Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ????

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 192
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:).....asxeto alla apo xthes arxisa na kanw aimeto 2 fores ekana...alla auto dn eprepe na t pathenw pio nwris?einai kako p to exw twra?

οχι καλη μου πιο νωρις...απο τωρα κ μετα το παθαινεις...!!!συνηθως αμα ξεκινησεις με εμετους κρατανε μεχρι τις 12 εβδ...εγω σαυτη την εγκυμοσυνη ειχα ακριβως απο την 6η εβδ μεχρη την 14η σχεδον!μιλαμε για απιστευτους εμετους μεχρι κ 7 φορες την ημερα!για να μη μπω για μονιμη ναυτια αναγουλα κ υπνηλια.σα μαστουρωμενο ημουν.

Διαφημίσεις

φυσιολογικα ειναι αυτα.εμενα παντως με ειχαν κανει χωμα...ισως επειδη ειχα κ αλλα 2 παιδια να κοιταξω κ ετσι δε μπορουσα ουτε να ξαπλωνω ουτε να κοιμαμαι.με σενα θα ειναι πιο ευκολο.

Διαφημίσεις

nai nai auti ston prwto k emeis 6o 7o.....einai kali mwre kai dn einai kotsompola twra 3 xronia p tn kserw dn exw parapono...m agapaei nomizw....:) :) i sinifada einai ligo strigla k ziliara :P m eipe :eixes dn eixes emeines egios apo ta 20 ahhahahahahaha les k edwsa paragelia

μη δεινεις σημασια σε τετοια..απο δω κ περα θα τα εχεις συχνα πυκνα.αν ειναι να σκας απο τωρα ζητω που καηκαμε.κ γω εναμισι χρονο πιο μεγαλη απο σενα εμεινα εγκυος κ ακουγα απο το τηλ βεβαια γιατι ημασταν γερμανια κατι του τυπου ''τον τυλιξες'' απο κατι τριτες στο σοι του κ αλλα τετοια ωραια.κ καλα τα ελεγαν για πλακα ...!αν κ ειχαμε 3 χρονια σχεση με τον αντρα μου οταν εμεινα εγκυος...

ουυυ κατσε εχεις ακομη καιρο.στις 30 εβδομαδες ειναι.ο γιατρος μου ευτυχως την αλλαξε την αηδια εκεινη κ εφερε ενα αλλο που ειναι σα χυμος βυσσινο.επειδη λεει πολλες γυναικες ξερνουσανε μολις το πινανε:P

εκτος κ αν εχεις πολλα περιτα κιλα τοτε ο γιατρος συστηνει να την κανεις νωρις.αν το βαρος σου ειναι οκ τοτε στις 30 εβδ την κανεις

Διαφημίσεις

α μια χαρα καλε ισα ισα κ 25 κιλα να βαλεις μια χαρα θα εισαι:rolleyes: εγω ξεκινησα 48 κιλα κ ειμαι 62...αχ...:rolleyes:

για το υψος σου τι να πω!ακου 1.82!δωσε κ σε μας τις καψερες κατι! 1.60 ειμαι:evil:

ase me koroideuoun oi files m me lene oti to paidi m tha genithei 1 metro haha..gt o antras m einai 1.99 k egw genithika 57 ekatosta haahahaha.kala einai ta kila mou dn lew...oi aderfes mou genisan oles me peripou +12 kila k egw dn thelw parapanw..esu posa eixes parei?

στο πρωτο παιδι 25!

στο δευτερο 9!

στο τριτο ως τωρα 13 κ κατι κ εχω αλλους 2 μηνες.αλλα 3 κιλα τα εχω σιγουρα...

αλλα οκ τα χανεις ευκολα μετα.εννοειται αν κοψεις τη μασα:P εγω μετα απο τις γεννες επανερχομουν ευκολα παντως.

οχι τον εκλεισα τον 7ο.εχω μπει στον 8ο!στις 3 οκτωβριου μπαινω στον 9ο κ στις 3 νοεμβριου που κλεινω τον 9ο υποτιθεται γενναω.αν κ τα 2 παιδια τα εκανα πιο νωρις απο την ΠΗΤ.το πρωτο μια βδομαδα νωριτερα κ το 2ο 15 μερες νωριτερα!

μπεμπα εχουμε!:P

δεν ειχα προβλημα με το φυλο σε κανενα παιδι.ο αντρας μου στο πρωτο ηθελε αγορι.τελικα εγινε κοριτσακι κ παλαβωσε τοσο που το 2ο το ηθελε κοριτσι:rolleyes: το οποιο φυσικα ειναι αγορι:mrgreen: δε τον χαλασε...αλλα οκ οταν ειναι με τον γιο του το παιζει κ πολυ αντρας:rolleyes: το τριτο τωρα το ηθελε παλι κοριτσι κ τα εχει κανει πανω του που θα ειναι μπεμπα.

ας ειναι υγειεστατα και δε με πειραζει.τοσα κ τοσα ακουμε που γινονται....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...