Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

39η ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ?ΚΑΙ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ??

Recommended Posts

Εγώ κορίτσια είμαι 39+3 και πήγα χθες στο γιατρό να δούμε αν προχωράμε καθόλου. Αυτό που μου είπε είναι ότι ο μπέμπης δεν έχει ακόμη εμπεδωθεί στα οστά της λεκάνης! Αγχώθηκα πολύ, φτάνει η ΠΗΤ και ακόμη τίποτα! Και μετά την πιθανή ημερομηνία μου είπε θα περιμένουμε 5-6 μέρες ακόμη και μετά θα προχωρήσουμε σε πρόκληση τοκετού! Και αν και με την πρόκληση τοκετού, πάλι δεν προχωράει, τότε αναγκαστικά θα κάνουμε καισαρική, την οποία και ήθελα να αποφύγω! Θέλω να γεννήσω φυσιολογικά! Εν τω μεταξύ εγω περπατάω κάθε μέρα 2-2,5 ώρες, αλλά τίποτα...Έχω απογοητευτεί....

αυτο που λενε ολες οι μαιες είναι ΣΕΞ ΣΕΞ ΣΕΞ....το ξερω είναι δυσκολο αλλα βοηθαει παρα πολυ δεδομενου οτι το σπερμα περιεχει ουσιες ιδιες με αυτες που βαζουν οι μαιες για την προκληση τοκετου νκαι προκαλει συσπασιεις..εαν μπορεις..:wink:καιγω προσπαθω..μην νομιζεις..

RN1Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:P:p:p

Εγώ κορίτσια είμαι 39+3 και πήγα χθες στο γιατρό να δούμε αν προχωράμε καθόλου. Αυτό που μου είπε είναι ότι ο μπέμπης δεν έχει ακόμη εμπεδωθεί στα οστά της λεκάνης! Αγχώθηκα πολύ, φτάνει η ΠΗΤ και ακόμη τίποτα! Και μετά την πιθανή ημερομηνία μου είπε θα περιμένουμε 5-6 μέρες ακόμη και μετά θα προχωρήσουμε σε πρόκληση τοκετού! Και αν και με την πρόκληση τοκετού, πάλι δεν προχωράει, τότε αναγκαστικά θα κάνουμε καισαρική, την οποία και ήθελα να αποφύγω! Θέλω να γεννήσω φυσιολογικά! Εν τω μεταξύ εγω περπατάω κάθε μέρα 2-2,5 ώρες, αλλά τίποτα...Έχω απογοητευτεί....

Καλημερα τανιακαρ και γω στισ 38 και κατι μερες πηγα την τριτη στο γιατρο και δεν ειναι απολυτα σιγουρος αν εχει εμπεδωθει δεν μου εξετασε τον τραχηλο για να μην με ταλαιπωρησει και μου ειπε ομως οτι αν δεν με πιασουν οι πονοι θα μου βαλει ορο-προκληση και θα γεννησουμε φυσιολογικα. αυτο με την καισαρικη με εκνευριζει γιατι οταν σου το βαζουν σαν επιλογη στο μυαλο το εχεις και συ και προετοιμαζεσαι και γι αυτο. να εχουν υπομονη χρειαζεται οι γιατροι να γενναμε και φυσιολογικα.. φτανει να θελουν και να επιμενουμε και μεις:P:p

Αυτα αμα θες φυσιολογικη κοπελα μου να επιμενεις:-P

NDMNp3.png5oZhp3.png

:P:p:p

Καλημερα τανιακαρ και γω στισ 38 και κατι μερες πηγα την τριτη στο γιατρο και δεν ειναι απολυτα σιγουρος αν εχει εμπεδωθει δεν μου εξετασε τον τραχηλο για να μην με ταλαιπωρησει και μου ειπε ομως οτι αν δεν με πιασουν οι πονοι θα μου βαλει ορο-προκληση και θα γεννησουμε φυσιολογικα. αυτο με την καισαρικη με εκνευριζει γιατι οταν σου το βαζουν σαν επιλογη στο μυαλο το εχεις και συ και προετοιμαζεσαι και γι αυτο. να εχουν υπομονη χρειαζεται οι γιατροι να γενναμε και φυσιολογικα.. φτανει να θελουν και να επιμενουμε και μεις:P:p

Αυτα αμα θες φυσιολογικη κοπελα μου να επιμενεις:-P

Εννοείται πως θέλω φυσιολογικά!! Απλά μου είπε πως δεν είναι πάντα σίγουρο ότι με τους τεχνητούς πόνους θα εμπεδωθεί το μωρό και θα προχωρήσει ο φυσιολογικός τοκετός και πως πολλές φορές χρειάζεται στο τέλος καισαρική! Τι να πω...

καλημερα κοριτσια ειμαι στην 33 ο μικρος δεν εχει παρει θεση ακομα αλλα εχω καιρο δεν ανυσηχω.στην κορη μου που γεννησα ιδια εποχη μου ειχε πει κολυμπι περπατημα σεξ.και τα τρια δυσκολα με την κοιλουμπα.οντος βοηθαει να μαλακωσει ο τραχηλος το σπερμα αλλα που διαθεση...παντως οταν εμπεδωθει το παιδι νιωθεις τη λεκανη σου τοσο ανοιχτη και περπατας με ανοιχτα ποδια σαν παπια πιγκουινος κατι αναμεσα σ αυτα τα δυο.και νιωθεις το μωρο τοσο χαμηλα που περπατας και νομιζεις οτι θα σου βγει.δυσκολες εποχες.....

Ωχ Θεέ μου. Κι εμένα ο μπέμπης 36+2 είναι ακόμα ψηλά. Ελπίζω να κατέβει, αν και δεν το βλέπω σύντομα.

Sex βρε κορίτσια πώς να κάνεις με την κοιλιά τούρλα; Προσωπικά αδυνατώ....άσε που δεν έχω καμία όρεξη...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια εμένα έχει εμπεδωθεί αλλά δεν λέω να γεννήσω...είναι πάρα πολύ χαμηλα αλλά τίποτα ακόμα.Πως τα καταφέρνετε αλήθεια με το σεξ;;; Εγω θέλω ενα τέταρτο για να αλλάξω πλευρό!!! Εκτός απο αυτό έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο μπας και γεννήσω;Ουφ!

xceZp3.png

Εμένα πάντως τη Δευτέρα είναι η πιθανή ημερομηνία τοκετού και ακόμη τίποτα! Και έχω αγχωθεί τρελά!!! Τι θα γίνει τελοσπάντων, γιατί αρνείται να βγει ο μπέμπης μου??

Κοριτσια ολες θα γεννησετε και θα πανε ολα καλα και εγω γεννησα και πριν απο αυτο ειχα ολες αυτες τις ανυσυχιες που εχετε ολες και τελικα ηρθε η ωρα και πλεον κραταω τον μπεμπη μου στην αγκαλια μια συμβουλη περπατημα πολυ περπατημα με ενδιαμεσα να ξεκουραζεστε αντε καλη λευτερια σε ολες τις μελλουσες μανουλες.

Κοριτσια ολες θα γεννησετε και θα πανε ολα καλα και εγω γεννησα και πριν απο αυτο ειχα ολες αυτες τις ανυσυχιες που εχετε ολες και τελικα ηρθε η ωρα και πλεον κραταω τον μπεμπη μου στην αγκαλια μια συμβουλη περπατημα πολυ περπατημα με ενδιαμεσα να ξεκουραζεστε αντε καλη λευτερια σε ολες τις μελλουσες μανουλες.

Noμίζω πως και το περπάτημα μύθος είναι. Συνάδελφός μου περπατούσε 2 ώρες την ημέρα και στο τέλος αφού δεν έλεγε να βγει ο μικρός γέννησε με καισαρική,

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Τι να σου πω μπορει ειναι απο οργανισμο σε οργανισμο εγω περπατησα αρκετα και γεννησα και ηταν και το πρωτο μου που λενε οτι αργεις να γεννησεις μεσα σε 5 ωρες ειχα πονους και γεννησα μεσα σε 5 λεπτα φυσιολογικα ο γιατρος μου ειπε οτι οφειλετε στο περπατημα που εκανα γιατι σεξ δεν εκανα καθολου...εμενα με βοηθησε πολυ το περπατημα τωρα δεν ξερω αν ισχυει για ολες

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια εγώ περπατάω 2 ώρες τη μέρα! Είμαι πλέον 40+2. Πήγα σήμερα στο γιατρό και δεν έχει εμπεδωθεί το μωρό. Θα περιμένουμε μέχρι Σάββατο και αν δε γίνει κάτι από μόνο του, μπαίνουμε για τεχνητούς πόνους (41 εβδομάδων δηλ). Μου είπε δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο, μετά γίνεται και επικίνδυνο. Και ήθελα τόσο πολύ να γίνουν όλα με φυσικό τρόπο. Αγχώνομαι πολύ, μήπως αυτή η παραβίαση της φύσης οδηγήσει τελικά σε καμιά καισαρική. Βέβαια, ο γιατρός μου υποσχέθηκε ότι θα το παλέψουμε για φυσιολογικο....Τι να πω....

καλη λευτερια σε ολες σας ευχομαι,εγω γεννησα πριν 16 μερες με φυσιολογικο τοκετο κ σχετικα ευκολα,ειχα πολυ καλη γεννα,κ πολυ καλο γιατρο οπως αποδειχθηκε στην πραξη,οσον αφορα την εμπεδωση του παιδιου οταν πηγα για εξεταση στην 37η εβδομαδα (η προηγουμενη εξεταση με υπερηχο ειχε γινει 34η εβδομαδα κ στην 36η εκανα μονο καρδιοτοκογραφο))ημουν σιγουρη οτι ειναι ψηλα το παιδι γιατι δεν ενιωθα τιποτα απολυτως καμια ενοχληση ιδιαιτερη!κ μου λεει ο γιατρος α ειμαστε σε πολυ καλο δρομο εχει ηδη βαλει το κεφαλακι του μεχρι τ αυτια μεσα!σοκ εγω μα καλα ειναι δυνατον να μην το καταλαβα?κ δεν περπατησα ιδιαιτερα,ουτε σεχ εκανα ...μονο δουλειες στο σπιτι ,ησυχια δεν ειχα ολο κατι εκανα!

τελικα γεννησα 38κ 6 μερες αφου μου εσπασαν τα νερα στις 3 το πρωι ,εναν μπεμπη 3300 .ολα σχετικα ειναι κοριτσια οποτε ειναι ετοιμα τα μωρακια θα βγουν!

Διαφημίσεις

καλη λευτερια σε ολες σας ευχομαι,εγω γεννησα πριν 16 μερες με φυσιολογικο τοκετο κ σχετικα ευκολα,ειχα πολυ καλη γεννα,κ πολυ καλο γιατρο οπως αποδειχθηκε στην πραξη,οσον αφορα την εμπεδωση του παιδιου οταν πηγα για εξεταση στην 37η εβδομαδα (η προηγουμενη εξεταση με υπερηχο ειχε γινει 34η εβδομαδα κ στην 36η εκανα μονο καρδιοτοκογραφο))ημουν σιγουρη οτι ειναι ψηλα το παιδι γιατι δεν ενιωθα τιποτα απολυτως καμια ενοχληση ιδιαιτερη!κ μου λεει ο γιατρος α ειμαστε σε πολυ καλο δρομο εχει ηδη βαλει το κεφαλακι του μεχρι τ αυτια μεσα!σοκ εγω μα καλα ειναι δυνατον να μην το καταλαβα?κ δεν περπατησα ιδιαιτερα,ουτε σεχ εκανα ...μονο δουλειες στο σπιτι ,ησυχια δεν ειχα ολο κατι εκανα!

τελικα γεννησα 38κ 6 μερες αφου μου εσπασαν τα νερα στις 3 το πρωι ,εναν μπεμπη 3300 .ολα σχετικα ειναι κοριτσια οποτε ειναι ετοιμα τα μωρακια θα βγουν!

Να σου ζήσει!:-P

Ούτε εγώ καταλαβαίνω τίποτα αλλά ο γιατρός στις 36+4 μου είπε οτι είναι ψηλά ακόμα. Τώρα έχουμε ραντεβού στις 38+4. Άντε να δούμε...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

με το καλο κ σε σενα tamar ,παντως οτι κ να δειτε στην εξεταση που φυσικα σου ευχομαι να εχει εμπεδωθει,ξερω απο γνωστες οτι καποια μωρακια εμπεδωνονται την ωρα του τοκετου ,τελευταια στιγμη!οτι θελουν αυτα κανουν!αν δεν προκειται να πας για γεννα με προκληση δεν νομιζω πως πρεπει να σε ανησυχει ολα καλα θα πανε!

Να σου ζησει το μωρακι και εσένα και τις υπόλοιπες κοπέλες που γεννήσατε..

Δηλαδη ειχεσ κλεισει τις 37 εβδομάδες και ειχε εμπεδωθεί το μωρό? και μετα απο ποσες μερες γέννησες?

οταν λέμε εμπέδωση εννοούμε ότι το μωρό εχει κατεβει χαμηλα στη λεκάνη?

Και αν κατεβει χαμηλα σημαινει οτι πλησιαζει τοκετοσ ή μπορει να κατεβει και παρόλα αυτα να εξαντληθουν τα περιθωρια?

με το καλο κ σε σενα tamar ,παντως οτι κ να δειτε στην εξεταση που φυσικα σου ευχομαι να εχει εμπεδωθει,ξερω απο γνωστες οτι καποια μωρακια εμπεδωνονται την ωρα του τοκετου ,τελευταια στιγμη!οτι θελουν αυτα κανουν!αν δεν προκειται να πας για γεννα με προκληση δεν νομιζω πως πρεπει να σε ανησυχει ολα καλα θα πανε!

Σ'ευχαριστώ πολύ. Να' σαι καλά :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Να σου ζησει το μωρακι και εσένα και τις υπόλοιπες κοπέλες που γεννήσατε..

Δηλαδη ειχεσ κλεισει τις 37 εβδομάδες και ειχε εμπεδωθεί το μωρό? και μετα απο ποσες μερες γέννησες?

οταν λέμε εμπέδωση εννοούμε ότι το μωρό εχει κατεβει χαμηλα στη λεκάνη?

Και αν κατεβει χαμηλα σημαινει οτι πλησιαζει τοκετοσ ή μπορει να κατεβει και παρόλα αυτα να εξαντληθουν τα περιθωρια?

ναι εμπεδωση ειναι οταν το μωρο εχει "μπει" στη λεκανη ,απο εκει κ περα εγω γεννησα μετα απο μια εβδομαδα ομως δεν ξερω σιγουρα ποσο καιρο ηταν σ αυτην την θεση γιατι η προηγουμενη εξεταση μου ηταν στις 34 εβδομαδες.ξερω οτι μπορει να εμπεδωθει κ να μεινει εκει 2-3 εβδομαδες κ μετα να αρχισει ο τοκετος.παντως το μονο που ειχα παρατηρησει περιπου 3 εβδομαδες πριν γεννησω ηταν τα αυξημενα υγρα κ μια αλλαγη στην ευκολια της ουρησης.επισης αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα νερα μου εμενα εσπασαν 3 το πρωι κ οχι ολα μαζι...κατι σταγονιτσες εφυγαν κ σηκωθηκα κ περιμενα να δω τι γινεται για να σιγουρευτω οτι δεν ειναι τα απλα υγρα.ειχα το νου μου βεβαια κ ετσι κ αλλιως ειναι διαφορετικα υγρα διαφανα κ σχεδον αοσμα τα αμνιακα.με το καλο σου ευχομαι!

ναι εμπεδωση ειναι οταν το μωρο εχει "μπει" στη λεκανη ,απο εκει κ περα εγω γεννησα μετα απο μια εβδομαδα ομως δεν ξερω σιγουρα ποσο καιρο ηταν σ αυτην την θεση γιατι η προηγουμενη εξεταση μου ηταν στις 34 εβδομαδες.ξερω οτι μπορει να εμπεδωθει κ να μεινει εκει 2-3 εβδομαδες κ μετα να αρχισει ο τοκετος.παντως το μονο που ειχα παρατηρησει περιπου 3 εβδομαδες πριν γεννησω ηταν τα αυξημενα υγρα κ μια αλλαγη στην ευκολια της ουρησης.επισης αυτο που θελω να πω ειναι οτι τα νερα μου εμενα εσπασαν 3 το πρωι κ οχι ολα μαζι...κατι σταγονιτσες εφυγαν κ σηκωθηκα κ περιμενα να δω τι γινεται για να σιγουρευτω οτι δεν ειναι τα απλα υγρα.ειχα το νου μου βεβαια κ ετσι κ αλλιως ειναι διαφορετικα υγρα διαφανα κ σχεδον αοσμα τα αμνιακα.με το καλο σου ευχομαι!

Όταν λες ευκολία στην ούρηση;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

εμένα λογικά εχει μια βδομάδα που κατέβηκε,αρα σε καμια βδομάδα μπορει κ να γεννήσω.Αυτο που με ανησυχει είναι μην σπάσουν τα νερα και δεν εχω διαστολη ακόμα και τότε τι κάνουμε?

παντως σε ευχαριστω για την απάντηση.

καπο τη παρασκευη εχω πολλεσ συσπασεισ και δυνατεσ σουβλιεσ οι οποιεσ ειναι διαρκειασ!εχω συνεχωσ και την αισθηση να παω τουαλετα(και για τα δυο!!!):

Συσπάσεις δεν έχω, αλλά σουβλιές έχω όλη μέρα. Τί σημαίνει αυτό;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Όταν λες ευκολία στην ούρηση;

πριν εμπεδωθει μου ηταν πιο ευκολο...μετα την εμπεδωση ενω ειχε γεμισει η κυστη βγαιναν πιο αργα...δεν ξερω αν μπορω να το περιγραψω καλυτερα στο σαιτ!

εμένα λογικά εχει μια βδομάδα που κατέβηκε,αρα σε καμια βδομάδα μπορει κ να γεννήσω.Αυτο που με ανησυχει είναι μην σπάσουν τα νερα και δεν εχω διαστολη ακόμα και τότε τι κάνουμε?

παντως σε ευχαριστω για την απάντηση.

εγω πηγα στο μαιευτηριο με διαστολη 2 κ σχετικα σκληρο τραχηλο αλλα ολα πηγαν μια χαρα.νομιζω παντως οτι αν σπασουν τα νερα αρχιζει η διαστολη γιατι ξεκινανε οι συσπασεις γεννας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...