Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο κακός ο λύκος...

Recommended Posts

Θ. Πάγκαλος: πιο διεφθαρμένοι οι πολίτες από τους πολιτικούς στη χώρα... της κοκκινοσκουφίτσας

Τελευταία ενημέρωση: 04.01.2011 | 08:00

Πρώτη δημοσίευση: 04.01.2011 | 07:56

Παρομοιάζει τη χώρα με κοκκινοσκουφίτσα, θεωρεί τους επαναστάτες του '21 αγράμματους που καθιέρωσαν το ρουσφέτι

και έτσι δικαιολογεί και τη διαφθορά λέγοντας ότι δεν είναι οι πολιτικοί που βγαίνουν ψάχνοντας σε ποιον θα κάνουν “εκδούλευση”, αλλά οι πολίτες που πάνε να τη ζητήσουν...

Πρόκειται για μια διάλεξη του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τον περασμένο Μάιο λεπτομέρειες της οποίας φέρνει στο φως η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”.

Σε μια εποχή κατά την οποία η χώρα δεχόταν απανωτά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και συρόταν στην υπογραφή του Μνημονίου ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης με βάση το δημοσίευμα μάλλον έδινε λαβές...

Σύμφωνα με τα όσα δήλωνε ο κ. Πάγκαλος στη χώρα κατοικούν κάποιοι που έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι απόγονοι του Περικλή και οι οποίοι ζουν σε μια χώρα που αντί σωστών αρχών εφάρμοσε αυτές της... κοκκινοσκουφίτσας η οποία αποφάσισε λάθος να κόψει δρόμο μέσα από το δάσος και έτσι έπεσε πάνω στον κακό λύκο!

Όσο για τα σημερινά δεινά; Αυτά ξεκινούν από την επανάσταση του '21. Κατά τον κ. Πάγκαλο αυτή έγινε από ένα μάτσο αγράμματους και αδαής χωριάτες (οι οποίοι μετά βίας μιλούσαν ελληνικά) που μετά την απελευθέρωση ψήφισαν οποιονδήποτε εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους.

Κάπως έτσι δικαιολογείται για τον Αντιπρόεδρο και το σημερινό φαινόμενο του ρουσφετιού (από τότε είναι στο αίμα του πολίτη) καθώς κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος ώστε να βγαίνει στο δρόμο να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο και οι διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν.

Οι ίδιοι μάλιστα, κάνουν διαδηλώσεις και διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της Κυβέρνησης ταυτιζόμενοι έτσι με όσους οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων...

πηγή : newsit.gr

Διαφημίσεις

Εγώ πλέον δεν απορώ με τον Πάγκαλο.................. διερωτόμαι με τι στοιχεία κρατάει τον Γιωργάκη δεμένο στο βρακιά του και έτσι ο Γιωργάκης δεν τον σουτάρει.

Γιατί αν δεν τον κρατάει με κάτι και ο Γιωργάκης τον αφήνει έτσι ανεξέλεγκτο, τότε είναι να μη βρεθεί ο Γιωργάκης στο δρόμο μας.

Σωστή η παροιμία "Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει".

Το κεφάλι ποιός είναι όμως?

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΧΟΝΤΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΟΥΣΤ!!!!

Και μετα την πρωτη συνχιση αναρωτιεμαι...μηπως επειδη γερασε και νιωθει να πλησιαζει ο θανατος εχει αρχισει να λεει καποια πραγματα που ισως να εχουν μια καποια βαση???

Δεν ξερω...λεω μηπως...

Και το λεω αυτο γιατι ΕΜΕΙΑ ΦΤΑΙΜΕ που ο Παγκαλος ειναι στην θεση που ειναι και του επιτρεπουμε να μιλαει!

Καλα ο χοντρος βλακασ τα εχει παι3ει , ισως απο το πολυ φαι εχουνε νεκρωθει κυτταρα στον εγκεφαλο του και υπολειτουργουνε οι νευρωσεις :D , ε ρε ξηλο που θελει ο μακακας κω....οχοντρος ηλιθιος .ΟΞΩΩΩ ΡΕ

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

ποσο θα ηθελα να τον εβλεπα στην θεση του χατζηδακη κι αυτον!

Παρ' ολο που ειμαι εναντιον κατα της οποιαδηποτε μορφη βιας, δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου, δυστυχως...:evil:

Μα ειναι δυνατον, δεν πιστευω οσα διαβαζω...., τετοια προκλητικοτητα?

Γιατι μιλαμε οτι το παχυδερμο, μας προκαλει ανοιχτα πλεον, περα απο το οτι μας εμπαιζει... μας προκαλει να τον στειλουμε σπιτι του.

Καιρος δεν ειναι επιτελους????

Διαφημίσεις

Οκ εμεις δεν τον ψηφισαμε....αλλα καποιοι πολλοι τον ψηφισαν για να λεει αυτες τις μ...κιες!Μηπως θελουν κι αυτοι κανα φασκελο?Λεω εγω τωρα...

Eπισης δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου.... αλλα μαζι με αυτους μας πιανει η... μπορα και εμας, που λεμε εδω πανω στα βορεια....;)

Εγώ πλέον δεν απορώ με τον Πάγκαλο.................. διερωτόμαι με τι στοιχεία κρατάει τον Γιωργάκη δεμένο στο βρακιά του και έτσι ο Γιωργάκης δεν τον σουτάρει.

Γιατί αν δεν τον κρατάει με κάτι και ο Γιωργάκης τον αφήνει έτσι ανεξέλεγκτο, τότε είναι να μη βρεθεί ο Γιωργάκης στο δρόμο μας.

Σωστή η παροιμία "Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει".

Το κεφάλι ποιός είναι όμως?

Γειά στο στόμα σου!

Και για να μην μακρυγορώ

ο Πάγκαλος πρέπει να καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία

(όχι μόνο γι' αυτό αλλά για πολλά).

Αλλά ποιός να τον δικάσει? Εδώ δεν αντιδρούν καν στα λόγια του...

Και μετά απορούμε που η νέα γενεά αδιαφορεί τόσο για τα κοινά, όσο και για την ιστορία και την πολιτική.

Εδώ η εξουσία (μη χε@#ω) είναι προκλητική και δίνει παραδείγματα διαφθοράς και αχαριστίας....

Λυπάμαι ειλικρινά που είμαι Ελληνίδα και με κυβερνούν αυτοί....

iyuNp3.png4hNCp3.png

ποτε μου δεν τον χωνεψα αλλωστε και ποιος απο ολους αυτους ειναι συμπαθητικος; αλλα τωρα τελευταια καθε φορα που τον βλεπω ή ακουω κατι για αυτον μου προκαλει μεγαλη αηδια και ταυτοχρονα μεγαλο θυμο που εκλεχτηκε απο εμας αυτος ο ογκολιθος...ουστ!:evil::evil::evil::evil:

Και μετά απορούμε που η νέα γενεά αδιαφορεί τόσο για τα κοινά, όσο και για την ιστορία και την πολιτική.

Εδώ η εξουσία (μη χε@#ω) είναι προκλητική και δίνει παραδείγματα διαφθοράς και αχαριστίας....

Λυπάμαι ειλικρινά που είμαι Ελληνίδα και με κυβερνούν αυτοί....

Να ξερες κοπελα μου ποσο μα ποσο συμφωνω !!!!!!!! ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥς ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕς ΑΥΤΟΙ

QRyOp2.png

Διαφημίσεις