να σου πάνε καλά από δω και πέρα...

:):):)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...