Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επιτελους βρηκα τον ανθρωπο μου!!!!!!!φευγω τον αυγουστο για Μαδριτη και θα μεινουμε εκει 3 χρονια....πως σου φανηκε η ζωη εκει?ηξερες τη γλωσσα ή εκει εμαθες?ηταν δυσκολο?ζουσες Μαδριτη?

sorry για την βροχη ερωτησεων αλλα ειμαι αγχωμενη!!!!!!!

AN SE AKOUSEI O ANTRAS MOU THA VALEI TA KLAMATA. 3 XRONIA TI THA PATE NA KANETE?DOULEIA? ENA EXO NA PO. EINAI UPEROXA. PIGAINOUME 2 FORES TOULAXISTO TO XRONO KAI OPOTE MAS VOLEPSOUN KALITERA TA OIKONOMIKA MAS, TO SIGOURO EINAI POS THA TO PALEPSOUME NA PAROUME ENA SPITAKI. EINAI UPEROXA.DEN IKSERA TIPOTA KAI TORA MILAO MIA XARA. STO EKSAMINO PANO THA EISAI DASKALA. ENA KALO EINAI STIN ISPANIA.DE MILNE AGGLIKA!!!!!!OPOTE PREPEI NA EPIVIOSEIS KAI NA TA MATHEIS!!!!I ZOI EINAI TELEIA POLI PIO FTINI KAI POLI KALITERI APO DO. KAI ME TON ANTRA MOU SKEFTOMASTE NA KSANAGURISOUME KAPOIA STIGMI.OTI THELISEIS NA ME ROTISEIS.OTI PLIROFORIA THELEIS I VOITHIA!!!!

Σ'ευχαριστω πολυ,με ενθαρρυνεις πολυ!!!!λογω δουλειας του αντρα μου παμε και ελπιζω ολα να πανε καλα.Εχω παιδια και το μονο που με αγχωνει ειναι πως θα προσαρμοστουν στα ισπανικα σχολεια.....θα δουμε....μαλλον θα μεινουμε boadilla.Eχεις αποψη???

Αν θυμηθω κατι θα σε ρωτησω ε????ελπιζω να συναντηθουμε για καφε στη Μαδριτη!!!!!!

Διαφημίσεις

DEN KSERO POU EINAI, PERIOXI I KANENA PROASTIO TIS MADRITIS? EMEIS MENAME STO KENTRO. THA ROTISO KAI TON ANTRA MOU NA ROTISEI TOUS FILOUS TOU STIN ISPANIA GIA TIN PERIOXI. AN EINAI KALI, KONTA KTL.AN LEGETAI SIGOURA ETSI THA SOU PO. EIMAI SIGOURI POS THA PERASETE POLI ORAIA.OSO GIA TA PAIDIA MIN AGXONESAI.DEUTERI GLOSA TOUS THA TIN EXOUN KAI THA GURISOUN ME ENA MEGALO PROSON PISO. ELPIZO NA TA POUME STI MADRITI...KI ELPIZO TOTE NA MPORO NA ERTHO KI EGO ME ENA PAIDAKI :(

PANTA TO LEGAME ME TON ANTRA MOU MOLIS KANOUME DUO PAIDAKIA NA PAME NA MEINOUME GIA LIGA XRONIA MADRITI!POLLA FILIA!!!

Διαφημίσεις

corazon καλως ήρθες.Σου εύχομαι γρήγορα να ερθει το πολυπόθητο μωράκι... :lol::lol::wink: .

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

Γεια σε όλους. Ειμαι η Μαρία και έχω ένα αγοράκι που γεννήθηκε στις 21.01.2008. :D Δυστυχώς εδώ και ένα μήνα γύρισα στην δουλειά :( με μειωμένο ωράριο. Το μωρό μου το κρατάει ο άντρας μου το πρωί και όταν γυρίζω φέυγει εκείνος για δουλειά. Υπάρχει βέβαια και η πεθερά μου κοντά η οποία όταν δεν πηγαίνε στο εξοχικό μας βοηθάει αρκετά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι στεναχωριέμαι που αφήνω το μωρό μου, χάνω το πιο όμορφο ξύπνημα το πρωί μια και τον θηλάζω πριν φύγω στις 6 το πρωί και είναι ψιλοκοιμησμένος. Άσε που έχω μόνιμα το άγχος ότι τώρα που καταλαβαίνει πιο πολύ μπορεί και να προτιμάει να είναι με την γιαγιά ή τον μπαμπά παρα με την μαμά του!(κλαψ!) Αν και είναι ένα χαρούμενο μωρό που πηγαίνει σε όλους γελάει σε όλους μήπως είμαι υπερβολική? Δέν έχω όρεξη να δουλέψω, έχω πολύ δουλειά, τρέχω συνέχεια να προλάβω :shock: . Ελπίζω να μην σας κούρασα. Διαβάζοντας το forum πήρα επίσης πολλές ιδέες για την βάπτιση που θα κάνουμε το Νοέμβριο. Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ. Να έχουμε όλοι υγεία και να χαίρεστε τα μωράκια σας.

Ευχαριστώ

αχ κοριτσακι μου ποσο σε καταλαβαινω!!

ευτυχως εγω καθησα 5 μηνες με τα μωρακια μου....(πηρα ολη την αδεια τοκετου μετα τη γεννα και κολλησα και την καλοκαιρινη αδεια :wink: ) αλλα οταν γυρισα στη δουλεια αρρωστησα!!

δεν μπορουσα να ηρεμησω...............

και σκεψου οτι εγω τα αφησα τα μωρουλια μου σε ξενη γυναικα , απο την οποια βεβαια μεχρι σημερα ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!

σιγα-σιγα με τον καιρο θα το ξεπερασεις!!

παντως να ξερεις , την μανουλα την αγαπανε παντα πολυ-πολυ!!

εμενα ακομα τωρα που γυριζω απο την δουλεια το μεσημερι, και τρεχουν να με αγκαλιασουν!!!!

αχ λαχταρα !!!!!!

να σου ζησει το μωρακι σου!!!

αλλη μια γλυκια μανουλα με ολες τις σκεψεις και τις ανησυχιες στο club!!! :D:D:D

Γεια σε όλους. Ειμαι η Μαρία και έχω ένα αγοράκι που γεννήθηκε στις 21.01.2008. :D Δυστυχώς εδώ και ένα μήνα γύρισα στην δουλειά :( με μειωμένο ωράριο. Το μωρό μου το κρατάει ο άντρας μου το πρωί και όταν γυρίζω φέυγει εκείνος για δουλειά. Υπάρχει βέβαια και η πεθερά μου κοντά η οποία όταν δεν πηγαίνε στο εξοχικό μας βοηθάει αρκετά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι στεναχωριέμαι που αφήνω το μωρό μου, χάνω το πιο όμορφο ξύπνημα το πρωί μια και τον θηλάζω πριν φύγω στις 6 το πρωί και είναι ψιλοκοιμησμένος. Άσε που έχω μόνιμα το άγχος ότι τώρα που καταλαβαίνει πιο πολύ μπορεί και να προτιμάει να είναι με την γιαγιά ή τον μπαμπά παρα με την μαμά του!(κλαψ!) Αν και είναι ένα χαρούμενο μωρό που πηγαίνει σε όλους γελάει σε όλους μήπως είμαι υπερβολική? Δέν έχω όρεξη να δουλέψω, έχω πολύ δουλειά, τρέχω συνέχεια να προλάβω :shock: . Ελπίζω να μην σας κούρασα. Διαβάζοντας το forum πήρα επίσης πολλές ιδέες για την βάπτιση που θα κάνουμε το Νοέμβριο. Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ. Να έχουμε όλοι υγεία και να χαίρεστε τα μωράκια σας.

Ευχαριστώ

Μαρία καλως ηρθες.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Κι εγώ γύρισα στην δουλειά όταν η μικρή ήταν 4 μηνών (τώρα είναι 19 μηνών) κι εμένα έτσι μου φαινόταν στην αρχή. Μου πήρε καιρο να συνηθισω. Η μικρή πήγε σε βρεφικό. Κι έτσι όπως κι εσύ φοβομουν πως δεν θα με θελει. Αλλα τελικά όλα καλά. Οταν είμαι εγώ μπροστά θέλει μόνο εμένα, και τις κρέμες τις άρχισα εγώ τα απογευματα αντί το μεσημέρι (με τις συμβουλές της παιδιάτρου) και όλα καλά.

Μην ανησυχείς καθόλου. Είναι αρχή ακόμη. Κάθε αρχή και δύσκολη δεν λένε?

Θυμάμαι ακόμη την πρώτη μέρα/επιστροφή στην δουλειά κι εκείνη στο σταθμό. Μιλάμε πολύ κλάμα.Κι είχα συνέχεια την μουρίτσα της μπροστά μου όλη την ώρα στο γραφείο σαν όραμα.Αστα.

Να σου ζήσει το μωράκι σου!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΡΑΛΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ 26 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΑ ΚΥΗΣΗ.ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ. :) ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.

913913b5n2izdcet.gif

καλως ηρθες κοραλια.Σου ευχομαι απο εδω και στο εξης τα καλυτερα μην στεναχωριεσαι ειμαι και εγω παθουσα την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος ηταν εξωμητριο ηταν την εβδομαδα που παντρευομουνα την παρασκευη βγηκα απο την κλινικη και σαββατο ηταν ο γαμος.Ολα θα πανε καλα.

Να χαιρεσαι τον γιο σου.

.png

.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...