Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κόστος Β επιπέδου

Recommended Posts

Εγω την εκανα στον Κουρτη(κορυφη ο ανθρωπος) 150ε, λεπτομερεστατη εξεταση,κρατησε 1 ωρα και μετρηση τραχηλου.Εκοψε αποδειξη χωρις να ρωτησει,εμεινα πολυ ευχαριστημενη και καμια σχεση με το πρωτο μου παιδι που την ειχα κανει στο Μητερα,μεσα σ'ενα τεταρτο!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγώ την έκανα πριν τέσσερις μέρες. Εμβρυομιτρική ιατρική λέγεται και λένε οτι είναι απο τους καλύτερους. Πιλάλης και Σούκα. 130 ευρω με απόδειξη αλλιώς 100 ευρω και σου κοβουν απόδειξη των 20. Και με dvd χωρις να το ζητησεις.. Εμεινα πολύ ευχαριστημένη..

Εμείς δώσαμε 150ε στο Ιατρόπολις με τον Μπακούλα ο οποίος είναι πιστοποιημένος να κάνει τέτοιες εξετάσεις κ έμεινα πολύ πολύ ευχαριστημένη..

Μας δώσανε κ dvd με τον μικρό,απόδειξη κανονικά χωρίς παζάρια κ μέτρηση τραχήλου χωρίς να το ζητήσω.Κ κράτησε κ 1 ώρα,όχι σα την αυχενική που μας ξεπέταξε μέσα σε 10' σε ένα απλό ιατρικό κέντρο.

Κορίτσια,μόνο σε πιστοποιημένους να πηγαίνετε!!!Για να μην έχετε τρεχάματα αργότερα..

277625-babies_295.gif

Εγώ πριν 10 ημέρες στο ΛΗΤΩ έδωσα 80 ευρώ (κανονικά έχει 100, αλλά μου είχαν δώσει μία κάρτα που θα μου παρείχε 20% έκπτωση στην επόμενη εξέταση που ήταν η β επιπέδου, καθώς είχα κάνει σχεδόν όλες τις εξετάσεις εκεί-εκτός από την αυχενική γιατί έλειπα εκτός Ελλάδας).

Την εξέταση την έκανε ο Πιλάλης που έχει την εμβρυομητρική μαζί με τη Σούκα και κράτησε γύρω στα 50'-καθυστερήσαμε λίγο γιατί προς το τέλος άλλαξε θέση το έμβρυο και δεν μπορούσε να τελειώσει τις μετρήσεις.

dev355pr___.png

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες.

Μπήκα κι εγώ στον 4ο μήνα και όλα βαίνουν καλώς. Αυτή τη στιγμή αρχίζω να δρομολογώ το ραντεβού μου (όσο είναι νωρίς) για την εξέταση Β' επιπέδου. Γνωρίζει κάποια φίλη στο ΕΛΕΝΑ πόσο κοστίζει η εξεταση σε πρωινο ή απογευματινο ραντεβου 9όπου εκει σε βλεπει κι ο γιατρος προσωπικα)??? Ρωταω, γιατι ειλικρινα ακουω τόσα πολλα που αντι να ξεκαθαριζω στο μυαλο μου, διαπιστωνω πως ο καθενας γιατρος και το καθε κεντρο ή και νοσοκομειο ακομη, ακολουθει τη δικη του πολιτικη. Ομως, νομιζω όλες μας κανουμε κι εναν προυπολογισμο για να μη φτασουμε απροετοιμαστες!! Αλλος 60 € που διαβασα κι αλλο 220 €> Θα συμφωνησετε φανταζομαι. Η ερωτησ μου ειναι για σημερινα δεδομενα μετα το καλοκαιρι του 2011, γιατι ακουσα πως παλι αλλαξαν καποια δεδομενα και παλι γινονται περικοπες.

Υγ. Αυχενικη και PAPP-A που εκανα στο ΕΛΕΝΑ με απογευματινο ραντεβου εδωσα 97 € κι ενω ΟΛΕΣ οι εγκυμονουσες που περιμεναν μαζι μου με διαβεβαιωσαν πως θα παρω τα χρηματα μου απο το ΙΚΑ, όταν απευθυνθηκα στο ΙΚΑ, μονο 14 € μου επεστρεψαν, γιατι ξεκινησαν οι περικοπες μου ειπαν! Ακουσα καποια μανουλα κατι και γιάυτο?

Τα παιδιά είναι ευτυχία!!!

ρεγκινα γεια!! κι εγω στο Ελενας θα κανω ολους τους υπερηχους κλπ. στον Κονδυλιο. Με εχει στειελι εκει η γυναικολογος μου που τον εμπιστευεται. Για την αυχενικη ειχα πληρωσει 30 ευρω παραβολο με αποδειξη και 60 ευρω μαυρα σε αυτον.. Τωρα για την β' επιπεδου δεν ξερω ακομα αλλα ειδα μια κοπελα πιο πανω εγραφε για 36 ευρω.. ποτε θα την κανεις? εγω αργω ακομα , αρχες Νοεμβρη πρεπει.. φιλια

cf7op3.png

wQtYp3.png

εγω την εκανα στο προγεννεσις στον πειραια στην αυγιδου κ εδωσα 120 ευρω με αποδειξη....1 ωρα ειμασταν μεσα,τπτ δεν αφησαμε οοοολα τα ειδαμε κ πηραμε κ dvd για να βλεπουμε το κουκλακι μας!!!

Xc60p3.png ghL0p3.png

Εγω την εκανα στο Ελενας, εμεινα πολυ ευχαριστημενη, πληρωσα 36 ευρω και τα πηρα πισω απο το ΙΚΑ.

μαρπαπς σου εδωσαν και dvd στο ελενας μηπως?

φιλια

cf7op3.png

wQtYp3.png

Διαφημίσεις

Eμας το μωρο ειχε την καταλληλη θεση μαλλον γιατι ο γιατρος εκανε κατ'ευθειαν τις μετρησεις..Μεσα σε 10-15 λεπτα τελειωσαμε κ πηραμε κ dvd..Βεβαια δεν ξερω αν ηταν αρκετο..το περιμενα περισσοτερο...

Ξεχασα να πω οτι πληρωσαμε 150 ευρω..

ClTwp3.png

120ευρώ έδωσα κι εγώ και έγινε με κάθε λεπτομέρεια. Εντάξει για την β

επιπέδου το ήξερα οτι θα μου κοστίσει περίπου τόσο αλλά για την αυχενική αν κατάλαβα καλά μπορεί το κόστος να φτάσει τόσο πολύ?

Εγώ την έκανα στον γιατρό μου και πλήρωσα μόνο 50ευρώ την επίσκεψη δηλαδή και το PAPP-A περίπου 25 με συμμετοχή ταμείου.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

Ξερετε εαν ο Κουρτης δινει dvd???

Οχι,ο Κουρτης δεν μας εδωσε dvd,αλλα ειναι τοσο καλος στη δουλεια του που δεν μας πειραξε αυτο.Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι.

Γεια σας! Εγω θα κανω την εξεταση σε μερικες βδομαδες σε 2 γιατρους ιδιωτες. ο ενας μου ζητησε 120 ευρω και ο αλλος 170. φυσικα και δεν παιρνουμε τιποτα πίσω απο το ταμειο...

Μολις γυρισα απο το Μητερα. Ο Β επιπεδου κόστισε 70,40 ευρω!!!! Καλά βεβαι η διάρκεια ηταν 15 λεπτα αλλά ο γιατρός πιστοποιημένος και εκανε όλες τις μετρησεις πολύ γρηγορα χωρίς πολλά πολλά. Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι στο εντυπο που πηρα με τις μετρήσεις γράφει

Ουροποιητικό σύστημα

Α. πυελος 6,8mm

Δ. πύελος 5,7mm

και απο κάτω σχολιάζει : υδρονέφρωση, θεση αμφοτερόπλευρα, διάταση αριστερά ήπια, αριστερός φλοιος φυσιολογικός,διάταση δεξια ήπια, δεξιος φλοιός φυσιολογικος

Και λίγο παρακάτω

Υπολογισμός πιθανότητας για τρισωμια 21 στο 2ο τρίμηνο

όλοι οι υπόλοιποι δείκτες είναι αρνητικοι εκτός απο το δείκτη

Υδρονέφρωση ο δείκτης είναι παρών

Προϋπάρχουσα πιθανότητα για τρισωμια 21 1: 1010

Αναπροσαρμοσμένη πιθανότητα για τρισωμια 21 1: 1024

Σχετικά με την υδρονέφρωση ξέρετε τίποτα;

Δεν μου το σχολίασαν καν και βγαίνοντας είπαν και οι 2 γιατροί "όλα καλά". Τελικά δεν είναι τίποτα;;;;;

GlXHp3.png

YCLEp3.png

Δεν νομίζω ότι σου δίνουν πιθανότητες αλλά παρόλα αυτά το ελέγχουν όμως.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Σύμφωνα με το κείμενο που συνοδεύει τις μετρήσεις ο Β επιπέδου γίνεται για την ανίχνευση ανατομικών ανωμαλιών που προκαλούν σοβαρές βλάβες στο έμβρυο και σχετίζονται άμεσα με νοσήματα όπως σύνδρομο ντάουν και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ναι, υπαρχουν πιθανότητες για το Σύνδρομο Ντάουν - Τρισωμία 21 (τουλάχιστον στη διάγνωση που πήρα σήμερα από το Μητερα).

Αλλιώς πώς παραπέμπουν σε αμνιο κάποιες κοπέλες;;;

GlXHp3.png

YCLEp3.png

Στην αυχενική η πιθανότητα για τρισωμια 21 ηταν 1: 4018 και τωρα 1: 1024. Δεν το σχολίασαν καν το θεμα υδρονεφρωση και τρισωμία 21 σαν να μην υπήρχε. Βγαίνοντας μου είπε όλα καλά μην ανησυχείς για τίποτα και τα λέμε στο καθιερωμένο μας ραντεβου. Αυτό μου έκανε εντύπωση, ότι μεχρι να διαβασω το χαρτι δεν είχα παρει χαμπάρι για την ηπια διάταση των νεφρών και πετουσα στα σύννεφα.....

GlXHp3.png

YCLEp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα κορίτσια!

εύχομαι να σας βρίσκω όλες καλά!

εγώ εχω κλείσει ραντεβού στο Χατζηκώστα Ιωαννίνων 7 Νοέμβρη(θα είμαι στην 21η εβδομάδα) για τη β' επιπέδου!Την κάνει ο Κορκόντζελος ο οποίος έχει και την ανάλογη πιστοποίηση σύμφωνα με τη λίστα που κυκλοφορεί στο forum.

Ρώτησα στη γραμματεία πόσο θα στοιχίσει και μου είπαν ότι στοιχίζει όσο και οι απλοί υπέρηχοι(8,80ευρώ).

Απίστευτο;;;

Είναι δυνατόν;;;

Από dvd αν δίνουν δε γνωρίζω!

Έχει κάποια από εσάς ανάλογη εμπειρία;

Τέλος,να ρωτήσω,τις αποδείξεις που παίρνουμε από αυτές τις εξετάσεις οι οποίες είναι ακριβές δεν κατατίθενται στην εφορία ως ιατρική περίθαλψη;

Γιατί από τα ταμεία(εγώ έχω ικα) δε νομίζω να παίρνουμε και κανένα φοβερό ποσό και σαφώς πρέπει το παραπεμπτικό να είναι από γιατρό του ικα!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σας φιλώ!

Καλημερα!Για την τιμη δεν ξερω αλλα αυτο για το Ικα που λες δεν ισχυει πλεον....Και εγω πηγα πηρα παραπεμπτικο και οταν πηγα στο διευθυντη του ικα να μου το σφραγισει μου ειπε οτι δεν δικαιολογιται πλεον αυτη η εξεταση.Παλιοτερα το δικαιολογουσε ολο το ποσο

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...