Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Recommended Posts

γεια σας.ειμαι καινουριο μελος και θελω τη βοηθεια σας..οι γονεις μου ειναι σε διασταση πολλα χρονια και το διαζυγιο στην αναμονη.σημερα ο πατερας μου μου ανακοινωσε πως θα αποκτησω αδερφακι...δεν ξερω τι να κανω...εχω απελπιστει..ο πατερας μου δεν ειναι και ο καλυτερος πατερας..προσπαθει να μπει στο ματι της μανουλας μου πληγωνοντας εμενα και την αδερφη μου..δεν μας δινει χρηματα ενω ειναι πλουσιος και ποτε του δεν μας εδειξε αγαπη..λυπαμαι πολυ που το λεω αλλα δεν θελω να του ξανα μιλησω παρολο που εγω μεσα μου τον αγαπαω..δεν μπορω να το δεχτω ομως..αρχισε μια νεα οικογενεια τωρα και εμας θα μας ξεγραψει..αυτο το παιδι θα εχει οσα στερηθηκα τοσα χρονια..:cry:

Διαφημίσεις

Ο άνθρωπος δεν αλλάζει.... Αυτό το μωρό μη το βλέπεις ανταγωνιστικά! Αγάπη δεν έδειξε σε εσάς, αγάπη δε θα δείξει και σε εκείνο. Δε λέω πως δε σας αγαπάει, αλλά δε σας το δείχνει. Το τί έχει ο πατέρας σου με τη μητέρα σου, αυτό δεν έχει να κάνει με τη μεταξύ σας σχέση.....

Εσύ κι η αδεφή σου θα είστε εκεί και για τους δύο, γιατί είναι γονείς σας, είτε είναι μαζί, είτε όχι.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Υπηρχε καιρος που ηταν και εξαφανισμενος 2 χρονια...τι αγαπη ειναι αυτη?του εχω μιλησει παρα πολλες φορες και σημερα παλι..δεν καταλαβαινει γελαει..ειναι τοσο ανωριμος.εγω ειμαι πιο ωριμη απο αυτον..ειμαι 20 χρονων αλλα δεν μπορω να το συζητησω με καποιον αλλον γι αυτο μιλησα σε σας..τωρα αυτο το παιδι θα εχει οσα εγω στερηθηκα..γενναει σε 3 μηνες και οσο το σκεφτομαι υποφερω τοσο πολυ...μακαρι να αλλαζε ολο αυτο

ωραια αυτο το παιδι μπορει για διαφορους λογους να τυχει καλυτερης καπως αντιμετοπισης απο τον πατερα σου

εσυ τι θα ηθελες να νιωσεις ικανοποιημενη????

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Διαφημίσεις

ωραια αυτο το παιδι μπορει για διαφορους λογους να τυχει καλυτερης καπως αντιμετοπισης απο τον πατερα σου

εσυ τι θα ηθελες να νιωσεις ικανοποιημενη????

Μπορεί όμως να τύχει και της ίδιας αντιμετώπισης, για αυτό λοιπόν όντως μη το βλέπεις ανταγωνιστικά. Από ότι κατάλαβα ο πατέρας σου είναι "λίγο" επιπόλαιος, προκειμένου να μπει στο μάτι της μητέρας σου δημιουργεί νέα οικογένεια;

Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και αυτό το μωράκι που έρχεται δεν φταίει σε τίποτα απολύτως απλά έτυχε να έχετε τον ίδιο πατέρα. Δεν τον επέλεξε αυτό για πατέρα όπως και εσύ δεν τον επέλεξες για πατέρα.

O5X4p2.png 

Υπηρχε καιρος που ηταν και εξαφανισμενος 2 χρονια...τι αγαπη ειναι αυτη?του εχω μιλησει παρα πολλες φορες και σημερα παλι..δεν καταλαβαινει γελαει..ειναι τοσο ανωριμος.εγω ειμαι πιο ωριμη απο αυτον..ειμαι 20 χρονων αλλα δεν μπορω να το συζητησω με καποιον αλλον γι αυτο μιλησα σε σας..τωρα αυτο το παιδι θα εχει οσα εγω στερηθηκα..γενναει σε 3 μηνες και οσο το σκεφτομαι υποφερω τοσο πολυ...μακαρι να αλλαζε ολο αυτο

Καλη μου,

Ενας ανθρωπος που δεν μπορει να "αγαπησει" το σπλαχνο του δεν μπορει να κανει κανενα παιδι ευτυχισμενο. Εξω μπορει να δειχνουν πολυ ωραια καποια πραγματα αλλα οι μεσα ξερουν.

Να εισαι σιγουρη οτι δυστυχως για το παιδι εκεινο η ιστορια επαναλαμβανεται.:?

Μαθε να πετας τα περιττα ατομα απο την ζωη σου (ακομα και αν αυτα λεγονται πατερας) και να στηριζεσαι σε οσα εχουν και θελουν να σου δωσουν την ανευ ορων και απεριοριστη αγαπη τους.

Εχεις μια αδερφη που περιμενει την αγαπη σου και την διαβεβαιωση οτι οι 2 σας ειστε καλα χωρις εκεινον.

Μια μητερα που προφανως σας λατρευει και πληγωνεται διπλα βλεποντας εσας να συνεχιζετε να περιμενετε την αγκαλια του να ανοιξει ενω εκεινη την εχει απλοχερα ανοιχτη και περιμενει να κουρνιασετε.

Στηριξου σε οσους σε αγαπουν και αγαπας και ασε στην ακρη οσα και οσους σε πληγωνουν. Δεν αξιζουν τον κοπο ουτε τον χρονο ;)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

μαρακι νομιζω αντι να ζηλευης αυτό το μωράκι καλύτερα είναι να το λυπάσε γιατί το σίγουρο είναι ότι όπως φέρθηκε σε σας έτσι θα φερθεί και σε εκείνο ..... Aπλά αλλό ένα παιδί δυστιχισμένο και στεριμένο απο την αγάπη του πατέρα ..........Εσύ να σκέφτεσαι ότι έχεις την μάνα σου και την αδερφή σου και προσπάθησε να χαρείς την ζωή σου διότι είσαι 20 χρονών και τα καλύτερα χρόνια τωρα ξεκηνάνε ... και μην στενοχωριέσε που ο πατέρας σου δεν ήταν αξιος γι τον ρόλο του πατέρα ... δεν πηράζη καλύ μου και μη χειρότερα .... γύρνα σελίδα και ασχολείσου με αυτούς που σε αγαπάνε γιατί μο΄νο αυτή αξίζουν να ασχολίεσε μαζί τους ...για τον πατέρα σου απλώς αδιαφόρησε .Αυτός θα είναι ο χαμένος ....

Κορίτσια δε νομίζω είναι σωστό να στρέψουμε το κοριτσάκι ενάντια στον πατέρα της....

Ο,τι και να 'ναι, είναι ο πατέρας της!!!!! Είναι επιπόλαιος, είναι ανώριμος, είναι λάθος, αλλά είναι ο πατέρας της.....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Τι είναι αυτό που σε απασχολεί ακριβώς? Μην τυχόν και το μωράκι έχει καλύτερη τύχη από εσένα? Αν είναι έτσι, σημαίνει ότι ο πατέρας σου άλλαξε έστω και μετά από 20 χρόνια και θα έπρεπε να χαίρεσαι για το αδερφάκι σου και όχι να το ζηλεύεις...

εχω δυο μπουμπουκακια

Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας και ολες αυτες τις απαντησεις!

το μωρακι ας γεννηθει καλα με υγεια...απο εκει και περα εγω δεν θελω σχεσεις!απλα!ουτε με τη μητερα του ουτε και με το ιδιο γιατι ξερω πως αυτο θα εχει το πατερα του διπλα του για οτι χρειαστει..γιατι αυτο καθε χριστουγεννα θα ειναι μαζι του οχι σαν κι εμενα που υπηρχαν χρονιες που δεν με πηρε ουτε καν τηλεφωνο για χρονια πολλα..γιατι εγω για παραδειγμα θα του ζητησω χρηματα για να παω για ενα καφε με τις φιλες μου και αυτος δεν θα μου δωσει γιατι απλα εχει να φτιαξει στο καινουριο του σπιτι το δωματιο του παιδιου του..κι εγω απλα θα πρεπει να συνεχισω να ειμαι στεναχωριμενη για ακομα 2 χρονια μεχρι να τελειωσω τη σχολη μου και αμα ενδιαφερθει με τοσα χρηματα που εχει να μου ανοιξει το φαρμακειο για να μπορεσω να αποκατασταθω..αν και απο οτι πιστευω μονη μου θα το κανω κ αυτο στη ζωη μου με καποιο δανειο..

και δηλαδη πιστευεις οτι αν δεν ηταν το μωρο θα εκανε ολα οσα ειπες?εγω παλι νομιζω πως οχι!συμφωνα με οσα περιγραφεις για τον χαρακτηρα του αυτο δειχνει.ηταν αδιαφορος οπως μας λες και πριν το μωρο.αρα θα ειναι και μετα.οποτε το μωρο δεν εχει καμια σχεση!

Εσύ η ίδια είπες ότι ο πατέρας σου τον έχει τον τρόπο του οικονομικά. Δε νομίζω λοιπόν να σου στερήσει το χαρτζηλίκι εξαιτίας του μωρού, ούτε ότι θα αδιαφορήσει να σου ανοίξει φαρμακείο εξαιτίας του μωρού... Αν το κάνει, να ξέρεις ότι θα το έκανε ούτως ή άλλως και δεν θα φταίει το μωρό!

Ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο άσχημο συναίσθημα είναι να αδιαφορεί και να μην αναγνωρίζει την αξία σου ο ίδιος ο άνθρωπος που σε γέννησε!!! Επειδή όμως καμια φορά συμβαίνει, αντί να βουτηχτείς σε θλίψη, πόνο και οργή που θα σε εξαντλήσουν ψυχοσυναισθηματικά, γέμισε τη ζωή σου με ανθρώπους που θα σε εκτιμούν πραγματικά! Το να περιμένεις να πάρεις στοργή, αγάπη ή οτιδήποτε άλλο από ανθρώπους που δεν έχουν να δώσουν, μόνο θλίψη θα φέρει στη ζωή σου... Είσαι μόνο 20 χρονών και πίστεψέ με, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!

Χρηματα δεν μου δινει...ποτε δεν μου εδινε παρα μονο σε γιορτες κατι λιγα..δεν με απασχολει τοσο αυτο..αλλωστε σε 2 χρονια τελειωνω και με το καιρο θα αποκτησω τη δικη μου δουλεια και τα δικα μου χρηματα..δεν μπορω να τον καταλαβω ομως..στα 50 του?ειναι λογικο?εγω εχω πληγωθει παρα πολυ γιατι ειχε αρχισει να αλλαζει να μου φαιρεται αλλιως..τι να πω..πατερας μου ειναι αλλα....κουραστηκα να ανεχομαι τοσα πολλα....:(

τωρα ξαφνικα αλλαξε ξανα..ολο εχει δουλειες και με αποφευγει...

ισως να μην τον αφηνει και αυτη..ποιος ξερει

Διαφημίσεις

μαρακι μου αν κ δεν μ'αρεσει να αναλυω τα πολυ προσωπικα μου,τωρα πιστευω οτι θα φανουν χρησιμα σε σενα!!το ελπιζω!!!

οταν ημουν 13 χρονων κ ο αδερφος μου 11 πηγαιναμε να δουμε τον μπαμπα μας το καλοκαιρι!!ειχαν χωρισει με την μαμα μας κ τον βλεπαμε στις διακοπες!!στο ταξιδι μας ειπε οτι εχει γνωρισει μια κυρια,η οποια εχει 2 κοριτσακια κ τους εχουν πει κ καλα ψεματα οτι ειναι μπαμπας τους κ οτι ηταν στα καραβια,επειδη ο δικος τους μπαμπας ειχε πεθανει!!!τα κοριτσια ηταν το ενα 6 κ το αλλο 8 χρονων!!το δεχτηκα αδιαμαρτυρητα κ ενιωσα στοργη κ συμπονοια γι'αυτα τα παιδια!!!τα γνωρισαμε,π[αιζαμε,ειχαν μεινει κ καποια βραδια σπιτι μας!!ωσπου μια μερα κατι εγινε με αυτη την κυρια,τσακωθηκαν με τον μπαμπα μου μαλλον κ πηρε τα παιδια κ εφυγε!!δεν τα ξαναειδαμε!!το επομενο καλοκαιρι ξαναπηγαμε για διακοπες στον μπαμπα κ εγω ρωτησα αν μαθαινει νεα των κοριτσιων κ πω ειναι???ε τοτε ξεφυγε της γιαγιας μου κ μου λεει:''ποια κοριτσια??τα αδερφια σας??:shock:''ο πατερας μου κοκκαλωσε κ ειπε μονο ''δεν χρειαζοταν να σου ξεφυγει,θα το ελεγα εγω καποια στιγμη''!!!απα εν τελει δεν ηξεραν πως να μας το φερουν τοσο καιρο!!!δεν θυμωσα,δεν απογοητευτηκα!!ισα ισα χαρηκα,ετσι κ αλλιως ετσι τα εβλεπα αυτα τα παιδια,σαν αδερφια μου!!τωρα ειχα ενα λογο παραπανω να νοιαζομαι γι'αυτα!!!

να μην σας πρηζω,λιγο πριν χωρισουν οι γονεις μου ο πατερας μου εκανε παρανομη σχεση κ γεννηθηκαν αυτα τα 2 παιδια!!

θελω μαρακι να σου πω για τα συναισθηματα μου!!!στεναχωρηθηκα μεγαλωνοντας οταν σκεφτηκα τι περασε η αμμα μου εκεινο τον καιρο που ο πατερας μου γυρνουσε απο δω κ απο κει,οταν αργοτερα εμαθε οτι ειχαν κ παιδια..σκεφτομαι το ποσο θα πονεσε!!αλλα αυτα τα κοριτσια τα σκεφτομαι,θελω να ειναι καλα,τα νοιαζομαι!!οταν ημουν 18 χρονων πηγα μονη μου κ τα ειδα στο σπιτι τους!!!εμαθα τηλεφωνα κ πηγα!!χαρηκαν παρα πολυ,αλλα ειχαν περασει τα χρονια κ ειχαμε ολοι αλλαξει!!δεν ηξερα τιποτα γι'αυτα,ουτε τη ζωη τους,ουτε τον χαρακτηρα τους!!!προσπαθουσα ομως να τα μαθω!!!μετα παντρευτηκα,ηρθα εδω στο νησι κ μολις πριν 4 μηνες με βρηκαν στο facebook!!χαρηκα παρα παρα πολυ!!τωρα μιλαμε πιο συχνα!!!!δεν μου εφταιγαν τιποτα αυτα τα παιδια!πολλες φορες τα λυπαμαι κ νιωθω πολυ ασχημα που εγω μπορω να μιλαω για στιγμες με τον μπαμπα μου κ κεινα οχι..γιατι παντα ελειπε..ποτε δεν νοιαστηκε!

γενικα δεν ειναι ανθρωπος πολυ υπευθυνος να το πω???:roll:να συνεχισω τωρα η' οχι??σας ζαλισα!!χιχι!!

στα 16 μου αποφασισα με τον αδερφο μου να μεινουμε στον μπαμπα μας για 1-2 χρονια να δουμε κ πως ειναι η ζωη μαζι του!!δεν τον ειχαμε ζησει πολυ!!!το μονο που εχω να πω ειναι ευτυχως που ειχαμε κ την μαμα μας εστω απο μακρια κ ενδιαφεροταν!!!μας επαιρνε ρουχα,παππουτσια,πληρωνε τα φροντιστηρια...ο μπαμπας μου δεν ειχε αναλαβει την ευθυνη μας απολυτα!λιγου μηνες μετα μας γνωρισε μια γυναικα που θα γινοταν κ γυναικα του!!!!καταπληκτικη,υπεροχος ανθρωπος!!!!παντρευτηκαν κ 1 χρονο μετα γεννηθηκε η αδερφουλα μου κ 2 χρονια αργοτερα κ ο αδερφουλης μου!!!ημουν α πανευτυχης,τα πηγαινα συνεχεια βολτα,τα νανουριζα,τα προσεχα!!ημουν πολυ ευτυχισμενη!!κ επισης ημουν ευτυχισμενη που βρηκε ο μπαμπας μου τοσο καλη γυναικα!!καμια φορα μεσα μου απορω πως τον ανεχεται!!!:oops:

δεν θυμωσα ουτε μια στιγμη που εκανε νεα οικογενεια!!χαρηκα που μπορεσε να ξαναφτιαξει τη ζωη του,που πηρε παλι το ρολο του πατερα!!κ μπορω να πω οτι τωρα πια τον βλεπω πιο συνειδητοποιημενο κ ωριμο!!!βλεπω να νοιαζεται απολυτα γι'αυτα τα παιδια,να ειναι συγκεντρωμενος!!!οχι οτι εμα ςμας ειχε πεταμενα σε μια ακρη,αλλα ηταν λιγο ανευθυνος!!

χαιρομαι που τα αδερφια μου θα γνωρισουν αυτην την καλη εκδοχη του!!!θελω να μεγαλωσουν χιλιες φορες πιο ευτυχισμενα απο μενα!!!!θελω να μπορει ο πατερας μου να νιωσει οτι ειναι καλος πατερας!!να διορθωθει,να γινει καλυτερος ανθρωπος!!!εχει φτιαξει τη ζωη του χωρις βεβαια να μην μας νοιαζεται...απλα πλεον ειμαστε μακρια!

κ τελος καλη μου μαρια να σου πω να ευχεσαι ο πατερας σου να μπορει να γινει αξιος πατερας τουλαχιστον για το νεο παιδακι!!κ ας ελειψαν σε σενα καποια πραγματα!δεν νομιζω να θελεις να λειψουν κ σε μια νεα ψυχουλα!!να ευχεσαι το καλυτερο γι'αυτο κ για τον πατερα σου!!ισως να γινει πιο υπευθυνος μετα,ισως παει πισω το μυαλο σου σε λαθη που εκναε κ ισως καποια μερα να λαβεις οσα στερηθηκες απο κεινον ακομα κ οταν πια θα εισαι πιο μεγαλη!!!

εγω χαιρομαι τωρα να βλεπω τον μπαμπα μου να δουλευει πολυ,να τρεχει στα σχολεια,στα αγγλικα,να πηγαινει για ψωνια,να μεριμνα γι'αυτα τα παιδια!!χαιρομαι γιατι τελικα το εχει,τον βλεπω αλλαγμενο κ μονο που μεγαλωνει ετσι τα αδερφακια μου χαιρομαι,βλεπω κ γω εναν αλλο μπαμπα που καμια φορα δεν εμοιαζε μ'αυτον που ηξερα εγω!!!

ελπιζω να σε βοηθησα καλη μου κ να θυμασαι οτι αυτο το μωρακι δεν φταει σε τιποτα!!!ισως κ να χαρει μεγαλωνοντας να ξερει οτι εχει μια μεγαλη αδερφουλα!!οτι κ να εχει συμβει με τους γονεις σας,εσεις τα αδρφια μπορειτε να ειστε αγαπημενα κ να νοιαζεστε το ενα το αλλο!!!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

αα!!!να προσθεσω κ κατι αλλο!!μαρια μου να ξερεις οτι θα εισαι πολυ πιο ευτυχισμενη κ γαληνια μεσα σου οταν θα νιωθεις αγαπη κ στοργη γι'αυτο το παιδακι!!θα νιωθεις καλος ανθρωπος,γεματος!!!αν ομως δεν το θελεις θα νιωθεις πεσμενη,θα νιωθεις κατι να σου λειπει!!!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

γεια σας.ειμαι καινουριο μελος και θελω τη βοηθεια σας..οι γονεις μου ειναι σε διασταση πολλα χρονια και το διαζυγιο στην αναμονη.σημερα ο πατερας μου μου ανακοινωσε πως θα αποκτησω αδερφακι...δεν ξερω τι να κανω...εχω απελπιστει..ο πατερας μου δεν ειναι και ο καλυτερος πατερας..προσπαθει να μπει στο ματι της μανουλας μου πληγωνοντας εμενα και την αδερφη μου..δεν μας δινει χρηματα ενω ειναι πλουσιος και ποτε του δεν μας εδειξε αγαπη..λυπαμαι πολυ που το λεω αλλα δεν θελω να του ξανα μιλησω παρολο που εγω μεσα μου τον αγαπαω..δεν μπορω να το δεχτω ομως..αρχισε μια νεα οικογενεια τωρα και εμας θα μας ξεγραψει..αυτο το παιδι θα εχει οσα στερηθηκα τοσα χρονια..:cry:

Από που θα σας ξεγράψει; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις απελπιστεί ΤΩΡΑ!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Νομίζω πως καταλαβαίνω πως νιώθεις. Κι εμένα ο πατέρας μου δεν ήταν πάντα δίπλα μου. "Έφυγε" όμως πριν μερικούς μήνες και νιώθω πως έχω χάσει τον μισό μου εαυτό. Άφησε βέβαια κάτι πίσω του... κάτι που τον βασάνιζε μέχρι που "έφυγε" και δεν το είχε πει σε κανέναν. Ένα άλλο παιδί, με μια άλλη γυναίκα. Το οποίο ποτέ δεν αναγνώρισε, ποτέ δεν έπαιξε μαζί του, μα φαινόταν πως κάτι τον έτρωγε και απορούσαμε τι μπορεί να είναι. Για να πω την αλήθεια μου είχε περάσει τα τελευταία χρόνια απο το μυαλό απο κάτι κουβέντες που έλεγε στον άντρα μου για το παιδί του (απο άλλο γάμο) του τύπου "τον βλέπεις συχνα τον μικρό; Μη τον παραμελείς επειδή έκανες άλλη οικογένεια. Να είσαι δίπλα του κι αυτό το παιδάκι σε έχει ανάγκη" αλλά ο τρόπος που του τα έλεγε αυτά κι άλλα παρόμοια κάτι είχε...

Και το μάθαμε πια, στην κηδεία όταν ήρθε εκείνη η γυναίκα να τον αποχαιρετήσει...

Κι εγώ σκέφτομαι τώρα ότι αυτό το παιδί, δεν τον έζησε καθόλου. Τον στερήθηκε για να τον έχω εγώ λίγο παραπάνω.

Και τι θέλω να πω; Πως θα έδινα τα πάντα να μου είχε μιλήσει ο πατέρας μου για αυτό το παιδί, να παντρευόταν αυτή τη γυναίκα που αγαπιόντουσταν τόσο πολύ, γιατί έτσι θα ζούσε ευτυχισμένος, μπορεί μάλιστα να ζούσε ακόμα...

Δεν ξέρω μήπως τα γράφω μπερδεμένα γιατί είμαι συγκηνιμένη αλλά νομίζω το κεντρικό νόημα μπορείς να το πιασεις.

Να εύχεσαι να είναι δίπλα σε αυτό το παιδί. Να επιδιώξεις να είσαι κι εσύ όσο πιο κοντά μπορείς. Και μην κάνεις το λάθος να δεις τον πατέρα σου απο την πλευρά της μαμάς σου. Μπορεί αυτό να σε κάνει να χάσεις πολύτιμο χρόνο μαζί του αλλά και με το καινούριο σου αδερφάκι. Άσε που είμαι σίγουρη πως όταν γεννηθεί με το καλό και το πάρεις μια αγκαλίτσα, θα αλλάξουν πολλά μέσα σου, κι αν ο πατέρας σου το προσέξει περισσότερο, να νιώσεις δικαιωμένη γιατί τουλάχστον κατάλαβε έστω και αργά έστω και με ένα άλλο παιδί τι σημαίνει πατρότητα.

Όλα αυτά κι άλλα πολλά θα ήθελα να σου γράψω.

Εύχομαι να το σκεφτείς ψύχραιμα και να αφήσεις περισσότερο την καρδιά σου να σε κατευθύνει κι όχι τον εγωισμό σου, που εδώ που τα λέμε δίκαια είναι πληγωμένος.

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Νομίζω πως καταλαβαίνω πως νιώθεις. Κι εμένα ο πατέρας μου δεν ήταν πάντα δίπλα μου. "Έφυγε" όμως πριν μερικούς μήνες και νιώθω πως έχω χάσει τον μισό μου εαυτό. Άφησε βέβαια κάτι πίσω του... κάτι που τον βασάνιζε μέχρι που "έφυγε" και δεν το είχε πει σε κανέναν. Ένα άλλο παιδί, με μια άλλη γυναίκα. Το οποίο ποτέ δεν αναγνώρισε, ποτέ δεν έπαιξε μαζί του, μα φαινόταν πως κάτι τον έτρωγε και απορούσαμε τι μπορεί να είναι. Για να πω την αλήθεια μου είχε περάσει τα τελευταία χρόνια απο το μυαλό απο κάτι κουβέντες που έλεγε στον άντρα μου για το παιδί του (απο άλλο γάμο) του τύπου "τον βλέπεις συχνα τον μικρό; Μη τον παραμελείς επειδή έκανες άλλη οικογένεια. Να είσαι δίπλα του κι αυτό το παιδάκι σε έχει ανάγκη" αλλά ο τρόπος που του τα έλεγε αυτά κι άλλα παρόμοια κάτι είχε...

Και το μάθαμε πια, στην κηδεία όταν ήρθε εκείνη η γυναίκα να τον αποχαιρετήσει...

Κι εγώ σκέφτομαι τώρα ότι αυτό το παιδί, δεν τον έζησε καθόλου. Τον στερήθηκε για να τον έχω εγώ λίγο παραπάνω.

Και τι θέλω να πω; Πως θα έδινα τα πάντα να μου είχε μιλήσει ο πατέρας μου για αυτό το παιδί, να παντρευόταν αυτή τη γυναίκα που αγαπιόντουσταν τόσο πολύ, γιατί έτσι θα ζούσε ευτυχισμένος, μπορεί μάλιστα να ζούσε ακόμα...

Δεν ξέρω μήπως τα γράφω μπερδεμένα γιατί είμαι συγκηνιμένη αλλά νομίζω το κεντρικό νόημα μπορείς να το πιασεις.

Να εύχεσαι να είναι δίπλα σε αυτό το παιδί. Να επιδιώξεις να είσαι κι εσύ όσο πιο κοντά μπορείς. Και μην κάνεις το λάθος να δεις τον πατέρα σου απο την πλευρά της μαμάς σου. Μπορεί αυτό να σε κάνει να χάσεις πολύτιμο χρόνο μαζί του αλλά και με το καινούριο σου αδερφάκι. Άσε που είμαι σίγουρη πως όταν γεννηθεί με το καλό και το πάρεις μια αγκαλίτσα, θα αλλάξουν πολλά μέσα σου, κι αν ο πατέρας σου το προσέξει περισσότερο, να νιώσεις δικαιωμένη γιατί τουλάχστον κατάλαβε έστω και αργά έστω και με ένα άλλο παιδί τι σημαίνει πατρότητα.

Όλα αυτά κι άλλα πολλά θα ήθελα να σου γράψω.

Εύχομαι να το σκεφτείς ψύχραιμα και να αφήσεις περισσότερο την καρδιά σου να σε κατευθύνει κι όχι τον εγωισμό σου, που εδώ που τα λέμε δίκαια είναι πληγωμένος.

μελινακι μου πολυ με συγκινησες!!ανατριχιασα!!αυτο ακριβως προσπαθουσα να της πω κ γω πιο πανω!!

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Κορίτσια δε νομίζω είναι σωστό να στρέψουμε το κοριτσάκι ενάντια στον πατέρα της....

Ο,τι και να 'ναι, είναι ο πατέρας της!!!!! Είναι επιπόλαιος, είναι ανώριμος, είναι λάθος, αλλά είναι ο πατέρας της.....

Οχι αλλα πρεπει να της δωσουμε να καταλαβει οτι δεν φταιει εκεινη αλλα εκεινος (συμφωνα με οσα διαβαζουμε ετσι?)

.

Με συγχωρειτε αλλα εμενα η ιεραρχια στα ατομα που θελω διπλα μου δεν ειχε στα κριτηρια "βαθμο συγγενειας". Ειχε βασικα και ουσιαστικα πραγματα.:cool:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Δεν καταλαβαινω καθολου γιατι εισαι σε απογνωση :confused:

Ο πατερας σου κανει ενα παιδι,εσυ δεν εχεις καμια σχεση με αυτο.

Δεν καταλαβαινω καθολου γιατι εισαι σε απογνωση :confused:

Ο πατερας σου κανει ενα παιδι,εσυ δεν εχεις καμια σχεση με αυτο

Απλα οσοι τον ξερουν κοινοι φιλοι κτλ λενε πως θα μας ξεγραψει απο τη ζωη του μετα απο αυτο..ευχαριστω πολυ που μου ειπατε τις δικιες σας ιστοριες..η αληθεια ειναι πως ειμαι πολυ θυμωμενη απλα.δεν θελω να παθει κατι..θελω να ειναι καλα κ ευτυχισμενος κι ας ειμαι εγω πληγωμενη..μακαρι να μπορουσα να τον αλλαξω αλλα...υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα στο κοσμο απο το δικο μου...

αυτοι οι ''καλοθελητες'' φιλοι που τα λενε αυτα,χαιρονται να σε βλεπουν να στεναχωριεσαι γιαυτο τα λενε.μαθε να απαντας σε τετοια σχολια.

αυτοι που στα λενε δε θελουν το καλο σου

Καλη μου,

Ενας ανθρωπος που δεν μπορει να "αγαπησει" το σπλαχνο του δεν μπορει να κανει κανενα παιδι ευτυχισμενο. Εξω μπορει να δειχνουν πολυ ωραια καποια πραγματα αλλα οι μεσα ξερουν.

Να εισαι σιγουρη οτι δυστυχως για το παιδι εκεινο η ιστορια επαναλαμβανεται.:?

Μαθε να πετας τα περιττα ατομα απο την ζωη σου (ακομα και αν αυτα λεγονται πατερας) και να στηριζεσαι σε οσα εχουν και θελουν να σου δωσουν την ανευ ορων και απεριοριστη αγαπη τους.

Εχεις μια αδερφη που περιμενει την αγαπη σου και την διαβεβαιωση οτι οι 2 σας ειστε καλα χωρις εκεινον.

Μια μητερα που προφανως σας λατρευει και πληγωνεται διπλα βλεποντας εσας να συνεχιζετε να περιμενετε την αγκαλια του να ανοιξει ενω εκεινη την εχει απλοχερα ανοιχτη και περιμενει να κουρνιασετε.

Στηριξου σε οσους σε αγαπουν και αγαπας και ασε στην ακρη οσα και οσους σε πληγωνουν. Δεν αξιζουν τον κοπο ουτε τον χρονο ;)

με καλυψες απολύτως elenik!!!!!!

zCgOp2.png

...Η επανάσταση είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσουμε να κάνουμε πεντάλ, θα πέσουμε...