Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπνος με φιλιά...

vickoulini
 Share

Recommended Posts

Εδώ και 6 μήνες ο 18 μηνών γιός μας για να κοιμηθεί χρειάζεται απαραιτήτως να πέσω δίπλα του (ή ο μπαμπάς του) και να τον φιλάμε μέχρι να αποκοιμηθεί... Εχουμε προσπαθήσει να του το κόψουμε αλλά μας σπρόχνει κοντά του! Ακόμα και τα βράδια όταν ξυπνάει, πάλι τα ίδια.. Βρε μήπως μας δουλεύει?

Οσες φορές έχω προσπαθήει να του μιλήσω από το διπλανό δωμάτιο που βρισκόμαστε και να του πώ κοιμήσου είναι βράδυ, σπαράζει ακόμα περισσότερο...

Τί να κάνω, αφού ξυπνάει τουλάχιστον 3 φορές μέσα στην νύχτα, να τον αφήσω να κλαίει? Αφήστε που νομίζω ότι ξυπνάει επίτηδες, γιατί δεν βρίσκει κάποιον δίπλα του, να ακουμπάει?

eNortjKzUjI0NDO2NFKyBlwwFX8C0w,,02.png

Διαφημίσεις

Εδώ και 6 μήνες ο 18 μηνών γιός μας για να κοιμηθεί χρειάζεται απαραιτήτως να πέσω δίπλα του (ή ο μπαμπάς του) και να τον φιλάμε μέχρι να αποκοιμηθεί... Εχουμε προσπαθήσει να του το κόψουμε αλλά μας σπρόχνει κοντά του! Ακόμα και τα βράδια όταν ξυπνάει, πάλι τα ίδια.. Βρε μήπως μας δουλεύει?

Οσες φορές έχω προσπαθήει να του μιλήσω από το διπλανό δωμάτιο που βρισκόμαστε και να του πώ κοιμήσου είναι βράδυ, σπαράζει ακόμα περισσότερο...

Τί να κάνω, αφού ξυπνάει τουλάχιστον 3 φορές μέσα στην νύχτα, να τον αφήσω να κλαίει? Αφήστε που νομίζω ότι ξυπνάει επίτηδες, γιατί δεν βρίσκει κάποιον δίπλα του, να ακουμπάει?

Ακριβώς αυτό κάνει! Θέλει να σας έχει κοντά του και το διεκδικεί με κάθε τροπο.

Ο δικος μου είναι μεγαλύτερος κατά ένα χρόνο αλλά περνάμε το ίδιο βιολί. Να σου πω την αλήθεια, δεν τον αφήνω να κλαίει. Αλλωστε θα σηκώσει ολη την πολυκατοικία στο πόδι. Πάω δίπλα του, ξαπλώνω στον καναπέ που έχω δίπλα στην κούνια και προσπαθώ να μην του απαντώ σε τίποτα απο ότι λεει. Βασικά πρέπει να προσπαθήσεις να μη τον βγάλεις απο την κούνια.

Αχ τι να πω, δεν είμαι η αρμόδια να συμβουλέψω. Προσωπικά απολαμβάνω αντίστοιχες στιγμές με τη μικρή μου, με αγκαλιάζει μισοκοιμισμένη και την τρελαίνω στα φιλιά! Για πόσο ακόμα θα είναι μωράκια μήπως? Θα τελειώσει πολύ γρήγορα αυτή η περίοδος...

Σχετικά με το ξύπνημα, που σίγουρα σας ταλαιπωρεί και σας κουράζει, αν ίσως του βάζατε ένα μαλακό αρκουδάκι δίπλα, να το ακουμπάει? Και πάλι δεν δίνω συμβουλή, μια σκέψη καταθέτω...

δεν νομιζω οτι ξυπναει επιτηδες το παιδακι-σε αυτη την ηλικια εχουν αναγκη την επαφη-αλλα παιδια λιγοτερο αλλα περισσοτερο.

με το καιρο θα το κοψει πιστευω

Διαφημίσεις

Αχ τι να πω, δεν είμαι η αρμόδια να συμβουλέψω. Προσωπικά απολαμβάνω αντίστοιχες στιγμές με τη μικρή μου, με αγκαλιάζει μισοκοιμισμένη και την τρελαίνω στα φιλιά! Για πόσο ακόμα θα είναι μωράκια μήπως? Θα τελειώσει πολύ γρήγορα αυτή η περίοδος...

Σχετικά με το ξύπνημα, που σίγουρα σας ταλαιπωρεί και σας κουράζει, αν ίσως του βάζατε ένα μαλακό αρκουδάκι δίπλα, να το ακουμπάει? Και πάλι δεν δίνω συμβουλή, μια σκέψη καταθέτω...

ρε συ kalliopaki τα ιδια εχω κ εγω εδω και 2 βραδυα. Δεν λεει να κοιμηθει το ατιμο και μου κανει κατι αγκαλιες !!!!με το ενα του χερακι με αγκαλιαζει και με το αλλο μου κραταει τη μπλουζα. Αποτελεσμα?? ή τον περνω στο κρεββατι ή με περνει κ εμενα ο υπνος στην κουνια. Μπορει να πιανομαι αλλα μαρεσειιιιιιιιιιιιιιιιι:P:p:p:p:p

χαχαχαχα, σορρυ που γελαω....αλλα μου φαινεται πολυυυυυυυ γλυκος!!!!:mrgreen::mrgreen:

Κι εγω αυτο θα ελεγα!!!ειναι τοσο γλυκοοοο!!!

Εγω την κοιμιζω καθε βραδυ αγγαλια και οταν δεν θελει μου κακοφαινεται,και εχει αρχισει να μην θελει τωρα τελευταια το σκατο

A14gp2.png

XEMvp2.png

Του έχουμε αρκουδάκι, αλλά το καταλαβαίνει ο σκατούλης ότι δεν είναι ο μπαμπάς ή η μαμά... Επειδή τον έχω σε κρεβάτι από 9 μηνών, αναγκαστικά, ξερένομαι και εγώ εκεί...

Κανονικά, θα έπρεπε να σου δώσω συμβουλές για το πως να κόψετε αυτή την "κουραστική" συνήθεια του μωρού σας.

Αδυνατώ όμως γιατί διαβάζοντάς σε, μούρθε στο μυαλό το εξής :

Όταν κούρεψα το γιο μου γιατί είχε μακριά μαλλιά (περίπου όταν ήταν 15 μηνών) και τα οποία χάιδευα συνέχεια, σκέφθηκα πως η επόμενη φορά που θα έχει ξανά μακριά μαλλιά θα είναι μάλλον όταν θα είναι έφηβος - όμως τότε δεν θα με αφήνει να τον χαιδεύω...

Διαφημίσεις

Γλύκας, γλύκας, γλύκας!

Σε λίγα χρόνια θα τον κυνηγάς να τον φιλήσεις και θα σου λέει "Ξεφορτώσου με ρε μάνα" :-D

Οπότε κοίτα να τον απολαύσεις τώρα :-D

Nothing you would take... Everything you gave...

ετσι νοιωθω πολλες στιγμες της ημερας .... οτι θα θυμομαστε που ητανε μικρα ... κ θα αναπολουμε!!!!

οσο για αυτο που θελει ο μικρος σας ... κ εγω το βρισκω πολυ "μελενιο" κ θα σας ελεγα "καταφιληστε τον " !!!!

Ο δικός σου θέλει φιλάκια για να κοιμηθεί.... Η δικιά μου που θέλει να την παίρνω αγκαλιά και να μου πιάνει-χαιδεύει τα αφτιά μέχρι να κοιμηθεί:shock:

Αφού από το πολύ τράβηγμα, φοβάμαι μην απλώσουν:D (ευτυχώς δεν έχω μεγάλα αφτιά).

Κι η κούκλα μου ξυπνάει κανα δυο φορές το βράδυ. Αλλά, έτσι είναι τα παιδιά. Περνάνε τις φάσεις τους.

Προσπαθώ να απολαύσω όσο γίνεται αυτα τα πρώτα χρόνια, γιατί περνάνε γρήγορα και είναι στιγμές που δεν ξαναγυρίζουν πίσω. Γι'αυτό και την ταράζω στις αγκαλιές και τα φιλιά κι αυτή μου ταράζει τα αφτια, τρίβοντας της το μουτράκι της πάνω μου:P:p:p:p

Από φιλιά αλλο τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε δευτερόλεπτα κοιμάται ο γλυκούλης μου!!!!!

Εδω και ένα μήνα τουλάχιστον έχει κολλήσει πρώτα να λέμε την Κοκκινοσκουφίτσα (κανενα άλλο δεν θέλει να ακούσει!!) με το που τελειώνουμε λέει "τώρα νάνι" φιλιά, αγκαλίτσα, λογάκια και τέλος!!! ούτε γκρίνια ούτε κλάμα γενικά δεν τον αφήνω να κλαιει και δεν βρίσκω το λόγο!!! ειδικά για τον ύπνο!!

Εμάς βάβαια κοιμάται μαζί μας στο κρεβάτι και δεν ξυπνάει καθόλου κι αν ξυπνήσει φιλάκι αγκαλιτσα και συνεχίζουμε!!!!!

Είναι τόσο όμορφο ολο αυτό!!! Μεγαλώνουν τελικά τόσο γρήγορα!!!

Θα τα παρακαλάμε σε λίγο καιρό!!!

Απόλαυσε το!!!

κι εμεις στο κλαμπ. κοιμαται μονο αμα τον χαϊδευω και οταν μεσα στη νυχτα ξυπναει και δεν με βλεπει, σηκωνεται και αρχιζει το κλαμα μεχρι να τον παρω αγκαλια και να στριμωχτουμε στον καναπε μουτρο με μουτρο.

εκει αρχιζει και το συστημα "ψοφιος κοριος" :D:D

μολις κοιμαται στον καναπε τον παω στο κρεβατι του. μολις ακουμπησει στο κρεβατι ξυπναει και αρχιζει τις φωνες και παλι απο την αρχη....

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Διαφημίσεις

Xθες το βράδυ, αποφάσισα μόλις ξυπνήσει να μην πέσω δίπλα του και να τον χαϊδεύω μέχρι να κοιμηθεί από το κάγκελο.. Με το που έφευγα, άπλωνε τα χεράκια του, σαν να μου έλεγε μαμά φιλιά... Το έκανα 5 φορές αλλά δεν άντεξα μετά... Κοιμήθηκα δίπλα του...

Σήμερα το πρωί, διάβαζοντας και τα υπόλοιπα που γράψατε (σας ευχαριστώ όλες), συνηδειτοποίησα πόσο βλακωδώς σκέφτομαι...

Από εδώ και πέρα, δώς του φιλιά! Πόσο δίκιο έχετε.. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω!!!

vickoulini, ένα πράγμα θα σου πω: ο άντρας μου είναι 40 χρονών και δεν μπορείς να φαντασείς πόσο ευτυχισμένα τον παίρνει ο ύπνος όταν κολλήσει το σώμα του πάνω μου να με νιώσει ή όταν κοιμάται έχοντας πιάσει το χέρι μου. Φυσικά κοιμάται και χωρίς αυτά αλλά το ζητάει έντονα να τον χαϊδέψω και να νιώσει την επαφή με το δέρμα. Μπορεί να ακούγεται γελοίο για ένα άτομο τέτοιας ηλικίας, και στην αρχή δυσφορούσα, αλλά γενικά το βρίσκω πολύ γλυκό και τρυφερό αυτό που κάνει και πλέον το αποζητώ. Υποψιάζομαι ότι έχει απωθημένα από όταν ήταν μικρούλης... Επομένως, δώσε στο παιδί σου αυτό που σου ζητάει αυτή τη στιγμή και θα δεις που σιγα-σιγά θα το κόψει μόνος του όταν νιώσει ασφάλεια.:-)

vickoulini, ένα πράγμα θα σου πω: ο άντρας μου είναι 40 χρονών και δεν μπορείς να φαντασείς πόσο ευτυχισμένα τον παίρνει ο ύπνος όταν κολλήσει το σώμα του πάνω μου να με νιώσει ή όταν κοιμάται έχοντας πιάσει το χέρι μου. Φυσικά κοιμάται και χωρίς αυτά αλλά το ζητάει έντονα να τον χαϊδέψω και να νιώσει την επαφή με το δέρμα. Μπορεί να ακούγεται γελοίο για ένα άτομο τέτοιας ηλικίας, και στην αρχή δυσφορούσα, αλλά γενικά το βρίσκω πολύ γλυκό και τρυφερό αυτό που κάνει και πλέον το αποζητώ. Υποψιάζομαι ότι έχει απωθημένα από όταν ήταν μικρούλης... Επομένως, δώσε στο παιδί σου αυτό που σου ζητάει αυτή τη στιγμή και θα δεις που σιγα-σιγά θα το κόψει μόνος του όταν νιώσει ασφάλεια.:-)

Εκτός ότι με συγκίνησες, "μου έκλεισες" το στόμα, σε οτιδήποτε και αν σκεφτόμουν...Απλά RESPECT!!!!!!!!!!

Εμένα ο γιός μου τον Μάρτιο θα κλείσει τα 3 και κάθε βράδυ τον αποκοιμίζω ρουφώντας τον στα φιλιά! Ξαπλώνω δίπλα στο κρεββάτι του και αρχίζει να μου λέει τραγουδάκια , να μου χαϊδευει τα μαλλιά και το πρόσωπο και να με φιλάει το σκατούλι μου. Όταν μου λέει την νύχτα ''αγκαλίτσα τέλω μαμούλα'' τι θα θα κάνω;; (ξυπνάει την νύχτα μέχρι και σήμερα ) εννοείται ότι δεν πρόκειται να του στερήσω ούτε την αγκαλιά ούτε τα χάδια γιατί προφανώς τους λείπουμε...αισθάνονται ασφάλεια μωρέ ,μιλάω ειδικά για όσες τα πηγαίνουμε σταθμό.

Εγω προσωπικά τρελλαίνομαι!το ρούφηξα το παιδί!

Απολαυσέ το καλή μου γιατί όπως είπαν και τα κορίτσια πόσο θα κρατήσουν αυτές οι υπέροχες στιγμές;;;θα μεγαλώσουν και ούτε να τα αγγίζουμε δεν θα μας αφήνουν!