Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν παμε καλα........

demi

Recommended Posts

τι την ενοχλεί το ποσα παιδια θα κάνεις!Τα κάλαντα θα της πουν?Βρε κόσμος που κυκλοφορεί...

:lol::lol::lol::lol:

η αληθεια ειναι οτι ο καθενας πεταει τη μπουρδα του και αυτο μου τι δινει,

εχεις πανω απο 2 παιδια γιατι εχει εχεις πανω απο δυο;;;

εχεις ενα γιατι εχεις ενα ;;;;

ελεος δηλ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά είπε βλακεία γιατί δεν είχε τι άλλο να πει η κυρία. Εμένα όταν γέννησα το Γιώργο, και επειδή μας προέκυψε, μας λέει μια θεία του άντρα μου:"Αντε από εδώ και πέρα να φυλάγεστε για να μην κάνετε άλλο".

μα καλα της ζητησε κανεις να τα ταισει,να τα ντυσει?μα τι κοσμος Παναγια μου?

ΘΕΛΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ..ΘΕΛΩ και ενα και δυο και τρια παιδια...Και αν ημουν αξια θα ημουν και πολυτεκνη ..εσυ τι ζορι τραβας?????

Μάλλον το θεώρησε αστείο και το είπε για χαριτωμενια!Απλα αγνόησε το,μερικοί δεν σκέφτονται πριν να μιλήσουν...τι την ενοχλεί το ποσα παιδια θα κάνεις!Τα κάλαντα θα της πουν?Βρε κόσμος που κυκλοφορεί...

το ειπα στα κοριτσια στο γραφειο και λυθηκαν στο γελιο..μακαρι να μας ερχοταν η ατακα και να την λεγαμε...

με εχουν παρει στο ψιλο και λενε..δνε πιστευω να εκανες τιποτα το βραδυ να εχουμε καμμια λαχταρα να μεινεις εγκυος και να παρεξηγηθει η μανταμ..

Διαφημίσεις

μολις επαθα ενα σοκ και εχω μουδιασει ολοκληρη..δεν ξερω καν αν πρεπει να το γραψω εδω.....

ερχεται μια πελατισα μια φορα ρον χρονο εδω που εργαζομαι...

ηρθε περισυ ημουν εγκυος οποτε με ρωταει...ΟΛΑ ΚΑΛΑ?γεννησες με το καλο κλπ κλπ κλπ...

φευγοντας μου λεει ..αντε ευχομαι του χρονου που θα ερθω παλι να μην εισαι ΠΑΛΙ εγκυος..φτανουν 2 παιδια!!!!!!!

εμεινα παγωτο και δεν ειπα κατι μονο χαζογελασα μαλλον απο αμηχανια.

και ρωτω...1.εσυ μου τα μεγαλωνεις?

2 με ρωτησες αν θελω η αν προσπαθω για αλλο παιδι?

3.σου ειπε κανεις οτι τα 2 με βαραινουν?

δεν ξερω τι αλλο να πω..βοηθηστε με γιατι το χανω το μυαλο μου..

και μιλαμε για κυρια μορφωμενη ....

Πάρε το θετικά...

τουλάχιστο δε σου το είπε ο εργοδότης σου;)!!!

ε και συ το παράκανες μανδάμ...ακου 2 παιδιά και να θες και άλλο...τσκ τσκ τσκ!!!!!!

εγω που τους μιλάω για το τέταρτο που θα κάνω...

με ρωτάνε με γουρλωμένα μάτια και με έκπληξη ''καλά θα κάνεις και άλλο ???

και μετά δεν πιστεύουν στην θετική μου απάντηση,,,:lol::lol::lol:

Εγω εκεινο που ευχαριστιεμαι η εκφραση καπιοων οταν τους ανακοινωνω πως εχω 4 παιδια....με κοιτανε με γουρλομενα ματια και μου λενε 4...!!!!!μπραβο....!!!!και φευγουν παραμιλοντας.....:cool:..η και το αλλο οταν παρκαρω καπου κενρτικα και εχω ολο τον λοχο μου στο αμαξι....βλεπω να μετρανε νοερα ποσα παιδια βγαίνουν απο μεσα.....τρελενομαι....!!!:lol:

\η και το αλλο οταν παρκαρω καπου κενρτικα και εχω ολο τον λοχο μου στο αμαξι....βλεπω να μετρανε νοερα ποσα παιδια βγαίνουν απο μεσα.....τρελενομαι....!!!:lol:

Αυτό βιντεάκι στο youtube μου θυμίζει.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Εγω εκεινο που ευχαριστιεμαι η εκφραση καπιοων οταν τους ανακοινωνω πως εχω 4 παιδια....με κοιτανε με γουρλομενα ματια και μου λενε 4...!!!!!μπραβο....!!!!και φευγουν παραμιλοντας.....:cool:..η και το αλλο οταν παρκαρω καπου κενρτικα και εχω ολο τον λοχο μου στο αμαξι....βλεπω να μετρανε νοερα ποσα παιδια βγαίνουν απο μεσα.....τρελενομαι....!!!:lol:

Ωχ, και εγω μπορεί να το κάνω αυτό. Γιατί ζηλεύω. Θέλω και εγώ 4.......

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Ελα βρε ντεμουλα μου , γραψτες ολες τις ανοητες εκει που περνει . Ξερεις εγω τι εχω ακουσει απο διαφορες βλαμενες ?/?? η αλλη εκανε σαν υστερικια να κανω 3ο παιδι λες και εκεινη μου τα μεγαλωνει ,η αλλη οταν ακουγε για 3ο ελεγε "οχι οχι " λες επισης εκεινη μου τα μεγαλωνει , ελα μωρε το τι κομπλεξ τραβαει ο καθε δυστηχησμενος . Προσωπικα ποτε μου μα ποτε μου δεν εχω κανει σχολιο σε κανενα και το τι θα κανει στη ζωη του . το θεωρω μιζερο να ασχολεισε με τις ζωες των αλλων και οχι με τη δικη σου . Χαμογελασε και εσυ ευγενικα , μην απαντας και αστην απο εκει .

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα η μαμά μου έκανε 4 παιδιά και μάλιστα είμαστε όλες κορίτσια:lol::lol: Όταν το μαθαίνανε καποιοι, αμέσως βγάζανε το συμπέρασμα ότι οι δικοί μου πηγαίνανε για το γιο και δεν τους έκατσε. Τέτοιες μπούρδες δηλαδή. Ομως οι γονείς μου ποτέ δεν μας είπανε ότι θέλανε αγόρι ούτε είχανε τέτοια σκασίλα.Πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα την πετάξουν την ανοησία τους για να καλύψουν τη δική τους ανασφάλεια, το θέμα είναι να μην δινεις σημασία.:wink:

s-age.pngs-age.png

εσενα τουλαχιστον σου το ειπε μια ασχετη,μια που την βλεπεις μια φορα τον χρονο...

εμενα που μου το ειπε η πεθερα μου?????εχω δυο αγορακια και οταν γεννησα την κορη μου μου ειπε ακριβως αυτο :"Αντε από εδώ και πέρα να φυλάγεστε για να μην κάνετε άλλο". φτανουν τρια παιδια,τωρα που εκανες και την κορη.......!!!!!!!

επαθα σοκ...γιατι κυρα μου???μηπως σου ζητησα βοηθεια??ΟΟΟΟΧΙ. λεφτα?? ΟΟΟΟΧΙ.

τοτε τη δουλεια εχεις στο κρεβατι μου????? ΟΕΟ????

apHGp3.png

Ρε πατε καλα? τρωτε φρικες με αυτα? τι λετε τωρα ρε σεις? .......εγω εχω ενα....εμενα μου ειπαν 'κανε και αλλο γιατι αμα σου πεθανει αυτο θα τρελλαθεις'....και εσκασα στα γελια........αντε τωρα.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ρε πατε καλα? τρωτε φρικες με αυτα? τι λετε τωρα ρε σεις? .......εγω εχω ενα....εμενα μου ειπαν 'κανε και αλλο γιατι αμα σου πεθανει αυτο θα τρελλαθεις'....και εσκασα στα γελια........αντε τωρα.......

Εγώ πάλι θα την πλάκωνα στα χαστούκια γιατί αυτό ούτε για πλάκα δε λέγεται.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

εγω εχω ενα....εμενα μου ειπαν 'κανε και αλλο γιατι αμα σου πεθανει αυτο θα τρελλαθεις'....και εσκασα στα γελια........αντε τωρα.......

Δεν παιζεσαι....!!!! Μαζι σου!!!! Ο κοσμος εχει ξεφυγει τ ε λ ε ι ω ς!!!

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Διαφημίσεις

ποπο μιλαμε ο κοσμος σαλταρε ε δεν ξερει τι λεει πλεον,παντως μπραβο σου που γελασες σε βρισκω σουπερ εγω παλι θα αντιδρουσα πολυ ασχημα δεν ξερω με τι θα ξεκινουσα με μπουνιες οι κλωτσιες

πόσο θα ηθελα να ειχα και ενα (ενα εχω, ζωη να΄χει το πουλακι μου!!!), και 2, και 3, και 4 παιδια......χαρα ζωής, νοημα και σκοπος!!!!:):)

ευτυχια, τιποτα αλλο δεν εχω να πω....:D

:shock::shock::shock::shock::shock:

Από τα πιο τραγικά περιστατικά που έχω διαβάσει ποτέ εδώ μέσα.

Υπάρχει εκεί κόσμος, που λέει τέτοια λόγια;

Μιλάμε φρίκαρα τώρα...........

πόσο θα ηθελα να ειχα και ενα (ενα εχω, ζωη να΄χει το πουλακι μου!!!), και 2, και 3, και 4 παιδια......χαρα ζωής, νοημα και σκοπος!!!!:):)

ευτυχια, τιποτα αλλο δεν εχω να πω....:D

Ακριβως αυτα ειναι τα συναισθηματα μου σαν μητερα 4 παιδιων και θα προσθεσω και ενα ακομη.....υπερηφανια......αλλοι το καταλαβαινουν...αλλοι απλα δεν μπορουν .....!!!!!τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...!!!!!!:wink:

Ακριβως αυτα ειναι τα συναισθηματα μου σαν μητερα 4 παιδιων και θα προσθεσω και ενα ακομη.....υπερηφανια......αλλοι το καταλαβαινουν...αλλοι απλα δεν μπορουν .....!!!!!τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...!!!!!!:wink:

γεμιζει το σπιτι με ζωη...

καλα τελικα καταληγω στο συμπερασμα οτι στην ελλαδα αν δεν εισαι ακριβως με τα στανταρ που υποδεικνυει η κοινωνια εχεις προβλημα! ειμαστε καλα? και εχουμε και υπογεννητικοτητα μονο μυαλο δεν εχουμε! καντε καλε οσα θελετε και μπορειτε και οι υπολοιποι περισσευουν...

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.....ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΑΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΙ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ........ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ.......ΦΙΛΙΑ DEMI,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.

αδιάκριτες κρίσεις χρήζουν αδιακρίτων- χιουμοριστικών σχολιων τύπου " γιατί το λέτε αυτό ;;;δεν έχετε καλές εμπειρίες από τα παιδιά σας;;;;;;;:-P:razz::shock::shock::shock:" και άσε την να το....... επεξεργαστεί κανα δυο λεπτά να το ....εμπεδώσει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...