Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΩΡΙΖΩ Ή ΟΧΙ

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους

ειμαι παντρεμενη απο το 2006(πολιτικο), 2007 ( θρησκευτικο ) και απο το 1995 μαζι

εχουμε 2 παιδακια περιπου 3 ετων ( σε 3-4 μηνες)

Ο συζυγος μου ειναι πολυ εγωιστης , ξεροκεφαλος ,καλοπερασακιας, φωνακλας αρκετα καλος σαν πατερας ( ασχολειται με τα παιδια του τις λιγες ωρεσ που τα βλεπει ) δεν ασχολειται με το σπιτι και βαιος μερικες φορες

ΧΤΕΣ ξεκινησε μια παρεξηγηση απο το τιποτε εγινε το εξης Ξυπνησαμε το πρωι και ηθελε να παμε για καφε ( καλοπερασακιας) εγω του ειπα πρωτα να μαζεψουμε τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ μου απαντησε οτι εχει μια μερα για να κατσει και να παει για καφε, δεν ασχολειται με τετοια θεματα και ας μεινει το δεντρο εκει μεχρι και το ΠΑΣΧΑ

Του ειαπ επισης οτι πρεπει να παει να βρει την σπιτονοικοκυρα για να πληρωσει το πετρελαιο και να διευθετησει και το θεμα των πολλων ωραν ( εδω και 10 μερες μας εχει φερει τα κοινοχρηστα ) Η απαντηση του ηταν θα παω εγω οταν θελω εγω και αμα θελω και οταν την δωωωωωωωωωωωωωωωωω

Πες το ενα πες το αλλο μου πεταξε ενα μπουκαλι των παιδιων του το γυρισα πισω και ηρθε μετα και με χτυπησε ολα αυτα γινοτανε μπροστα στα παιδια του

Φωνες , λογια απειλες οτι θα με χωρισει , θα μιλησω με τον δικηγορο του , ειναι οι τελευταιες γιορτες που περναμε μαζι , εγω φταιω που διαλυω το σπιτι γιατι βαζω πανω απο ολα το σπιτι - νοικοκυριο και οχι οτι θα ηταν καλο να παμε για καφε κλπ

Μετα απο ολα αυτα ενημ. τους γονεις του για τα κατορθωματα του γιου τους ( εκεινος μου τραβουσε το τηλ . και ελεγε να μην ανακατευτουν )

Σημειωτειον και πολυ βασικο οτι εδω και 1 1/2 χρονο συντηρω εγω το σπιτι εκεινος δεν δινει μια ( καινουρια επιχειρηση που δεν παει καλα )

ΤΙ ΚΑΝΩ HELP

ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΗΣΩ

ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕς ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

Διαφημίσεις

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μας ρωτας αν θα χωρισεις?????? αυτην ειναι η ερωτηση σου??????????

Πως μπορουμε εμεις να σου πουμε τι θα κανεις απο την περιγραφη ενος μονο γεγονοτος? Εσυ τον διαλεξες και τον παντρευτηκες αυτον τον ανθρωπο η βια νομιζω δεν ειναι κατι που βγηκε τωρα σιγουρα το εχει ξανακανει και θα το ξανακανει. ΤΑ ορια σου ρωτα ποσο ακομα μπορουν να αντεξουν εναν τετοιον ανθρωπο.? μετα αναρωτησου τι σε εκανε να αγαπησεις αυτον τον ανθρωπο και καπου εκει θα βρεις τις απαντησεις που ζητας. Καλη συνεχεια.....

Αndedantinos κι'εγω χαρα μου δεν εχω καταλαβει τι θες ακριβως...

Να τον φοβισεις η να χωρισεις??

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

μου κανει εντυπωση οτι δεν εχεις ουτε μια καλη λεξη να πεις γι αυτον....αυτο δειχνει οτι μεσα σου ηδη εχει τελειωσει το θεμα...ωστοσο τετοια φασαρια για εναν καφε ειναι λιγο υπερβολικη κατα τη γνωμη μου...αυτο με τη βια μπροστα στα παιδια καθολου καλο δεν το συζηταμε.... δε μας ειπες χτυπαει και τα παιδια??? επισης κατα τη γνωμη μου δεν ηταν αναγκη να παρεις τηλεφωνο κανεναν αμα δε μπορειτε να συνεννοηθειτε μονοι σας δε θα κερδισεις τιποτα αν σου αναγνωρισουν αλλα ατομα το δικιο που εχεις ...

τωρα ενας ανδρας που μανι μανι λεει για διαζυγιο μαλλον νομιζει οτι εκεινος θα σε φοβισει οποτε αν το πεις κι εσυ απλα δε θα δωσει σημασια- εννοω θα πιστεψει οτι το κανεις σαν ανταπαντηση και οχι απο δικη σου πρωτοβουλια- εκτιμω οτι πρεπει να συζητησετε, δε χωριζουν ετσι απλα οι ανθρωποι, δε γνωριστηκατε χτες, ολα τα ζευγαρια περνανε δυσκολιες και κρισεις, πολλες φορες ενας θελει το ενα και αλλος το αλλο, ,οι αντρες γενικως ειναι αναβλητικοι και αυτο εμας μας τρελλαινει, αλλα με συζητηση νομιζω ολα λυνονται, βαλτον κατω, ρωτα τι τον πειραζει, πες τι σε πειραζει, τι εχετε διαθεση να καλυτερευσει στη ζωη σας, και τι οχι..... και αν δεν τα βρειτε, τι να πω......καλο κουραγιο....εγω παντως και μη θεωρηθω οτιδηποτε και αρχισουν να φωναζουν οι χωρισμενες κοπελες, πιστευω οτι πρεπει να παλεψεις πρωτα για το γαμο σου, για μενα ο χωρισμος ειναι η εσχατη λυση, οχι η πρωτη! ελπιζω να σε βοηθησα καπως...

Διαφημίσεις

Καλημέρα , αν θα χωρισεις ή οχι δεν μπορει να στο πει καποιος μεσα σε ενα forum εσυ ξερεις τι γινετε σπιτι σου τι αντεχεις τι οχι και τι σας κραταει μαζι.

Θα σου πω οτι η αιτια του καβγα καταρχην ειναι χαζη προφανως ψαχνεται και βρισκεται αφορμες για καβγαδες τα αιτια σιγουρα θα ειναι βαθυτερα και οχι ο καφες ή το δεντρο ή τα κοινοχρηστα. Αυτο που δεν δικαιολογω σε καμια περιπτωση ειναι η χρηση βιας πεταγε ο ενας στον αλλον μπουκαλια και στο τελος σε χτυπησε μπροστα στα παιδια ολα αυτα !!!!

Επισης λαθος σου το να παιρνεις τους γονεις του τηλ τι ειναι μωρο να τον συνετισει η μαμα ;

Τα ερωτηματα δεν καταλαβα ; να τον φοβισεις ως προς τι ; Εχεις αποφασισει για διαζυγιο ή το ψαχνεις ακομα ; αν το ψαχνεις ακομα δεν χρειαζεσαι δικηγορο ισως ενα συμβουλο γαμου .Αν το εχεις αποφασισει εναν καλο δικηγορο βρες καταρχην και αυτος θα σε καθοδηγησει.

Σας ευχαριστω ολες για την αμεση ανταποκριση σας

..............τελευταια λυση ειναι να χωρισω και αυτο για τα παιδια μου

Αλλα το ποιο σημαντικο ειναι οτι θελω να αλλαξουν καποιες καταστασεις που ολε λενε οτι θα αλλαξουν αλλα δεν ...........

και ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΗΣΩ

Και ενα αλλο θεμα θελω να του το πω εγω εαν ειναι να του το πω

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΠΡΙΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ( ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ )

Δηλαδή είσαι διατεθημένη να υποστείς κι άλλη βία προκειμένου να μη διαλυθεί η οικογένεια;

Το φοβάσαι μήπως;

δεν ξερω εαν ειναι φοβος ή αρνηση αντιμετωπισης της πραγματικοτητας

ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ , ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ

φοβαμαι οτι θα τα κανουν ( ο πατερας και οι παπουδες ) μπαλακια

Διακρινω πολυ εντονο θυμο απο μερους σου , νιωθω οτι τον μισεις ( λαθος συναισθημα ) το θεμα βρε κοριτσακι μου δεν ειναι να τον ισοπεδωσεις να τον εκδικηθεις για την συμπεριφορα του ή οτιδηποτε αλλο ουτε αν θα το πεις εσυ πρωτη ή δευτερη δεν ειστε 15 χρονων . Δεν βλεπω επισης πουθενα να αναφερεσαι στα παιδια το μονο προβλημα σου ειναι πως θα τον λιωσεις γιατι ; Μην μπεις σε αυτην την διαδικασια το βασικο που πρεπει να σκεφτεις ειναι τα παιδια . Δεν ξερω για ποιες καταστασεις μιλας που θελεις να αλλαξουν παντως σου λεω οτι ανθρωπος που εχει χτυπησει θα το ξανακανει 1000% και καθε φορα χειροτερα .

Διαφημίσεις

δεν ξερω εαν ειναι φοβος ή αρνηση αντιμετωπισης της πραγματικοτητας

ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ , ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ

φοβαμαι οτι θα τα κανουν ( ο πατερας και οι παπουδες ) μπαλακια

Τα παιδια θα μεγαλωσουν πολυ καλυτερα με μια ηρεμη μητερα παρα σε ενα σπιτι που ειναι πεδιο μαχης . Οσο για το μπαλακι που θα γινουν αυτα θα καθοριστουν μεσω δικηγορου οι μερες οι ωρες κτλ που θα τα βλεπει ο πατερας

Σας ευχαριστω ολες για την αμεση ανταποκριση σας

..............τελευταια λυση ειναι να χωρισω και αυτο για τα παιδια μου

Αλλα το ποιο σημαντικο ειναι οτι θελω να αλλαξουν καποιες καταστασεις που ολε λενε οτι θα αλλαξουν αλλα δεν ...........

και ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΗΣΩ

Και ενα αλλο θεμα θελω να του το πω εγω εαν ειναι να του το πω

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΠΡΙΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ( ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ )

Με αυτα τα δυο σημεια διαφωνω εντελως!!!!

Κατα τα αλλα,γλυκια μου,να σου πω πως η οποια αλλαγη γινει,εαν εστω τα καταφερεις,πιστευω πως θα ειναι παροδικη...

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Τα παιδια θα μεγαλωσουν πολυ καλυτερα με μια ηρεμη μητερα παρα σε ενα σπιτι που ειναι πεδιο μαχης . Οσο για το μπαλακι που θα γινουν αυτα θα καθοριστουν μεσω δικηγορου οι μερες οι ωρες κτλ που θα τα βλεπει ο πατερας

Ακριβώς αυτό!

iyuNp3.png4hNCp3.png

ANDEDANTINOS, Η θέση σου είναι δύσκολη και κανένας δεν μπορεί να σου πει τι είναι κάλο να κάνεις!!!

Σίγουρα η κατάστασή σας είναι άσχημη και σύντομα μπορεί να ξεφύγει κι΄άλλο.

Σίγουρα κάτι πρέπει να κάνεις σύντομα όσο τα παιδιά είναι μικρά .... και αυτό θα πρέπει να το συζητήσεις με κάποιον ειδικό που να σου δώσει μια έγκυρη γνώμη.

Η γνώμη μου είναι : Ψάξε για οικογενειακό σύμβουλο άμεσα !!!

Διακρινω πολυ εντονο θυμο απο μερους σου , νιωθω οτι τον μισεις ( λαθος συναισθημα ) το θεμα βρε κοριτσακι μου δεν ειναι να τον ισοπεδωσεις να τον εκδικηθεις για την συμπεριφορα του ή οτιδηποτε αλλο ουτε αν θα το πεις εσυ πρωτη ή δευτερη δεν ειστε 15 χρονων . Δεν βλεπω επισης πουθενα να αναφερεσαι στα παιδια το μονο προβλημα σου ειναι πως θα τον λιωσεις γιατι ; Μην μπεις σε αυτην την διαδικασια το βασικο που πρεπει να σκεφτεις ειναι τα παιδια . Δεν ξερω για ποιες καταστασεις μιλας που θελεις να αλλαξουν παντως σου λεω οτι ανθρωπος που εχει χτυπησει θα το ξανακανει 1000% και καθε φορα χειροτερα .

EIMAI ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ( ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ , ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ - ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΙΤΙ -ΠΑΙΔΙΑ - ΨΩΝΙΑ ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΧ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ( ΗΘΕΛΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ 1100 ΓΙΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ) ΠΗΓΑΝΕ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΟΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ......ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ , ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΛΠ . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ . ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ?

ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΑΣ ΕΝΗΜ. Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟς ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΜΞΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ Τ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΙ ΠΛΟΟΕΣ ΦΟΡΕΣ .......ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΕ .......ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ , ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΛΠ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ 1 ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΥΤΕ 2ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ( ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙς ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕς )

ΠΑΡΟΜΟΙΕς ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ 2η κΟΥΒΕΝΤΑ

ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ

Διαφημίσεις

ANDEDANTINOS, Η θέση σου είναι δύσκολη και κανένας δεν μπορεί να σου πει τι είναι κάλο να κάνεις!!!

Σίγουρα η κατάστασή σας είναι άσχημη και σύντομα μπορεί να ξεφύγει κι΄άλλο.

Σίγουρα κάτι πρέπει να κάνεις σύντομα όσο τα παιδιά είναι μικρά .... και αυτό θα πρέπει να το συζητήσεις με κάποιον ειδικό που να σου δώσει μια έγκυρη γνώμη.

Η γνώμη μου είναι : Ψάξε για οικογενειακό σύμβουλο άμεσα !!!

ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

νομίζω πως φταις για τις αυταρχικές συμπεριφορές, αν του κοπανάς συνέχεια ότι τον συντηρείς τι θες να κάνει ο δύστιχος; του έχεις θίξει υπερβολικά τον εγωισμό και προσπαθεί να αποδείξει ότι και αυτός υπάρχει

και όσο για τη βία μη παραπονιέσαι γιατί και συ δεν πας πίσω (του πεταξες το μπουκάλι)

να σκευτεσαι και να πράτεις ότι οφελεί την οικογένειά σου...τι πιο όμορφο να πάτε όλοι μαζί για καφέ, να περάσετε όμορφα και να μαζευτούν τα χριστουγενιάτικα μετά;

και όσο για την επιχείρηση οφείλεις να τον στηρίζεις και όχι να τον ανεβοκατευάζεις ως άχρηστο....

με απλά λόγια δεν θεωρώ εσένα θύμα αλλά τον άνδρα σου

Απ' ότι λες είσαστε από το 1995 μαζί. Τόσα χρόνια πώς ήταν? Ήταν πάντα "πολυ εγωιστης , ξεροκεφαλος ,καλοπερασακιας, φωνακλας" ? Εσύ τι έκανες? ή μήπως τώρα τα ανακάλυψες? Αν πάλι δεν ήταν έτσι από παλιά μήπως να έψαχνες να βρεις τι συνέβη και άλλαξε συμπεριφορά?

νομίζω πως φταις για τις αυταρχικές συμπεριφορές, αν του κοπανάς συνέχεια ότι τον συντηρείς τι θες να κάνει ο δύστιχος; του έχεις θίξει υπερβολικά τον εγωισμό και προσπαθεί να αποδείξει ότι και αυτός υπάρχει

και όσο για τη βία μη παραπονιέσαι γιατί και συ δεν πας πίσω (του πεταξες το μπουκάλι)

να σκευτεσαι και να πράτεις ότι οφελεί την οικογένειά σου...τι πιο όμορφο να πάτε όλοι μαζί για καφέ, να περάσετε όμορφα και να μαζευτούν τα χριστουγενιάτικα μετά;

και όσο για την επιχείρηση οφείλεις να τον στηρίζεις και όχι να τον ανεβοκατευάζεις ως άχρηστο....

με απλά λόγια δεν θεωρώ εσένα θύμα αλλά τον άνδρα σου

]

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου

σε δικαιολογω γιατι δεν γνωριζεισ ολες τισ καταστασεις ,κανενας δεν του υπενθυμιζει οτι τον συντηρω ουτε τον υποβιβαζω αντιθετα τον στηριξω ψυχολογικα -ηθικα και οικονομικα οσο μπορω εαν θελει και αλλα δεν εχω ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Δεν ειμαι ζωο να καθομαι να με χτυπανε να μου πετανε μπουκαλια και να μην αντιδρω

Ξυπναω 5 30 το πρωι Εργαζομαι γυρναω απο την δουλεια μου και απο το απογευμα και μετα πλενω σκουπιζω μαγειρευω προσεχω και φροντιζω τα διδυμα μου μονιμη μου πλυσιματα ταισματα παιχνιδια και κοιμαμαι στις 12 ,,,,,,,,,,,,,,,,,

ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Απ' ότι λες είσαστε από το 1995 μαζί. Τόσα χρόνια πώς ήταν? Ήταν πάντα "πολυ εγωιστης , ξεροκεφαλος ,καλοπερασακιας, φωνακλας" ? Εσύ τι έκανες? ή μήπως τώρα τα ανακάλυψες? Αν πάλι δεν ήταν έτσι από παλιά μήπως να έψαχνες να βρεις τι συνέβη και άλλαξε συμπεριφορά?

malecon δεν λεω οτι δεν ηταν ετσι ναι ηταν αλλα οχι σε τετοιο βαθμο

Δεν λεω μπορει να εχει πολλα μεσα στο κεφαλι του(εχω ομως και εγω )

μπορει να κουραζεται ( κουραζομαι και εγω)

μπορει να σκεφτεται πολλα ......

μπορει να ντρεπεται γαι την αποτυχια ( δεν παει καλα η επιχειρηση )

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΑΤΙΩ ΝΑ ΠΑΕΡΝΑΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

ΑΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ

ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

Ok όλοι άνθρωποι έχουν κάποια ελαττώματα και κάποια προτερήματα. Για να τον παντρεύτηκες θα είχε και προτερήματα ή τέλος πάντων θα συμφωνούσατε και σε κάποια πράγματα. Κάθησε και ζύγισε πόσο σημαντικά είναι αυτά που σε κρατούν κοντά του. Επίσης δες αν θα μπορούσες να υποχωρήσεις σε κάποια άλλα, πχ να πηγαίνετε συχνά για καφέ και να αλλάξεις λίγο και τον τρόπο που του μιλάς, δηλ να μην είσαι επιθετική. Θα συμφωνήσω με την κοπέλα που είπε για σύμβουλο γάμου και ίσως θα πρότεινα και ψυχολόγο για να σε βοηθήσει αφενός να δεις την δική του οπτική και αφετέρου να σου δείξει τον τρόπο να τον φέρεις με τα νερά σου χωρίς συγκρούσεις (ή ακόμα και πώς να τον φοβίσεις)

Εγω νομιζω οτι τον εχεις καλομαθει ολα αυτα τα χρονια και αντι να μεγαλωνετε μαζι τα παιδια, μεγαλωνεις εσυ κ τους τρεις!

Νομιζω πως πρεπει να του ξεκαθαρισεις πως εχεις κουραστει,πριν φτασετε σε δικηγορους κ τετοια..Ρωτα τον τι θελει? Να πηγαινει για καφε κ οι υποχρεωσεις ολες να πηγαινουν πισω? Δως του την πρωτοβουλια...Πες του εσυ εισαι 'ο αντρας του σπιτιου' το βλεπεις σωστο να τσακωνομαστε μπροστα στα παιδια μας να μην μπορουμε να τα βρουμε? Θες να χωρισουμε?