Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

νοιωθω οτι με απατα


Xaroulis

Recommended Posts

εδω και καποιο διαστημα περιπου 1 μηνα και κατι φοβαμαι πως με απατα ο αντρας μου.

να σας τα πω απο την αρχη μηπως και βγαλετε καμια ακρη.

αλλαξε δουλεια και πηγε σε μια αλλη που μου ειπε οτι θα σχολαει 9 το βραδυ.

εχει τυχει ομως σαυτο τον ενα μηνα 8 στις 10 φορες να ερχεται απο 1 εως και 2 ωρες πιο αργα και να μου λεει οτι ειχε πολυ δουλεια(σε σουβλακια δουλευει) επισης 2 φορες αργησε πανω απο 3 ωρες και μου ειπε οτι πηγανε με το αφεντικο του για μια μπυρα.οταν του ειπα γιατι δε πηρε ενα τηλεφωνο να ξερω αρχισε να μου λεει συγνωμη δε θα ξαναγινει και τετοια.

χτες μαλωσαμε για ασχετο θεμα,και μου κραταει και μουτρα.σημερα το μεσημερι αντι να ερθει στις 2 (ερχεται 2 και ξαναφευγει στις 4+30) ηρθε 4+25(και φυσικα μετα εφυγε καπακι για δουλεια αφου επρεπε να πιασει δουλεια παλι σε 5 λεπτα).τον ρωτησα που ηταν και μου ειπε οτι πηγε για καφε.και μου το ειπε κοφτα κοφτα γιατι απο χτες δε μιλαμε αφου ειχαμε εναν καβγα.

κινητο δεν εχει γιατι το χαλασε ο γιος μας και ετσι δεν εχω κατι να ψαξω.2η συσκευη το εχω ψαξει εκτενες και δεν εχει σιγουρα.

αλλα...στα 11 χρονια που ειμαστε μαζι πρωτη φορα μου χτυπαει μεσα μου το καμπανακι οτι μου κανει απιστια.ενταξει εχω κανει καποιες ζηλοτυπιες στο παρελθον(οχι υστεριες αλλα τα φυσιολογικα.οπως εχει κανει και αυτος και σχεδον ολοι πανω κατω) αλλα ποτε δεν ενιωθα οπως νιωθω τωρα.

και επειδη ειμαι ατομο που προαισθανομαι εντονα πολλα πραγματα πριν γινουν και στο τελος αποδικνυεται οτι η προαισθηση μου ηταν 100% σωστη...ανησυχω...πρωτη φορα νιωθω τοσο εντονα ετσι.θα τρελλαθω κοριτσια.

τι μου προτεινετε να κανω?για συζητηση το εχω κανει πολλες φορες και μου λεει οτι ειμαι φαντασιοπληκτη.το αφεντικο του δε το εχω δει ποτε και ετσι ντρεπομαι να παρω τηλ να ρωτησω τι ωρα σχολαει και τετοια.2 φορες που ετυχε να παρω στη δουλεια 1 ωρα+ κατι πιο αργα απο την ωρα που μου εχει πει οτι σχολαει,δε το σηκωνε κανενας και μετα μου ειπε οταν τον ρωτησα οτι το αφεντικο το ειχε βαλει στον τηλεφωνητη γιατι το μαγαζι το ειχε κλεισει αλλα καθαριζανε.

πειτε μου μια γνωμη γιατι εδω και ενα μηνα αισθανομαι αυτο το πραγμα φοβαμαι μηπως η διαισθηση μου επιβεβαιωθει:-(

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 242
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ αυτό θα έκανα...μια φορά "ντου" στο άσχετο..."γεια σας ήρθα μια βόλτα" να γνωρίσεις κι αυτούς που δουλεύουν μαζί με τον άντρα σου...

και μετά από μερικές μέρες την ώρα που σχολάει...πέρνα και με το αυτοκίνητο από μακρυά να κόψεις κίνηση...

κι εφόσον είστε τόσα χρόνια μαζί τον ξέρεις πολύ καλά...οπότε δεν έχει άδικο και η alphae!!

και να πάρει κινητό...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια το σκεφτηκα και εγω να περασω απο κει αλλα ειναι δυσκολο με τον μικρο ο οποιος δεν κοιμαται ολη μερα με τιποτα και ξυπναει απο τις 6 το πρωι και ετσι 7 το πολυ 7+30 κοιμαται και αν δε τον βαλω για υπνο τοτε θα κοιμηθει στο πατωμα!!επισης αλλο ενα κακο ειναι οτι δεν εχω διπλωμα οδηγησης(ντρεπομαι που το λεω) και ειναι μιση ωρα με 40 λεπτα δρομος με τα ποδια

η αλφαε εχει δικιο.θελω να σκεφτω μια προφαση για να παρω τηλ να ψαρωσω το αφεντικο του για την ωρα που κλεινει το μαγαζι.αλλα δε μπορω να σκεφτω καμια.αν μου πει οτι το κλεινει στανταρ 9 τοτε θα παρω πολυ πιο δραστικα μετρα.αλλα το κακο ειναι οτι δε τον εχω δει ποτε και ο αντρας μου δε τον ηξερε πιο παλια τωρα τον γνωρισε.οποτε επειδη ο αντρας μου δεν ειναι τυπος που ανοιγεται ειμαι σιγουρη οτι αν <<παιζει>> κατι δε θα του το εχει πει με τιποτα.

γιαυτο θελω να βρω μια προφαση για να ρωτησω.αλλα δε μου ερχεται καμια ιδεα:-(

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ο άντρας σου δουλεύει σε σουβλατζίδικο που κλείνει 9 το βράδυ;Συνήθως τα σουβλατζίδικα μένουν ανοιχτά εως αργα. Η κουμπάρα μου για ένα διάστημα δούλευε σε μαγαζί με σουβλάκια και τελείωνε πολύ αργά, μετά τις 2 με 3 το βράδυ.

s-age.pngs-age.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

δεν εχεις καποια φιλη σου να περασει απο εκει να δει τι γινεται μετα το κλεισμο?

παντως αφου λεσ οτι ειναι πολυ φρεσκια η δουλεια, θεωρω καπως λογικο να παρεκκλινει του ωραριου του γιατι προσπαθει να κανει φιλους στη δουλεια του, να αποκτισει καλες σχεσεις με το αφεντικο , να να να..... απλα πες του οτι δεν σου αρεσει αυτο το ελευθερο ωραριο που εχει και σιγα σιγα να σταματησει να αργει.

Link to comment
Share on other sites

Ο άντρας σου δουλεύει σε σουβλατζίδικο που κλείνει 9 το βράδυ;Συνήθως τα σουβλατζίδικα μένουν ανοιχτά εως αργα. Η κουμπάρα μου για ένα διάστημα δούλευε σε μαγαζί με σουβλάκια και τελείωνε πολύ αργά, μετά τις 2 με 3 το βράδυ.

Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό....:confused:

iyuNp3.png4hNCp3.png
Link to comment
Share on other sites

ναι ειναι ενα μικρο οχι σε κεντρικο σημειο και δεν εχει δουλεια μετα.απο το πρωι το ανοιγει το αφεντικο και κλεινει στις 9.παλια του ειχε πει το κρατουσε ως τις 11 αλλα ζητημα να περνουσαν 2-3 ατομα οποτε δεν αξιζε ο κοπος.το κλεινει στις 9 το καλοκαιρι ειπε (απο ιουνιο μαλλον)μπορει να το κραταει και παραπανω δεν ειναι σιγουρο ομως.

βασικα ο αντρας μου πηγε εκει μεχρι να βρει κατι αλλο ετσι για 1-2 μηνες γιατι δε βλεπουμε μελλον σαυτον δεν εχει πολυ δουλεια με το ζορι τα βγαζει.παραλληλα ψαχνει και για κατι αλλο.αλλα το θεμα ειναι οτι απο τοτε που πηγε εκει αρχισε ολο αυτο που σας λεω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τηλεφωνο μην παρεις στη δουλεια αν ο ανθρωπος ειναι αθωος να σε κραξει και με το δικιο του!Γιατι δεν βαζεις καποιο γνωστο σου να παρει και καλα να δωσει μια παραγγελια?Να δει αν θα το σηκωσει κανεις??

 

Επειδη και ο αντρας μου κανει ενα 4ωρο σε ψητοπωλειο και παλιοτερα δουλευε και στο θειο του που εχει τετοιο μαγαζι...αλλα και ο κουμπαρος μου κανει αυτη τη δουλεια και ξερω τα ωραρια πανω κατω.... για να καταλαβω ποση ωρα καθαριζουν???2 ωρες??Δυσκολο!

 

Παντως αν εξαιρεσεις αυτο δεν φαινεται κατι τρελα υποπτο!Οκ μπορει να τσακωθηκατε και να ηπιε εναν καφε με ενα φιλο..δεν ειναι και εγκλημα!Ευχομαι να μην ειναι τπτ απολυτως!!!:D

KETsp3.png

Link to comment
Share on other sites

εχω παρει τηλεφωνο εγω η ιδια 2 φορες 1-2 ωρες μετα που αργουσε να ερθει και δε το σηκωνε κανενας.οταν του το ειπα μου απαντησε πως το αφεντικο εβαλε λεει τον τηλεφωνητη και γιαυτο δε το ακουγανε.γινεται αυτο το πραγμα?

το μαγαζι απο οτι μου ειπε ειναι μια σταλια.το να πηγε για καφε με φιλο του δε με πειραζει.και παλιοτερα το εκανε 1 φορα την εβδομαδα.αλλα ποτε δεν αργουσε απο τη δουλεια μα ποτε.

α ξεχασα να σας πω και το αλλο!!πολυ σημαντικο!!

την προηγουμενη εβδομαδα ειχε ρεπο .και εφυγε απο δω για να παει οπως ειπε να παρει κατι να φαει απο το μαγαζι ηταν και απογευμα κατα τις 8.

ε περναει μιση ωρα?αντε 45 λεπτα.και εγω αρχισα να τρωγομαι.λεω θα παρω στο μαγαζι και θα τον ζητησω ταχα οτι θελω και εγω να μου παρει κατι(μιας και δεν εχει και κινητο!)

παιρνω τηλεφωνο το σηκωνει ο υπαλληλος ο 2ος που δουλευει εκει μονο 6-9 και του λεω γεια σου ειμαι η γυναικα του Τ... ειχε πει πως θα περασει εχει ερθει?γιατι θελω να παρει κατι και για μενα

και μου λεει αυτος οχι δεν ηρθε αλλα σε λιγο θα κλεισουμε κιολας.

καλα του λεω οκ και κλεινω.ε δε παιρνανε 5 λεπτα και με παιρνει ο αντρας μου τηλ απο το μαγαζι(το ειδα στην αναγνωριση)

ερχεται σπιτι και τον ρωταω που ηταν και μου λεει οτι πηγε με το αυτοκινητο τσαρκες κανενα μισαωρο.

ξεχασα επισης να πω οτι οποτε εχει ρεπο φαγωνεται να φυγει τα απογευματα κατα τις 7 και λεει οτι το κανει για να κοιμηθει ο μικρος γιατι αλλιως δε κοιμαται(οκ το παραδεχομαι οποτε εχει ρεπο ο μπαμπας του ο μικρος ξεσαλωνει και ενω ολες τις αλλες μερες πεφτει ξερος ,τοτε δε λεει να παει για υπνο) αλλα το θεμα ειναι οτι του εχω προτεινει επιτηδες να καθισει να δουμε αν θα κοιμηθει και αν δεν...τοτε ας φυγει.και δε θελει.τον βλεπω οτι φαγωνεται για να φυγει!!!

και αντε πες φευγει μονο και μονο για να κοιμηθει ο μικρος.και το ξερει καλα οτι αφου θα λειψει ο μικρος σε 5 λεπτα το πολυ ειναι τεζα.

αυτος κανει 2-3 ωρες να γυρισει.συγκεκριμενα πριν 2 εβδομαδες εφυγε στις 7 και γυρισε στις 10+30!

και οταν τον ρωτησα που ηταν τοσες ωρες μου ειπε οτι πηγε σε εναν που εχει ενα μαγαζι και θελει ατομο και μιλουσαν για την δουλεια αλλα δεν εκατσε λεει η φαση τελικα γιατι εδεινε λιγα χρημματα.

δε ξερω δε ξερω αληθεια.μακαρι να ειμαι παρανοικη υπερβολικη τρελλη...

αλλα ποτε ξανα δεν εχω νοιωσει ετσι:?

Link to comment
Share on other sites

μονο εσυ μπορεις να ξερεις γιατι οπως λες εισαι 11 χρονια με τον αντρα σου.οποτε αν νιωθεις οτι κατι δεν σου παει καλα ψαξτο παρα πολυ.παρε τηλ στο μαγαζι οταν βλεπεις οτι αργει η οταν πηγαινει στο ρεπο του και σκαρφισου κατι να μαθεις αν ειναι εκει ,χωρις να πεις απαραιτητα οτι εισαι εσυ,πες κατι αλλο θα βρεις εσυ δικαιολογιες.αν δεν βγαλεις ετσι ακρη στριμωξε τον να σου πει την αληθεια,οχι με φωνες με τροπο .παντως κανε κατι να το ξεδιαλυνεις γιατι αυτη η αβεβαιοτητα ειναι τρελα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ψιλομπερδεμένα στα λέει, λογικό είναι να νιώθεις έτσι. Αλήθεια δεν έχεις κανένα γνωστό ή γνωστή να περάσει από το μαγαζί, ώρα που δουλεύει ο άντρας σου, να δει τι γίνεται. Κάποιο άτομο που να το εμπιστεύεσαι. Να μείνει μέχρι το κλείσιμο, υποθέτω έχει τραπέζια για να κάτσει ο κόσμος;

s-age.pngs-age.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου ακούγονται αρκετά ύποπτα αυτά που μας γράφεις.

Δεν μπορείς να αφήσεις κάποιον δικό σου στο σπίτι και να τον παρακολουθήσεις, για να σου φύγει και η περιέργεια;

Link to comment
Share on other sites

Καλα συγνωμη για να κοιμηθει ο μικρος δεν μπορει απλα να παει σε ενα αλλο δωματιο και να κανει ησυχια για κανενα τεταρτακι??

οχι γιατι τον καταλαβαινει οτι ειναι σπιτι.καλα οκ παλια κατεβαινε κατω και περιμενε στο αυτοκινητο κανενα τεταρτο και μετα ερχοταν σπιτι.επαιρνε και εναν καφε μαζι να πιει κατω και τελος

 

ψιλομπερδεμένα στα λέει, λογικό είναι να νιώθεις έτσι. Αλήθεια δεν έχεις κανένα γνωστό ή γνωστή να περάσει από το μαγαζί, ώρα που δουλεύει ο άντρας σου, να δει τι γίνεται. Κάποιο άτομο που να το εμπιστεύεσαι. Να μείνει μέχρι το κλείσιμο, υποθέτω έχει τραπέζια για να κάτσει ο κόσμος;

δυστηχως τωρα εχει 8 μηνες που ηρθαμε εδω και δεν εχω στενες παρεες.και ξερεις δε θελω να δωσω δικαιωματα σε απλους γνωστους να λενε δεξια και αριστερα...:mad:

Εμένα μου ακούγονται αρκετά ύποπτα αυτά που μας γράφεις.

Δεν μπορείς να αφήσεις κάποιον δικό σου στο σπίτι και να τον παρακολουθήσεις, για να σου φύγει και η περιέργεια;

οχι δεν εχω δυστηχως...ολοι οι δικοι μας ειναι 500χμ μακρια!!

Link to comment
Share on other sites

αααα τα καινουρια δεδομενα που μας δινεις μου φαινονται αρκετα (για να μην πω πολυ) υποπτα!!!:evil:

πρωτα απο ολα (δεν ξερω την οικονομικη σας ανεση, αλλα) πρεπει να του παρεις ενα κινητο! γιατι πρεπει να εχεις μια αμεση επικοινωνια μαζι του γιατι παιδι μικρο εχετε και δεν μπορει να πηγαινει αυτος οπου ναναι κι εσυ να τν ψαχνεις σε μια εκτακτη περιπτωση! αυτο να του πεις. επισης για τον ιδιο λογο θα απαιτησεις να το εχει παντα ανοιχτο και να το απαντα οποτε τον παιρνεις τηλ!

δευτερον οταν θα θελει να φυγει "για να κοιμηθει ο μικρος" να του λες βγες κανα τεταρτο εξω κι ελα ομως γιατι σε θελω κατι! αυτο το κατι μπορει να ειναι μια δουλεια στο σπιτι, η οτιδηποτε αλλο.

τριτον...θ σκεφτω και θα σου πω... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να ξέρω ακριβώς την μεταξύ σας κατάσταση, θα πρέπει να το κοιτάξεις λίγο. Δηλαδή στα ρεπό του να του προτείνεις να βγείτε μαζί ή να σκαρφιστείς ότι έχεις δουλειά (οδοντίατρο) και να κάτσει αυτός στο σπίτι με το μικρό. Έτσι μπορείς να δεις κάποιες αντιδράσεις. Τώρα ύποπτο φαίνεται ότι πάντα αργεί. Δεν μπορεί να κλείνει 9 το μαγαζί και να γυρίζει μετά απο 2 ώρες. Δεν μπορεί να βγαίνει πάντα με το αφεντικό. Δεν θέλω να σε φοβήσει απλά καλύτερα να το ελέγξεις. Αυτός τι λέει για την αλλαγή αυτή?

Link to comment
Share on other sites

Αυτος λεει οτι ειμαι παλαβη!!ναι το κινητο θα το παρω το πολυ την αλλη εβδομαδα!το ζητημα ειναι να μιλησω με το ιδιο το αφεντικο με καποιο τροπο ωστε να μαθω τι ωρες κλεινει καθε μερα!!

Link to comment
Share on other sites

Αχ, βρε κοπέλα μου, εύχομαι ειλικρινά να μην είναι τίποτα και δε θέλω να σου βάλω ιδέες ή να σε κατευθύνω σε καμία περίπτωση (άλλωστε δεν έχω ιδέα για τις γενικότερες σχέσεις σας), αλλά δε νομίζω ότι θα άντεχα να φεύγει ο άντρας μου ή να αργεί και να μην ξέρω πού είναι! Άσχετα με την απιστία, θα έπρεπε να σε ενημερώνει!Είναι κάτι που δεν έκανε πάντα;;;

Το να φεύγει στα ρεπό, ιδίως εφόσον απ'ότι κατάλαβα, λείπει όλη μέρα από το σπίτι του και την οικογένειά του, εκτός από ύποπτο είναι χοντρό.

Να παραδεχθεί απιστία θα το απέκλεια, οπότε -και προκειμένου να μην σε τρώει- πάρε δραστικά μέτρα, όπως το να αποκτήσει κινητό τηλ. οπωσδήποτε (αν θέλεις σου στέλνω μια, αρχαία βέβαια, συσκευή που έχω, χάρισμά σου), να απαιτήσεις να σε ενημερώνει για τυχόν αργοπορίες/αλλαξοπορίες και φυσικά θα φρόντιζα να πέρναγα από το μαγαζί. Οδηγείς; Είναι κοντά ποδαράτο; Πάρε και το μικρό και πήγαινε. Κάνε παραγγελία "μαϊμού". Προσπάθησε να το λήξεις με κάποιο τρόπο. Εκτός....και αν σε τρομάζει το τι θα ανακαλύψεις ...

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι ιδέα σου ή κάτι άσχετο (να περνάει κανά υπαρξιακό ας πούμε!)

Φιλικά

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Link to comment
Share on other sites

μηπως εχει πιεστει ο ανθρωπος απο την κατασταση στο σπιτι (+τα οικονομικα) κ θελει να ξεσκασει απλα?! να εχει λιγο χρονο (εστω) με τον εαυτο του? γι αμια απλη βολτα με μπυριτσα παρεα με τον εαυτο του?

[κ αν στο εχει πει στο παρελθον τον εχεις κραξει κ δεν μπορει να στο ξαναπει (πχ τον φορτωσες με τυψεις?!)?]

 

μια σκεψη εκανα απλα.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...