Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο.Να παρεμβει εισαγγελεας

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Προφανως κατι εκανα λαθος(ως συνηθως) και δε μπορειτε να δειτε τιποτα.

Τελοςπαντων.Το αρθρο που θα εβαζα αφορα στη γυμνη φωτογραφιση που εκανε η Βανα Μπαρμπα μαζι με την .....8χρονη κορη της σε γνωστο περιοδικο.Φανταζομαι οτι ετσι κι αλλιως καπου θα το παρει το ματι σας το συγκεκριμενο περιοδικο.

Στο blog που έβαλες ( http://www.prezatv.blogspot.com/ ) έχει στα δεξιά την είδηση.

Δεν είναι ένα γυμνό παιδάκι που παίζει ανέμελα με τους φίλους του ή είναι σε μια παραλία χαρούμενο κλπ κλπ (που και πάλι κάποιες ενστάσεις θα τις είχε κάποιος συνετός άνθρωπος για τη δημοσίευση της φωτογραφίας)

Είναι ένα "καλοχτενισμένο", καλοβαμμένο με ρουζ και κραγιόν παιδί που ποζάρει σα μοντέλο...!!! :evil:

Δε βρίσκω καμιά παιδικότητα ή αθωότητα στο στήσιμο της φωτογράφισης. (όχι στο παιδί, στο στήσιμο)

Διαφημίσεις

Τα παιδιά μας πρέπει να τα προστατεύουμε και όχι να τα εκθέτουμε!Εδώ άλλοι διάσημοι κρύβουν τα παιδιά τους να μην φανεί ούτε το πρόσωπο τους κι αυτή το έβαψε το παιδί και το ξεγύμνωσε;;;;;;;;;;;;;;;;Τί να πώ;;;Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω αυτή την πράξη και αυτή τη μάνα........

και επίση συμφωνώ με τη Φιλιώ...σε άλλα δεδομένα ένα παιδί που το έπιανε ο φακός με τη μάνα του στην παραλία να παίζει γυμνό δεν νομίζω να πείραζε κανέναν...αλλά όχι και έτσι.....

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Στο blog που έβαλες ( http://www.prezatv.blogspot.com/ ) έχει στα δεξιά την είδηση.

Δεν είναι ένα γυμνό παιδάκι που παίζει ανέμελα με τους φίλους του ή είναι σε μια παραλία χαρούμενο κλπ κλπ (που και πάλι κάποιες ενστάσεις θα τις είχε κάποιος συνετός άνθρωπος για τη δημοσίευση της φωτογραφίας)

Είναι ένα "καλοχτενισμένο", καλοβαμμένο με ρουζ και κραγιόν παιδί που ποζάρει σα μοντέλο...!!! :evil:

Δε βρίσκω καμιά παιδικότητα ή αθωότητα στο στήσιμο της φωτογράφισης. (όχι στο παιδί, στο στήσιμο)

ότι πρέπει δλδ για να τη "βρίσκει" ένας παιδόφιλος...

ότι πρέπει δλδ για να τη "βρίσκει" ένας παιδόφιλος...

Και να μη σου πω τι θα κάνει ο παιδόφιλος αν τα φράγκα είναι πολλά... Αρρωστοι άνθρωποι... ματαιόδοξοι και φιλοχρήματοι... ούτε τα ίδια τους τα παιδιά δεν υπολογίζουν... :evil::evil::evil::evil::evil:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

:shock::shock::shock:

:twisted::twisted::twisted:

καλα εγω πες κανω οοοοοοτι θελω στο σωμα-ψυχη μου.....

το παιδι μου??????

ποιος το ρωταει???

ε?????

που ειναι το κρατος οεο???

που ειναι η προνοια?????

που ειναι τα γιαουρτια?????

Διαφημίσεις

Κράτος??? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ να 'σαι καλά βρε Βίκυ... με έκανες και γέλασα!

Έψαξα στο λεξικό αλλά την έχουν αφαιρέσει αυτή τη λέξη :lol::lol:

όσο για την φωτογράφηση απ΄ότι έχω καταλάβει υπάρχει και φωτο στο εξώφυλλο μία πολύ απλή συμβουλή θα ήταν το μποικοτάζ ας μην το αγοράσει κανείς.....................

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Σιγά μην παρέμβει Εισαγγελέας για την κόρη της Μπάρμπα :lol:

Λες και παρενέβη ποτέ:

για τα μωρά που χορεύουν στα σώου της τιβι,

για τα μικρά που παίζουν σε τηλεοπτικές σειρές σα ντίβες και γενικά

για ολα τα παιδιά που οι γονείς εξωθούν στην πορνεία της νοσηρής δημοσιότητας για λόγους που αφορούν κυρίως τους ίδιους και όχι τα παιδιά.

Εύχομαι στη μικρή Μπάρμπ(υ)α καλή σταδιοδρομία 8)

Σιγά μην παρέμβει Εισαγγελέας για την κόρη της Μπάρμπα :lol:

Λες και παρενέβη ποτέ:

για τα μωρά που χορεύουν στα σώου της τιβι,

για τα μικρά που παίζουν σε τηλεοπτικές σειρές σα ντίβες και γενικά

για ολα τα παιδιά που οι γονείς εξωθούν στην πορνεία της νοσηρής δημοσιότητας για λόγους που αφορούν κυρίως τους ίδιους και όχι τα παιδιά.

:evil::twisted::evil:

Μπράβο κορίτσια που το αναφέρετε, γιατί το είδα κι εγώ σε ένα περίπτερο στη Λεωφ.Βουλιαγμένης ένα πρωί και σάστισα.

Καταρχήν, η κυρία Μπάρμπα, τι μήνυμα ήθελε να δώσει στον κόσμο? Ότι το κοριτσάκι είναι σέξι σαν κι αυτήν? Δηλαδή, σα μάνα-σα κόρη?

Ειλικρινά απορώ με μερικούς ανθρώπους και όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, ωραίο είναι να βγάζεις ένα ακραίο εξώφυλλο για να βγάλεις χρήματα, αλλά μη χρησιμοποιείς το παιδί σου... κάν'το με τα δικά σου φόντα και προσόντα...

Απορώ και με τον εκδότη και με τους φωτογράφους και με όλους που συνεργάστηκαν γι αυτό... δεν έχουν δείγμα ηθικής.

Σκέτη απογοήτευση...

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν μπορούμε να ρωτήσουμε το "Χαμόγελο του Παιδιού" ή το "Συνήγορο του Παιδιού" γιατί δεν έχει παρέμβει κανείς σε αυτό το θέμα?

Ξέρει κανείς?

• 2 weeks later...

Τι να πω... βάζει το κοριτσάκι της σε τέτοια διαδικασία χωρίς η μικρή να είναι σε θέση να πει αν τουλάχιστον θέλει να συμμετάσχει....

Κάποια στιγμή, πριν αρκετούς μήνες, ήμουν σε πολύ γνωστή αλυσίδα ρούχων. Με πλησιάζει μια κυρία και μου λέει "γεια σας, είμαι η δ/ντρια marketing της αλυσίδας, ο μικρός σας είναι κούκλος. Θα θέλατε να κάνουμε μια δοκιμαστική φωτογράφιση και αν "λειτουργήσει" να έρθουμε σε συμφωνία να γίνει ο μικρός το πρόσωπο της εταιρείας για τα Χριστούγεννα?" ... Εννοείται πως αρνήθηκα παιδιά... και προσπάθησε να με δελεάσει με το "τα χρήματα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για το μέλλον του παιδιού..." κλπ...