Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

η κορη μου 15 χρονων βγαινει με 23 χρονο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 413
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ομως θα τον χωσω μεσα και θα τον κανω να φτυσει αιμα γιαυτο που εκανε.για να μη πω για τον αντρα μου τι θα του κανει.

τι δουλεια εχει ο 30αρης με ενα ΠΑΙΔΑΚΙ???? και μετα κανουμε και καλα οτι νευριαζουμε οταν βλεπουμε τοπικς με παιδεραστες???

ΕΛΕΟΣ!!!

Καλε...τις εχεις και 2 τις κορακλες...σε φανταζομαι με το ματι να γυαλιζει....χιχιχι!!!

Αλλο 30ρης και αλλο 23χρονος.

απλα αναφερθηκα στο παραδειγμα της κοπελας μου με τοση ηρεμια εγραψε ποσο νορμαλ ειναι ενα 15χρονο ΠΑΙΔΑΚΙ να παει με εναν 30αρη.

παρολα αυτα αν μια 30αρα γυναικα πηγαινε με ενα 15χρονο αγορι...θα βρισκοταν στην φυλακη.εκει συγχιζομαι.γιατι εχουμε υποβιβασμενα τα κοριτσια.

κολλησαμε στην εποχη της προ-γιαγιας μου που η γυναικα-παιδακι ηταν 14 και ο αντρας-παιδοφιλος 30.

Καλε...τις εχεις και 2 τις κορακλες...σε φανταζομαι με το ματι να γυαλιζει....χιχιχι!!!

και γυαλιζει και φωτιες πεταει και αν αγγιξει εστω και μια τριχα των παιδιων μου(η των κοριτσιων η του γιου) παιδοφιλος θα τον κανω να παρακαλαει να πεθανει:evil::twisted::twisted::twisted: εστω κ αν αυτη ειναι 15 κ αυτος 23/δεν υπαρχει καμια διαφορα.ειναι αντρας και το αλλο ειναι παιδακι:twisted:

απλα αναφερθηκα στο παραδειγμα της κοπελας μου με τοση ηρεμια εγραψε ποσο νορμαλ ειναι ενα 15χρονο ΠΑΙΔΑΚΙ να παει με εναν 30αρη.

παρολα αυτα αν μια 30αρα γυναικα πηγαινε με ενα 15χρονο αγορι...θα βρισκοταν στην φυλακη.εκει συγχιζομαι.γιατι εχουμε υποβιβασμενα τα κοριτσια.

κολλησαμε στην εποχη της προ-γιαγιας μου που η γυναικα-παιδακι ηταν 14 και ο αντρας-παιδοφιλος 30.

και γυαλιζει και φωτιες πεταει και αν αγγιξει εστω και μια τριχα των παιδιων μου(η των κοριτσιων η του γιου) παιδοφιλος θα τον κανω να παρακαλαει να πεθανει:evil::twisted::twisted::twisted: εστω κ αν αυτη ειναι 15 κ αυτος 23/δεν υπαρχει καμια διαφορα.ειναι αντρας και το αλλο ειναι παιδακι:twisted:

μου αρεσει η περιγραφεί σου

δεν παιζεσαι:-P

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Παιδια μεταξυ μας εχει δικιο η Δημητρα. Το παληκαρι δεν ειναι κανα παιδακι που μολις βγηκε απο το αυγο. Προτασεις σεξουαλικου περιεχομενου απο οτι καταλαβα κανει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ σε ανηλικο. Εγω δεν ειμαι τοσο υπερανω. Θα την παρακολουθουσα ΣΤΕΝΑ την μικρη και υπαρχουν τροποι και στον παληκαρο θα του εκοβα τον βηχα απο την ριζα.........τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε συ......η προγονη μου η Δ εχει fb και την παρακολουθω ΚΑΙ αυτη τι κανει.....ειπαμε υπερανω αλλα στο παιδι μου ΤΟΣΟ υπερανω ΔΕΝ ειμαι.....προτειμω να με μισησει προσωρινα και να την γλιτωσω απο το να πω σαν φιλαρακι-μανα 'ελα πες μου τον πονο σου'. Δεν ειμαι φιλη της ειμαι ΜΑΝΑ της, και ως αυτο θα της βαλω ορια μεχρι να ειναι 18 και απο τον νομο να μπορει να αποφασισει για τον εαυτο της.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Παιδια μεταξυ μας εχει δικιο η Δημητρα. Το παληκαρι δεν ειναι κανα παιδακι που μολις βγηκε απο το αυγο. Προτασεις σεξουαλικου περιεχομενου απο οτι καταλαβα κανει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ σε ανηλικο. Εγω δεν ειμαι τοσο υπερανω. Θα την παρακολουθουσα ΣΤΕΝΑ την μικρη και υπαρχουν τροποι και στον παληκαρο θα του εκοβα τον βηχα απο την ριζα.........τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε συ......η προγονη μου η Δ εχει fb και την παρακολουθω ΚΑΙ αυτη τι κανει.....ειπαμε υπερανω αλλα στο παιδι μου ΤΟΣΟ υπερανω ΔΕΝ ειμαι.....προτειμω να με μισησει προσωρινα και να την γλιτωσω απο το να πω σαν φιλαρακι-μανα 'ελα πες μου τον πονο σου'. Δεν ειμαι φιλη της ειμαι ΜΑΝΑ της, και ως αυτο θα της βαλω ορια μεχρι να ειναι 18 και απο τον νομο να μπορει να αποφασισει για τον εαυτο της.......

ετσι ακριβως.

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

ο καθε ενας σκεφτεται διαφορετικα.η δικη σου η μαμα μπορει να σε αφησε να εισαι με εναν 30αρη οταν ησουν 15.

μπορει και εσυ να αφησεις την κορη σου να παει με εναν 30αρη οταν θα ειναι 15.

εγω ομως θα τον χωσω μεσα και θα τον κανω να φτυσει αιμα γιαυτο που εκανε.για να μη πω για τον αντρα μου τι θα του κανει.

τι δουλεια εχει ο 30αρης με ενα ΠΑΙΔΑΚΙ???? και μετα κανουμε και καλα οτι νευριαζουμε οταν βλεπουμε τοπικς με παιδεραστες???

ΕΛΕΟΣ!!!

Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για 23χρονο και όχι για 30άρη.

Η διαφορά μικρή αλλά... υπάρχει.

Τώρα το τι θέλει ένας 23χρονος από το 15χρονο;

Πολύ πιθανό ότι θέλει κι ένα 15χρονο από έναν 23χρονο.

Υπάρχει πιθανότητα παιδεραστίας; Πολύ πιθανό αλλά από την άλλη ίσως και όχι.

Το θέμα πιστεύω ότι είναι πιο σημαντικό το να ενημερώσεις το 15χρονο για το πως θα προστατεύσει τον εαυτό της πριν αρχίσεις να τρέχεις στην αστυνομία τον 23χρονο.

Τα παιδιά θέλουν καθοδήγηση και προστασία. Από εκεί και πέρα κάνεις προσευχές να βάλουν το μυαλό τους στο κεφάλι τους και να κάνουν τη θεωρία πράξη όταν βρεθούν σε μία αντίστοιχη θέση.

Αυτή είναι φυσικά η δική μου γνώμη η οποία ισχύει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Όλες οι - ψύχραιμες - συζητήσεις είναι ευσπρόδεκτες.

αυτο ακριβως.κιεγω οταν ημουν εφηβη πολλες φορες δε μιλουσα στη μανα μου γιατι νομιζα οτι κανει πραγματα για το κακο μου.

και ομως μετα καταλαβα οτι ημουν χαζη και ανιδεη. και πολυ καλα μου εκανε.

νευριαζα οταν γυρνουσα το βραδυ απεξω και την επιανα να με περιμενει στην πορτα!και της φωναζα

και ομως απο τωρα το λεω οτι οταν βγαινουν εξω τα παιδια μου δε θα κλεινω ματι και θα λιωσω τους διαδρομους απο τα πηγαινε-ελα μεχρι να γυρισουν σπιτι.

και τελικα καλυτερα που δεν ηταν φιλεναδα μου η μανα μου(παρολο που με εκανε στα 20 ) γιατι μπορει να ειχα πεσει σε πολυ χοντρες μακακιες.

καλυτερα που μου ελεγε ΟΧΙ και με εμποδισε σε μερικα πραγματα.παρα να να ηταν η κολλητη που με σιγονταριζε μονο κ μονο για να της μιλαω.

δηλαδη τι θα γινει.για να μη μαλωνουμε με το παιδι μας,για να μη μας θυμωσει κ κλειστει στο δωματιο του,θα πρεπει εμεις να λεμε σε ολα ναι?

οσο για το φεις μπουκ ΑΝ εχουν θα ειναι ελεγχομενο απο εμενα με το ειδικο προγραμματακι.κ οταν λειπουν θα βλεπω τα παντα.τι λενε με ποιον τα λενε ΟΛΑ.αν ανακαλυψω κανεναν ανωμαλιαρη δε θα της πω τιποτα.αλλα θα μπω με το ονομα της να του κλεισω ραντεβου.

και θα τον περιμενω με την αστυνομια:twisted::twisted::twisted:

όχι δεν κάνουν οι έφηβοι σεξ.

Ένα ποσοστό κάνει. Εμείς οι μεγάλοι που κυκλοφορούμε σε καφετέριες κτλ βλέπουμε τη νέα γενιά και λέμε α τα πουτ..... κτλ. Ναι γιατί βλέπουμε μόνο αυτούς που είναι έξω.

Τα παιδιά που είναι στο σπίτι και διαβάζουν, ή είναι σε έναν αθλητικό σύλλογο ή είναι με τους γονείς τους ΔΕΝ τα βλέπουμε.

Σαν καθηγήτρια, μητέρα, θεία κτλ εκνευρίζομαι πολύ που όλοι βάζουν τους εφήβους σε ένα καζάνι.

Μπορεί να φλερτάρουν, να έχουν σσκιρτίσματα, φυσιολογικό, αλλά μόνο τα παρατημένα παιδιά και τα πολύ ελεύθερα θα κάνουν σεξ.

Αμάν πια τα καημένα....τα δείχνετε όλοι με το δάχτυλο...

δεν εχω πολλα λογια να πω! ειλικρινα! ενα μονο θα πω. σιγουρα καθε παιδι ειναι διαφορετικο. δε κανουν ολα τα ιδια. αλλα ετσι οπως το λες εγω τουλαχιστον το διαβαζω σαν ναναι τα ''κακα΄'' παιδια στις καφετεριες και εστω αυτα που κανουν και σεξ ενω τα αλλα ειναι τα ''καλα'' τι σχεση εχει το ενα με το αλλο. δηλ ενα παιδι δε μπορει ναναι αριστος μαθητης με ασχολιες οπως αναφερεις συλογους κτλ αλλα να συνδιαζει και τηνκαφετερια αλλα και το σεξ? ποιο ειναι το τοσο μεγαλο προβλημα πια? τι να πω. μαλλον ειμαι μητερα εξωγηινος. και τα βλεπω αλλιως. εμενα με ενδιαφερει να ναναι τελεια ενημερωμενα τα παιδια μου και να προσεχουν. τωρα αν αποφασισουν να το κανουν στην εφηβεια τι να κανουμε. δε θα κανω παρτυ αλλα δε θα τα βαψω και μαυρα. εγω πχ λεω απο μεσα μου αν φτασει 15-16 και αποφασισει μετα να ολοκληρωσει η κορη μου θαμαι ικανοποιημενη. προτιμω οχι νωριτερα.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

εγώ θα πω κάτι που μου είπε ο πατέρας μιας φίλης μου πριν χρ'ονιοα καο θεωρώ σοφ'ο: "οι γονείς κρίνονται εκ του αποτελέσματος. οι καλές προθέσεις δεν αρκούν".

όλοι μας έχουμε καλές προθέσεις, το αποτέλεσμα όμως, αν δηλαδή θα μεγαλώσουμε σωστά τα παιδιά μας ή όχι είναι το ζητούμενο και αυτό που τελικά μας χαρακτηρίζει στο γεονεικό μας ρόλο. από κει και πέρα ο καθένας πράττει αναλόγως (και κρίνεται αντιστοίχως!)

vyLxp3.pngG7Azp3.png

http://www.key-logger.de/

αυτο εδω ειναι απο τα καλα.

στα βγαζει ολα.κωδικους απο εμαιλ κωδικους απο μσν απο φεις τα παντα.

συνομιλιες απο φεις τσατ κλπ ΟΤΙ κανει στον υπολογιστη και Εντερ να πατησει θα στο γραψει! δεν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγει.

απλα το ενεργοποιεις να δουλευει αυτοματα με το που ανοιγει ο υπολογιστης και αυτο καταγραφει τα παντα

ακομα κ αν το παιδι σβησει το ιστορικο δεν εχει σημασια.ολα μενουν μεσα στο προγραμμα!

για να βρεις περισσοτερες πληροφοριες στα αγγλικα απλα γραψε keylogger pro

για να βρεις αλλα προγραμματα γραψε στο γκουγκλ pc monitoring programs

αυτές οι υπερβολές με τα τέλεια παιδια......

προσωπικά θα προτιμήσω το παιδί μου να 'ναι μέσα σε όλα!!!

και στο σχολείο, και στ' αθλήματα, και σε μουσική και σε καφετέρειες κτλ κτλ....

και σεξ να κάνει!!! φυσικά!!! γιατί όχι;;;;

αρκεί πριν αποφασίσει οτιδήποτε πρώτα να το έχει σκεφτεί και να το κάνει επειδή το θέλει!!!!!!!

όχι γιατί το 'κανε ο τάδε ή γιατί έτσι πρέπει......

εσεις δηλαδη τι νομιζεται οτι θα κανει ο 23χρονος με το 14χρονο?η ο 30αρης με το 15χρονο κλπ θα μετρανε κουκια?

η πρωτη μου σχεση ηταν στα 16.5 και ηταν με καποιον λιγο μεγαλυτερο μου.και εκανα σεξ μετα απο σχεδον 1 χρονο.ημασταν παρθενοι κ οι 2 .

αν ομως εγω ημουν 16 κ αυτος 30 θα εκανα σεξ το πολυ σε 1 μηνα.σιγα μη κατσει ο 30αρης να περιμενει ποτε θα νιωσω εγω ετοιμη!

και το προβλημα ειναι πως πολλα κοριτσια πληγωνονται γιατι η πρωτη φορα ειναι πολυ σημαντικη.απλα ο 30αρης θα το δει σαν ακομα ενα...κοκο.

και στο κατω κατω αν παει ο 23αρης με την 15αρα ΝΑΙ ειναι παιδοφιλος

Διαφημίσεις

Τώρα το τι θέλει ένας 23χρονος από το 15χρονο;

Πολύ πιθανό ότι θέλει κι ένα 15χρονο από έναν 23χρονο.

Σε αυτό νομίζω κάνεις λάθος. Το επίπεδο αυτογνωσίας είναι πολύ διαφορετικό για τον καθένα. Το 15 χρονο πολύ πιθανόν να μην ξέρει τι θέλει και να βρεθεί προ τετελεσμένων.

η πρωτη μου σχεση ηταν στα 16.5 και ηταν με καποιον λιγο μεγαλυτερο μου.και εκανα σεξ μετα απο σχεδον 1 χρονο.ημασταν παρθενοι κ οι 2 .

αν ομως εγω ημουν 16 κ αυτος 30 θα εκανα σεξ το πολυ σε 1 μηνα.σιγα μη κατσει ο 30αρης να περιμενει ποτε θα νιωσω εγω ετοιμη!

και το προβλημα ειναι πως πολλα κοριτσια πληγωνονται γιατι η πρωτη φορα

Δήμητρα, νομίζω δεν έχει σχέση πόσο σε περιμένει. Ο μεγαλύτερος μπορεί να έχει και άλλη. Τι ζητάει όμως με ένα παιδί είναι λίγο ανησυχητικό και μόνο που μπορεί να υπάρχει περίπτωση παιδοφιλίας απορρίπτεται ως πιθανότητα σχέσης.

αυτές οι υπερβολές με τα τέλεια παιδια......

προσωπικά θα προτιμήσω το παιδί μου να 'ναι μέσα σε όλα!!!

και στο σχολείο, και στ' αθλήματα, και σε μουσική και σε καφετέρειες κτλ κτλ....

και σεξ να κάνει!!! φυσικά!!! γιατί όχι;;;;

αρκεί πριν αποφασίσει οτιδήποτε πρώτα να το έχει σκεφτεί και να το κάνει επειδή το θέλει!!!!!!!

όχι γιατί το 'κανε ο τάδε ή γιατί έτσι πρέπει......

συμφωνω απολυτα!

και κατι που ειπε μια κοπελα παραπανω πως το αποτελεσμα δειχνει τι γονεις ειμαστε και οχι η προθεση απο τη μια ακουγετε λογικο. απο την αλλη ομως. τι γινετε την ουσια. εμεις δεινουμε τις γνωσεις στο παιδι μας αλλα στο τελος αυτο εποφασιζει. ειναι ενας ξεχωριστος χαρακτηρας που οτι και να κανουμε εμεις το τελικο αποτελεσμα εκεινο θα το φτιαξει.

εγω μεγαλωσα με τηναποψη οτι. οχι να μου δειχνουν μονο τον σωστο δρομο και να με κλεινουν τα ματια στο λαθος. με εβαζαν στη μεση του δρομου και μου ελεγαν αποδω αν πας θα συμβει αυτο.. αποκει θα συμβει το αλλο. εννοητε ηταν ξεκαθαρο το καλο με το κακο. αλλα με αφηναν να πιστευω τουλαχιστον οτι εγω θα αποφασιζα που θα παω. ετσι ωστε να ενιωθα πως πρεπει να παω στο σωστο δρομο γιατι αν πηγαινα στο λαθος θαταν δικια μου επιλογη το ιδιο και οι συνεπειες μετα..... δοξα τον θεο ετσι με ωριμασαν πιο γρηγορα και μεχρι τωρα νομιζω πως τα παω καλα και διαλεγω το σωστο

1-2-3MPOMPIRES!!!

Δλδ ρε κοριτσια αν ερθει ο γιος μου στα 23 του και μου πει "Ξερεις μαμα εχω ερωτευτει μια κοπελα αλλα ειναι 16 χρονων.Το ξερω οτι ειναι μικρη αλλα την αγαπαω και περναμε καλα μαζι"...τι να του πω?Οτι ειναι παιδοφιλος?

Οκ δε θα δωσω την ευχη μου...ουτε θα πεσω και στα πατωματα να χτυπιεμαι οτι γεννησα ενα παιδοφιλο.Δεν ειναι μονο η ηλικια που κανει εναν ανθρωπο παιδοφιλο...αποψη μου παντα.

Σε αυτό νομίζω κάνεις λάθος. Το επίπεδο αυτογνωσίας είναι πολύ διαφορετικό για τον καθένα. Το 15 χρονο πολύ πιθανόν να μην ξέρει τι θέλει και να βρεθεί προ τετελεσμένων.

Ένα 15χρονο κορίτσι πλησιάζει έναν 23χρονο (ή αφήνεται να παρασυρθεί από το φλερτ του) όχι απαραίτητα για σεξ - το οποίο δεν το αποκλείω ως περίπτωση, μιας και ο 23χρονος ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ θα τη βοηθήσει περισσότερο από ένας 16χρονος άσχετος - αλλά και για προσωπική ανάδειξη μέσα στην παρέα της.

Σε αυτές τις ηλικίες όλα είναι θέμα εντυπώσεων άλλωστε...

Δλδ ρε κοριτσια αν ερθει ο γιος μου στα 23 του και μου πει "Ξερεις μαμα εχω ερωτευτει μια κοπελα αλλα ειναι 16 χρονων.Το ξερω οτι ειναι μικρη αλλα την αγαπαω και περναμε καλα μαζι"...τι να του πω?Οτι ειναι παιδοφιλος?

Οκ δε θα δωσω την ευχη μου...ουτε θα πεσω και στα πατωματα να χτυπιεμαι οτι γεννησα ενα παιδοφιλο.Δεν ειναι μονο η ηλικια που κανει εναν ανθρωπο παιδοφιλο...αποψη μου παντα.

Το είπα και παραπάνω.

Για να κάνεις μια σχέση, πρέπει να περνάς καλά και να έχεις κοινά ενδιαφέροντα.

Ένα 15χρονο (είτε αγόρι είτε κορίτσι) όπως και να το κάνουμε, όσο και να χτυπιόμαστε, έχει άλλα ενδιαφέροντα από έναν/μία 23χρονο/νη. Το 15χρονο είναι ανέμελο, δεν έχει ευθύνες, φροντίζουν άλλοι γι' αυτό (οι γονέις). Ο/Η 23χρονος/η είτε δουλεύει είτε ετοιμάζεται να δουλέψει, είναι γεμάτος/η ευθύνες ενηλίκων (όπως όλοι μας).... Πού είναι να κοινά σημεία;

Πώς θα κρατήσει μια τέτοια σχέση; Ο ένας από τους 2 πρέπει να καταπνίξει τελέιως τα δικά του θέλω, τις δικές του επιθυμίες και να ακολουθεί τον άλλο.

Εκεί έγκειται το πρόβλημα....

Οποιαδήποτε εξαίρεση, απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα

Το είπα και παραπάνω.

Για να κάνεις μια σχέση, πρέπει να περνάς καλά και να έχεις κοινά ενδιαφέροντα.

Ένα 15χρονο (είτε αγόρι είτε κορίτσι) όπως και να το κάνουμε, όσο και να χτυπιόμαστε, έχει άλλα ενδιαφέροντα από έναν/μία 23χρονο/νη. Το 15χρονο είναι ανέμελο, δεν έχει ευθύνες, φροντίζουν άλλοι γι' αυτό (οι γονέις). Ο/Η 23χρονος/η είτε δουλεύει είτε ετοιμάζεται να δουλέψει, είναι γεμάτος/η ευθύνες ενηλίκων (όπως όλοι μας).... Πού είναι να κοινά σημεία;

Πώς θα κρατήσει μια τέτοια σχέση; Ο ένας από τους 2 πρέπει να καταπνίξει τελέιως τα δικά του θέλω, τις δικές του επιθυμίες και να ακολουθεί τον άλλο.

Εκεί έγκειται το πρόβλημα....

Οποιαδήποτε εξαίρεση, απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα

Μα γιατι θα πρεπει ντε και καλα να κρατησει η σχεση?Το να βγουνε για λιγο καιρο και μετα εστω να καταλαβουν οτι δεν ταιριαζουν και να χωρισουν ειναι τοσο απιθανο?

Απο την αλλη οι περισσοτεροι 23χρονοι ειναι φοιτητες...ευθυνες ακομα δεν εχουν(ο μαπμπας τους χαρτζηλικωνει)...ουτε στρατο δεν εχουν παει πολλοι.

Θα μπορούσε ένας 20χρονος να είναι όμως και θετική επιρροή για ένα κορίτσι το οποίο θα είχε σχέση με κάποιον ο οποίος π.χ. σπούδασε, ψάχνεται για δουλειά, σέβεται το ωράριο το οποίο θέτουν οι γονείς του κοριτσιού (σε περίπτωση που δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τη σχέση) και γενικότερα αποτελεί ένα θετικό πρότυπο για μία ηλικία και καταστάσεις τα οποία, κακά τα ψέμματα, θα έρθει πολύ γρήγορα στη ζωή της;

Ερώτημα θέτω, δεν εκφράζω άποψη

προσωπικα μιλωντας,αν ερθει ο γιος μου και μου πει κατι τετοιο θα ειδοποιησω αμεσως τους γονεις της κοπελας.και θα του πω να ξεκολλησει τελειως και να μη μπλεκει με παιδακια γιατι μπορει να βρεθει και πισω απο τα σιδερα

Ένα 15χρονο κορίτσι πλησιάζει έναν 23χρονο (ή αφήνεται να παρασυρθεί από το φλερτ του) όχι απαραίτητα για σεξ - το οποίο δεν το αποκλείω ως περίπτωση, μιας και ο 23χρονος ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ θα τη βοηθήσει περισσότερο από ένας 16χρονος άσχετος - αλλά και για προσωπική ανάδειξη μέσα στην παρέα της.

Σε αυτές τις ηλικίες όλα είναι θέμα εντυπώσεων άλλωστε...

δηλαδη θα πρεπει να αφησουμε την κορη μας την 15χρονη να παει με εναν 10 χρονια μεγαλυτερο μονο κ μονο επειδη ο αλλος ειναι εμπειρος στο σεξ.

λες και ειναι γιατρος και ψαχνουμε την εμπειρια του στις μεταμοσχευσεις:shock: δηλαδη εγω που την πρωτη μου επαφη την ειχα με εναν τελειως απειρο..τι επαθα?ουτε στραβη εμεινα ουτε κουτση.

θα πρεπει να αφηνουμε τα μικα κοριτσακια τα μπουμπουκια τα τρυφερα να τα αγγιζει ο αλλος ολοκληρος αντρας με τις βρωμοχερουκλες του και να σκεφτεται ποιος ξερει τι με το βρωμικο μυαλο του.

καποια κοπελα δε θυμαμαι ποια...ειπε οτι΄΄ αυτον πατερα για τα παιδια μου δε θα τον εμπιστευομουν΄΄ και συμφωνω.γιατι αφου οταν ηταν 25 λιγουρευτικε εμενα την 15 γιατι κ να μη κανει το ιδιο οταν θα ειναι 40.

κιαν οχι με το παιδι του..ισως με καποιο αλλο παιδι:evil::evil:

δηλαδη θα πρεπει να αφησουμε την κορη μας την 15χρονη να παει με εναν 10 χρονια μεγαλυτερο μονο κ μονο επειδη ο αλλος ειναι εμπειρος στο σεξ.

λες και ειναι γιατρος και ψαχνουμε την εμπειρια του στις μεταμοσχευσεις:shock: δηλαδη εγω που την πρωτη μου επαφη την ειχα με εναν τελειως απειρο..τι επαθα?ουτε στραβη εμεινα ουτε κουτση.

θα πρεπει να αφηνουμε τα μικα κοριτσακια τα μπουμπουκια τα τρυφερα να τα αγγιζει ο αλλος ολοκληρος αντρας με τις βρωμοχερουκλες του και να σκεφτεται ποιος ξερει τι με το βρωμικο μυαλο του.

καποια κοπελα δε θυμαμαι ποια...ειπε οτι΄΄ αυτον πατερα για τα παιδια μου δε θα τον εμπιστευομουν΄΄ και συμφωνω.γιατι αφου οταν ηταν 25 λιγουρευτικε εμενα την 15 γιατι κ να μη κανει το ιδιο οταν θα ειναι 40.

κιαν οχι με το παιδι του..ισως με καποιο αλλο παιδι:evil::evil:

Φυσικά και δεν λέω αυτό.

Εγώ απλώς αναφέρω το τι μπορεί να περνάει από το μυαλό μιας κοπέλας σε αυτή την ηλικία.

Δεν είπα ποτέ ότι οι γονείς πρέπει να το αποδεκτούν.

Και στο κάτω κάτω από πότε τα παιδιά κάνουν μόνο ότι εγκρίνει ο μπαμπάς και η μαμά;

Κάνουν κι αυτά τα λάθη τους, όπως τα κάναμε κι εμείς.

Το τι θα κάνει ο γονιός στην κάθε περίπτωση είναι άλλο θέμα.

Μα γιατι θα πρεπει ντε και καλα να κρατησει η σχεση?Το να βγουνε για λιγο καιρο και μετα εστω να καταλαβουν οτι δεν ταιριαζουν και να χωρισουν ειναι τοσο απιθανο?

Απο την αλλη οι περισσοτεροι 23χρονοι ειναι φοιτητες...ευθυνες ακομα δεν εχουν(ο μαπμπας τους χαρτζηλικωνει)...ουτε στρατο δεν εχουν παει πολλοι.

Μίλησα για σχέση γιατί για σχε΄ση αναφέρθηκε πιο πάνω.

όσο για τα ενδιαφέροντα, και φοιτητής να είναι πάλι δεν είναι κοινά! Δεν υπάρχει κοινό σημείο!

Δείτε γύρω σας τα 15χρονα (αγόρια και κορίτσια) και δείτε και τους φοιτητές/φοιτήτριες.... Η μέρα με τη νύχτα!

Τουλάχιστον εδώ που μένω εγώ, τα 15χρονά πάνε για "καφέ" σε συγκεκριμένες καφετέρειες, ενώ οι φοιτητές σε τελείως άλλα μαγαζιά. Τα 15χρονα ακούνε Σάκη και τα σχετικά (δεν έχω κάτι με το Σάκη, μην παρεξηγηθώ) και οι φοιτητές τελείως άλλη μουσική. Τα 15χρονα δεν ξενυχτάνε κάθε βράδυ (κάποια, ελάχιστα, ξενυχτάνε τα Σάββατα) και οι φοιτητές κάθε μέρα. Τα 15χρονα προσπαθούν να "συντονιστούν" και να ζήσουν και οι φοιτητές ετοιμάζονται να περάσουν σε άλλη φάση της ζωής τους (είτε αυτό λεγεται συνέχιστη σπουδών, είτε δουλειά, είτε στρατός)....

Πού ταιριάζει ένα 15χρονο με ένα φοιτητή; Πόσο μάλλον με κάποιον που δεν είναι φοιτητής, αλλά είναι σε τελείως άλλη φάση;

Εκτός αν ο μεγάλος είναι τόσο μικρός στο μυαλό ή απλά θέλει να κάνει το κομμάτι του.

Και ξαναλέω, το αν θα κάνουν σεξ ή όχι είναι τελέιως άλλο. Κάποτε το σεξ θα συμβεί. Πρέπει το παιδί να είναι συνειδητοποιημένο ότι θέλει να το κάνει με το συγκεκριμένο άνθρωπο, και να μην το κάνει γιατί το θέλει ο άλλος ή γιατί το έκανε η φίλη/φίλος.

Και εννοείται ότι πρέπει να είναι ενημερωμένο και να απαιτεί αντισύλληψη. Είναι θέμα ζωής και όχι ηθικής για μένα!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...