Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ????

Recommended Posts

παντωσ εγω σημερα εχω χαλια στομαχι.. με το που ξυλνησα και συνεχιζει.... τι να πω... ισωσ αυριο κανω κανενα τεστακι αν και θεωρω οτι ειναι νωρισ.... αλλα δεν μπορω πρεπει να ξερω

oLP0p3.png

aUQsp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 192
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντωσ εγω σημερα εχω χαλια στομαχι.. με το που ξυλνησα και συνεχιζει.... τι να πω... ισωσ αυριο κανω κανενα τεστακι αν και θεωρω οτι ειναι νωρισ.... αλλα δεν μπορω πρεπει να ξερω

Κάνε ένα τεστάκι..μπορεί να έχεις αρπάξει και κανένα μικρόβιο δεν αποκλείεται.συνήθως οι αναγούλες ξεκινάνε μετά την 6η εβδομάδα εγκυμοσύνης δηλαδή πολύ μετά την καθυστέρηση.Και συνοδεύονται από "έντονη όσφρηση" και απέχθεια γενικώς για τα φαγητά και τις γεύσεις ενώ παράλληλά υπάρχει το αίσθημα πείνας.Δεν νιώθεις δηλαδή άρρωστη όπως όταν έχουμε γαστρεντερίτιδα.Εϊναι διαφορετική αναγούλα.Αλλά...αναγούλα παραμένει!:mrgreen:

koritsia mou....anakateuomaii para poli 1 xapi ti mera mou eipe gia tin anagoula alla den tin paleuw.......kanw aimeeto pleon 5 fores ti mera...k exasa 2 kila....eimai poli adinati..ti na kanw?exei tixei se kamia???????????

έχει τύχει αμέεεε!! υπομονή να κάνεις! τι άλλο.....

κοίτα δοκίμασε αν αντέχεις τα ξυνά,να βάλεις σε ένα ποτήρι (εγώ τα είχα κάνει παγάκια) 2 παγάκια λεμόνι και νερό κρύο και να το πίνεις σιγά σιγά.Εμένα με βοηθούσε ΠΑΡΑΠΟΛΫ!!

αν οι εμετοί συνεχιστούν για μέρες και είναι υπερβολικοί τότε θα πας στο γιατρό σου να το συζητήσεις.

Διαφημίσεις

koritsia mou....anakateuomaii para poli 1 xapi ti mera mou eipe gia tin anagoula alla den tin paleuw.......kanw aimeeto pleon 5 fores ti mera...k exasa 2 kila....eimai poli adinati..ti na kanw?exei tixei se kamia???????????

Κοριτσακι μου σε καταλαβαινω ειμαι 2 μερες πριν μπω στην 15 η εβδομαδα και και σταματησαν οι αναγουλες και οι εμμετοι πριν 2 μερες εχτες αρχισα να το νιωθω κιολας το μωρο και εχω χασει 6 κιλά και σχεδον τα μισα μου μαλλια εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι?

Εμενα αργησαν λιγο τα συμπτωματα να σταματησουν αλλα σταματησαν Δοξα το Θεο!

Θα δεις κανε υπομονη και θα στρωσει η κατασταση!

Συμβουλη προσπαθησε να τρως πολυ πολυ λιγο ανα 2 ωρες και να μην εχουν πολλα υγρα οι τροφες που καταναλωνεις ουτε να ειναι οξινες θα δεις θα βοηθησει προσπαθησε μην οχυρωνεσε στο αχ κανω εμμετο δεν τρωω ή τρωω μια φορα την μερα και μετα κανω 6 εμμετους!

Α και οταν τρως να μην ξαπλωνεις μετα να κινεισαι θα βοηθησει!

TELIKA TA SELF CLEAR EINAI ANAKSIOPISTA!!!A RE NEURIAZW!!!KAI KALA DEIXNOUN 99%!!!!

POSES KOPELES VGHKAN THETIKA KAI TELIKA TIPOTA!!!

KAI EGW EKANA 2 SELF CLEAR THETIKA KAI ARNHTIKH XORIAKH THN ALLH MERA!!!!!!!!!

MHN TA EMPISTEUESTE TA TEST!!!KALYTERA APO THN ARXIKH XORIAKH!!!OXI NA KATHOMASTE NA KOITAME TIS GRAMMOULES NA PETAME STA OURANIA KAI META TI???????

THN PSYXOLOGIKH MAS HTA POIOS THN METRAEI E????????POOIOS?????????

• 2 εβδομάδες μετά...

koritsia thelw tin gnwmi sas gia ena thema pali pithanis egimosinis...kai gfafo ek merous mias filis i opoia dn gnwrizei apo Η/Y alla perimenei na tis metaferw tis apopseis sas g to thema pou tin talanizei :)...loipon den exei stathero kiklo kai tin 19 mera tou kiklou tis o opoios einai giro stis 38 imeres eixe to prwi para polla igra k ligo elaxisto aima oute mia stagona sxedon m eipe alla sinexws eixe igra....kai tin idia mera to apogeuma eixe kanoniki sexoualiki epafi xoris profilaxi kai ola ta parelkomena...iparxei pithanotita na einai egios?kai an nai to oti eixe polla igra ekeini ti mera simenei oti eixe oorixia?

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα!Η μαλλον καλημερα!Εχω αγχωθει τρομερα...Τι πιθανοτητες εχω να εχω μεινει εγκυος?Αν και θηλαζω εχω σταθερο κυκλο καθε 30 μερες.Ειχαμε ελευθερα επαφες την 12η και 14η προς 15η μερα.Δεν εγινε σκοπιμα,μπερδεψα τις ημερομηνιες...ειναι βεβαια ευπροσδεκτο!Αλλα σκεφτομαι πως θα τα βγαλω περα με αυτη τη ζωηρη μπεμπουλα και μια ενδεχομενη εγκυμοσυνη.Στην πρωτη δεν ειχα βοηθεια,ουτε τωρα θα εχω.Σκεφτομαι το 1ο τριμηνο αν εχω παλι εμετους???Θα σκασω μεχρι να μαθω!!!:confused:

N9Urp2.pngGowOp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

κορίτσια έχω μια ερώτηση χαζή αλλα με αγωνια. εχω κυκλο 23 ημερών δηλαδη προτελευταια περιοδος ηταν 16 σεπτεμβριου και τελευταια 9 οκτωβριου. εκτος απο οτι θα ηθελα να με βοηθησετε ποια είναι η μερα οωρεξιας απο ενα απλο ψαξιμο κατεληξα οτι ηταν η 17/10. καναμε στις 14,20 και εχθες 25/10 υπάρχει περιπωση να αποκτησω και εγω το μωρακι μου?περιμενω στην 1η τουμηνα περιοδο.

κορίτσια έχω μια ερώτηση χαζή αλλα με αγωνια. εχω κυκλο 23 ημερών δηλαδη προτελευταια περιοδος ηταν 16 σεπτεμβριου και τελευταια 9 οκτωβριου. εκτος απο οτι θα ηθελα να με βοηθησετε ποια είναι η μερα οωρεξιας απο ενα απλο ψαξιμο κατεληξα οτι ηταν η 17/10. καναμε στις 14,20 και εχθες 25/10 υπάρχει περιπωση να αποκτησω και εγω το μωρακι μου?περιμενω στην 1η τουμηνα περιοδο.

βεβαιως και υπαρχει πιθανοτητα :Dεφοσον εχεις ελευθερες επαφες παντα υπαρχει μην σταματησεις τωρα τις προσπαθειες ομως εγω με κυκλο 27 ημερων εμεινα την 22 (το ειπα πολλες φορες στις συζυτησεις αλλα δεν πειραΖΕΙ)περιμενουμε νεα σου!!

NDMNp3.png5oZhp3.png

:D

σε ευχαριστω για την απαντηση σου αυτο ευχομαι και εγω..να σου ζήσει το παιδακι σου.

ευχαριστω πολυ και στα δικα σου συντομα κια σε ολες τις κοπελες που περιμενουν!

NDMNp3.png5oZhp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια στο χθεσινο μηνυμα εγραψα λαθος τις ημερες επαφης ηταν 17,20 κ 25/10.ρε κοριτσια ειμαι υπερβολικη το ξερω αλλα εχω μεγαλη αγωνια ειναι ο πρωτος μηνας προσπαθειων και ειπα να το παρω χαλαρα τρομαρα μου θα αδιαθετησω λογικα σε 5 ημερες αν εκανα μια χωριακη σημερα υπαρχει περιπτωση να εδειχνε κατι;

καλημερα κοριτσια στο χθεσινο μηνυμα εγραψα λαθος τις ημερες επαφης ηταν 17,20 κ 25/10.ρε κοριτσια ειμαι υπερβολικη το ξερω αλλα εχω μεγαλη αγωνια ειναι ο πρωτος μηνας προσπαθειων και ειπα να το παρω χαλαρα τρομαρα μου θα αδιαθετησω λογικα σε 5 ημερες αν εκανα μια χωριακη σημερα υπαρχει περιπτωση να εδειχνε κατι

καλημερα κοριτσια στο χθεσινο μηνυμα εγραψα λαθος τις ημερες επαφης ηταν 17,20 κ 25/10.ρε κοριτσια ειμαι υπερβολικη το ξερω αλλα εχω μεγαλη αγωνια ειναι ο πρωτος μηνας προσπαθειων και ειπα να το παρω χαλαρα τρομαρα μου θα αδιαθετησω λογικα σε 5 ημερες αν εκανα μια χωριακη σημερα υπαρχει περιπτωση να εδειχνε κατι

μπορει να δειξει μπορει και οχι αν μπορεις κανε λιγο υπομονη

NDMNp3.png5oZhp3.png

την εκανα και μου ειπε αρνητικη και οτι η χωριακη δειχνει απο την τεταρτη ημερα της συλληψης. δεν πειραζει αν και απογοητευτηκα λιγακι πρωτος μηνας ειναι δεν πρεπει να κανω σαν τρελλη θα δειξει. σε ευχαριστω πολυ..

την εκανα και μου ειπε αρνητικη και οτι η χωριακη δειχνει απο την τεταρτη ημερα της συλληψης. δεν πειραζει αν και απογοητευτηκα λιγακι πρωτος μηνας ειναι δεν πρεπει να κανω σαν τρελλη θα δειξει. σε ευχαριστω πολυ..

φωφη μου δε θελω να σου δωσω ψευτικες ελπιδες αλλα μπορει και να μην εδειξε:)εμενα δεν ειχε δειξει 7 μερες μετα 13 μερες μετα ομως ναι!

NDMNp3.png5oZhp3.png

• 1 χρόνο μετά...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ! ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 29/7-2/8 ΣΤΙΣ 24/8-26/8 ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ. ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 30/8 ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΥΠΝΗΛΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΝΑΥΤΙΕΣ Κ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.

Σοφία μου,εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτό που λαχταράς!Πολλές γυναίκες,στην αρχή της εγκυμοσύνης τους,είχαν ίχνοι αίματος!Από την άλλη πολλές φορές είτε τα τέστ,είτε η χοριακή,μπορεί να μην δείξει καθαρά,οπότε θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 10 μερες μετα την καθυστέρηση,για να ξανακάνεις χοριακή!Θα σου δωσω σαν παραδειγμα την κουνιαδα μου,οπου το τεστ που ειχε κανει εδειχνε λιγο εγκυος!!!!!!Ισα που διαγραφόταν η γραμμή,και η χοριακη της ηταν πολυ χαμηλη!Γνωριζεις ποια ειναι η τιμη της χοριακης?

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...