Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΩΡΙΖΩ Ή ΟΧΙ

ANDEDANTINOS

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους

Δυστυχως και παλι χθες δεν μιλησαμε ....................

Σας το εχω πει ειναι παρα μα παρα πολυ εγωιστης και σε προηγουμενους τσακωμους το ιδιο κανει (5-6 μερες για να μιλησουμε )

Εγω ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΩ δεν ξερω εαν αυτο που λεω ειναι καλο ή κακο ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τουλάχιστον, αφού μπορείς και το κρατάς "μανιάτικο" που λέμε, μπράβο σου... είναι στον χαρακτήρα του ανθρώπου... εγώ θα είχα σκάσει τόσες μέρες να βράζω από μέσα μου με το ζουμί μου...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Τουλάχιστον, αφού μπορείς και το κρατάς "μανιάτικο" που λέμε, μπράβο σου... είναι στον χαρακτήρα του ανθρώπου... εγώ θα είχα σκάσει τόσες μέρες να βράζω από μέσα μου με το ζουμί μου...

Βραζω και πολυβραζω αλλα ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΩ

Κράτα!! Μη του κάνεις τη χαρη για ακόμη μια φορά να υποκύψεις. Αυτός σου λέει, αφού πάντα υποκύπτεις, θα το κάνει και τώρα. Μονο έτσι θα σε πάρει στα σοβαρα.

gth0p3.png

Κράτα!! Μη του κάνεις τη χαρη για ακόμη μια φορά να υποκύψεις. Αυτός σου λέει, αφού πάντα υποκύπτεις, θα το κάνει και τώρα. Μονο έτσι θα σε πάρει στα σοβαρα.

giotaki83 καλημερα

εχεις απολυτο δικαιο σε αυτο που λες

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα....είναι λογικό να αισθάνεσαι έτσι και δεν είναι και κακό να έχεις αυτή την αντίδραση....

τελικά εγώ αυτο που συνεχίζω να έχω ως απορία...ειναι....τελικά το σκηνικο με το χτυπημα που ανεφερες έγινε μια φορά? ή έχει ξαναγίνει........?

όσο για τον εγωισμό του που λες...όλοι οι άνθρωποι έχουν τα κουμπιά τους....και επίσης μερικές φορές φταίνε και τα στερεότυπα με τα οποια μεγάλωσαν οι περισσότεροι άντρες.....μπορεί κατα βάθος και εκεινος μέσα του να υποφέρει πολύ που δεν μπορεί να παρέχει τα απαραιτητα στην οικογένεια του.....

δεν τον δικαιολογώ απλά κάθισε και σκέψου αυτές τις μέρες που δεν μιλάτε....και μην το βλέπεις εγωιστικά....άν ήταν ένα σκηνικό που έγινε για πρωτη φορά.....εννοω το χτύπημα.....και ξέρεις μέσα σου οτι δεν θα ξαναγίνει.....γιατι μόνο εσυ ξέρεις τον άντρα σου......τότε σταμάτα να βράζεις στο ζουμί σου.....και να σκέφτεσαι...πότε θα σου μιλήσει και πότε θα σου πει συγνώμη....είναι ευκαιρία αυτές τις μέρες να τα βάλεις κάτω .....να κάνεις την αναδρομή σου στο παρελθόν και να βρείς την λύση...........

΄δυστυχώς όπως λένε συχνα η φτώχεια φέρνει γκρίνια.....δύσκολα κάποιοι άνθρωποι είναι συνηδειτοποιημένοι και κοιτάνε να είναι πάνω απο όλα υγιείς και ευτυχισμένοι.....

αν όμως ΄πιστευεις πως ο άντρας σου έχει τάσεις για ξυλοδαρμο σήκω και φύγε.....

και τέλος για να κατέβεις απο το ροζ συννεφάκι......και το λέω με την καλή έννοια.....το τηλεφώνημα σου στα πεθερικά....όχι απλά ήταν λάθος κίνηση.....αλλά πλέον άνοιξες ένα νέο μέτωπο.......το οποίο θα είναι εις βάρος σου...έδωσες δικαίωμα....και αυτό θα το δεις αργότερα.....

όσες δικαιολογίες και να μου πεις για τα πελάγη ευτυχίας που αναφέρεις και τα λοιπά με όλο το θάρρος και μέ όλη την καλή διάθεση που έχω....το έκανες για να αποδείξεις οτι εκεινος φταιει για την κατάληξη σας...για να τον κατακρίνεις και όλα τα σχετικά....ας είμαστε ειλικρινεις......και δεν σε μαλώνω.....απλά θέλω να σε κάνω να δεις το λάθος σου.......και να το χειριστείς σωστά.......

εσυ έχεις τα 1000 δίκια σου για την πράξη του αλλά το να βγάζεις στην φόρα τη διαμαχη σας στους 3τους δεν βγαινει κάτι.....να ξέρεις πως για έναν άντρα για την ψυχολογια του το να τον μειώνεις σε αδερφό/η κουμπαρο/α γονεις φίλους ειναι το χειροτερο τους......

1129643tvsq1yiqpw.gif

Καλημερα σε ολους

Δυστυχως και παλι χθες δεν μιλησαμε ....................

Σας το εχω πει ειναι παρα μα παρα πολυ εγωιστης και σε προηγουμενους τσακωμους το ιδιο κανει (5-6 μερες για να μιλησουμε )

Εγω ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΩ δεν ξερω εαν αυτο που λεω ειναι καλο ή κακο ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

Κράτησέ του το κι εσύ! ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ!

Κι εμένα πριν κάνουμε το παιδί όταν μαλώναμε πάντα εγώ έκανα τη γατούλα να μιλήσουμε κι ας έφταιγε εκείνος. Με το που έκανα το μωρό στα @#$% μου, ας έρθει εκείνος!

Και μη νομίζεις.... θα υποκύψει! Όλο και κάτι θα βρει αφορμή να σου μιλήσει και θα κάνει σα να μη συνέβη τιποτα! Αλλά μην υποπέσεις και πεις ''Μωρέ άστον...'', με την πρώτη αφορμή κάντου συζήτηση.....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Αχ κ εγω έχω άντρα πολυυυ εγωιστη. Το πολυ που δεν μου μιλησε ειναι ενα 24ωρο στο ιδιο σπιτι. Εγω μεσα στο σπιτι δεν μπορω τα μουτρα, αν λειπω μπορω να του το κρατησω κ μερες. Ομως τωρα με τα παιδια προκυπτουν θεματα που πρέπει να συζητάμε. Οποτε προχθες που ειχαμε μια διενεξη ότι ειχα να του πω για το παιδι του το έγραψα. :shock:

Παντως καλό είναι οταν πεφτουμε στο κρεβατι για υπνο, ολες τις παρεξηγησεις να τις έχουμε λύση. Πραγμα που δυστυχως δεν έχω καταφερει να κάνω. Αυτες τις ημερες θα παρω τον αντρούλη να παμε για καφε γιατι πρέπει να ξεκαθαρισουμε μερικές καταστάσεις.

Αυτο που θα σου προτεινα είναι να μην του μιλησεις ουτε σημερα. Ομως αυριο πρέπει να μιλησετε. Παρτον κ πατε έξω κ δωστε υποσχέσεις να μην γινουν ξανα αυτα τα πράγματα. Οταν ξεκιναει ο καβγας παρε το αυτοκινητο κ κάνε μια βόλτα, να ηρεμησεις. Όλοι έχουμε βρεθει να μαλώνουμε με τον ανθρωπο μας, αλλα πρέπει να βρισκουμε χρυσες τομες.

Τον τελ. καιρο οταν μαλώνουμε σκέφτομαι πως πρέπει να κάνω υπομονη γιατι έχουμε παιδια. Μετα ομως ενδομυχα αναρωτιέμαι...αν δεν ειχα παιδια δηλ θα τον χώριζα??? Η απαντηση ειναι όχι. Οποτε τα παιδια είναι δικαιολογια για να νιωθουμε καλύτερα εμεις που "αντεχουμε". Οποιος θελει να χωρισει χωριζει! Δεν μπορω να ακουω μερικές γυναικες που γεμιζουν ενοχες τα παιδια τους τυπου "αχ για σας εκανα τοοοοση υπομονη"! Πρέπει να αγαπάμε κ να σεβομαστε τον εαυτο μας, ωστε να γινουν τέτοιες συμπεριφορες βιωμα στα παιδια μας.

Andedantinos κοιτα να βρεις φως στο τουνελ. Ειστε ζευγαρι, που έχετε ζησει πολλά κ είναι κρίμα να μην μιλάτε τόσες μέρες. Μεθοδευσε τις κινησεις σου για μια πιο καλή σχέση μεταξυ σας.

Δεν μπορω να ακουω μερικές γυναικες που γεμιζουν ενοχες τα παιδια τους τυπου "αχ για σας εκανα τοοοοση υπομονη"! QUOTE]

Ααααχ !!! Όταν ακούω τέτοιου τύπου "δηλώσεις" θέλω να φωνάξω.... "Κατέβα από τον σταυρό του μαρτυρίου γιατί περιμένουν κι άλλοι !!!!":twisted:

Ας προσπαθήσουμε να μην μεγαλώνουμε ενοχικά παιδιά, επειδή με αυτόν τον τρόπο ΜΟΝΟ ενοχές τα γεμίζουμε για κάτι που, στην τελική, δεν είναι υπεύθυνα εκείνα ...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Δεν μπορω να ακουω μερικές γυναικες που γεμιζουν ενοχες τα παιδια τους τυπου "αχ για σας εκανα τοοοοση υπομονη"! QUOTE]

Ααααχ !!! Όταν ακούω τέτοιου τύπου "δηλώσεις" θέλω να φωνάξω.... "Κατέβα από τον σταυρό του μαρτυρίου γιατί περιμένουν κι άλλοι !!!!":twisted:

Ας προσπαθήσουμε να μην μεγαλώνουμε ενοχικά παιδιά, επειδή με αυτόν τον τρόπο ΜΟΝΟ ενοχές τα γεμίζουμε για κάτι που, στην τελική, δεν είναι υπεύθυνα εκείνα ...

συγνωμη αλλά όλα αυτα ανοικουν ΄ίσως περισσότερο στις γεννιές των μανάδων μας ή και των γιαγιάδων μας....πλέον κανεις δεν κάνει υπομονη για κανέναν....

συμφωνω εννοειται....πως αυτά είναι δικαιολογίες.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

εγω στην θεση σου θα χωριζα και εφοσον εχει καλη σχεση με τα παιδια θα του επετρεπα να τα βλεπει....τα παιδια σου καποια στιγμη θα καταλαβουν το λογο που χωρισατε εφοσον οι φασαριες γινοντουσαν και μπροστα τους...

απλα θα εχεις υπομονη και ισως χρειαστει παιδοψυχολογο γιατι δεν ξερεις πως θα αντιδρασουν...

δεν εχει το δικαιωμα κανενας να σου συμπεριφερετε ετσι...ουτε οι ιδιοι οι γονεις.

ευχομαι να πανε ολα καλα και οπως τα θες!!!

εγώ πιστεύω ότι το οικονομικό είναι ένα μεγάλο θέμα και έχει ΄φέρει γκρίνια στην οικογένεια ... λύστε πρώτα αυτό και πστεύω ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους ...

jHgFp3.png

Αν ο καλός σου έχει αδερφή βάλτη να του μιλήσει μπας και κατανοήσει ότι κάνει βλακείες ακούγοντάς το από δικό του άνθρωπο που εμπιστεύεται 100%. Εμένα η αδερφή μου μου τάχωνε κανονικά όταν έβλεπε ότι έκανα μ@κ@κίες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...