Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΛΙΚΟΙ Η ΔΥΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑ?


Recommended Posts

Βρε κοριτσια παω να τρελαθω ο μικρος εδω και μια εβδομαδα κλαιει συνεχως κοκκινιζει ζοριζετε και σφιγγει τα ποδαρακια του μετα τεντωνετε

και ξανα τσιριζει.κανει μια φορα την μερα κακα του και κλαιει.πηρα τον γιατρο και μου εδωσε αλλο γαλα το sanilac AC του το δινω τωρα 2 μερες.

 

αυτο βεβαια δεν το κανει καθε μερα,υπαρχει μερα που δεν ποναει και ετσι περναει καλα ξυπναει καθε τρεις ωρες τρωει και μετα ξανα υπνο.

εγω τωρα τη να υποθεσω οτι ειναι κολικοι η δυσκιλιοτητα η και τα δυο? :oops::oops::oops::oops:

 

α και κατι ασχετο με το θεμα στο κοροτσι και στο relax απο ποτε μπορουν να μπουν τα ζουζουνια??

 

βοηθεια pleasseeeeeeeeeeeeeeeee

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Και ο δικός μας μικρούλης μια φορά τη μέρα ενεργείται και απ΄ ό,τι θυμάμαι η παιδίατρος μας είχε πει ότι αν καμιά φορά καθυστερήσει δύο ή και τρεις μέρες δεν είναι ανησυχητικό.

 

Τον πρώτο μήνα είχε πονάκια έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις με τη διαφορά ότι δεν έκλαιγε. Μετά άρχισαν να αραιώνουν μέχρι που δεν τον ξαναείδαμε να κοκκινίζει και να σφίγγεται (εν τω μεταξύ δεν είχαμε αλλάξει γάλα, γενικότερα δεν κάναμε απολύτως τίποτα μέχρι που το πρόβλημα εξαλείφθηκε.)

 

Τώρα σχετικά με το ριλάξ, τον βάλαμε όταν είχε γίνει δύο μηνών και πραγματικά το μετανοιώσαμε επειδή δεν τον είχαμε βάλει νωρίτερα.

Το μωρό σταμάτησε αμέσως να γκρινιάζει, το κλάμα του δεν το ξανακούσαμε και γενικότερα το ριλάξ μας βόλεψε και εξακολουθεί να μας βολεύει αφάνταστα!

Επειδή όμως το μωράκι σου είναι ακόμα πολύ μικρούλι και δεν στηρίζεται καλά νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο να αγόραζες ένα ριλάξ από αυτά που έχουν και θέση τελείως ξαπλωτή. :wink:

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα νομίζω ότι τα συμπτώματα που γράφεις είναι κοντά στους κολικούς ειδικά αν είναι απο τις απογευματινές ώρες και μετά τουλάχιστον έτσι μας είχε πει η παιδίατρος.Όσον αφορά τη δυσκοιλιοτητα υπαρχουν κατι ασκησούλες που κάνουν στα μωρά και τα βοηθούνε,όπως είναι ξαπλωμένα ανάσκελα ενώνουν τα ποδαράκια τους και τα ανοίγουν στο ύψος της λεκάνης.Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά το έκανε η κουμπάρα μου και βοηθούσε τον μπέμπη της.

Link to comment
Share on other sites

Αυτά που γράφεις τα περάσαμε.... υπομονή

Είχαμε δυσκοιλιότητα - μια φορά στις τρεις μέρες- κάναμε τα κακά μας.

Επίσης είχαμε και κολικούς. Ασχημος συνδιασμός.

΄Ηταν δύσκολη όλη η μέρα και όχι μόνο τα βράδυα.... Η παιδίατρος μας έδωσε ειδικό γάλα για τη δυσκοιλιότητα το novalac IT, αρχίσαμε να κάνουμε κακά μέρα παρα μέρα και σιγά σιγά μια φορά τη μέρα.

Οι κολικοί περάσαν όταν ο μπέμπης ήταν περίπου 2,5 μηνών....

Όσο για ασκησούλες είχαμε δοκιμάσει τα πάντα....

απλά για να νοιώσεις καλύτερα σου λέω αυτό μας έλεγε η παιδίατρος ότι δλδ το μωρό δεν πονάει τόσο όσο δείχνει αλλά και όταν περνάει ο κολικός δεν θυμάται τίποτα..... σου λέω επίσης ότι πλέον μας φαίνεται όλο εκείνο το σκηνικό πολύ μακρινό αν και περάσαν μόλις 3 μήνες :D

Τώρα ας πούμε δεν τρώει και έχουμε άλλο άγχος.

Υπομονή και σου ευχομαι να το ξεπεράσετε γρήγορα

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ μου δινετε κουραγιο αλλα οταν πλησιαζει η ωρα 11.00 η κατασταση ειναι απογοητευτηκη κλαιει ασταματητα μεχρι της 2.00 σιγουρα ειναι περαστικο αλλα οταν ζεις την καταταση σου φαινετε πολυ μακρινο το οτι καποια στιγμη θα ηρεμησει.

 

ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 5 months later...

Καλημέρα σε όλες και όλους...

Έχω τρελαθεί και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ρε παιδιά...

Όπως έχω γράψει και σε άλλο post έχω ένα αγοράκι που σε μια εβδομάδα γίνεται 2 μηνών. Ο ύπνος του το βράδυ αποτελεί πρόβλημα καθώς δεν κοιμάται..κλαίει απαρηγόρητο ...χωρίς να πεινάει ή να θέλει άλλαγμα... απλα τεντώνει νευρικα τα πόδια του..τα ξαναμαζεύει..γίνεται κατακόκκινο απο το κλάμα...κάνει σαν γροθιές τα χεράκια του...αν κοιμηθεί για 5 λεπτά και έπειτα πάλι τα ίδια...όλα αυτά απο τις απογευματινές συνήθως ώρες και ως το άλλο πρωί..με συχνότητα...μέρα παρα μέρα θα έλεγα... Εν τω μεταξύ...αν δεν τα κάνει αυτά..τότε..πάει 2-3 π.μ. για να κοιμηθεί και αυτό πάλι με τα χίλια ζόρια.. Εγώ και η μαμά μου τα είχαμε "παίξε" κανονικά...Δεν αντέχα άλλο..Πολύ ξενύχτι..πολύ κλάμα...οποτε και επιστράτευσα και την πεθερά μου η οποία ήρθε απο προχτές το βράδυ..οπότε και όλα ξαφνικά σταμάτησαν. Το μωρό τρώει τελευταίο γεύμα κατά τις 12-12:30 το βράδυ και μετά ύπνο σερί μέχρι 06:00 - 07:00π.μ. Ντρέπομαι..Θα νομίζει η γυναίκα πως τόσο καιρό της έλεγα ψέματα...πως ήμουν υπερβολική... ή οτιδήποτε...Το μωρό εν τω μεταξύ, επειδή το κρατάει η μαμά μου τα πρωινα και για να μην του αλλαζουμε περιβάλλον, το κοιμίζουμε και το βράδυ σπίτι της... (μένει στον απο πάνω όροφο). Εκεί κοιμόμουν και εγω με σκοπο να ξεπεράσουμε τους κολικους. Τα 2 βράδια που έχει έρθει η πεθερα μου και για να πάρω μια ανασα έχω πάει και έχω κοιμηθει σπίτι μου ... μην ελεγχοντας έτσι την κατάσταση... Έχω την υποψία πως μένει ξύπνια όλο το βράδυ, καθισμένη δίπλα στο καλαθάκι του και κουνόντας το συνεχώς. Σήμερα, θα κοιμηθώ και εγώ μαζί τους για να δω τι ακριβώς συμβαίνει.. Μου λέει πως δεν το κουνάει..αφού κοιμάται..όμως μήπως το μωρό έχει αντίληψη, καταλαβαίνει πως κάποιος κάθεται "πάνω απο το κεφάλι του" όλο το βράδυ και γι' αυτό ηρεμεί; Και μήπως με αυτό τον τρόπο (αν το κάνει αυτό- θα το ανακαλύψω σήμερα) κακομάθει το μωρό και μετά θέλει συνέχεια κούνημα;

Απ' την άλλη σκέφτομαι, αν τελικά ήταν κολικοί, κρατάνε πόσο; Εξαφανίζονται τόσο ξαφνικά; Σας έχει συμβεί; Υπάρχει περίπτωση το μωρό να μπήκε έτσι ξαφνικά σε πρόγραμμα; Δεν κάνω κάτι διαφορετικό απο αυτό που έκανα...Με έχει πιάσει φοβία..πως θα ξαναρχίσουν τα ίδια..πως αυτό είναι απλά μια ανάπαυλα...τι λέτε; Υπάρχει περίπτωση;

Link to comment
Share on other sites

Καλα θα σε μαλωσω!Τι μανια σεχει πιασει με 2 μηνων μωρο οτι θα κακομαθει!Το μωρο εχει αναγκη απο αγκαλιες, κουνηματα και τα συναφη. Σκεψουν που ηταν στην ζεστξ κοιλιτσα σου και στην προστασια της μανουλας και ξαφνικα, φως κρυο, κουβερτες, μια φλατ επιφανεια για υπνο και συν ολα ταλλα ξαφνικα ποναει και η κοιλια του!!Γιατι λοιπον να μην το καλομαθεις λιγο τον πρωτο καιρο μεχρι να περασει το δυσκολο σταδιο??εεε γιατιιιιιιι??Επισης για να απαντησω και το αλλο ερωτημα οντως μια μερα θα σταματησουν οι κολικοι ετσι ξαφνικα!!!Δεν θα σου πει:"μανουλα σημερα το βραδυ θα κοιμηθεις!Δεν θα ξανακλαψω".Απλα θα κοιμηθεις ενα βραδυ και θα ρθεις να μας πεις:"Σημερα κοιμηθηκα σερι 4 ωρες"......Και ευχομαι να ερθει γρηγορα.

Ααα μια και το θυμηθηκα αν ειναι θεμα κολικων τα εχεις διαβασει τα διαφορα που εχουν γραφτει εδω περι κολικων, γαλατα, σταγονες(harvey's nurse), τσάϊ κλπ?μηπως πιανει τιποτα?Και κατι αλλο να ρωτησω το μωρο κοιματα στο ιδιο δωματιο με σενα ή στο δωματιο του(οχι τωρα που τοχεις στην μαμα σου στο σπιτι σας οταν ησαστε)?

Link to comment
Share on other sites

Το μωρό όταν είμαστε στο σπίτι κοιμάται μαζί μου στην κρεβατοκάμαρα στην καλαθούνα του. Και στην μαμά μου πάλι το ίδιο...είμαστε στο ιδιο δωμάτιο με τον μπέμπη... Τώρα που έχει μεγαλώσει αρκετά ...σε λίγο δεν θα τον χωράει η καλαθούνα σίγουρα και σκέφτομαι να τον παω στην κούνια του.. Το παιδικό δωμάτιο είναι ακριβώς δίπλα απο την κρεβατοκάμαρα μας...και σε συνδιασμό με την ενδοεπικοινωνία..νομίζω πως θα είναι μια χαρα.. Αξίζει να το δοκιμάσω ή είναι πολύ μικρό ακόμη το μωρό; Μήπως έτσι όμως μάθει ευκολότερα να κοιμάται στον "χώρο" του...έχω ανησυχία...πως τελικά θα κακομαθει το μωρό αλλάζοντας συνέχεια περιβάλλον.. και τελικά δεν θα θέλει την κούνια του και το δωμάτιο του..ή ειναι πολύ μικρό ακόμη για να τα καταλαβαίνει όλα αυτά; Και αν δεν τον βάλω στο δωμάτιο του, πού θα το κοιμίζω; Η κούνια στην κρεβατοκάμαρα μας δεν χωράει...ούτε λίκνο δεν έμπαινε γι' αυτό κατέφυγα στην καλαθούνα...Τι λέτε;

Link to comment
Share on other sites

candy μου θα συμφωνήσω με τη th@lia και θα σου πω κι εγώ ότι πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου ότι δεν πρέπει να κάνεις πράγματα για να μην κακομάθει. Δοκίμασε πράγματα και δες τι του αρέσει. Είναι δύσκολο το ξέρουμε όλες αλλά προσπάθησε να σταματήσεις να σκέφτεσαι συνέχεια ότι τίποτα δεν κάνεις καλά, οτι δεν είσαι καλή μαμά και όλα τα σχετικά. Θέλεις το χρόνο σου όπως και το μωράκι σου. Το μωρό σίγουρα έχει αντίληψη και απλά μπορεί να νιώθει την ηρεμία που δεν αντιλαμβάνεται από εσένα γι'αυτό και να κοιμάται. Μπορεί πάλι να είναι και τυχαίο. Κοιμήσου σήμερα μαζί τους και δες. Εγώ θα στο ξαναπώ. Προσπάθησε να βγάλεις από το μυαλό σου όλα τα ερωτηματικά που σε τρώνε,γύρνα απ'τη δουλειά σου,ξεκουράσου και μετά πήγαινε ήρεμη και ξεκούραστη στον μπεμπάκο σου και άσε τα πράγματα να κυλίσουν μόνα τους...

DoUwp3.png

Link to comment
Share on other sites

Candy, είναι πάρα πολύ μικρό το μωράκι σου για να μπερδευτεί όπως λες. Εχώ και εγώ ένα αγοράκι 2 μηνών, και νόμιζα και εγώ ότι το παιδί κακομαθαίνει αποκτά συνήθειες από τους άλλους όχι αποδεκτές από εμάς. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι μύθος με την έννοια ότι σε αυτήν την ηλικία η μνήμη των μωρών διαρκεί κάποιες ώρες οπότε μπορείς πολύ εύκολα να του αλλάξεις συνήθειες γιατί ξεχνάει πολύ γρήγορα. Όσον αφορά το δωμάτιο του μωρού, καλό θα είναι σιγά σιγά να πάει στο δωμάτιό του για να αποκτήσει η οικόγενεια μία σειρα. Έτσι λέω και εγώ να κάνω γιατί ούτως ή άλλως δεν χωράει στο λίκνο του πια :cool:

Μην ανησυχείς αν τον κουνάει η πεθερά σου. Είναι λογικό να νανουρίζονται με το λίκνισμα ή κάποια δόνηση γιατί έτσι ήταν και στην κοιλιά μας

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Το θέμα είναι ότι ανησυχώ μήπως τον κουνάει όλο το βράδυ..με το παραμικρό "κιχ" που κάνει το μωρό...οποτε και μάθει το μωρό έτσι..με το να έχει κάποιον πάνω απο το κεφάλι του όλη νύχτα... Τώρα με ανησυχεί και το εξής: Μίλησα προ ολιγων λεπτών με την μαμά μου.. Ενώ ο μπέμπης σηκωνόταν την νύχτα και έτρωγε, απόψε άπαξ και κοιμήθηκε στις 01:00π.μ. ξύπνησε στις 07:30 και έφαγε την ποσότητα που τρώει συνήθως. Μετά, λογικά, έτσι τουλάχιστον έκανε μέχρι και σήμερα, έπρεπε να ξυπνήσει (μόνος του) για να φάει κατα τις 10:30π.μ....όμως τίποτε...όση φασαρια και αν έκανε η μαμα μου (που ούτως η άλλως της έχω πει να κάνει κανονικα καθημερινους θορύβους κατά την διαρκεια της ημέρας) δεν ξύπνησε...παρά μόνο τώρα 12:10 που την πήρα τηλέφωνο και μου είπε οτι μόλις αρχισε να ξυπνάει και θα του κάνει το γάλα του.. Είναι φυσιολογικό αυτό; Μήπως έχει κάτι το μωρό και δεν ξυπνάει για να φάει; Ή μπορεί μεγαλώνοτας να χρειάζεται λιγότερα γεύματα; Αλλά δεν θα επρεπε τα λιγοτερα γεύματα να είναι μεγαλύτερες ποσότητες απο αυτές που έχει συνηθήσει να τρώει ανα 3ωρο;

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν χαλαρωσεις δεν θα βρεις ποτε ηρεμια!Μονο αυτο εχω να σου πω σε οτι ρωτας!!!!Επισης το μωρο σιγα σιγα θα κανει το προγραμμα του!Επισης με μια φορα που εκανε ετσι δεν σημαινει οτι αλλαξε και το προγραμμα. Τελος, μπορει να χρειαζοταν περισσοτερο υπνο και ετσι αργησε να ξυπνησει!!Ξε-αγχωσου για να το πω και λαικά... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Βρε κούκλα μου γλυκιά τι άγχος είναι αυτό? Βέβαια όχι ότι κι εγώ ήμουν καλύτερα... :D . Λοιπόν, το μωράκι σου άρχισε να μπαίνει σε πρόγραμμα. Μπορείς να χαρείς. Θα κοιμάσαι επιτέλους τα βράδυα. Και ναι οι κολικοί έτσι περνάνε, τι ήθελες ειδοποίηση? ¨Μαμά αύριο δεν θα έχω κολικούς¨... :D Αρχίζει μία καλύτερη φάση για σένα και το μικρό σου. Απόλαυσέ το. Όσο για τα χούγια κι εγώ έτσι πιστεύω, πως είναι μικρά ακόμα για να αποκτίσουνε. Απλά να μην γίνει συνήθεια για πολλούς μήνες ακόμη. Στο δωμάτιό του τον πήγα στους 3 μήνες. Κοιμόμαστε βέβαια με τις πόρτες ανοιχτές το βράδυ και σε συνδιασμό με την ενδοεπικοινωνία είμαι σίγουρη. Κράτησέ το όσο μπορείς, και όταν εσύ νιώσεις έτοιμη τον πας στο δωμάτιό του.

 oIKlp2.png

Link to comment
Share on other sites

Εγω πιστευω οτι το μωρο αντιλαμβανεται το αγχος σου. Εμενα ο γιος μου απο την αρχη μεχρι να γινει 4 μηνων ειχαμε θεμα με τον υπνο και τους πονους. Οταν εγω ημουνα αγχωμενη κουρασμενη το μωρο δεν ηρεμουσε με τιποτΑ κΑΙ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ. Μολις ερχοτανε ο αντρας μου απο την δουλια και τον επαιρνε αγκαλια σε δυο λεπτα ηταν αγγελουδι. Μπορει να μην κοιμοτανε αλλα δεν εκλαιγε. Οταν ημουν ηρεμη ηρεμουσε και αυτο πιο ευκολα ακομα και με τους κολικους που ειχε. Βεβαια υπηρχαν και μερες που τρελενομουν. Εγω θα σου ελεγα να ηρεμησεις και να βρεις εσυ ενα προγραμμα με το μωρο σου και να μην σκευτεσαι απο τοσο νωρις την διαγωγη του ακου πραγματικα το ενστικτο σου και λειτουργησε γιτι εσυ εισαι η μανα του και εσυ κατα βαθος ξερεις το καλυτερο για αυτό. Συγνωμη για το μεγαλο ποστ

 

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Καλημερα!

 

Ο γιος μου ειναι 14 ημερων και εδω και 2 μερες οταν θελει να κανει τα κακα του η να αφησει αερα ουρλιαζει 2 με 3 φορες!

Τον κουναω λιγο και του τριβω την κοιλιτσα και μετα ησυχαζει. Μετα απο κανενα 10λεπτο κανει τα κακα του και αφηνει αερα!

Θηλαζω αποκλειστικα και ρευεται σπανια! Η μαια μου ειπε επειδη θηλαζει ειναι φυσιολογικο.

Φοβαμαι τους κολικους γιατι ο πρωτος μου γιος μελανιαζε απο το κλαμα!

Ειναι κολικοι;Μου φαινεται πολυ ησυχος......για να εχει κολικους!

.png74mmp1.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Το καθε παιδακι τους περναει διαφορετικα τους κολικους.Ο γιος μου δαν ζοριστικε ιδιαιτερα απλα λυγιζε τα ποδαρακια του προς την κοιλιτσα και απο γκρινια,απο λιγο εως καθολου.Στην κορη μου τα ειδα ολα.Οπως ειπες κι εσυ μελανιαζε απο το κλαμα.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μέχρι να γίνει 35 ημερών κάθε βράδυ από τις 10 έως το πρωί έκλαιγε ασταμάτητα παρότι έπινε το γάλα του κανονικά. Κακά του έκανε μία φορά την ημέρα και αυτό όταν τον έβλεπα να αφήνει αεριάκια τον έβαζα στην αλλαξιέρα και του σήκωνα τα ποδαράκια ψηλά. Μετά αλλάξαμε γάλα (τώρα πίνουμε Almiron) και σταμάτησαν τα πάντα. Τρώει στις 11 το βράδυ και ξυπνάει ξανά στις 5 με 6 το πρωί (θεικό έτσι!!!!!). Μέχρι τώρα που είμαστε 54 ημερών δεν είχε ξανά πονάκια οπότε μάλλον έφταιγε το γάλα.

an1cEUC0g001310MzA1OTAzZHw5MDIyOTVkYXxvIFZlbm9zIG1hcyBlaW5haQ.gif
Link to comment
Share on other sites

ELENA P και εμένα τα ίδια περίπου συμπτώματα έχει το μωράκι μου, και σκέφτηκα ότι είναι κολικοί, κάποιες φορές ξυπνάει, κλαίει και μαζεύει τα ποδαράκια της, ησυχάζει μόνο όταν την βάζω στον ώμο μου και της χαιδεύω την πλάτη.

Link to comment
Share on other sites

Οι κολικοι απαιτουν μια συχνοτητα και μια ενταση στα συμπτωματα για να χαρακτηριστουν κολικοι.

Ελενα αυτο που περιγραφεις περισσοτερο μου μοιαζει σα να εχει μια μικρη δυσκολια στην αφοδευση με λιγα αερια. Καταρχην δηλαδη πολυ φυσιολογικα πραγματα για μωρακι, αλλα ακομα κολικο δεν το λες.

Ευχομαι να μην ξαναπερασεις τα ιδια.

k9Tap3.png

Link to comment
Share on other sites

Από ότι κατάλαβα θηλάζεις ......μήπως κάτι που τρώς εσύ το πειράζει? Μια φίλη μου που θηλάζει αποκλειστικά είχε το μωράκι της παρόμοια συμπτώματα και τελικά όταν έτρωγε αυτή γαλακτοκομικά (τυριά, γαλά, γιαούρτια κλπ) το μωρό είχε αέρια, σφηγκόταν και δεν μπορούσε να ηρεμήσει!! Τα σταμάτησε λοιπόν από τη διατροφή της και το μωρό τώρα είναι μια χαρά! Δοκίμασε αν θες και εσύ για 3-4 μέρες να τα κόψεις και βλέπεις, ακόμα έχω διαβάσει οτι δεν κάνει να τρώς όσπρια, μπρόκολο και κουνουπίδι!!

Link to comment
Share on other sites

Μεχρι τωρα το ιδιο κανει μεχρι να αφησει αερα!

Ναι θηλαζω αποκλειστικα και τρωω και γαλακτοκομικα!!

θα τα κοψω μαχαιρι να δω τι γινεται...!

Ευχαριστω για τις συμβουλες σας!

.png74mmp1.png
Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε να τα κοψεις και γενικα ακολουθησε μια διατροφη οπως οσοι υποφερουν απο ευερεθιστο εντερο, γιατι αυτα τα συμπτωματα του μωρου πιο πολυ με ευαισθησια του εντερου ή με τροφικη αλλεργια μοιαζουν παρα με κολικους.

Οι πραγματικοι κολικοι δεν επηρεαζονται απο τη διατροφη της μητερας.

Καλη επιτυχια στις δοκιμες και να σου ζησει :D

k9Tap3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...