Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Φίλες μου,

Η ώρα είναι περασμένη και γω "μπήκα" για να γράψω κάτι που τριγυρίζει στο μυαλό μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ!!! :?

Με πήρε στο τηλέφωνο η κουμπάρα μου, η οποία μένει στην Αργυρούπολη. Μου είπε λοιπόν, πως σήμερα το πρωί, η μαμά της είχε πάει τον μικρό της (είναι μόλις 12 μηνών!) στην παιδική χαρά, να λιαστεί το μωράκι από τον ήλιο και να το κάνει κούνια.

Ένας βρωμό-σιχαμενό-γερος λοιπόν την πλησίασε και τι της είπε????!!! :?::?::?:

"Να σου δώσω 100? να μου δώσεις το παιδί για 1 ώρα????!!!!" :mad::mad:

Φίλες μου δεν είναι αστείο, πως θα μπορούσε άλλωστε!! Η γυναίκα τα χασε, άρπαξε το παιδί και άρχισε να τρέχει!!! Πήγαν μετά στην αστυνομία μαζί με την κουμπάρα μου κάνανε καταγγελία κλπ., εννοείται πως δεν θα βγει τίποτα.

Χριστέ μου! Που έχουμε φτάσει?! Αυτά τα άρρωστα, σιχαμερά, άθλια κτήνη... το θράσος τους έφτασε μέχρι εδώ??!!! Μέρα μεσημέρι μιλάμε...

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλες τις μανούλες, ενημερώστε τις μαμάδες σας, τις νταντάδες σας κλπ. Να έχουμε τα μάτια μας 14. Θυμηθείτε πως μιλάω για 12 μηνών μωρό!!!

Ξέρω πως θα τρομάξετε και γω έχω σοκαριστεί αλλά η πρόληψη είναι μεγάλο πράγμα. ΠΡΟΣΟΧΗ! :cry::cry:

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil::shock::evil::evil::evil:

απίστετο.................

και το ασχημο ειναι ότι ισως υπάρξουν γονεις που θα έδειναν το παιδί τους................. :cry::cry::cry:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Aμα ρωτησουν καλα ειναι γιατι δεν προκειται να το παρουν. Αυτο που τρεμω εγω ειναι μην το αρπαξουν :?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

η απαντηση που μου ερχεται αμεσως στο μυαλο πρωι πρωι ειναι μονο:

" να σου δωσω εγω 100 ευρω και να σου τα κοψω απο την ριζα??????" :evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Υπερβολή μου ακούγεται τέτοιο περιστατικό.

Μήπως παράκουσε ή πορεξήγησε η γιαγιά;

Δεν μιλάμε για αστικό μύθο τύπου "κούρεψαν το παιδί γουλί στο jumbo, zara, allou... κλπ.".

Ούτε για σχόλιο "μου είπε μια γνωστή, η φίλη, της φίλης... κλπ".

Το περιστατικό έγινε ΧΘΕΣ Τρίτη, σε παιδική χαρά στην Αργυρούπολη και το μωρό ήταν το βαφτιστήρι μας. Τι θα μπορούσε να παρεξηγήσει η μάνα της κουμπάρας μου από την μία και μόνη φράση που της είπε ο γέρος?

Φιλικά

Τι θα μπορούσε να παρεξηγήσει η μάνα της κουμπάρας μου από την μία και μόνη φράση που της είπε ο γέρος?

Ξέρω γω μωρέ, μεγάλη γυναίκα θα ναι, μήπως παράκουσε, απλά μου φαίνεται υπερβολή

Πάντως αυτοί οι άρρωστοι τύποι δεν μπορούν να κρυφούν, γιατί δεν μπορούν να συγκρατήσουν το πάθος τους. Θα γυρνάει εκεί γύρω, σε χώρους που υπάρχουν παιδιά και θα κάνει το ίδιο. Αν η αστυνομία ασχοληθεί (και ας φορντίσει γι αυτό η καουμπάρα σου, με το να τους παίρνει συχνά τηλέφωνο), και αν έχει μία καλή περιγραφή, σίγουρα θα τον συλλάβουν.

Η κουμπάρα μου έχει πάθει σοκ. Ευτυχώς που δεν εργάζεται γιατί το καημένο το μωράκι δεν θα ξανα-έβλεπε το φως του ήλιου σύντομα....!

Κάνανε καταγγελία και κατέθεσαν μύνηση κατα αγνώστου. Το θέμα είναι πως η κουμπάρα μου έχει τρομοκρατηθεί , αναρωτιέται αν αυτός ο αλήτης μένει κάπου γύρω και δεν μπορεί (τουλάχιστον αυτή την στιγμή) να διανοηθεί πως θα αφήσει το μωρό με την μητέρα της έστω για να πάρουν ψωμί..! Φοβάται πως θα της το πάρουν (πράγμα λογικό γιατί και για μένα αυτό είναι ένας μεγάλος φόβος!)

Και φυσικά και 'γω επηρεάστηκα σε τέτοιο βαθμό (γιατί όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σε δικό σου άτομο το βιώνεις διαφορετικά, πιο έντονα) που εχθές το βράδυ ΚΑΙ δεν μπορούσα να κοιμηθώ ΚΑΙ αφαίρεσα την φωτογραφία του γιου μου που τόλμησα να βάλω χθες στο τόπικ "βάφτιση".... :? Πλέον έχουμε φτάσει σε τέτοια επίπεδα τρέλας που πρέπει να σκέφτεσαι παρανοϊκά για να είσαι ένα βήμα μπροστά από τέτοια κτήνη. Αλλά, τουλάχιστον εγώ πιστεύω, πως όσο παράλογα είναι αυτά που σκεφτόμαστε άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο είναι το να αρπάζουν ένα παιδάκι 5 ή 10 χρονών από την οικογένειά του για να το εκδίδουν στην Ταϋλάνδη.... :cry::cry:

Διαφημίσεις

Αν η αστυνομία ασχοληθεί (και ας φορντίσει γι αυτό η καουμπάρα σου, με το να τους παίρνει συχνά τηλέφωνο), και αν έχει μία καλή περιγραφή, σίγουρα θα τον συλλάβουν.

ναι αυτό είναι απαραίτητο να γινει, ίσως ενοχλήσει κι άλλα παιδάκια στη γειτονιά

Τι θα μπορούσε να παρεξηγήσει η μάνα της κουμπάρας μου από την μία και μόνη φράση που της είπε ο γέρος?

Ξέρω γω μωρέ, μεγάλη γυναίκα θα ναι, μήπως παράκουσε, απλά μου φαίνεται υπερβολή

κοίτα ακόμη και ο συγκεκριμένος να το είπε για "πλάκα" ...ερωτώ με ποιο δικαίωμα?? την ήξερε και από εχτές?

σας δίνω πχ

μου λέει ο γιος μου πριν 1 μήνα περίπου στο άσχετο.... "Μαμά την προηγούμενη φορά που είχαμε πάει στο Πάρκο ΧΧΧΧΧ (δεν λέω όνομα, αλλά ένα μεγάλο πάρκο με αλογάκια και καφετέρια, ανοιχτό που βλέπεις τα παιδιά κάθε στιγμή) ήρθε ένας κύριος και μου έιπε να με πάρει σπίτι του"

εγώ...."και συ τί του είπες, μωρό μου?"

"τίποτα μαμά μου, έφυγα γρήγορα"

Γενικά τους κάνω πολύ κύρηγμα πάνω σε αυτά τα θέματα και αυτό που του είπα είναι το εξής

"έκανες πολύ καλά που δεν πήγες μαζί του και έφυγες γρήγορα από κοντά του, μπράβο σου, αλλά την επόμενη φορά θα έρθεις και θα μου το πεις την ίδια στιγμή και θα πάρουμε την αστυνομία τηλέφωνο για να τον πιάσει, γιατί ακόμη και να στο είπε για πλάκα δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα"

ακολούθησε "κατήχηση" :wink: για ακόμη μία φορά

1. αν όντως ήταν ανώμαλος ευτυχώς που τον έχω πονηρέψει, δυστυχώς που δεν μου το είπε για να τον κανονίσω εγώ και χωρίς την αστυνομία :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

2. αν του το είπε για πλάκα, με ποιο σκεπτικό "γελάσαμε" δεν κατάλαβα

Αχ! καλή μου Ursa Major :) , δε νομίζω ότι "παρακούς" σε τέτοια ζητήματα

κάποια γνωστή μου φίλη, είπε του γιο μου παλιά "Να σε πάρω σπίτι μου να μένουμε μαζί?" Αλλά αυτή ήταν γνωστή μου και ήμουν παρούσα στο "πείραγμα"

στον άλλον τον ανώμαλο όμως δυστυχώς δεν ήμουν να τον κανονίσω καταλλήλως μια και καλή :evil::evil:

Φίλες μου,

Η ώρα είναι περασμένη και γω "μπήκα" για να γράψω κάτι που τριγυρίζει στο μυαλό μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ!!! :?

Με πήρε στο τηλέφωνο η κουμπάρα μου, η οποία μένει στην Αργυρούπολη. Μου είπε λοιπόν, πως σήμερα το πρωί, η μαμά της είχε πάει τον μικρό της (είναι μόλις 12 μηνών!) στην παιδική χαρά, να λιαστεί το μωράκι από τον ήλιο και να το κάνει κούνια.

Ένας βρωμό-σιχαμενό-γερος λοιπόν την πλησίασε και τι της είπε????!!! :?::?::?:

"Να σου δώσω 100? να μου δώσεις το παιδί για 1 ώρα????!!!!" :mad::mad:

Φίλες μου δεν είναι αστείο, πως θα μπορούσε άλλωστε!! Η γυναίκα τα χασε, άρπαξε το παιδί και άρχισε να τρέχει!!! Πήγαν μετά στην αστυνομία μαζί με την κουμπάρα μου κάνανε καταγγελία κλπ., εννοείται πως δεν θα βγει τίποτα.

Χριστέ μου! Που έχουμε φτάσει?! Αυτά τα άρρωστα, σιχαμερά, άθλια κτήνη... το θράσος τους έφτασε μέχρι εδώ??!!! Μέρα μεσημέρι μιλάμε...

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλες τις μανούλες, ενημερώστε τις μαμάδες σας, τις νταντάδες σας κλπ. Να έχουμε τα μάτια μας 14. Θυμηθείτε πως μιλάω για 12 μηνών μωρό!!!

Ξέρω πως θα τρομάξετε και γω έχω σοκαριστεί αλλά η πρόληψη είναι μεγάλο πράγμα. ΠΡΟΣΟΧΗ! :cry::cry:

Είρηνη επειδή και εγώ μένω Νίκαια για πες μου σε ποια πλατεία έγινε αυτό?

"Το καθήκον μας είναι να

απελευθερωθούμε

εξαπλώνοντας τον κύκλο της συμπόνιας

για να αγκαλιάσουμε όλα τα

ζωντανά πλάσματα και

την ολική ομορφιά της φύσης".

ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΙΝΣΤΑΙΝ

Μotherof2

Δυστυχώς, σε καταλαβαίνω. Κάνεις πολύ καλά που "πονηρεύεις" τα παιδάκια σου, είναι το μόνο που μπορουμε να κάνουμε στους πονηρούς και άγριους καιρούς που ζούμε, ειδικά όταν είναι μακριά μας και δεν μπορείς να τα προστατέψεις!

Το πιστεύεις πως και εγώ ήδη πονηρεύω τον μικρό μου αν και είναι μόλις δυόμισι?? :(

και πολύ καλά κάνεις επίσης :wink:

τώρα μου έρχονται "φλασιές" από την παιδική μου ηλικία και θυμάμαι τα εξής

στην ψαραγορά στην Αθηνάς με την μαμά μου, ήμουν γύρω στα 10 όχι παραπάνω, περπατάγαμε μέσα σε πολύ κόσμο, φόραγα τζιν φούστα και μπλε ηλεκτρικ πουλόβερ (φανταστείτε το θυμάμαι μετά από 20 χρόνια!!) και από πίσω μου, ανώμαλος μου βάζει χέρι επανηλημένα παρόλο που τραβιέμαι συνεχώς.... ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ :evil::evil: ακόμη και τώρα δεν το ξέρει αν και φυσικά πλέον δεν έχει και νόημα να της το πω...άλλες εποχές, θέλω να πιστεύω

η μεσαία αδερφή μου, τότε γύρω στα 6 παρακαλώ, σε λεωφορείο κάθεται δίπλα σε άλλον ανώμαλο, (τους τραβάμε μου φαίνεται!!!!) ο οποίος της βάζει χέρι κάτω από την φούστα. η μαμά μας είναι στο μπροστινό κάθισμα με την μεγαλύτερη αδερφή μου. η καυμένη η αδερφούλα μου, έχει ένα τσαντάκι και το βάζει ανάμεσα σε αυτή και τον μλκ :evil: για να τον αποφύγει και του λέει "Σας παρακαλώ αφήστε με..."

φανταστείτε μόνο πώς έννιωσε ένα παιδάκι ζώντας αυτήν την τρομακτική εμπειρία....... και πάλι η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ τίποτα, γιατί η αδερφή μου ΝΤΡΕΠΟΤΑΝΕ να της το πει :cry:

δηλαδή και κερατάς και γδαρμένος!!! αντί να ντρέπεται ο θύτης να ντρέπεται το θύμα και μάλιστα ένα μικρό παιδάκι....είναι να τον πιάσεις και να πεις "δεν είμαι άνθρωπος και του κάνω ό,τι πιο απάνθρωπο μπορώ να φανταστώ και δεν έχω και τύψεις!!"

καλά τα πήρα πολύ άσχημα τώρα που τα θυμήθηκα :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

θα σας παραθέσω και εγώ την δική μου ιστορία διότι απο οτι διαβάζω και ακούω εκεί έξω κυκλοφορεί πολύ βρωμιά....

Ήμουν γύρω στα 10-11 και πήγαινα αγγλικά , φανταστείτε γύρω στις 16.00 , έτσι όπως κατηφόριζα απο το σπίτι συναντώ έναν κύριο γύρω στα 60-65 με σταματάει και μου λέεί <Γειά σου ! τι κάνεις?>δεν τον γνώριζα αλλά δεν ήμουν και πονηρεμένη για να μην του απαντήσω...<Καλά >του λέω..<Με θυμάσαι??> <Όχι..> <είμαι φίλος του μπαμπά και της μαμάς..Θύμησε μου τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς??> Ερώτηση , τώρα που μεγάλωσα και το ξανασκέφτομαι που αποσκοπούσε στο αν είναι ο μπαμπάς μου αστυνόμος να πω??κάτι που ίσως τον αποθάρυνε..

<στον ΟΤΕ δουλεύει > απαντώ εγω...<ΑΑ ναι !!!καλά δεν με θυμάσαι???ε'ιχαμε συναντηθεί μια φορά σε ένα καράβι που ταξιδεύαμε μαζί...> Στο μόνο καράβι που είχα μπει μέχρι τότε ήταν για Κρήτη στην θεία μου μόνο 1φορά <Για Κρήτη ?> τον ρωτάω εγώ που δεν έχω καταλάβει κάτι μέχρι τότε..<Ναι !!> όλο χαρά αυτός που έπεσε μέσα ....με τα πολλά αφού μου έλεγε να δώσεις χαιρετίσματα στους γονείς σου κ.τ.λ. πάω να φύγω και μου λέει < εεε δεν θα με φιλήσεις??> και με βουτάει και με φιλάει στο μάγουλο , πάω να φύγω και μου λέει < Τώρα θα με φιλήσεις και εσύ αλλά στο στόμα!!> και με κρατάει ...Πάλι καλά εκείνη την στιγμή κατάλαβα οτι κάτι δεν πάει καλά και τον έσπρωξα και άρχισα να τρέχω...λέω πάλι καλά διότι σαν παιδί ήμουν πολύ ντροπαλή και δεν αντιδρούσα σε τίποτα...

Σαφώς και δεν είπα τίποτα στην μαμά μου διότι ντρεπόμουν για το συμβάν ..

θέλω να σας πω οτι ο κάθε ανώμαλοςέχει σκαρφιστεί κάποια ιστορία για να προσεγγίσει κάποιο παιδί .

Εγω προσωπικά στον μεγάλο μου γιο που καταλαβαίνει τον ζαλίζω κάθε μέρα , δεν μιλάμε σε ξένους , δεν τους πλησιάζουμε όταν μας φωνάζουν τίποτα και βέβαια λέμε τα πάντα στην μαμά και στον μπαμπά ...

Θέέ μου σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας...

κάτι τέτοια ακούω και χαίρομαι που ο γιός μου δεν είναι και πολύ κοινωνικός και χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ανοιχτεί σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει.

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Tώρα διάβασα το συμβάν και φρίκαρα ! Τι λες βρε Ειρηνάκι ! ΄

Ο Χριστός να μας φυλάει , πρέπει να έχουμε τα μάτια μας χίλια ! Αν είναι δυνατόν Θεούλη μου ! Προσοχή , πολύ προσοχή ! Και κουβέντα από όσο πιο νωρίς μπορούμε ! :?