Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

λεμονι....

Recommended Posts

Καλησπερα....εχω να καταγειλω τη κορη μου τη μικρη οτι θελει να τρωει το λεμονι οπως εμεις τρωμε το πορτοκαλι...:confused::confused::confused::confused::confused: ξερω οτι ρωταω κατι χαζο αλλα ειναι καλο να τρωει ετσι το λεμονι??? και οχι δε ξινιζει καθολου τα μουτρα της ισα ισα που το ευχαριστιεται....προιξν εκοβα λεμονι για ν ακανω αυγολεμονο και βαζει τα κλαματα σπαραχτικα κλαματα λεμε κατι εχει το παιδι....δεν ηρεμουσε...ειδε και αποειδε ηρεμει και παει στη κουζινα και μας το εδειχνε.....και το πηρε και μετα γελαγε και ετρωγε....:roll::roll::roll::roll:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Πολλά πιτσιρίκια το κάνουν και ένα από αυτά είναι και ο δικός μου ο σπόρος. Μόνο θετικά γνωρίζω για το λεμονι άρα μην αγχώνεσαι.

ΛΕΜΟΝΙ

Περιέχει πολλά φλαβονοειδή και έχει πολύ υπολογίσημη αντιμικροβιακή δράση. Η βιταμίνη C που περιέχει βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου από τα τρόφιμα. Αν το αναμείξετε με μέλι ίσως να σας φανεί λιγότερο ξινό. Ξεπλένει τις τοξίνες από τα κρέατα και εξουδετερώνει τη μεταλλαξογόνο (και καρκινογόνο)δράση του καμένου φαγητού.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

μια απο τα ιδια κ η δικια μας κ το ιδιο εκανε κ ο μπαμπας της..τωρα της περασε κ θελει μονο να το στιβει πανω απο το φαγητο:rolleyes:

α την ιδια περιοδο ετρωγε κ κρεμμυδι ωμο...

τωρα κατεβαζει μια μια τις ελιες και το αγγουρακι τουρσι...:mrgreen:

καλα παμε!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Κι εγώ το ίδιο και η παιδίατρος μου είχε πει πάντα στο φαγητό της μικρής να στάζω λεμόνι! Σε οποιοδήποτε φαγητό αντί για αλάτι λεμόνι ακριβώς επειδή με τη βιταμίνη C απορροφώνται καλύτερα οι βιταμίνες ;) Μια χαρά η μικρή σου. Η δική μου σήμερα κατάφερε και έφαγε πρώτη φορά πορτοκάλι... της ξίνιζαν :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

μια απο τα ιδια κ η δικια μας κ το ιδιο εκανε κ ο μπαμπας της..τωρα της περασε κ θελει μονο να το στιβει πανω απο το φαγητο:rolleyes:

α την ιδια περιοδο ετρωγε κ κρεμμυδι ωμο...

τωρα κατεβαζει μια μια τις ελιες και το αγγουρακι τουρσι...:mrgreen:

καλα παμε!:mrgreen:

μια απο τα ιδια και η δικια μου..αλλα τα ξινα αρεσουν γενικα στα παιδακια νομιζω..το λεμονι εχει παρα πολες βιταμινες

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Κι εμας η Μαρια ξετρελαινεται για λεμονι! Οταν ηταν πιο μικρη, της εδωσα μισο λεμονι αφου αφαιρεσα τα κουκουτσια και προσπαθησα να την τραβηξω βιντεακι για να της δειξω οταν μεγαλωσει πως ξινιζε τα μουτρα της.. Το μονο που εχω να της δειξω βεβαια ειναι ενα ευτυχισμενο μωρο που εχει πεσει με τα μουτρα πανω στο λεμονι.. :roll:

Κι εμεις βαζουμε παντου, ακομα και σε φαγητα που δεν πολυπαει.. Και στον τραχανα ακομα!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Κι οδικός μου το ίδιο,αλλά εμένα δε μου εκανε εντύπωση γιατί πάντα εχω να θυμάμαι το μπαμπά μου στο τραπέζι μετά το φαγητό όιταν υπύρχε λεμόνη να το τρώει και να αφήνει μόνο τη φλούδα.Ο γιος μου προς το παρόν το πιέζει μόνο και το γλύφει.Και το φχαριστιέταιαιαιαιαιαιαιαιαιαια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κι εμεις τα ιδια με το λεμονι κι εγω η χαζη νομιζα οτι θα της εκοβε ορεξη και δεν την πολυαφηνα.... αλλα μετα απ αυτα που διαβασα θα την τρελανω στο λεμονακι......

Fm6D.jpg

LdHBp3.png

Χαλάνε τα δόντια όταν μασάμε λεμόνι..

Πρέπει μετά να ξεπλένουμε το στόμα πολύ καλά!

Και όχι οδοντόβουρτσα(οχι τριβή δηλαδή σε δόντια με λεμόνι), σκέτο νερό.

Μιλάω γενικά και όχι για τα παιδιά.. Δεν κάνει καλό στα δόντια να μένει πάνω το οξύ.

Nothing you would take... Everything you gave...

• 3 weeks later...

χαχαχαχα!!! και εγω μικρη ειχα κολλημα με τα λεμονια και τωρα και ο μικρος μου τρελαινετε για λεμοναδα ( νερο και λεμονι σκετο ) αλλα εχει δικιο η κοπελα που εγραψε above me , χαλανε τα δοντια , τα οξεα κανουν κακο στο σμαλτο , γιαυτο πλυσιμο δοντιων μετα το λεμονι

:lol: smile !!!