Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα ,

Μπορείτε παρακαλώ να με ενημερώσετε και μένα εαν ξέρετε κάποιον γιατρό στο παπαγεωργίου που κάνει vback ?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά !

Αλέξης Παπανικολάου

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα....ή μάλλον καλημέρα κι απο εμένα.... Σήμερα μπήκα στον έβδομο και ελπίζω να πάνε όλα καλά για vbac με τον κο Γιαννίκο.

v.polina χαίρομαι διπλά με τα νέα σου (κι ας μην "φαινόμουν" ως τώρα...) Labrinoula ελπίζω να πάνε όλα καλά.

rn9Yp3.png

1U0pp3.png

Καλησπέρα κι απο μένα! Είμαι κι εγώ έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου τώρα είμαι 6 εβδομάδων και την Τετάρτη θα πάω να δω τον κ. Γιαννίκο για τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα. Θέλω πολύ να προσπαθήσω να γεννήσω φυσιολογικά, η καισαρική για μένα ήταν μια άσχημη εμπειρία καθώς και το ΙΑΣΩ που ούτε απέξω δε θέλω να περνάω... Ελπίζω να είναι όλα καλά την Τετάρτη και να με βάλετε κι εμένα επίσημα στη λίστα αυτών που προσπαθούν.

LaFHp3.png

gwUip3.png

Καλησπέρα κι απο μένα! Είμαι κι εγώ έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου τώρα είμαι 6 εβδομάδων και την Τετάρτη θα πάω να δω τον κ. Γιαννίκο για τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα. Θέλω πολύ να προσπαθήσω να γεννήσω φυσιολογικά, η καισαρική για μένα ήταν μια άσχημη εμπειρία καθώς και το ΙΑΣΩ που ούτε απέξω δε θέλω να περνάω... Ελπίζω να είναι όλα καλά την Τετάρτη και να με βάλετε κι εμένα επίσημα στη λίστα αυτών που προσπαθούν.

ευχομαι ολα να σου πανε καλα,να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη....να μας ενημερωνεις!!!!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Διαφημίσεις

εφροσυνη μου συγχαρητηρια!κι εγω την τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιαννικο για πρωτη φορα αν κι εγω ειμαι στις 30 εβδομαδες!ας ειναι καλα η πωληνα μας!!!οποτε βαλτε κι εμενα αν θελετε στη λιστα για vbac.

πωληνα πως σου φαινεται με 2 μικρα μεσα στο σπιτι?το μεγαλο σου το παιδακι πως αντεδρασε?

συγχαρητηρια και σε σενα Βαλια μου! Η αληθεια ειναι οτι μετα που γεννησα το πρωτο μου παιδακι αμεσως αρχισα να ψαχνομαι για διαφορους λογους... απογοητευση λογω της καισαρικης, αποτυχια στο θηλασμο κτλ. Με το Γιαννικο εχει γεννησει μια πολυ καλη μου φιλη και εχω ακουσει τα καλυτερα!

Α! Κι εσυ την Τεταρτη? Λες να σε δω εκει συμφορουμιτισσα? Εγω εχω στις 6 ραντεβού.

LaFHp3.png

gwUip3.png

κοριτσια, πως βαζουμε το ticker?:?::?:

πατα επανω στο δικο μου η σε καποιας αλλης κοπελας να πας στο site που τα εχει να δεις τις οδηγιες. Δεν ειναι τιποτα, ευκολο ειναι..!

LaFHp3.png

gwUip3.png

Διαφημίσεις

συγχαρητηρια και σε σενα Βαλια μου! Η αληθεια ειναι οτι μετα που γεννησα το πρωτο μου παιδακι αμεσως αρχισα να ψαχνομαι για διαφορους λογους... απογοητευση λογω της καισαρικης, αποτυχια στο θηλασμο κτλ. Με το Γιαννικο εχει γεννησει μια πολυ καλη μου φιλη και εχω ακουσει τα καλυτερα!

Α! Κι εσυ την Τεταρτη? Λες να σε δω εκει συμφορουμιτισσα? Εγω εχω στις 6 ραντεβού.

εγω εχω στις 4.απο οτι μου ειπε η γραμματεας ειχε το πρωτο διαθεσημο ραντεβου στος 21 μαηου στις 9.30 το βραδυ.απλα τωρα επειδη της ειπα οτι δεν θα ειχα αμαξι τοτε λογω του συζηγου που θα ειναι βραδυνος με εβαλε για τεταρτη.

μακαρι να ειναι αυτος ο γιατρος που θα με πεισει για τις προθεσεις του,γιατι εχω ψαξει πολυ ως τωρα

με το καλο κοριτσια,ευχομαι η συναντηση σας να παει οπως το περιμενετε!!!

καλα ειμαστε με 2 παιδια,οταν ειμαι μονη μου ειναι λιγο ζορι-και μενω πολλες ωρες μονη μου-γιατι δεν μπορω να τα αφησω εννοειται χωρις επιβλεψη ουτε για να παω στο μπανιο...κατα τ'αλλα τελεια,και ο μεγαλος μου σε γενικες γραμμες το αντιμετωπιζει πολυ καλα.

fBaep3.png

uwK7p3.png

με το καλο κοριτσια,ευχομαι η συναντηση σας να παει οπως το περιμενετε!!!

καλα ειμαστε με 2 παιδια,οταν ειμαι μονη μου ειναι λιγο ζορι-και μενω πολλες ωρες μονη μου-γιατι δεν μπορω να τα αφησω εννοειται χωρις επιβλεψη ουτε για να παω στο μπανιο...κατα τ'αλλα τελεια,και ο μεγαλος μου σε γενικες γραμμες το αντιμετωπιζει πολυ καλα.

καλο συτο.κι εμενα περιμενει την αδερφη της θεωρητικα αλλα η αληθεια ειναι οτι οσο πλησιαζει ο καιρος αγχωνομαι με το πως θα το παρει και σε πρακτικο επιπεδο

Διαφημίσεις

πατα επανω στο δικο μου η σε καποιας αλλης κοπελας να πας στο site που τα εχει να δεις τις οδηγιες. Δεν ειναι τιποτα, ευκολο ειναι..!

τις εχει αλλα τις εχει σ'αγγλικα!εδω πως θα το μεταφερω?

εύχομαι σε όλα τα νέα κορίτσια καλή επιτυχία......!!!!!!!!αν θελετε γράφτε την πητ καθώς και τον γιατρό σας, για να φτίαξουμε την λίστα.

:D:D:D:D

ΠΗΤ 13/8/2012, κος Γιαννίκος :D

rn9Yp3.png

1U0pp3.png

baila-επιτυχής(2η φορά)-Αλέξης Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

dimitrak-επιτυχής-Γρηγόρης Γκριμπίζης-Θεσ/νίκη

nena-επιτυχής

nancy_pan-επιτυχής

elliz-επιτυχής

katpend-επιτυχής

evi mik-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

angela kgr-επιτυχής-Μαρίνος Τσιριγώτης-Αθήνα

vageor-επιτυχής-Απόστολος Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

irnadi-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

artesio-επιτυχής-Δερετζής Χαράλαμπος-Δράμα

elenanikou-επιτυχής-Αγγελική Μπουζάκη-Θεσ/νίκη

supermamaka (2η φορά)-επιτυχής-Γκουτζιούλης Φώτης-Θεσ/νίκη

ΜΑΡΙΑΛ 2επιτυχής

barbiεπιτυχής-Γιανίκος Λάμπρος -Αθήνα

aleca2g-επιτυχής -Ευστ. Μητσάκης-Θεσ/νίκη

poubaki- επιτυχής-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

anti1980-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Fabiana-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

ΚΑΤΕ1982-επιτυχής-Αγ. Μπουζάκη-Θεσ/νικη

Πενουλα-επιτυχής

v.polina-επιτυχής-Γιανίκος Λάμπρος Αθήνα

tinoula-επαναληπτική καισαρική

spyni-επαναληπτική καισαρική-Αρίστη Προκοπίου-Αθήνα

galat-επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

myangel-επαναληπτικη καισαρική-Απόστ. Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη

alcyon-επαναληπτικές καισαρικές-Ε. Μαντούδης-ΙΑΣΩ, Αθήνα

Lemag-επαναληπτικη καισαρική-Δημήτρης Μπιλάλης-Αθήνα

cesilia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Αλ. Παπανικολάου-Θεσ/νίκη

Wonderland-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)

fwfw-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Αθήνα

Zaxarenia-επαναληπτικη καισαρική (δυστοκία)-Κρήτη

Labrinoula-στην προσπαθεια-ΠΗΤ 11/05/12-Γιανίκος Λάμπρος Αθήνα

verak- στην προσπαθεια- ΠΗΤ 4/06/12-Μπουζάκη Αγγ.-θεσ/νικη

Katerina+στην προσπαθεια-ΠΗΤ 22/06/12-Α.Μαμόπουλος-Θεσ/νίκη mpourmpoulithras-ΠΗΤ 13/08/12-Γιανίκος Λάμπρος Αθήνα

η labrinoula γέννησε άραγε???????????

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Καλημέρα! Χθες είχαμε ραντεβού με τον κ. Γιαννίκο και έχω να πω μόνο τα καλύτερα! Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις, λιγομίλητος, μετρημένος, απαντούσε σε όλες τις βλακείες που τον ρωτούσα, με έκανε να νιώσω ασφάλεια, μου είπε ότι πιστεύει πως πληρώ όλες τις προυποθέσεις για ένα φυσιολογικό τοκετό, βέβαια ακόμα είναι νωρίς... Είμαστε μόλις 6-7 εβδομάδων... ΠΗΤ δε μου έδωσε ακριβώς το υπολογίζουμε περίπου 05/01/2013 με βάση την περίοδο... Οπότε βάλτε μας κι εμάς στη λίστα!!

LaFHp3.png

gwUip3.png

Καλημέρα! Χθες είχαμε ραντεβού με τον κ. Γιαννίκο και έχω να πω μόνο τα καλύτερα! Έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις, λιγομίλητος, μετρημένος, απαντούσε σε όλες τις βλακείες που τον ρωτούσα, με έκανε να νιώσω ασφάλεια, μου είπε ότι πιστεύει πως πληρώ όλες τις προυποθέσεις για ένα φυσιολογικό τοκετό, βέβαια ακόμα είναι νωρίς... Είμαστε μόλις 6-7 εβδομάδων... ΠΗΤ δε μου έδωσε ακριβώς το υπολογίζουμε περίπου 05/01/2013 με βάση την περίοδο... Οπότε βάλτε μας κι εμάς στη λίστα!!

ειμαι σιγουρη οτι εισαι σε πολυ καλα χερια.....!!!!!ειναι απιστευτος ανθρωπος....με το καλο!!!!

labrinoula περιμενω εναγωνιως νεα σου.....

fBaep3.png

uwK7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...